vampyre Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 Εχετε διαβάσει ποτέ το κείμενο αυτό που είναι οι Οροι Πρόσβασης και Χρήσης του φόρουμ και που αποδεχτήκατε όταν κάνατε εγγραφή? Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) yeap :) oxi otan graftika pantos. :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Τι νομίζεις οτι είμαστε;;; :p :p Το πρώτο πράγμα που διάβασα.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Και εγω τους διαβασα, αλλα η απαντηση ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ! δεν ειναι ακριβως αυτο που με εκφραζει. Ενα απλο ναι! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Μπααα... :whistle: Που καιρος για τετοια... :eek: Απο τα πολλα μηνυματα ουτε για κατουρημα δεν μενει χρονος :p :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Phoenix (16 Μάρ. 2004 , 01:06) Μπααα... :whistle: Που καιρος για τετοια... :eek: Απο τα πολλα μηνυματα ουτε για κατουρημα δεν μενει χρονος :p :lol: :p Αυτό είναι το πρόβλημα;;; Τυπωσε το να το διαβάσεις στο μπάνιο! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Μεχρι πριν δεν ειχα διαβασει τους ορους. Αφου απαντησα οχι, ειπα να ριξω μια ματια για να εχω μιαν ιδεα... Αυτα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 mpaaaa panta simfono me auta tous diavazo mono otan kapoios MOD kanei paratirisi se kapio melos kai tou grafei kai tous orous apo kato :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Τα βασικά τα'ξερα... τώρα για τα υπόλοιπα... χρειάστηκε λίγος χρόνος να τους ρίξω μια ματιά... ;) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deos24 (16 Μάρ. 2004 , 01:08) Αυτό είναι το πρόβλημα;;; Τυπωσε το να το διαβάσεις στο μπάνιο! :p :p Σνιφ.. σνιφφ... :X-X: Πατατα μυριζομαι! :whistle: Ας συνεχισουμε στο γνωστο στεκι :rolleyes: YΓ ειμαι ο πρωτος που ειπε οχι :p :cool: :cool: :cool: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Όχι, αλλά στην πορεία έχω εξοικειωθεί με όσους χρειάζεται να επικαλείστε συχνά οι moderators. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ναι, αλλά όχι όταν γράφτηκα (ποτέ δεν τα διαβάζω αυτά). Εξάλλου τα περισσότερα εξυπακούονται (όχι προσβολή άλλων μελών κτλ) από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς που πρέπει να διέπουν κάθε πολιτισμένο άνθρωπο και δε χρειάζεται να κάτσεις να τα διαβάσεις. :whistle: Τώρα οι "ειδικοί" κανόνες του myphone (όχι αθλητικά πχ) πάνω κάτω έχουν γίνει γνωστοί μετά από τόσα locks και παρατηρήσεις. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 oxi den tous exw diavasei. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Μάρ. 2004 , 01:21) Όχι, αλλά στην πορεία έχω εξοικειωθεί με όσους χρειάζεται να επικαλείστε συχνά οι moderators. me ekfrazeis akrivws :) Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αν θυμάμαι καλά, ναί. Άλλωστε είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Όχι. Αυτό που μ' ενδιέφερε τότε, ήταν να ολοκληρωθεί η εγγραφή μου. Στη συνέχεια βέβαια, και μετά από τις συνεχείς παρατηρήσεις των αρμοδίων κάθησα και το διάβασα. :cool: Και, για να επαναφέρω μια παλαιότερη πρότασή μου, έστω και σε λάθος θέμα, προτείνω την ενσωμάτωση των επιμέρους ανακοινώσεων στα διάφορα υπο-thread, έστι ώστε να αποτελούν ένα εννιαίο κείμενο με τους Ο.Π.Χ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ο.Π.Χ ?? Τι 'ν' τούτο πάλι ??? Just kidding... Βεβαίως τους διάβασα. Στα πεταχτά βέβαια... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (16 Μάρ. 2004 , 02:03) Ναι, αλλά όχι όταν γράφτηκα (ποτέ δεν τα διαβάζω αυτά). Εξάλλου τα περισσότερα εξυπακούονται (όχι προσβολή άλλων μελών κτλ) από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς που πρέπει να διέπουν κάθε πολιτισμένο άνθρωπο και δε χρειάζεται να κάτσεις να τα διαβάσεις. :whistle: Τώρα οι "ειδικοί" κανόνες του myphone (όχι αθλητικά πχ) πάνω κάτω έχουν γίνει γνωστοί μετά από τόσα locks και παρατηρήσεις. :rolleyes: ;) (Βαριέμαι να γράφω :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 prosekste! edo oi moderators mazevoun atoma pou den diavasan tous OPX gia na tous svisoun! :p :p :p xaxaxaxaxa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (16 Μάρ. 2004 , 12:59) prosekste! edo oi moderators mazevoun atoma pou den diavasan tous OPX gia na tous svisoun! :p :p :p xaxaxaxaxa... :lol: :lol: :lol: Ελεος... Βαλτός είσαι να μου καταστρέψεις το survey. :alien: Δηλώνω ότι ψεύδεται ασύστολα ο eNeRGy :!: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (16 Μάρ. 2004 , 11:01) Δηλώνω ότι ψεύδεται ασύστολα ο eNeRGy :!: oriste! o protos super moderator pou den exei diavasei tous kanones... me vrizei!!! MAMAAAAAAAAAAAAA :p :p :p anyway... psifisa OXI... giati apla exo diavasei kapoia parartimata ton kanonon... otan xreiastike gia kapoia themata pou eixan prokipsei sto palio forum :p :p kata ta alla pistevo oti prepei na tous diavazete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ναι, αλλά όχι κατά την εγγραφή μου στο forum. Λίγο αργότερα.... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Kαι βεβαια, ετσι και αλλιως οι ΟΠΧ ειναι πανω κατω ιδιοι για ολα τα forums. Nομιζω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Τους διάβασα αλλά μην περιμένεις ότι τους μελέτησα..απλά πέρασε το μάτι μου από πάνω τους :D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Οχι.... (καλα ρε παιδια μην βαρατε) γιατι ειναι καπος Extra large και u know.... Παρολ' αυτα ομως ενα περιπου νομιζω ολοι μας γνωριζουμε τα βασικα και μετα απο τοσες παρατηρησεις απο τους αρμοδιους ξερουμε τι πρεπει να κανουμε και τι οχι Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts