Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το καινούργιο επεισόδιο δεν άκουσα εντυπώσεις... Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό πάντως...

Κλασική μ@λ@κια με το αμάξι.. Καλό το επεισόδιο, δεν περίμενα ότι τους έκαψε η θεία..

Φιλικά Γιώργος

Αρκετά καλό επεισόδιο, κλασικά με το αυτοκίνητο θα γινόταν η στραβή. Απλά θα ήθελα να μην εμπλέκονται παιδιά στην σειρά, ξέρω ότι ακούγεται κάπως αυτό ή ότι συμβάλλει στην ρεαλιστικότητα της σειράς, άλλα θα προτιμούσα να μην γίνεται αυτό. Γενικά το λέω, όχι απαραίτητα για το τελευταίο επεισόδιο.

Καλά θα μας τρελάνουν;

Η γριά σκότωσε και κουβάλησε 2 σώματα; Εκτός αν είχε συνεργάτη.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με τον Κινέζο τι λέτε να γίνει τελικά?? Θα τη βγάλει καθαρή η όχι?

Σε κάποιους πρέπει να πιάσει η θεραπεία.

Καλά θα μας τρελάνουν;

Η γριά σκότωσε και κουβάλησε 2 σώματα; Εκτός αν είχε συνεργάτη.

Μιλάμε για δύο άρρωστα άτομα που μπορεί να ήταν αρκετά αδύναμα, βλέποντας και τα συμπτώματα που έχουν και οι υπόλοιποι.

Edited by cb600f

Η θεραπεία με το τσάι? Γιατί οι άλλοι δεν πήγαν να βρουν τα φάρμακα..

Η θεραπεία με το τσάι? Γιατί οι άλλοι δεν πήγαν να βρουν τα φάρμακα..

Στο βίντεο του επόμενου επεισοδίου δείχνει ότι κάπου φτάνουν και ανοίγουν ένα ντουλάπι με φάρμακα. Κάπου δείχνει να πηγαίνει και ο σερίφης, ή αυτός ανοίγει το ντουλάπι δεν θυμάμαι ακριβώς.

Edited by cb600f

Στο βίντεο του επόμενου επεισοδίου δείχνει ότι κάπου φτάνουν και ανοίγουν ένα ντουλάπι με φάρμακα. Κάπου δείχνει να πηγαίνει και ο σερίφης, ή αυτός ανοίγει το ντουλάπι δεν θυμάμαι ακριβώς.

Α οκ δεν το είδα το τρειλερ....

Μιλάμε για δύο άρρωστα άτομα που μπορεί να ήταν αρκετά αδύναμα, βλέποντας και τα συμπτώματα που έχουν και οι υπόλοιποι.

Μιλώντας στην σφαίρα της λογικής, μια γυναίκα 45+ δεν μπορεί να κουβαλήσει ή σπρώξει για όλη αυτή την απόσταση που έδειξε (μέσα από την φυλακή, μέχρι έξω στην αυλή) 2 σώματα, με το λιγότερο 60 κιλά το καθένα.

Amazon Fire stick 4k max

Μιλώντας στην σφαίρα της λογικής, μια γυναίκα 45+ δεν μπορεί να κουβαλήσει ή σπρώξει για όλη αυτή την απόσταση που έδειξε (μέσα από την φυλακή, μέχρι έξω στην αυλή) 2 σώματα, με το λιγότερο 60 κιλά το καθένα.

Και εμένα κάτι με προβληματιζει με όλο αυτό... Εγώ λέω μην είδε ποιος το έκανε και τον καλυβει.

Με αυτό το σκεπτικό είπα μήπως το έκανε ο γιος του Ρικ, που έχει μια τρέλα στον εγκέφαλο... :-P

Αλλά και πάλι έρχεται σε αντίθεση με τον ίδιο λόγο που δεν είναι η Κάρολ. Δεν μπορεί να τους εσειρε μέχρι εκεί...

Μπορεί να το έκαναν και μαζί! :-P

Μια ακόμα υπόθεση είναι να αυτοκτόνησαν! Και απλώς να έγινε μετά από κάποια συζήτηση με την Κάρολ που για κάποιο λόγο λέει πως το έκανε αυτή.

Απλώς δεν μου κάθεται να τους σκότωσε αυτή... Δεν γίνεται να το έκανε!

Γιατί την λέτε γριά ρε παιδιά την γυναίκα; 40 χρονών είναι, δεν είναι και γριά.

Δεν ήταν υπερβολικό το να σύρει ένα σώμα σε αυτήν την απόσταση, δεν ήταν καμιά τεράστια

απόσταση. Δεν νομίζω να κρύβεται τίποτα άλλο σ' αυτήν την ιστορία, αυτή λογικά το έκανε, όπως είπε.

Για αυτό και οι ενοχές, τα νεύρα και το κλάμα όταν της μίλησε ο άλλος ο τύπος και την παρακάλεσε να προσέχει την

φίλη του.

