Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτήν εννοούσα....

Κρίμα που δεν βοήθησε... :/

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πια πήρες;

Δεν χάνεις τίποτα πάντως να πας σε ένα e-shop point και να τους δειξεις την γρατσουνιά.....

πηρα για το n8 θα παω αλλα δεν πιστευω να μου το αλλαξουν

Εντυπωσεις?

Σου παει ποιο γρηγορα?Εχεις δει διαφορες?

Ποια εκδοση εβαλες?Η διαδικασια ηταν ευκολη?

παει πιο γρηγορα. εβαλα την 2.2 και η διαδικασια ειναι γελοια

I'm all ears my friend!

Αν μπορεις να μου πεις την διαδικασια θα σου ημουν υποχρεος.:O

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Για προστασία οθόνης από eBay αυτές

6 PACK LCD SCREEN PROTECTOR FOR SAMSUNG I900 OMNIA με 3 ευρώ τελική τιμή με αποστολή Ελλάδα.

Για θήκη (pouch) η Krusell Vinga L (Large).

http://img84.imageshack.us/img84/6795/0312870806564cb74ad0925.jpg

Για silicon case μία για Nokia E71 αλλά δεν ταιριάζουν οι οπές και μπορεί να μην είναι σφιχτή.

Edited by aristarhos

Μπορεις να μας πεις απο που την κατεβασες γιατι εγω μια που κατεβασα και την εβαλα δεν bootarei..Κολλαει στο ρομποτακι..

Τελικα εβαλα αυτην εδω alpha3-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned και bootαρει κανονικα.Στην εκδοση Android λεει 2.2.Για να δουμε...Ξερει κανεις γιατι οταν κλειδωνει και πας να το ξεκλειδωσεις πανω απο το ρολοι γραφει καμια υπηρεσια?

Edited by KAJWBTFE

Μπορεις να μας πεις απο που την κατεβασες γιατι εγω μια που κατεβασα και την εβαλα δεν bootarei..Κολλαει στο ρομποτακι..

Τελικα εβαλα αυτην εδω alpha3-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned και bootαρει κανονικα.Στην εκδοση Android λεει 2.2.Για να δουμε...Ξερει κανεις γιατι οταν κλειδωνει και πας να το ξεκλειδωσεις πανω απο το ρολοι γραφει καμια υπηρεσια?

Γινεται να κανεις benchmark με το quadrant και να μας πεις διαφορες??

Ειναι πολυ πιο smooth??

Γινεται να κανεις benchmark με το quadrant και να μας πεις διαφορες??

Ειναι πολυ πιο smooth??

:)Αυτο παω να κανω τωρα....Μολις τελειωσει αναφερω!!:happy:

Λοιπον...Την πρωτη φορα στο 2.1 το καλυτερο που ειχα δει ηταν 397.Τωρα ειδα 946...Δεν ξερω ποσο αξιόπιστο ειναι αυτο το αποτελεσμα αλλα μιλαμε για το ιδιο προγραμμα σε διαφορετικη εκδοση..Τωρα μενει να δω και τα παιχνιδια που πριν χανανε frames(Asphalt 5).Ελπιζω να το εχει κανει και καποιος αλλος το τεστ με το quadrant και να πει και αυτος τι διαφορα ειδε.Γιατι μιλαμε για τεραστια διαφορα στο σκορ και μου φαινεται περιεργο οσο να ναι...

Edited by KAJWBTFE

Μια εφαρμογη εχει μεσα προεγκατεστημενη με το ονομα ''χαρτες''. Δεν περασα καμια αλλη

Οκ δεν εχεις προβλημα.

Η εφαρμογη χαρτες θελει ιντερνετ.

Αν βαλεις καποιο προγραμμα π.χ NDRIVE δεν ειναι αναγκη να εχεις ιντερνετ.

Δουλευει με το GPS.

Τοσο ειναι το σκορ που βγαζει γιατι εχω δει και βιντεο στο youtube με το ιδιο σκορ...να φανταστεις το galaxy s του αδερφου μου βγαζει 880 με 2.1..κρατα μας ενημερους για τυχον προβληματα..:)

Αν γινεται δωσε μας το λινκ που βρηκες τις οδηγιες για τη 2.2..:P

Edited by Prestige1

Τοσο ειναι το σκορ που βγαζει γιατι εχω δει και βιντεο στο youtube με το ιδιο σκορ...να φανταστεις το galaxy s του αδερφου μου βγαζει 880 με 2.1..κρατα μας ενημερους για τυχον προβληματα..:)

Αν γινεται δωσε μας το λινκ που βρηκες τις οδηγιες για τη 2.2..:P

Το ειδα οτι το Galaxy βγαζει τοσο αλλα δεν το εγραψα γιατι δεν ξερω ποσο αντιπροσωπευτικό ειναι αυτο το τεστ και γιατι φαινεται <<καπως>>ενα κινητο το 159ε να βγαζει σε bench σκορ μεγαλυτερο απο κινητο των 500..

Τωρα οσον αφορα για το λινκ ,θελεις το λινκ για το απο που το κατεβασα η το πως το εγκατεστησα?Αν θες το πως την κανεις εγκατασταση ειναι γραμμενο σε ενα οδηγο που εχει γραψει ενα παιδι απο εδω μεσα.Ακολουθησα τις οδηγιες και μπορω να πω οτι ηταν πανευκολο..Πριν που ειχα προβλημα με το boot μαλλον εφταιγε η εκδοση που ειχα κατεβασει.

Εδω ειναι η σελιδα που λεει ο φιλος τι ακριβως κανουμεhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3403918#post3403918.

Αν κανεις ακριβως τι λεει δεν θα δυσκολευτείς καθολου!

Edited by KAJWBTFE

Και εμενα amoled εχει.

Οποτε μονο οσοι εχουν tft βλεπουν την γραμμη που ειπαν τα παιδια ποιο πανω.

Για μια φορα και εγω σε αγορα ημουν τυχερος :D:D:D

ποιο gps εχεις ???

Εμενα με ndrive δεν χρειαζεται να εχω internet με το ζορι.

Αν θελω το βαζω.

Λειτουργει και χωρις.

επειδή είμαι νέος και άρα άσχετος με το android, πως το έβαλες το ndrive?

Το ειδα οτι το Galaxy βγαζει τοσο αλλα δεν το εγραψα γιατι δεν ξερω ποσο αντιπροσωπευτικό ειναι αυτο το τεστ και γιατι φαινεται <<καπως>>ενα κινητο το 159ε να βγαζει σε bench σκορ μεγαλυτερο απο κινητο των 500..

Τωρα οσον αφορα για το λινκ ,θελεις το λινκ για το απο που το κατεβασα η το πως το εγκατεστησα?Αν θες το πως την κανεις εγκατασταση ειναι γραμμενο σε ενα οδηγο που εχει γραψει ενα παιδι απο εδω μεσα.Ακολουθησα τις οδηγιες και μπορω να πω οτι ηταν πανευκολο..Πριν που ειχα προβλημα με το boot μαλλον εφταιγε η εκδοση που ειχα κατεβασει.

Εδω ειναι η σελιδα που λεει ο φιλος τι ακριβως κανουμεhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3403918#post3403918.

Το λινκ απο που κατεβασες το 2.2 θελω..

Ευχαριστω πολυ..θα το προσπαθησω και οτι γινει εγινε..:lol:

Edited by Prestige1

:)Αυτο παω να κανω τωρα....Μολις τελειωσει αναφερω!!:happy:

Λοιπον...Την πρωτη φορα στο 2.1 το καλυτερο που ειχα δει ηταν 397.Τωρα ειδα 946...Δεν ξερω ποσο αξιόπιστο ειναι αυτο το αποτελεσμα αλλα μιλαμε για το ιδιο προγραμμα σε διαφορετικη εκδοση..Τωρα μενει να δω και τα παιχνιδια που πριν χανανε frames(Asphalt 5).Ελπιζω να το εχει κανει και καποιος αλλος το τεστ με το quadrant και να πει και αυτος τι διαφορα ειδε.Γιατι μιλαμε για τεραστια διαφορα στο σκορ και μου φαινεται περιεργο οσο να ναι...

Και αυτός ο τύπος με Froyo 908 πιάνει. Δείτε το βίντεο και πάντε το στο 1:46

Το Galaxy S με 2.1 700-800 πιάνει. Περίεργο κι όμως αληθινό.

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

επειδή είμαι νέος και άρα άσχετος με το android, πως το έβαλες το ndrive?

το ndrive πρεπει να πας να το αγορασεις

Να μαι παλι!Λοιπον εβαλα και το Asphalt 5 HD και μπορω να πω πως σιγουρα το τηλεφωνο αλλαξε τελειως..Στη αρχη μολις ξεκινησα να παιζω εκανε 2 κολληματα και νομιζα οτι τελικα ειναι ψεμα το video στο youtube,αλλα μετα απο αυτα τα 2 κολληματα αρχιζε να στρωνει με αποτελεσμα να παιζει κανονικα χωρις κανενα κολλημα ακομα και οταν ηταν 4 με 5 αμαξια στην οθονη..Μεχρι στιγμης ολα καλα.Για να δουμε..

το ndrive πρεπει να πας να το αγορασεις

από που; το μάρκετ δεν εμφανίζει τις επί πληρωμή εφαρμογές. Πρέπει να κάνω κάποιο πείραγμα για να τις εμφανίζει;

Το λινκ απο που κατεβασες το 2.2 θελω..

Ευχαριστω πολυ..θα το προσπαθησω και οτι γινει εγινε..:lol:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324786/oled-tft-07-dec-alpha3-alpha4-wip-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen-heavily-fixed-chinese-leak/

από που; το μάρκετ δεν εμφανίζει τις επί πληρωμή εφαρμογές. Πρέπει να κάνω κάποιο πείραγμα για να τις εμφανίζει;

μπορεις απο το ιντερνετ. βασικα παιζει να το πουλανε και σε καταστηματα τυπου πλαισιο

και εγω αυτην εβαλα αλλα δεν με εμφανιζει κανενα προβλημα με το ξεκλειδωμα

Ok..ξεκιναω!!!

Να ρωτησω ακομα κατι γιατι δεν ξερω πολλα..κανατε back up η οπως λεγεται την 2.1 πριν ξεκινησετε??

Edited by Prestige1

Ok..ξεκιναω!!!

Να ρωτησω ακομα κατι γιατι δεν ξερω πολλα..κανατε back up η οπως λεγεται την 2.1 πριν ξεκινησετε??

ναι κανονικα

Μαλλον κατι εκανα λαθος..κατεβασα το clowormod recovery 2.5.1 και οταν πατησα να κανει back up εδω και 5 λεπτα μου εχει βγαλει το πρασινο android και δεν κανει τιποτα..καμια συμβουλη??

Μαλλον κατι εκανα λαθος..κατεβασα το clowormod recovery 2.5.1 και οταν πατησα να κανει back up εδω και 5 λεπτα μου εχει βγαλει το πρασινο android και δεν κανει τιποτα..καμια συμβουλη??

Κάπου διάβασα ότι η 2.5.1 έχει κάποιο θέμα και ότι είναι προτιμότερο να περάσουμε την έκδοση 2.5.0.9!

Έμενα μου έκανε κανονικά backup πάντως me thn 2.5.0.9! ;)

με ποιο προγραμμα κανετε? εγω εχω εγκαταστησει το sprite. ειναι καλο??

Sprite το αναψυκτικό εννοείς;; :p :p

Δες εδώ πως θα περάσεις το Clockwork!

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...