Γιάννης Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Και με το desire με ειχε βολεψει ο επιτραπεζιος φορτιστης με θηκη να μπαινει και δευτερη μπαταρια μεσα και να στεκεται ορθιο το κινητο και να φορτιζει.Κατι σαν αυτο για HD2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300488063177 Οποιος μπορει ας με βοηθησει να βρω κατι αναλογο για το HD. Ευχαριστω. Εγώ πάντος το πήρα σήμερα από http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31457 Αυτο ειναι η συσκευη και αλλο ζηταω εγω. http://www.netimes.com/shop/desktop-cradle-w-2nd-battery-charger-for-htc-desire-hd-p-2946.html?cPath=80_779 Ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα αν περιεχει και δευτερη μπαταρια. Δεν ειδα να δεχεται paypal...Κανω λαθος ? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 O netimes Γιάννη βρίσκεται και στο ebay. Γενικώς είναι πολύ αξιόπιστος από όπου και να αγοράσεις. Το συγκεκριμένο δεν περιέχει μπαταρία. Θα κοιτάξω και εγώ μήπως βρω κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Νομιζω destinator δεν υποστηριζεται απο android και ειναι ενα μειον αυτο. Ερωτησουλες : Τι σημαινει η επιλογη για εντοπισμο του κινητου αν κλαπει ? Πως μπορω να εγκαταστασω firefox και google earth ? Μεσω internet που εχει το κινητο δεν με αφηνει και μεσω market δεν βρισκω κατι. Ευχαριστω. Edit Λαθος μου για το destinator http://www.mlsdestinator.gr/software/Android.html Το destinator στην froyo 2.2 δεν παιζει. μονο σε eclair 2.1. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) O netimes Γιάννη βρίσκεται και στο ebay. Γενικώς είναι πολύ αξιόπιστος από όπου και να αγοράσεις. Το συγκεκριμένο δεν περιέχει μπαταρία. Θα κοιτάξω και εγώ μήπως βρω κάτι. Ευχαριστω πολυ Γιαννη.Με ειχε βολεψει πολυ με το απλο desire. Edited November 21, 2010 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 καλημερα,παιδια εμενα μου κολαγε το τηλ απιστευτα μετα απο επανεκκινηση δουλευε μια χαρα, εβαλα παλι την γνησια ρομ και εβγαλα και το Task Killer γιατι οταν μπαινει το τηλ σε αδρανια ο τασκ τα σβινει ολα,και ετσι οταν μετα απο ωρα ανοιγα το κιν ολα κολουσαν,οποτε βγαλτε το Task Killer ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και θα δειτε διαφορα μεγαλη................. «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 http://www.netimes.com/shop/desktop-cradle-w-2nd-battery-charger-for-htc-desire-hd-p-2946.html?cPath=80_779 Επειδη δεν πολυκαταλαβα.Αυτο μπαινει και σε ρευμα ή μονο σε usb ? Με ενδιαφερει να μπαινει και σε ρευμα για να το παιρνω μαζι καπου που δεν εχω pc. Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός HD εδώ και 2 μέρες. Αγοράστηκε από Γερμανό. Πρώτες εντυπώσεις... Το τηλέφωνο είναι πολύ ποιοτικό, στο δικό μου δεν υπάρχει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται στο νετ. Ούτε καπάκια με κενά, ούτε λάθος τοποθετημένες οθόνες, ούτε κουμπιά που είναι χαλαρά, όλα είναι όπως έπρεπε να είναι. Η οθόνη του. Είναι τεράστια, με καλή απόκριση στο touch και πολύ καλή ακρίβεια. Είναι χορταστική και δίνει μεγάλη χρηστικότητα στη συσκευή. Παρόλα αυτά δεν είναι amoled. Τα βασικότερα ελαττώματα της είναι η χειρότερη απόδοση του μαύρου (αναμενόμενο), η όχι τόσο καλή απόδοση στην κίνηση και για εμένα οι πολύ μικρότερες γωνίες θέασης. Έχει όμως καθαρότερο γράμμα από την amoled. Όσο συμβιώνω μαζί της αρχίζω να την συνηθίζω και παραβλέπω τα ελαττώματα. Παρόλα αυτά κάτι μας άφησε και η HTC να περιμένουμε για το μέλλον... :p Κατά τα άλλα το τηλέφωνο πετάει. Είναι αισθητά πιο γρήγορο από το Desire και απλά δεν κωλώνει πουθενά. Η μνήμη για τις εφαρμογές είναι τεράστια και καθιστά στο app2sd της froyo περιττό. Το ηχείο του δεν είναι το δυνατό του σημείο και το βρίσκω χαμηλότερης έντασης από το Desire. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά πράγματα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι στα επίπεδα Desire και ίσως λίγο χειρότερο. Γενικώς πρόκειται για την κορυφαία android συσκευή σε απόδοση και αξίζει τα λεφτά της. Δεν είναι τέλεια αλλά ποια συσκευή είναι; Όσοι το πάρουν θα το χαρούν... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. To wifi του με έχει προβληματίσει. Εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά. Πρακτικά μόνο στο δωμάτιο που είναι το ρούτερ μπορεί να λειτουργήσει. Αν απομακρυνθείς αρχίζει τα κουλά. Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν μπορείς να κατεβάσεις τπτ, ενω μετά από λίγο το χάνει και αρχίζει ένα loop από connect/disconnect. Δοκίμασα 2 ρούτερ με τα ίδια αποτελέσματα. Από ότι διάβασα στο net υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα, το οποίο σε κάποιους εμφανίστηκε μετά από το τελευταίο update της htc. Έχει αντιμετωπίσει κανένας από εδώ κάτι παρόμοιο? Το σκέφτομαι να το πάω πίσω στον Γερμανό για αλλαγή, αν και επειδή δεν αγοράζω συχνά κινητά από εκεί, δεν ξέρω την πολιτική τους. Στο αλλάζουν με καινούργιο εντός της πρώτης βδομάδας; Αν και το θέμα είναι άντε να τους εξηγήσεις το πρόβλημα μιας και που συνδέεται.... Δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει το Omnia από τον Γερμανό. Μου το άλλαξαν 2 φορές. Νομίζω ότι είναι μέσα σε 7 ημέρες. Βέβαια στη δική σου περίπτωση είναι λίγο ποιο πολύπλοκα τα πράγματα γιατί το κινητό δουλεύει. Ίσως όμως να τους πεις το εξής. Να το συνδέσουν στο δικό τους Wi-fi, και να πιστοποιήσουν οι ίδιοι το πρόβλημα αυτό. Ίσως σου πουν να πάει για service. Να το αρνηθείς. Σε εμένα έτσι έλεγαν στην αρχή. Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό που αναφέρεις. Βέβαια μη ξεχάσεις το κουτί και όλα τα παρελκόμενα να τους παραδώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 καλησπερα,,παιδια ακυρο οτι δεν κολαει,,ρε παιδια εχει κανενασ αλλοσ προβλημα με κοληματα;;; κανω εγκατασταση το igo motonav και ενω τρεχει κανονικα στην αρχη.μετα απο αρκετη ωρα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη κολαει και την ανοιγει μετα απο ωρα,,σαν να κρασαρει ,,εχετε καμια ιδεα τι να ειναι;; «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. To wifi του με έχει προβληματίσει. Εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά. Πρακτικά μόνο στο δωμάτιο που είναι το ρούτερ μπορεί να λειτουργήσει. Αν απομακρυνθείς αρχίζει τα κουλά. Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν μπορείς να κατεβάσεις τπτ, ενω μετά από λίγο το χάνει και αρχίζει ένα loop από connect/disconnect. Δοκίμασα 2 ρούτερ με τα ίδια αποτελέσματα. Από ότι διάβασα στο net υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα, το οποίο σε κάποιους εμφανίστηκε μετά από το τελευταίο update της htc. Έχει αντιμετωπίσει κανένας από εδώ κάτι παρόμοιο? Το σκέφτομαι να το πάω πίσω στον Γερμανό για αλλαγή, αν και επειδή δεν αγοράζω συχνά κινητά από εκεί, δεν ξέρω την πολιτική τους. Στο αλλάζουν με καινούργιο εντός της πρώτης βδομάδας; Αν και το θέμα είναι άντε να τους εξηγήσεις το πρόβλημα μιας και που συνδέεται.... Δεν ξέρω... το παρατηρησα και εγω αυτο με το wifi στο σαλονι π.χ. δεν πιανω σημα με το hd,ενω με το iphone 4 ειχα 2 γραμμες. πιστευω οτι δεν φταιει η συσκευη και θα διορθωθει σε καποιο update εχω την 2.2.:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει το Omnia από τον Γερμανό. Μου το άλλαξαν 2 φορές. Νομίζω ότι είναι μέσα σε 7 ημέρες. Βέβαια στη δική σου περίπτωση είναι λίγο ποιο πολύπλοκα τα πράγματα γιατί το κινητό δουλεύει. Ίσως όμως να τους πεις το εξής. Να το συνδέσουν στο δικό τους Wi-fi, και να πιστοποιήσουν οι ίδιοι το πρόβλημα αυτό. Ίσως σου πουν να πάει για service. Να το αρνηθείς. Σε εμένα έτσι έλεγαν στην αρχή. Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό που αναφέρεις. Βέβαια μη ξεχάσεις το κουτί και όλα τα παρελκόμενα να τους παραδώσεις. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. το παρατηρησα και εγω αυτο με το wifi στο σαλονι π.χ. δεν πιανω σημα με το hd,ενω με το iphone 4 ειχα 2 γραμμες. πιστευω οτι δεν φταιει η συσκευη και θα διορθωθει σε καποιο update εχω την 2.2.:worry: Σου δείχνει και εσένα ορισμένες φορές, όταν απομακρύνεσαι, ότι ενώ έχει σήμα δεν μπορείς να κατεβάσεις τπτ...? Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι hw αλλά sw πρόβλημα. Μάλλον θα περιμένω για κανα update... