Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάθαμε.. Του είπε ότι όλοι είχαν τον ιό μέσα τους και όποιος πέθαινε από οποιαδήποτε αιτία θα γίνεται ζόμπι.. Μέχρι τότε δεν το είχαν καταλάβει

Μάθαμε.. Του είπε ότι όλοι είχαν τον ιό μέσα τους και όποιος πέθαινε από οποιαδήποτε αιτία θα γίνεται ζόμπι.. Μέχρι τότε δεν το είχαν καταλάβει

Οποτε ηταν μονο δικο μου το κενο:D

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ένα επεισοδιο πριν τον είχαν εμπιστευτεί τον μπατσο και τους την έστησε.. Και εγώ στην θέση του Ρικ να ήμουν θα τον πατουσα.. Τουλάχιστον αυτός τον προειδοποιησε να σταματήσει. Δεν διακινδυνευεις να φύγει...

Ένα επεισοδιο πριν τον είχαν εμπιστευτεί τον μπατσο και τους την έστησε.. Και εγώ στην θέση του Ρικ να ήμουν θα τον πατουσα.. Τουλάχιστον αυτός τον προειδοποιησε να σταματήσει. Δεν διακινδυνευεις να φύγει...

Γενικά έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, οπότε το βρίσκω λογικό να τους βγαίνουν τέτοιες αντιδράσεις. Νομίζω ότι πιο στυγνή δολοφόνος έχει γίνει η Κάρολ. Έχει κάνει για μένα χειρότερα από τον Ρικ. Όλοι σκέφτονται κάπως έτσι...."ο θάνατός σου, η ζωή μου"!

Τώρα όσον αφορά στα ζόμπι, θα ήταν καλό αν οι δικοί μας μάθαιναν κάτι παραπάνω γι'αυτά που μέχρι στιγμής δεν ξέρουν. Εκτός και αν γίνει καμία τρελή μετάλλαξη του ιού και μετά γίνει πανικός.

Edited by dv85

Είμαι ο μόνος που θεωρεί πως

ο γκλεν και η ροζιτα θα κάνουν κάτι? Αυτές οι ματιές στο ρυακι δεν μου άρεσαν...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ο γκλεν και η ροζιτα θα κάνουν κάτι? Αυτές οι ματιές στο ρυακι δεν μου άρεσαν...

Λες; Τώρα που το λες κάτι έγινε, αλλά δύσκολο το βλέπω :worry:

Λες; Τώρα που το λες κάτι έγινε, αλλά δύσκολο το βλέπω :worry:

Το θεωρώ πιθανό. Πρέπει να γεμίσει κάπως η σεζόν, καθώς πλέον δεν έχει μείνει κανείς εκτός του

Morgan για να απειλεί ή κάτι τέτοιο... Επίσης η μαγκι έχει γίνει ρακος με τον θάνατο της Beth, οπότε μπορεί να γίνει περίεργη όπως και στην 2η σεζόν...

Επίσης μου είπε φίλος ότι ένας από τους επιζωντες του terminus δεν είναι νεκρός...

Edited by teotsi

could you do it again?

Το θεωρώ πιθανό. Πρέπει να γεμίσει κάπως η σεζόν, καθώς πλέον δεν έχει μείνει κανείς εκτός του

Morgan για να απειλεί ή κάτι τέτοιο... Επίσης η μαγκι έχει γίνει ρακος με τον θάνατο της Beth, οπότε μπορεί να γίνει περίεργη όπως και στην 2η σεζόν...

Επίσης μου είπε φίλος ότι ένας από τους επιζωντες του terminus δεν είναι νεκρός...

Όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Κι επίσης δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάποια δυνατή ρἠξη μεταξύ των κεντρικών χαρακτήρων.

εγώ άκουσα ότι θα μπει ένας gay χαρακτήρας και μάλιστα λόγω αυτού άρχισαν να βγάζουν gay τον ντάριλ

:p

Επίσης, πρόσεξε κανείς εάν ο

Μόργκαν έχει σχέση με το Τέρμινους; Τον είχε δείξει καθόλου εκεί; Γιατί σαν να μου φάνηκε ότι προσπαθούν να συνδέσουν τέρμινους-μόργκαν από τα σημάδια που άφηνε ο άλλος ο ψυχάκιας στα δέντρα...

Edited by dv85

λες να

"βγαλουν" καποιον απ τη μεση

;

Μπορεί να πεθάνει ο Κινέζος και να τα φτιάξει η ροζιτα με την μαγκυ.. Χαχα

Αυτό θα πει ΑΝΑΤΡΟΠΗ :lol:

Εγώ λέω μήπως η

μάγκυ σαλτάρει με τον θάνατο της Μπεθ....και αναγκαστικά ο άλλος βρει αλλού παρηγοριά

Edited by dv85

Πάντως γκει χαρακτήρας υπάρχει.. Η Ταρα αν θυμάμαι καλά είναι λεσβια.. Και αν πάλι θυμάμαι καλά γλυκό κοιτάζει την μαγκυ..

ΧΑΜΟΣ στο the walking dead, Τόλμη Και Γοητεία το κάναμε με το ποιος αγαπάει ποιον

Πάντως γκει χαρακτήρας υπάρχει.. Η Ταρα αν θυμάμαι καλά είναι λεσβια.. Και αν πάλι θυμάμαι καλά γλυκό κοιτάζει την μαγκυ..

ΧΑΜΟΣ στο the walking dead, Τόλμη Και Γοητεία το κάναμε με το ποιος αγαπάει ποιον

Χαχα....σωστά αυτή την ξεχάσαμε :p δεν θα προλάβουν να αγαπηθούν γιατί βλέπω ότι κάποιον θα φάνε απ᾽αυτούς :p

Ο γκλεν είναι κορεατης!

