panosz75 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό η συγκεκριμένη έκδοση, δεν προέκυψε τώρα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό η συγκεκριμένη έκδοση, δεν προέκυψε τώρα. ;) εγώ έχω την έκδοση v3.08 11wk41 b02. δεν μου βγάζει την v3.08 11wk47 b04. ok!! είναι η έκδοση για Nokia Belle μόνο! Edited January 28, 2012 by swaron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ok!! είναι η έκδοση για Nokia Belle μόνο! Ακριβώς. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Kι εγω την v3.08 11wk41 b02 εχω Που μπορω να βρω την v3.08 11wk47 b04? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ναι μιλάω για την έκδοση για Belle.Δεν μου αρέσει η λογική του να σπάει η εφαρμογή σε εικονίδια. Γιατί πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό εικονίδιο για τα check in ( βασικά τι κάνει αυτή η λειτουργια?) και τη φόρτωση χαρτών. Το δε περπάτημα προς μια τοποθεσία πλεον γίνεται μέσα από το χάρτη αν κλικάρεις ένα σημείο...Προτιμούσα την παλιά εμφάνιση που όλα αυτά γίνονταν μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Kι εγω την v3.08 11wk41 b02 εχω Που μπορω να βρω την v3.08 11wk47 b04? Εγω εχω ποιο παλια την v3.08 11wk34 b01 που μπορουμε να βρουμε ποιο νεα εκδοση βοηθηστε παιδια...!!!;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Εγω εχω ποιο παλια την v3.08 11wk34 b01 που μπορουμε να βρουμε ποιο νεα εκδοση βοηθηστε παιδια...!!!;);) Γιατί δεν κοιτάς μέσα από την εφαρμογή Χάρτες, αν υπάρχει κάποιο update; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Τελικα με λιγο ψαξιμο την εβαλα την v3.08 11wk47 b04 ειναι πολυ καλη και ειναι με belle εικονιδια!!! Βρηκα και την v3.08 11wk45 b05 η οποια ειναι απο το 701 η μηπως ειναι ποιο παλια απο την αλλη και φενεται οτι παιζει και στο n8 αλλα το σκεφτομαι να την βαλω...!!! ;) Edited January 31, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Τελικα με λιγο ψαξιμο την εβαλα την v3.08 11wk47 b04 ειναι πολυ καλη και ειναι με belle εικονιδια!!! Βρηκα και την v3.08 11wk45 b05 η οποια ειναι απο το 701 η μηπως ειναι ποιο παλια απο την αλλη και φενεται οτι παιζει και στο n8 αλλα το σκεφτομαι να την βαλω...!!! ;) πες και σε εμάς πως την έβαλες εγώ είμαι ακόμα στην v3.8 11wk47 b02 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Τελικα με λιγο ψαξιμο την εβαλα την v3.08 11wk47 b04 ειναι πολυ καλη και ειναι με belle εικονιδια!!! Βρηκα και την v3.08 11wk45 b05 η οποια ειναι απο το 701 η μηπως ειναι ποιο παλια απο την αλλη και φενεται οτι παιζει και στο n8 αλλα το σκεφτομαι να την βαλω...!!! ;) Πρόσεξε το νούμερο που είναι αμέσως μετά από το «wk», λογικά είναι συντομογραφία του «week». Αυτή του 701 που λες είναι παλιότερη. Λογικά η πιο πρόσφατη είναι η 3.08 11wk47 04. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ωραία εγώ την έκανα την λαλακία, την πέρασα χωρίς να δω ότι είναι για belle ενώ έχω anna την έκανα απεγκατάσταση λοιπόν αλλά δεν λειτουργούν ούτε οι χάρτες ουτε η πλοήγηση, τι κάνω τώρα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ωραία εγώ την έκανα την λαλακία, την πέρασα χωρίς να δω ότι είναι για belle ενώ έχω anna την έκανα απεγκατάσταση λοιπόν αλλά δεν λειτουργούν ούτε οι χάρτες ουτε η πλοήγηση, τι κάνω τώρα ? Περιμένεις να σου έρθει η Belle σε λίγες μέρες. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Περιμένεις να σου έρθει η Belle σε λίγες μέρες. :p αυτό το σκέφτηκα και εγώ, κάτι καλύτερο υπάρχει ως πρόταση ? το περίεργο είναι ότι στους χάρτες και στην οδήγηση όταν πατάω τα εικονίδια μου βγάζει ΄΄μη υποστηριζόμενη λειτουργία ΄΄ ενώ όλα τα υπόλοιπα pulse κλπ δουλεύουν κανονικά ! Edited January 31, 2012 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 αυτό το σκέφτηκα και εγώ, κάτι καλύτερο υπάρχει ως πρόταση ? το περίεργο είναι ότι στους χάρτες και στην οδήγηση όταν πατάω τα εικονίδια μου βγάζει ΄΄μη υποστηριζόμενη λειτουργία ΄΄ ενώ όλα τα υπόλοιπα pulse κλπ δουλεύουν κανονικά ! Format ίσως; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Format ίσως; τελευταία επιλογή το hard format για μένα, το έκανα μία φορά και έτρεχα για καμιά εβδομάδα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 τελευταία επιλογή το hard format για μένα, το έκανα μία φορά και έτρεχα για καμιά εβδομάδα! Γιατί? Τόσο πακέτο είναι να ξαναστείσεις το τηλέφωνο? Με το back up που έχεις κάνει πριν δεν επανέρχεται σχετικά γρήγορα? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 τελευταία επιλογή το hard format για μένα, το έκανα μία φορά και έτρεχα για καμιά εβδομάδα! OK, τότε υπομονή να έρθει η Belle. Στο μεταξύ μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή των Google Maps. Δείχνει πρωτόγονη σε σχέση με την έκδοση στο Android αλλά τη δουλειά της την κάνει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 OK, τότε υπομονή να έρθει η Belle. Στο μεταξύ μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή των Google Maps. Δείχνει πρωτόγονη σε σχέση με την έκδοση στο Android αλλά τη δουλειά της την κάνει. εχω sygic για να κάνω πλοήγηση, απλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο αρχείο είναι αυτό που λείπει και με εκνευρίζει εντελώς !!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Nokia Maps Suite 2.0 στο betalabs μόλις βγήκε:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Nokia Maps Suite 2.0 στο betalabs μόλις βγήκε:) ειναι μονο για belle αλλα δεν βλεπω και σημαντικες διαφορες. την περασα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ειναι μονο για belle αλλα δεν βλεπω και σημαντικες διαφορες. την περασα Ρε παιδια αυτη ειναι η εκδοση; v3.09 12wk06 b01 k map version 0.2.45.109 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ειναι μονο για belle αλλα δεν βλεπω και σημαντικες διαφορες. την περασα αξιζει να την περασεις η να περιμενουμε την επισημη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 παιδια μπορω να σβησω τουσ χαρτες που εχει η μπελε κ να περασω την πιο παλια εκδοση που ολα τα εικονιδια ειναι μεσα σε εναν φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 ναι μπορεις. εχεις το αρχειο με τους παλαιοτερους χαρτες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 ναι μπορεις. εχεις το αρχειο με τους παλαιοτερους χαρτες? οχι δεν το εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts