rigasnic Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Οι ΟΠΧ δυστυχώς πρέπει να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις και όλο θα αυξάνονται. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει αρκετοί, εγώ προτείνω την ανάνγωση τουλάχιστον των κανόνων καλής συμπεριφοράς (μέχρι εκεί που αρχίζουν τα πολλά "απαγορεύονται" και είναι περισσότερο τυπικά) είναι ένα καλά γραμένο κειμενάκι που σίγουρα δίνει το στίγμα. Απαραίτητο όμως είναι να διαβάσετε τους κανόνες συμετοχής στο buy&sell καθώς και τα 2 επισημασμένα θέματα, αν θέλετε να συμετέχετε σε αγοραπωλησίες! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 A! Μια και το συζητάμε αυτό εδώ το κειμενάκι (που είναι και μικρό και ευχάριστο) το έχετε δει? ;) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 :confused: :confused: :confused: :whistle: :whistle: :whistle: ,trwgetai? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (18 Μάρ. 2004 , 10:38) A! Μια και το συζητάμε αυτό εδώ το κειμενάκι (που είναι και μικρό και ευχάριστο) το έχετε δει? ;) Yup! Το είδαμε και το διαβάσαμε μετα παρρησίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Μάρ. 2004 , 14:15) Yup! Το είδαμε και το διαβάσαμε μετα παρρησίας. :) Αντε να δω πόσα hits θα έχει αύριο :p :whistle: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (19 Μάρ. 2004 , 00:06) Αντε να δω πόσα hits θα έχει αύριο :p :whistle: Εγώ πάντως μόλις το (ξανα)χτύπησα (hit)!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Fysika kai toys exo diavasei.Prospatho na toys thro synexos.Elpizo na to exo kataferei. Exo thn entyposh omos oti kapoies fores melh toy FORUM dexontai poines xoris na paravainoyn toys sygkekrimenoys kanones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Και 'γω τους εχω διαβασει απο απλη περιεργεια και μονο. Αμα δεν ηταν η περιεργεια μου μπορει και να μην τους διαβαζα καθολου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Μια φορα που ειχε τηχει να δω καπου τους ΟΠΧ μπηκα και τους ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αποσπασματικά, όταν χρειάστηκα εξειδικευμένες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Που το ξεθαψατε αυτο! Δεν τους εχω διαβασει αλλα πανω κατω ξερω τι λενε! Καθε τοσο καποιος mod μας θυμιζει και απο κατι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αποσπασματικά, όταν χρειάστηκα εξειδικευμένες πληροφορίες. Τα ιδια και εγω, απλα πολλαπλως... (Ομολογω οτι δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια απο fora οποτε αναγκαστικα επρεπε να ενημερωθω καπως παραπανω! :O ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 NAI TOYS EXW DIABASEI MIA FORA H DYO DEN THYMAMAI APOLYTWS Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Fysika kai toys exo diavasei.Prospatho na toys thro synexos.Elpizo na to exo kataferei. σίγουρα? :shifty: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Τους έχω διαβάσει αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτούς! Πλάκα κάνω έτσι; Μην φαω κανά ban στα... γεράματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 εγω διαφωνω και οριζοντιος αλλα δεν εχει να κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 εγω διαφωνω και οριζοντιος αλλα δεν εχει να κανει.. Ήσουν ελέυθερη να μην τους αποδεχτείς τότε ;) E, ρε θυσίες που κάνει ο κόσμος για να μπει στο myphone.... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 (edited) lemanis said: σίγουρα? :shifty: Ναι,τους εχω διαβασει. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ήσουν ελέυθερη να μην τους αποδεχτείς τότε ;) E, ρε θυσίες που κάνει ο κόσμος για να μπει στο myphone.... :p εσυ ποτε προβιβαστηκες παλι σε μοντ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αποσπασματικά, όποτε χρειάστηκε κάτι... Ποτέ δεν έκατσα να διαβάσω τους κανόνες... Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι είναι αυτονόητοι (δεν προσβάλλουμε τα άλλα μέλη κτλ..). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Τους διάβασα,μετά την εγγραφή όμως :X :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Οχι μόνο τους διάβασα αλλά τους έχω κάνει και γιγαντοαφίσσα στο δωμάτιο μου και τώρα ετοιμάζω και σετάκια μαξιλάρια και τραπεζομάντηλο με λογότυπο του myphone και στην ούγια έχω τους κανονισμούς :p Οχι δεν τους έχω διαβάσει αναλυτικά . Μία φορά είχα διαβάσει σε ένα άλλο φόρουμ και παντού είναι οι ίδιοι πάνω κάτω .Ε εντάξει μη βρίζεις μη διαφημίζεις κτλπ .Οχι προστυχιές όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές κτλπ :) Μια φορά είχα δει κάτι συγκεκριμένο που με ενδιέφερε μόνο. Αυτάααααα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 hahahah egrapses mple agori Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 hahahah egrapses mple agori Δεν είμαι μπλε αγόρι είμαι μελαγχολικό ..... πως λέμε bluemoods ? Αν ήμουν μπλε αγόρι θα ήμουν στρουμφάκι :lol: Αλλά είναι αγαπημένο μου χρώμα το μπλε ( μετά το κίτρινο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Όχι και ούτε πρόκειται! Ποτέ δεν τους διαβάζω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts