Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καπου υπαρχει ρυθμιση για να μενουν ενεργες οι συνδεσεις οταν απενεργοποιειτε η οθονη.ψαξτε το λιγο.δε θυμαμαι που ακριβως ηταν

ειναι στις ρυθμισεις wi fi - πληκτρο μενου-πολιτικη καταστασης αδρανειας

Edited by mcde

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πω και γω καποια πραγματα τωρα.

Βλεπω συνεχεια να λενε καποιοι "ας επερνες κινητο με 400ε", "τι περιμενες με κινητο 150", "να επερνες το galaxy s" και αλλα τετοια. Το οτι πηρα κινητο με 150 και 200ε δεν σημαινει οτι θα μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι προβληματα. Η διαφορα ενος κινητου των 200 με των 500ε ειναι οτι το ενα εχει χαμηλοτερες επιδοσεις απο το αλλο. Αν ηταν να ειναι προβληματικα τα κινητα των 100ε δεν θα τα αγοραζε κανεις.

Οσο για το κινητο τωρα:

1) Εχω αναφερει οτι και πιο πανω για το wifi να πεφτει. Με περισσοτερες λεπτομεριες τωρα. Στο ρουτερ της κοπελας μου, ενα netfaster, συνδεετε κανονικα. Οση ωρα και να καθησω δεν πεφτει ΑΛΛΑ αν κλειδωσει το κινητο και μετα το ξεκλειδωσω πεφτει. Στο widget δειχνει το wifi ενεργοποιημενο αλλα το σημα του συνδεδεμενου δεν το εχει πανω. Πρεπει να το κλεισω απο το widget και να το ξανα ανοιξω. Στο δικο μου ρουτερ, Siemens SL-141, λιγο που το δοκιμασα με κλειδωμα-ξεκλειδωμα, δεν επεσε. Αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω και πολυ.

2) Το κινητο μου εχει κολλησει 3 φορες συνολικα. Δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Την μια φορα ημουν στην homescreen και αναγκαστικα εβγαλα την μπαταρια. Τις αλλες 2 φορες επαιζα angry birds και κολλησε μεσα στο παιχνιδι. Πατώντας το κουμπι που σε παει στο home εβγαινε.

3) Γενικα στο angry birds υπαρχουν πιστες που λεω οτι δεν παιζει να εχει καλυτερο κινητο γι αυτο το παιχνιδι. Αλλα εχει καποιες που πηγαινει σχεδον "σταματημενο".

4) Σε μερικες εφαρμογες μου εμφανιζει (οχι παντα), ενα εικονιδιο του android, ειτε τερμα πανω, ειτε τερμα κατω γυρισμενο αναποδα και κομμενο μισο. Ειναι ετσι που δεν καταλαβαινω αν ειναι λαθος στα γραφικα ή αν ειναι του λογισμικου να στο βγαζει που και που.

Το κινητο το εχω 7 μερες. Το εχω λιωσει αρκετα μπορω να πω και στις εφαρμογες αλλα και στο ιντερνετ. Ακομη δεν του εχω βαλει καρτα SIM. Το εχω χωρις. Το εχω κανει ρουτ και τιποτα αλλο. Αλλα δεν ξερω αν τα προβληματα αυτα ειναι της συσκευης ή του λογισμικου. Αν ειναι να διορθωθουν με την 2.2, να μην μπω στην διαδικασια να το αλλαξω. Αλλα αν ειναι προβλημα hardware να το επιστρεψω οσο προλαβαινω

Απο οτι βλεπω το εχεις ψαξει καλα το θεμα. Ερωτηση...

Εαν του βαλεις να παιζει .avi αρχεια σου κολλαει ;

Εμενα μου κολλαει πολυ. Επισης τι αρχεια video υποστηριζει ;

Με τοσα προβληματα που λενε οι νεοι κατοχοι νιωθω πολυ τυχερος που το αγορασα την πρωτη μερα του στην ελλαδα.

Εμενα ειναι αψογο σε ολα χωρις κανενα μα κανενα κολλημα και προβληματα με καμερα και wifi.

Εγω πιστευω οτι η δευτερη - τριτη παρτιδα που εφεραν ηταν μαπα.......για αυτο και τοσα προβληματα.