πάντως παίζει αρκετά στα όρια η σειρά. Έχει ήδη αγγίξει ευαίσθητα θέματα (ομοφυλοφιλία) έχουμε δει βεβηλωση εκκλησίας, κακούς αστυνομικούς...

Πάντως έξυπνο αυτό με τον μοργκαν και το τερμινους

could you do it again?

Ο γκλεν είναι κορεατης!

πάντως παίζει αρκετά στα όρια η σειρά. Έχει ήδη αγγίξει ευαίσθητα θέματα (ομοφυλοφιλία) έχουμε δει βεβηλωση εκκλησίας, κακούς αστυνομικούς...

Πάντως έξυπνο αυτό με τον μοργκαν και το τερμινους

Νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει και γίνεται πιο σκληρή η σειρά (πχ. Τέρμινους) κι από εδώ και στο εξής θα γίνεται σκληρότερη κατά τη γνώμη μου. Ξέρουμε πόσες σεζόν έχουν συμφωνήσει;

Καλά δεν έχει περάσει και λίγα.. Με τόσα που του έχουν κάνει όσες φορές εμπιστευθηκε κάποιον, λογικό είναι να σκοτώνει για πλάκα τώρα..

Πάντως θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στη σειρά σχετικά με τα ζόμπι.. Έχουν πάρει δεύτερο ρόλο πια.. Περισσότερο φοβούνται τους άλλους ανθρώπους παρά τα ζόμπι.. Θα ήταν ωραία αν έβγαινε κανένα σούπερ ζόμπι που να μπορούσε να τρέξει, να σκεφτεί.. Όπως στο Land of the Dead με τον Βενζινα

+100000

ειδα προχθες το πρωτο επεισοδιο και θυμηθηκα γιατι ξεκινησα να παρακολουθω τη σειρα..

μονος,ξυπναει στο νοσοκομειο και ψαχνει να βρει ακρη..μετα μπηκαν πολλοι,εγινε κοινωνικη η σειρα ,πιο πολυ μαλωνουν οι ανθρωποι και για τα ζομπια τα καημενα, κανεις δε νοιαζεται..

θα ηθελα να ηταν η σειρα σαν το im legend,που ειναι δαιμονισμενα το βραδυ και ειναι μονος του ο πρωταγωνιστης στη νεα υορκη...:D

Vamos Aris

+100000

ειδα προχθες το πρωτο επεισοδιο και θυμηθηκα γιατι ξεκινησα να παρακολουθω τη σειρα..

μονος,ξυπναει στο νοσοκομειο και ψαχνει να βρει ακρη..μετα μπηκαν πολλοι,εγινε κοινωνικη η σειρα ,πιο πολυ μαλωνουν οι ανθρωποι και για τα ζομπια τα καημενα, κανεις δε νοιαζεται..

θα ηθελα να ηταν η σειρα σαν το im legend,που ειναι δαιμονισμενα το βραδυ και ειναι μονος του ο πρωταγωνιστης στη νεα υορκη...:D

Λογικό είναι όμως, δεν μπορεί μια σειρά να στηριχτεί μόνο στα ζόμπι! Εγώ άρχισα το walking καθαρά για πλάκα. Είπα άντε να δω τι χαζο-αμερικανιά έκαναν πάλι. Φυσικά και αναθεώρησα όμως. Προσωπικά με κράτησε ότι δεν στηριζόταν στα ζόμπι μόνο. Ειδικά τα συγκεκριμένα που είναι πιο αργά και από τον επιτάφιο :lol:

Είδα προχθές από περιέργεια το Ζ nation και εκεί τα ζόμπι τρέχουν σαν π$^%!^#@ς. Ειδικά σε μια φάση με ένα μωρό που τρέχει σαν τον φλάς έσκασα στα γέλια! :lol:

Και στο 28 μέρες μετά και το 28 εβδομάδες μετά, τα ζόμπι τρέχουν σαν πο@στδς. Ευτυχώς εδώ, αργά είν τα Ζα

Οποιον τελικά καταφέρνουν και πιάνουν, ή είναι χαζός ή παίζει στο "the walking dead".

Και στο 28 μέρες μετά και το 28 εβδομάδες μετά, τα ζόμπι τρέχουν σαν πο@στδς. Ευτυχώς εδώ, αργά είν τα Ζα

Οποιον τελικά καταφέρνουν και πιάνουν, ή είναι χαζός ή παίζει στο "the walking dead".

Με πέθανες/... :lol::lol::lol::lol::D

ME45, S55, SX1, CX65 for ever!

Στο walking - διόρθωσέ με αν κάνω λάθος - συνήθως τα ζόμπι πιάνουν παιδιά ή κάποιους που έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αλλιώς οι περισσότεροι θάνατοι ήταν καθαρά από ανθρώπινη παρέμβαση (είμαστε το χειρότερο ζώο...τι ζόμπι μου λες τώρα :p )

Στο walking - διόρθωσέ με αν κάνω λάθος - συνήθως τα ζόμπι πιάνουν παιδιά ή κάποιους που έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αλλιώς οι περισσότεροι θάνατοι ήταν καθαρά από ανθρώπινη παρέμβαση (είμαστε το χειρότερο ζώο...τι ζόμπι μου λες τώρα :p )

Δεν ισχύει αυτό.

Έχουν πιάσει και κόσμο χωρίς τραυματισμό, απλά γιατί το άτομο δεν μπορούσε να ξεφύγει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ισχύει αυτό.

Έχουν πιάσει και κόσμο χωρίς τραυματισμό, απλά γιατί το άτομο δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Καλά σίγουρα. Απλά λέω ότι στην πλειοψηφία αυτό ισχύει :)