dimitrissa Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μέχι στιγμής από τους πιο ωραίους κύκλους.. για μένα αυτός και ο προηγούμενος οι καλύτεροι Ισχύει.. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν ξέρω αν είναι spoiler, αλλά ποιος είναι ο Noah; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πολύ περίεργο επεισόδιο το τελευταίο, δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά ο διάλογος και οι αντιδράσεις όλων των χαρακτήρων μου φάνηκαν πολύ περίεργες. Δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε, μου φάνηκε σαν να είχα χάσει επεισόδιο. Επίσης ήταν λίγο μπέρδεμα το όλο timeline της φάσης. Δεν έχω ιδέα για πόσο υποτίθεται ότι ήταν εκεί η Beth. Ώρες; Μέρες; Βδομάδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Άρχισαν οι βλακειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Προετοιμασία για κάτι μεγάλο αυτό το επεισόδιο. Προφανώς ο νταριλ βρήκε που είναι η μπεθ, και κάτι έγινε ενδιάμεσα που θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Λογικά το γκρουπ του νοσοκομείου θ είναι αρκετό καιρό κοντά μας, δεδομένου ότι απενεργοποιήθηκαν 4-5 πρωταγωνιστες λόγω Washington. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το τελευταίο επεισόδιο και ίσως δύο ακόμη θα εξελίσσονται παράλληλα με τα γεγονότα στην εκκλησία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 το νοσοκομειο με το μερος που βρισκονται οι υπολοιποι μαλλον σχετιζονται οταν ο νταρυλ με την καρολ προσπαθησαν να βρουν την μπεθ κυνηγουσαν ενα εκκλησιαστικο οχημα στο νοσοκομειο οταν η μπεθ προσπαθησε να δραπετευσει με τον αλλον λιγο πριν την πυλη υπηρχαν παρκαρισμενα εκκλησιαστικα οχηματα:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Πολύ περίεργο επεισόδιο το τελευταίο, δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά ο διάλογος και οι αντιδράσεις όλων των χαρακτήρων μου φάνηκαν πολύ περίεργες. Δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε, μου φάνηκε σαν να είχα χάσει επεισόδιο. Επίσης ήταν λίγο μπέρδεμα το όλο timeline της φάσης. Δεν έχω ιδέα για πόσο υποτίθεται ότι ήταν εκεί η Beth. Ώρες; Μέρες; Βδομάδες; Είναι όση περίοδος έχει περάσει από τότε που την έχασε ο νταρυλ Που έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο με τον λευκό σταυρό. . Είναι πολύ πριν πάνε στο terminus οπότε υποθέτω βδομάδες έχουν περάσει.. Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο.. Λογικά ο νταρυλ θα έχει βρει τον noah.. Και λογικά θα κάνουν επίθεση στο νοσοκομείο για να πάρουν πίσω την μπεθ και την Κάρολ. Πάλι σφαγή αναμένεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Το γκαντεμιάσαμε που λέγαμε πόσο καλά ξεκίνησε η σαιζόν και είδαμε την πρώτη πατάτα για φέτος! Ελπίζω να ήταν μια μικρή παρένθεση και να το σουλουπώσουν κάπως! Όλο το επεισόδιο μου φάνηκε σαν μια αποτυχημένη αντιγραφή του παιχνιδιού The Las Of Us ... :lol: :D Από την άλλη βέβαια θα συνδυαστούν τα γεγονότα και η πλοκή θα μεταφερθεί στην πόλη μιας και έπεσε άφθονη πρασινάδα και δέντρα που ίσως και να κούρασαν! Το καλό τουλάχιστον είναι πως το επόμενο επεισόδιο προβλέπετε πολύ δυνατό και σίγουρα θα δώσει απαντήσεις για το πως θα συνεχιστεί η σειρά! Edited November 4, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Οκ δεν είχε το ιδιο ενδιαφέρον όπως τα άλλα, αλλά πρέπει να στήσει και κάποια υπόθεση η σειρά και καλά κάνει Χάρηκα που τον φάγανε τον αστυνομικό! Μεγάλος κάφρος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εμένα κάτι μου λέει ότι το νοσοκομείο έχει πολύ "ψωμί" ακόμα... Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σαν ένα νέο καταφύγιο όπως η φυλακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ωραία επεισόδια είναι μόνο αυτά που έχουν πιστολίδι και εκατοντάδες ζόμπι να τρώνε ανθρώπους; η σειρά πρέπει να συνεχίσει. Για να γίνει αυτό πρέπει να φτιάξει το προφίλ των χαρακτήρων. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνει πάλι χαμός. Είναι σειρά και όχι ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Οκ δεν είχε το ιδιο ενδιαφέρον όπως τα άλλα, αλλά πρέπει να στήσει και κάποια υπόθεση η σειρά και καλά κάνει Χάρηκα που τον φάγανε τον αστυνομικό! Μεγάλος κάφρος. Νομίζω πως όλοι χαρηκαμε για τον μακαρίτη... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ωραία επεισόδια είναι μόνο αυτά που έχουν πιστολίδι και εκατοντάδες ζόμπι να τρώνε ανθρώπους; η σειρά πρέπει να συνεχίσει. Για να γίνει αυτό πρέπει να φτιάξει το προφίλ των χαρακτήρων. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνει πάλι χαμός. Είναι σειρά και όχι ταινία. Εεεε καλά βρε αδερφέ και συ, μην το παίρνεις προσωπικά και συ! Ούτε σεναριογράφος να ήσουν!:p Δεν είναι κακό να μην αρέσει σε κάποιον κάτι! Κουβέντα κάνουμε για να περάσει η ώρα! Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η επιλογή των νέων ηθοποιών μιας και νομίζουν πως ήρθαν στην τόλμη και γοητεία! (πάλι καλά ο ένας μας αποχαιρέτησε:lol:;)) Ο μόνος συμπαθητικός είναι αυτός που την έκανε στο τέλος, που νομίζω θα τον βλέπουμε για πολλά επεισόδια ακόμα! Για να δούμε .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsaki Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εεεε καλά βρε αδερφέ και συ, μην το παίρνεις προσωπικά και συ! Ούτε σεναριογράφος να ήσουν!:p Δεν είναι κακό να μην αρέσει σε κάποιον κάτι! Κουβέντα κάνουμε για να περάσει η ώρα! Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η επιλογή των νέων ηθοποιών μιας και νομίζουν πως ήρθαν στην τόλμη και γοητεία! (πάλι καλά ο ένας μας αποχαιρέτησε:lol:;)) Ο μόνος συμπαθητικός είναι αυτός που την έκανε στο τέλος, που νομίζω θα τον βλέπουμε για πολλά επεισόδια ακόμα! Για να δούμε .. :) Αν θέλει κάποιος μπόλικη δράση, χωρίς πολλή κουβέντα, Ζ Nation. Είναι και πιο αστείο. Σορρυ για το εκτος θέματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Αν θέλει κάποιος μπόλικη δράση, χωρίς πολλή κουβέντα, Ζ Nation. Είναι και πιο αστείο. Σορρυ για το εκτος θέματος. ;) Από βαθμολογίες όμως πάτωσε και γενικά είναι μέτριο οπτικά το αποτέλεσμα. Βέβαια βλέποντάς το μπορεί να σε διασκεδάζει. Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ελπίζω να μην κάνει κοιλιά όπως πέρυσι. Δύο φορές πήγα να το σταματήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πολύ ωραίο επεισόδιο και το χθεσινό.. ο επιστήμονας έλεγε ψέματα τελικά.. πάει ο κόσμος δεν θα σωθεί :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φαινόταν ότι ήταν μούφα Ο τύπος. Ωραία που δείχνει λίγο και αλλους χαρακτήρες και την ιστορία τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ενώ ήμουν σίγουρος στην αρχή ο ότι είναι ψεύτης, σε κάποιο σημείο άρχισα να πιστεύω πως όντως κάτι ξέρει. Ποτέ όμως δεν μου γέμισε το μάτι. Η βλακεία του κόστισε ζωές που πήραν ρίσκα που λογικά δεν θα έπαιρναν αν ήξεραν πως ήταν μπούφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Πολύ καλό επεισόδιο. Βασικά, δεν περίμενα να μας δείξουν την παρέα με το λεωφορείο αλλά να συνεχίσουμε με τα γεγονότα στο νοσοκομείο και σίγουρα, δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη με τον Γιουτζίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ελπίζω να μην κάνει κοιλιά όπως πέρυσι. Δύο φορές πήγα να το σταματήσω Μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και είναι απρόβλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Είναι μέχρις στιγμής τελείως απρόβλεπτο... Το θέμα είναι ότι μάλλον με αυτή την εξέλιξη δεν θα έχει ποτέ τέλος το walking dead... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Είναι μέχρις στιγμής τελείως απρόβλεπτο... Το θέμα είναι ότι μάλλον με αυτή την εξέλιξη δεν θα έχει ποτέ τέλος το walking dead... Έτσι όπως το πάνε, άνετα βγάζουν καμία 10αρια σεζόν :p Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν το βαριέσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Στο flashback του κοκκινοτρίχη τι έγινε τελικά? Δεν το πολυκατάλαβα! Γιατί η γυναίκα και τα παιδιά του τον φοβήθηκαν και έφυγαν μακρυά? Πολύ καλό επεισόδιο και με καλή ανατροπή στο τέλος! Είχε και μια σκηνή με σεξ που νομίζω ήταν η πρώτη φορά σε όλες τις σαιζόν! :p Edited November 11, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts