Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

jmallen3 said:
μολις τωρα το πηρα και εχω βαλει την whats up μου αλλα δεν μπορω να παρω τηλεγωνο και οταν παω στις ρυθμισεις για αναζητηση δικτυου μου λεει οτι το δικτυο ειναι απασχολημενο και οταν παταω αυτοματη επιλογη δικτυου μου λεει οτι η καρτα σιμ δεν επιτρεπει τη συνδεση με αυτο το δικτυο.τι να κανω?φταιει το τηλεφωνο?

Ξετσεκαρε το συνδεση δεδομενων και μετα θα μπορεις να επιλεξεις δικτυο. Σου βγαζει σημα cosmote η τπτ?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jmallen3 said:
το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. σημα δεν δειχνει να εχει καθολου

Ωραια πισω στη wind και εσυ :lol: Εκτος κ αν το εχεις βαλει καταλαθος σε λειτουργια πτησης. Κρατα πατημενο το on/off και δες

Παιδιά καλησπέρα το ZTE Blade είναι άψογο, περιμένω το official android 2.2 froyo για 3d hardware acceleration και app to SD για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αγορά, το μόνο μελανό σημείο το ότι δέν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να περάσω σωστά τούς ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών από outlook 2007 ή Mozilla Thunderbird 3.1.6 στό Gmail για να τις συνγχρονίσω με το τηλέφωνο

please HELP!!!

jmallen3 said:
οχι δεν ειναι σε λειτουργια πτησης. να το παω πισω?

Αν εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι σε λειτουργεια πτησης, οτι η sim δουλευει κανονικα και οτι εχει σημα εκει που εισαι η cosmote δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο να κανεις... Δυστυχως

ουτε με αλλη σιμ δουλευει! θα μου δωσουν καινουρια συσκευη? και αν τους εχει τελειωσει αυριο που θα παω γτι σημερα μ πε οτι πηρα το τελευταιο κομματι θα περιμενω μεχρι τη δευτερα?

jmallen3 said:
ουτε με αλλη σιμ δουλευει! θα μου δωσουν καινουρια συσκευη? και αν τους εχει τελειωσει αυριο που θα παω γτι σημερα μ πε οτι πηρα το τελευταιο κομματι θα περιμενω μεχρι τη δευτερα?

Φυσικα και θα παρεις αλλη εαν εχει προβλημα το κινητο.

Πηγαινε μια βολτα απο εκει που το πηρες να το δουν και θα στο αλλαξουν αμεσα

εαν εχουν αλλο εκει βεβαια...........ειναι Και Σαββατο αυριο.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ckrasos said:
Παιδιά καλησπέρα το ZTE Blade είναι άψογο, περιμένω το official android 2.2 froyo για 3d hardware acceleration και app to SD για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αγορά, το μόνο μελανό σημείο το ότι δέν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να περάσω σωστά τούς ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών από outlook 2007 ή Mozilla Thunderbird 3.1.6 στό Gmail για να τις συνγχρονίσω με το τηλέφωνο

please HELP!!!

με το 3d hardware acceleration θα μπορουν να τρεχουν παιχνιδια οπως το asphalt 5 και γενικα τα hd games;

naki13 said:
με το 3d hardware acceleration θα μπορουν να τρεχουν παιχνιδια οπως το asphalt 5 και γενικα τα hd games;

Δοκίμασε κατέβασε το Dungeon Hunter HD που διατίθεται δωρεάν απ'την Gameloft. Για κινητά που λέει δήλωσε το Milestone (είναι το πλησιέστερο σε προδιαγραφές - νομίζω δηλαδή). Γιατί κάποια παίζουν και τώρα. Απλώς δεν έχει ενσωματωθεί 3d hardware acceleration στο μενού και στις άλλες λειτουργίες ακόμα

Nognir said:
Δοκίμασε κατέβασε το Dungeon Hunter HD που διατίθεται δωρεάν απ'την Gameloft. Για κινητά που λέει δήλωσε το Milestone (είναι το πλησιέστερο σε προδιαγραφές - νομίζω δηλαδή). Γιατί κάποια παίζουν και τώρα. Απλώς δεν έχει ενσωματωθεί 3d hardware acceleration στο μενού και στις άλλες λειτουργίες ακόμα

ενταξει θα το κανω απλος το as[halt 5 κολαι στο κινητο μου

παιδεια το πηρα και εγω το κινητο ειναι πολυ καλα αλλα ξεριες κανεις να μου πει πως θα παω στο android 2.2 δεν εχω βγαλει ακρη με οσα εχω διαβασει τι πρεπει να κανω ;;

foten21 said:
καμια custom 2.2 που να παιζει στο ελληνικο)256mb ,lcd)υπαρχει??

αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω.:up:

αν ξερει κανεις ας μας απαντησει.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

foten21 said:
καμια custom 2.2 που να παιζει στο ελληνικο)256mb ,lcd)υπαρχει??

Μολις βγαλη επισημο update η wind.........:)

naki13 said:
απο που το κατεβαζουμε το συγκεκριμενο rom

Εδώ

Αλλά: επειδή είναι alpha έκδοση ακόμα, ο τύπος που το έφτιαξε συνιστά σαν απαραίτητο ένα backup με ClockworkMod

Παιδια παντα πριν κανουμε την οποια κινηση ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να κανουμε ενα καλο

backup των αρχειων μας για το καθε ενδεχομενο.

Οι εκδοσεις που ειναι alpha εχουν μικροπροβληματακια,οποτε δειχνουμε και καποια μικρη ανοχν στους δημιουργους.........:)

kostast1 said:
Παιδια παντα πριν κανουμε την οποια κινηση ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να κανουμε ενα καλο

backup των αρχειων μας για το καθε ενδεχομενο.

Οι εκδοσεις που ειναι alpha εχουν μικροπροβληματακια,οποτε δειχνουμε και καποια μικρη ανοχν στους δημιουργους.........:)

Αλλιώς υπομονή ως το αυθεντικό (που για αυτούς τους λόγους αργεί πιστεύω)

Μάγκες μπορει ενας να πει λίγο τη σειρα για να πάρουμε μπρός και οι νιούφηδες;

1) Η σειρά είναι root->clockwork->custom rom ?

(είδα οτι μπορει να γινει root και απλά μέσω της custom αν το περιέχει απλα ρωτάω

ποιο ειναι προτιμότερο. Για της wind χρησ το universal androot ή το z4root ή κάποιο άλλο; )

2) Επίσης, διαβαζω που λετε να πάρεις backup μολις μπει το clockwork. Το backup

αυτο τι περιλαμβάνει; Θαναι η stock rom της wind οποτε ειναι αχρείαστο αφου υπαρχει ήδη στο

νέτ ή σωζει μαζι και τις εφαρμογες -ρυθμίσεις κλπ αν εχεις κάνει;

3) Αν θες να επαναφέρεις το τηλέφωνο σαν του κουτιού τι κάνεις; Βαζεις πάλι την stock και μετα

επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα φυγει ετσι τo root/clockwork εννοω;

Kostas_falcon said:
γιατι ρε παιδες δεν κανετε λιγο υπομονη να περασετε την επισημη ρομ απο την wind?

γιατι 2μηνες ειναι πολυς καιρος

το εβαλα το froyo 2.2 εντυπωσεις σε λιγο:D

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...