Προφανώς θέλει η σειρά να μας δείξει πόσο σκληρή έχει γίνει και η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως είπε και η ίδια

δεν υπάρχει πλέον κάτι που δεν θα έκανε προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα.

τα ζομπια τελικά ποιος να τα ταιζε κανα πιτσιρικι;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τα ζομπια τελικά ποιος να τα ταιζε κανα πιτσιρικι;

Νομίζω πως θα είναι ο Governor αλλά ποτέ δεν ξέρεις σ' αυτή την σειρά...:p

Γιατί την λέτε γριά ρε παιδιά την γυναίκα; 40 χρονών είναι, δεν είναι και γριά.

Δεν ήταν υπερβολικό το να σύρει ένα σώμα σε αυτήν την απόσταση, δεν ήταν καμιά τεράστια

απόσταση. Δεν νομίζω να κρύβεται τίποτα άλλο σ' αυτήν την ιστορία, αυτή λογικά το έκανε, όπως είπε.

Για αυτό και οι ενοχές, τα νεύρα και το κλάμα όταν της μίλησε ο άλλος ο τύπος και την παρακάλεσε να προσέχει την

φίλη του.

Προφανώς θέλει η σειρά να μας δείξει πόσο σκληρή έχει γίνει και η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως είπε και η ίδια

δεν υπάρχει πλέον κάτι που δεν θα έκανε προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν και γράφτηκαν πολλά για το περιστατικό και ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω τελικά και γω νομίζω πως απλά το γεγονός αποδεικνύει την σκληρότητα της Κάρολ με στόχο όμως την προστασία της ομάδας.

Δεν το σκέφτηκε στιγμή όταν κατάλαβε την ασθένεια του μικρού κοριτσιού να μην τη βάλει μαζί με τους υπόλοιπους άρρωστους.

Πάντως η σεζόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά βάση της απίστευτα κακής τρίτης. Αλλά βάση του μπάτζετ και θέματος σίγουρα μπορούν να μας δώσουν πολλά πιο πολλά με περισσότερο δράση και μάχη επιβίωσης σώμα με σώμα.

Πραγματικά δεν της το είχα, ούτε με το να βγει μόνη της έξω, ούτε να στείλει το κορίτσι έτσι απλά μέσα.. Και 50 να ήταν μια χαρά μπορούσε να τους βγάλει έξω εφόσον ήταν αναίσθητοι η νεκροί.. Πάντως έχει γίνει πολύ σκληρός χαραχτήρας

Φιλικά Γιώργος

Πραγματικά δεν της το είχα, ούτε με το να βγει μόνη της έξω, ούτε να στείλει το κορίτσι έτσι απλά μέσα.. Και 50 να ήταν μια χαρά μπορούσε να τους βγάλει έξω εφόσον ήταν αναίσθητοι η νεκροί.. Πάντως έχει γίνει πολύ σκληρός χαραχτήρας

Εγώ κατάλαβα πως την μικρή την έβαλε χωρια από τους ΄λλους

Guys μια παράκληση.εννοείται ότι όλοι το κατεβάζουμε και το βλέπουμε αλλά υπάρχει κόσμος που περιμένει να το δει το βράδυ στο*Fox.οπότε μέχρι να παιχτεί στην tv τα βράδια της Δευτέρας μην αρχίσετε τα " έγινε αυτό έγινε εκείνο".ας σεβαστούμε τα ζόμπια :-)

Guys μια παράκληση.εννοείται ότι όλοι το κατεβάζουμε και το βλέπουμε αλλά υπάρχει κόσμος που περιμένει να το δει το βράδυ στο*Fox.οπότε μέχρι να παιχτεί στην tv τα βράδια της Δευτέρας μην αρχίσετε τα " έγινε αυτό έγινε εκείνο".ας σεβαστούμε τα ζόμπια :-)

Ναι εντάξει λογικό γι αυτό και δεν αναφέρω κάτι..

Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω.

Σήμερα είναι στις 22:30 στο fox το τελευταίο επεισόδιο;

Edited by cb600f

Πολύ δυνατό το τελευταίο επεισόδιο .... και ακόμα καλύτερο φαίνεται από τις σκηνές στο τέλος, το επόμενο!!

Μπράβο στους συντελεστές της σειράς που μπήκαν σωστά γιατί η προηγούμενη σαιζόν ήταν κουκουρούκου!!

Ναι όντως δυνατό.αναμένονται πολλές ανατροπές πιστεύω.απλά έχει αρχίσει και μου τη δίνει ο Rick.άντε να τον φάει κάνα ζόμπι να ησυχάσουμε.

Τώρα που ο Ρικ έχει ξαναμπει στο παιχνίδι ως αρχηγός;;

Δεν νομίζω, φαίνεται να ξαναμπαίνει στο προσκήνιο και να λαμβάνει όλες τις σοβαρές αποφάσεις.

Επίσης, τι ****** τσαμπουκάς είναι ο Νταρυλ, στην φάση με τον μπεκρη!! :-)

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις

Amazon Fire stick 4k max