Αλλιως τι αλλο ????

Εμενα δεν εχει κολλησει ποτε ωστε να θελει να βγαλω μπαταρια.

Δεν ξερω τι αλλο να πω.

Παντως με τοσα που ακουω τωρα , ισως και να μην το αγοραζα.

Απο οτι βλεπω τωρα γινεται πρασινο,το εχω και φορτιζει κανα 4ωρο.

Να σε ρωτησω,με wifi ανοιχτο και ιντερνετ σου κραταει πανω απο 3ωρο η μπαταρια ;

Εμενα γυρω στις 3-4 ωρες το πολυ.

Προχτες το αγορασα.

Λοιπον εμενα οταν φορτιζει ειναι κοκκινο και οταν φορτισει 100% γινεται ΛΕΥΚΟ.

Αρα εχουμε αλλη παρτιδα κινητου.

Οποτε μαλλον εχω δικιο στα οσα λεω για τις νεες παρτιδες.

Edited by mcde

Λοιπον εμενα οταν φορτιζει ειναι κοκκινο και οταν φορτισει 100% γινεται ΛΕΥΚΟ.

Αρα εχουμε αλλη παρτιδα κινητου.

Οποτε μαλλον εχω δικιο στα οσα λεω για τις νεες παρτιδες.

Μαλλον πηρα ΜΑΠΑ . Το βαζω να παιξει .avi 700mb και ΚΟΛΛΑΕΙ.

Αυτα τα κανει και το Ν95,τι να πω.

Εχω κατεβαζει πανω απο 10 players ολοι κολλανε.

Τί ανάλυση έχουν τα βίντεο που βάζεις? Μεγαλύτερη από αυτή της οθόνης του κινητού, δεν χρειάζεται.

Αναλυση .Avi 720X304 εχει ενα που δοκιμασα.

Δηλαδη για να του βαλω Βιντεο πρεπει να τα "φτιαξω" πρωτα ;;;

Ολοκληρη ιστορια δηλαδη ;

Super setup θελει εδω απο οτι καταλαβα. Σωστα ;

** ΜΕ το Super Setup φτιαχτηκε λιγο η κατασταση.

Edited by Barman25

Δεν είναι και πολύ μεγάλη η ανάλυση. Σε μορφή mp4 λογικά θα παίζει καλύτερα.

Δεν έχω την συσκευή για να δοκιμάσω..

Kαι εγω εχω ενα απο τα 1α που ηρθαν Ελλαδα.........κανενα προβλημα ποτε και για τπτ........και εχει και amoled...........:X

Το εχει η κορη μου και το εχει κυριολεκτικα λιωσει και απλα δεν καταλαβαινει το παραμικρο.........και μιλαμε για ενα παιδι 10 ετων που δεν το λυπαται!!!:rolleyes:

Mυνηματα συναχεια.....videos......μουσικες.......τα παντα ολα!!!!

Εχει φαει και 2 τουμπιτσες.......κλασσικες!!!:OΛεω να παρω και αλλο ενα >!!!!!!-----!!!!!!!<

Τωρα σχετικα με αυτα που διαβαζω και εδω αλλα και σε διαφορα site me thn epishmh eleysh toy 2.2 τα μικροθεματακια που εχει βγαλη θα λυθουν μιας και θεωρουνται προβληματα τις εκδοσης 2.1 του android. :D

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ειμαι στη δουλεια κ δν μπορω να δω. θα το δοκιμασω το βραδι

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Το angry birds πάντως σε πιο προχωρημενες πίστες σέρνεται λίγο σε 2.1 roms ακόμη και με hardware acceleration :p

Κανένα msn της προκοπής δεν έχω δεί ακόμη.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Ένα απρόσμενο δώρο που έχει το ZTE και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι πως διαθέτει Digital Compass, εγκαταστήστε του ένα πρόγραμμα για πυξίδα και θα το διαπιστώσετε!!! :w00t:

Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, είμαι λίγο προβληματισμένος, αυτή τη φορά το φορτίζω με τη συσκευή αναμμένη αλλά η διαφορά στο χρόνο φόρτισης δεν είναι μεγάλη, και το παράδοξο είναι πως, ενώ φορτίζει με το λαμπάκι κόκκινο [που όποτε θέλει είναι η σταθερό η αναβοσβήνει], κάποια στιγμή αναβοσβήνει πράσινο περίπου στο 40%, αν όμως χρησιμοποιηθεί για λίγο η συσκευή, το λαμπάκι ξανά γίνεται κόκκινο.