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 αμα δεν εχω ουτε μια γραμμη αλλα μονο οτι ειναι συνδεδεμενο δεν κατεβαζει,αλλα με 1γραμμη κατεβαζει δεδομενα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros71 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μια ερώτηση (σαν πρωτάρης σε Android): Ταινίες πως περνάμε στο κινητό? Πρέπει να είναι σε μορφή (3Gp) η παίζει και τις υπόλοιπες? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μια ερώτηση (σαν πρωτάρης σε Android): Ταινίες πως περνάμε στο κινητό? Πρέπει να είναι σε μορφή (3Gp) η παίζει και τις υπόλοιπες? Ευχαριστώ... Εγω τις εχω σε mp4 . Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μια ερώτηση (σαν πρωτάρης σε Android): Ταινίες πως περνάμε στο κινητό? Πρέπει να είναι σε μορφή (3Gp) η παίζει και τις υπόλοιπες? Ευχαριστώ... Γιατί δεν δοκιμάζεις να μας πεις και εμάς; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Λοιπον εκανα καποιες μικροδοκιμες , αφου πρωτα ενεργοποιησα το airplane mode πηγα απο τις ρυθμισεις ανοιξα το ασυρματο δικτυο συνδεθηκα κανονικα μπηκα στο νετ ωραιοτατα και μετα πηγα να κανω μια κληση και μου εβγαλε οτι για να κανω την κληση πρεπει να με βγαλεις απο το airplane mode αρα το ασυρματο λειτουργει για ενα περιεργο λογο το ραδιοφωνο ομως οχι συμφωνα με οδηγια της ευρωπαικης ενωσης σε συμμορφωση των αεροπορικων γραμμων εχουμε τα εξης....το ευρος των συχνοτητων πρπει να ειναι συγκεκριμενο για να μην μπερδευτει με τη συχνοτητα του αεοπλανου και το ριξουμε....το wifi καθως και το gps ειναι εξω απο αυτο για αυτο επιτρεπεται να ειναι ανοιχτο....το ραδιο ειναι εντος καθως και το μπλε δοντι...δεν εχει να κανει με το κινητο αλλα μονο με τις οδηγιες...για τη δικη μασ ασφαλεια ειναι αλλωστε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Κατι γενικοτερο για τα κινητα αλλα δεν ειδα να υπαρχει καποια γενικη κατηγορια.Οι αποδειξεις αγορας πρεπει να γραφουν και το ΙΜΕΙ της συσκευης υποχρεωτικα ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 το debugging δεν εχει να κανει καμια σχεση με την αποδοση της συσκευης,παρα μονο με την επικοινωνια της με τον υπολογιστη για αρχη τα sdk tools και στην περιπτωση μας το htc sync καλα ελα να δεις το δικο μου για να καταλαβεις τι διαφορα....παιδια λες και πηρα αλλο κινητο ειναι..μηπως γνωτιζει κανεις αλλα τετοια κολπακια για αν το κανουμε να πηγαινει σφεντονα????? και για οσους δεν ξερουν για τι ακριβως μιλαω ας κανουν το εξης... menu-->settings-->application-->development--> και ενεργοποιουμε το usb debugging θα δειτε τρελη διαφορα στη ταχυτητα... εκανε σε εσασ update στο 1.32.405.6???? ειναι το δευτερο κατα σειρα(2 βδομαδες το εχω 2 update!!!!:X) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Οι αποδειξεις αγορας πρεπει να γραφουν και το ΙΜΕΙ της συσκευης υποχρεωτικα ? ΙΜΕΙ ή serial number, κάτι που να πιστοποιεί την ταυτότητα της συγκεκριμένης συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εχει δοκιμασει κανεις καμια custom rom? ειμαι στην μπριζα απο την ωρα που το πηρα αλλα καθομαι και σκεφτομαι οτι δεν υστερει πουθενα το κινητο για να το πειραξω Εβγαλε ο cyanogen vanilla froyo ομως και εχω χασει τον υπνο μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ΙΜΕΙ ή serial number, κάτι που να πιστοποιεί την ταυτότητα της συγκεκριμένης συσκευής. Εχω αποδειξη απο vnp που δεν γραφει τιποτα απο τα δυο.Μονο μοντελλο κινητου και φυσικα ημερομηνια αγορας. Το μεσημερι που θα παω στην ace hellas θα την δειξω και θα σας πω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoRia Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εχω αποδειξη απο vnp που δεν γραφει τιποτα απο τα δυο.Μονο μοντελλο κινητου και φυσικα ημερομηνια αγορας. Το μεσημερι που θα παω στην ace hellas θα την δειξω και θα σας πω. Γιατί θα το πάς στην ace hellas σου έβγαλε κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εχω αποδειξη απο vnp που δεν γραφει τιποτα απο τα δυο. Το κουτί είναι στην Ελληνική γλώσσα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το κουτί είναι στην Ελληνική γλώσσα; Ελληνικοτατο !!!:) Το ψιλιαστηκα αυτο. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts