Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μόλις είδα ότι έβγαλε κάτι η HTC 2.29.405.2 FOTA Kαι πώς το κατεβάζουμε αυτό ; Εγώ πάντως δεν μπορώ. Μήπως επειδή είναι rooted το τηλέφωνο ; Εμενα στις ενημερωσεις λογισμικου δεν μου βγαζει κατι...Και δεν ειναι rooted η συσκευη. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πάντως σε έναν συνάδελφο μου που έχει desire κατέβηκε η αναβάθμιση ... Κανένα λάθος θα έκαναν οι επιστήμονες στην σελίδα τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πάντως σε έναν συνάδελφο μου που έχει desire κατέβηκε η αναβάθμιση ... Κανένα λάθος θα έκαναν οι επιστήμονες στην σελίδα τους Αν εχει το απλο desire ισως.Νομιζω με επιφυλλαξη οτι οι αναβαθμισεις δεν δινοντε μαζι για ολλες τις συσκευες. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν εχει το απλο desire ισως.Νομιζω με επιφυλλαξη οτι οι αναβαθμισεις δεν δινοντε μαζι για ολλες τις συσκευες. Έχεις δίκιο..αλλά στο site τους γράφουνε για HTC Desire HD Και άλλη για HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδια εχει κανεισ ξεκαθαρισει το τοπιο οσον αφορα τα προγραμματα που εχει προεγκατεστημενα οσον αφορα τα gps. αυτα της google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Tελικά γράψτε λάθος από την HTC. Δεν αφορά εμάς. Μπλέξανε τα μπούτια τους !! :lol: re33m Δηλαδή ; Edited December 7, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ποτε λετε να παρουμε την αναβαθμιση....αραγε???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλημερα σε ολους,εχετε βρει καποια εφαρμογη για mail σαν το mbox για iphone?να εχεις δηλαδη ολο τον ελενχο των mail απο το τηλεφωνο,να τα σβηνεις και να σβηνονται απο παντου οχι μονο απο τη συσκευη δεν εχω βρει κατι.. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 6) Σήμα wifi το οποίο δείχνει να μην είναι σταθερό. Το κοιτάζουν. Άντε να δούμε αν θα το φτιάξουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλημερα σε ολους,εχετε βρει καποια εφαρμογη για mail σαν το mbox για iphone?να εχεις δηλαδη ολο τον ελενχο των mail απο το τηλεφωνο,να τα σβηνεις και να σβηνονται απο παντου οχι μονο απο τη συσκευη δεν εχω βρει κατι.. και εγω ψαχνω κατι τετοιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Φίλε μου για να φτιάξουν κάτι θα πρέπει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί. Πρέπει να στέλνουμε μηνύματά γιατί έτσι μόνο θα αλλάξει κάτι. Έχουμε επαναπαυθεί στους xda και με αποτέλεσμα να φλασάρουμε κάθε τρεις και λίγο μήπως το έχουνε διορθώσει αυτοί. Μην το πάρεις προσωπικά ότι γράφω..προς θεού!!!. Απλά πιστεύω ότι και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι. Βλέπω ας πούμε στο xda και σε αυτό το forum παράπονα για την μπαταρία, για το gps, και διάφορα άλλα. Όμως πόσοι στείλανε μήνυμα στην HTC ;. Δες εδώ τι μου είπε κάποιος από την HTC όσον αφορά το GPS . Αγαπητέ Κύριε , Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Όσον αφορά το ζήτημα σας,θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι απλά θα ειναι θέμα τοποθεσίας και εύρεσης satelite και γι'αυτό το λόγο αργεί η εύρεση gps. (Σώπα...