Εν κατακλείδι παρατηρώ πως ακόμα με φορτιστή 1000 mAh, ενώ θα έπρεπε θεωρητικά να φορτίζει σε μόλις 1 ½ ώρα, ξεπερνάει τις 4, σε όλους έτσι συμβαίνει τελικά?

Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι πως μέσα στην Micro SD υπάρχει ένα PDF με το πλήρες Manual της συσκευής, στο τέλος αναφέρει πως έχει 512 MB RAM και 512 MB ROM :blink:

Ένα απρόσμενο δώρο που έχει το ZTE και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι πως διαθέτει Digital Compass, εγκαταστήστε του ένα πρόγραμμα για πυξίδα και θα το διαπιστώσετε!!! :w00t:

Τελικα ειναι πραγματικη?Εβαλα ενα προγραμμα αλλα νομιζα οτι δουλευε μεσω wifi καπως.Και το δικο μου μια χαρα.Του βαζω και του βγαζω συνεχεια διαφορετικα προγραμματα και δεν εχει κανει κιχ.Τις μονες στιγμες που κολλησε ηταν οταν προσπαθουσα να του βαλω clockworkmod(και τελικα δεν τα καταφερα).

Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι πως μέσα στην Micro SD υπάρχει ένα PDF με το πλήρες Manual της συσκευής, στο τέλος αναφέρει πως έχει 512 MB RAM και 512 MB ROM :blink:
Εχει 512 MB RAM . ΟΧΙ 256 . Απλα δεν αξιοποιειται στο eclair. Στο froyo θα φανει . http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php Edited by aby

Το angry birds πάντως σε πιο προχωρημενες πίστες σέρνεται λίγο σε 2.1 roms ακόμη και με hardware acceleration :p

Κανένα msn της προκοπής δεν έχω δεί ακόμη.

Αυτο που λες με χαροποιει λιγο γιατι αν συμβαινει και σε σενα τοτε ενα απο τα προβληματα που νομιζα οτι ειχα παυει να υπαρχει. Σου ετυχε ποτε να παιζεις κανενα μισαωρο και μετα να κολλησει;; Να παγωσει τελειως;;

Εχει 512 MB RAM . ΟΧΙ 256 . Απλα δεν αξιοποιειται στο eclair. Στο froyo θα φανει . http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php

Ποσο σιγουρες ειναι αυτες οι πληροφοριες;; Δεν υπαρχουν αλλα κινητα με eclair και να εχουν 512mb;; Τα ατομα που εχουν περασει δηλαδη τις costum rom με 2.2 froyo εχουν 512mb ram;;

Θελει η αδερφη μου να αγορασει το zte blade..επειδη εχω φιλο στην αγγλια αξιζει να το παρει απο εκει και να το φερει σε μια βδομαδα που ερχεται η να το παρουμε απο ελλαδα? γιατι καπου διαβασα οτι στην ελλαδα δεν εχει amoled οθονη και εχει 256 ram ενω στην αγγλια εχει 512...

επισης ποσο εχει στην αγγλια 150 ευρο οπως και εδω?

Ποσο σιγουρες ειναι αυτες οι πληροφοριες;; Δεν υπαρχουν αλλα κινητα με eclair και να εχουν 512mb;; Τα ατομα που εχουν περασει δηλαδη τις costum rom με 2.2 froyo εχουν 512mb ram;; με το ηδη υπαρχον λειτουργικο εμενα ειχε 400+ available το ιδιο και με το 2.2

Ποσο σιγουρες ειναι αυτες οι πληροφοριες;; Δεν υπαρχουν αλλα κινητα με eclair και να εχουν 512mb;; Τα ατομα που εχουν περασει δηλαδη τις costum rom με 2.2 froyo εχουν 512mb ram;; με το ηδη υπαρχον λειτουργικο εμενα ειχε 400+ available το ιδιο και με το 2.2

400+;; και το πηρες απο την wind;; Σε ολους τους αλλους εχει ελευθερα 161mb. Τα υπολοιπα ειναι δεσμευμενα απο το android

Ειπαμε παιδια εχει 512 mb ram, στη froyo θα φανουν και τα υπολοιπα. Γι αυτο σερνεται τωρα, μετα θα δειτε διαφορες μερα με νυχτα, (συν τη διαφορα ταχυτητας του froyo)

Ποσο σιγουρες ειναι αυτες οι πληροφοριες;; Δεν υπαρχουν αλλα κινητα με eclair και να εχουν 512mb;; Τα ατομα που εχουν περασει δηλαδη τις costum rom με 2.2 froyo εχουν 512mb ram;;
Το eclair "βλεπει" 256 mb ram, μη τα λεμε 100 φορες

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Δηλαδη η μονη διαφορα του να το παρεις απο αγγλια ειναι η οθονη? και ποτε θα παρει froyo ξερουμε?
froyo οτι εχει πει η wind, το γεναρη μαλλον

αυτο που λετε για την μνημη ram δεν ισχυει γιατι πολυ απλα με την eclair 2.1 ειχα 161mb ram(Max) τωρα που εχω βαλει το froyo παλι 161mb ram(max) εχω.

και για την αναπαραγωγη βιντεο που ρωτησε ενα παιδι του πρωτεινω να κατεβασει απο το android market τα εξης προγραματα rockplayer(νομιζω παιζει τα παντα με υποστιριξει srt υποτιτλων)2)mvideoplayer (παιζει αρχεια mp4,mkv σε αναλυση 480p(νομιζω) με υποστιριξει καθε ειδους μορφη υποτιτλων srt,*** κλπ 3)yxplayer (για avi αλλα εχει προβλημα με ελληνικους υποτιτλους) δοκιμασα μια ταινια avi με αναλυση 703χ300 και τα επαιξαν ολοι οι players για avi χωρις κανενα προβλημα ουτε το παραμικρο κολλημα

αυτο που λετε για την μνημη ram δεν ισχυει γιατι πολυ απλα με την eclair 2.1 ειχα 161mb ram(Max) τωρα που εχω βαλει το froyo παλι 161mb ram(max) εχω.

και για την αναπαραγωγη βιντεο που ρωτησε ενα παιδι του πρωτεινω να κατεβασει απο το android market τα εξης προγραματα rockplayer(νομιζω παιζει τα παντα με υποστιριξει srt υποτιτλων)2)mvideoplayer (παιζει αρχεια mp4,mkv σε αναλυση 480p(νομιζω) με υποστιριξει καθε ειδους μορφη υποτιτλων srt,*** κλπ 3)yxplayer (για avi αλλα εχει προβλημα με ελληνικους υποτιτλους) δοκιμασα μια ταινια avi με αναλυση 703χ300 και τα επαιξαν ολοι οι players για avi χωρις κανενα προβλημα ουτε το παραμικρο κολλημα

Εχεις βαλει το επισημο froyo και δεν τα βλεπει? Οχι custom, γιατι πολλες custom δεν τα βλεπουν (Επιβεβαιομενο αυτο).

Αυτο που λες με χαροποιει λιγο γιατι αν συμβαινει και σε σενα τοτε ενα απο τα προβληματα που νομιζα οτι ειχα παυει να υπαρχει. Σου ετυχε ποτε να παιζεις κανενα μισαωρο και μετα να κολλησει;; Να παγωσει τελειως;;

Ναι μου έχει κρασάρει τουλάχιστον 2-3 φορές.

Βάλε το Nimbuzz :)

Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω.

Εχει 512 MB RAM . ΟΧΙ 256 . Απλα δεν αξιοποιειται στο eclair. Στο froyo θα φανει . http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php

Αυτο δυστυχώς δεν ισχύει, το hungarian, indian και το ελληνικό έχουν 256 RAM.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν 512, και όλα εκτός του chinese έρχονται με eclair (2.1)

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324999/list-of-different-blade-models-on-the-market/

Μήπως έχει κανείς την ελληνική Rom της Wind για να την περάσω στο κινητό?

http://android.podtwo.com/roms/stock/WIND_P729BV1.0.0B02_update_signed.zip

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...