και ο Bουκεφάλας ήταν zastava!!) Και φυσικά τους απάντησα ότι όταν δίνουν απάντηση να να εξετάζουν καλύτερα το πρόβλημα μιας και κάτοχος του HTC HD2, μπορώ να διακρίνω τη διαφορά όσον αφορά το GPS. Kαι η απάντηση ήταν η εξής : Αγαπητέ Κύριε , Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Σχετικά με το ζήτημα σας θα ενημερώσουμε τους τεχνικούς μας και μόλις θα έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. *Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλησπερα εχω επειδοτηση και λεω να παρω το desire hd αλλα θελω να μαθω αν τραβαει καλη φωτω και καλο βιντεο εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστιμενοι σε αυτον τον τομεα?,ειδα κατι φωτω απο το wildfire του αδερφου μου και ηταν μαυρο χαλι και ετσι κολαω να κανω την κινηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 δηλαδή αν κατάλαβα καλά έχει πρόβλημα με το wireless του? είναι πολύ σοβαρό? τρώει d/c όλη την ώρα? ας διαφωτίσει κάποιος με τι προβλήματα αντιμετωπίζει το κινητό γενικά γιατί ενδιαφέρομαι άμμεσα, μιας και έχω επιδοτηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Επειδή θα το παραλάβω την Πέμπτη,μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο κουτί για να ξέρω ότι είναι όντως ελληνικό; Έχει η συσκευασία εξωτερικά ζελατίνα, ή απλό αυτοκόλλητο; Τι περιλαμβάνει μέσα ακριβώς; Με τον φορτιστή αυτοκινήτου που έχω στο htc touch pro θα παίζει; Edited December 7, 2010 by KostasNK RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Επειδή θα το παραλάβω την Πέμπτη,μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο κουτί για να ξέρω ότι είναι όντως ελληνικό; Έχει η συσκευασία εξωτερικά ζελατίνα, ή απλό αυτοκόλλητο; Τι περιλαμβάνει μέσα ακριβώς; Στην πλατη του αυτα που γραφει να ειναι στα ελληνικα. Περιλαμβανει το κινητο φυσικα , ακουστικα και φορτιστη.Και οδηγο γρηγορης στα ελληνικα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Στην πλατη του αυτα που γραφει να ειναι στα ελληνικα. Περιλαμβανει το κινητο φυσικα , ακουστικα και φορτιστη.Και οδηγο γρηγορης στα ελληνικα. σορυ κ sd 8gb class2:happy: Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Για τον φορτιστή δεν απαντήσατε... Έχει κανένα περίεργο βίσμα usb; Επίσης καλώδιο σύνδεσης με το pc δεν έχει; RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Για τον φορτιστή δεν απαντήσατε... Έχει κανένα περίεργο βίσμα usb; Επίσης καλώδιο σύνδεσης με το pc δεν έχει; το καλωδιο του φορτιστη κανει και για το pc.Δεν εχει κανενα περιεργο βισμα. Micro usb νομιζω λεγεται. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) καλημερα σε ολους,εχετε βρει καποια εφαρμογη για mail σαν το mbox για iphone?να εχεις δηλαδη ολο τον ελενχο των mail απο το τηλεφωνο,να τα σβηνεις και να σβηνονται απο παντου οχι μονο απο τη συσκευη δεν εχω βρει κατι.. Το κάνει το κινητό σου (DHD) αυτό που λές Απλά πάς στις ρυθμίσεις του e-mail που θες να χειριστής με αυτόν τον τρόπο και το ρυθμίζεις. Εγώ έτσι τα έχω τα e-mail μου (έχω και gmail και Hotmail και yahoo) και τα χειρίζομαι από το htc DHD και δεν μπαίνω με το pc στο e-mail. Έχω ζητήσει από τις ρυθμίσεις να βλέπω όλα τα e-mail και όχι μόνο των τελευταίων ημερών και καθώς επίσης όταν κάνω κάποια διαγραφή ή έχω διαβάσει ένα μήνυμα να γίνετε αυτόματα και στο e-mail στο internet και όχι μόνο στο κινητό. Edited December 7, 2010 by agriniopk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλησπερα εχω επειδοτηση και λεω να παρω το desire hd αλλα θελω να μαθω αν τραβαει καλη φωτω και καλο βιντεο εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστιμενοι σε αυτον τον τομεα?,ειδα κατι φωτω απο το wildfire του αδερφου μου και ηταν μαυρο χαλι και ετσι κολαω να κανω την κινηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλησπερα εχω επειδοτηση και λεω να παρω το desire hd αλλα θελω να μαθω αν τραβαει καλη φωτω και καλο βιντεο εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστιμενοι σε αυτον τον τομεα?,ειδα κατι φωτω απο το wildfire του αδερφου μου και ηταν μαυρο χαλι και ετσι κολαω να κανω την κινηση. Σίγουρα πολύ καλύτερο από wildfire αλλά υπάρχουν κινητά που τραβάνε καλύτερες φωτογραφίες ακόμη και με μικρότερες αναλύσεις. Για παράδειγμα το Nokia N95 με 5mp που είχα πριν 3 χρόνια τραβάει καλύτερες photos. Του HD δεν τις λες κακές, αλλά σίγουρα μην ξεγελιέσαι από τα 8mp. Γενικά αν θες να αντικαταστήσει την ψηφιακή σου είσαι σε λάθος δρόμο. Καλύτερα όμως να δεις από μόνος σου review και να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σίγουρα πολύ καλύτερο από wildfire αλλά υπάρχουν κινητά που τραβάνε καλύτερες φωτογραφίες ακόμη και με μικρότερες αναλύσεις. Για παράδειγμα το Nokia N95 με 5mp που είχα πριν 3 χρόνια τραβάει καλύτερες photos. Του HD δεν τις λες κακές, αλλά σίγουρα μην ξεγελιέσαι από τα 8mp. Γενικά αν θες να αντικαταστήσει την ψηφιακή σου είσαι σε λάθος δρόμο. Καλύτερα όμως να δεις από μόνος σου review και να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Sent from my Desire HD using Tapatalk δηλαδη το wave που εχω τραβαει καλητερες φωτω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 δηλαδη το wave που εχω τραβαει καλητερες φωτω? Αυτό δεν το ξέρω καθόλου αλλά εγώ το συγκρίνω με Nokia που είναι κορυφή στις φωτογραφίες για κινητό. Το wave δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει στον τομέα. Επίσης εγώ σε κάθε μου έξοδο κουβαλάω και μια dslr NIKON D90 με έξτρα φακούς και flash, οπότε είμαι λίγο πιο περίεργος στο συγκεκριμένο τομέα... Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το κάνει το κινητό σου (DHD) αυτό που λές Απλά πάς στις ρυθμίσεις του e-mail που θες να χειριστής με αυτόν τον τρόπο και το ρυθμίζεις. Εγώ έτσι τα έχω τα e-mail μου (έχω και gmail και Hotmail και yahoo) και τα χειρίζομαι από το htc DHD και δεν μπαίνω με το pc στο e-mail. Έχω ζητήσει από τις ρυθμίσεις να βλέπω όλα τα e-mail και όχι μόνο των τελευταίων ημερών και καθώς επίσης όταν κάνω κάποια διαγραφή ή έχω διαβάσει ένα μήνυμα να γίνετε αυτόματα και στο e-mail στο internet και όχι μόνο στο κινητό. πως καταφερες να να φτιαξεις του yahoo τον λογαριασμο?εγω εχω κανει τα παντα αλλα τπτ.μηπως μπορεις να μου πεις στις χειροκινητες τι βαζεις?εχω yahoo.gr εγω. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 να ρωτησω οταν μπαινετε να δειτε βιντεο,φωτο,μουσικη στο συνδεση με πολυμεσα που εχει μαζι αυτους τους τρεις φακελους σας πεταει ενα μνμ. ''συδεση με WiFI? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts