Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, ξέρετε αν υπάρχει ρύθμιση ώστε να ακούγεται ο ήχος κλήσης από το μεγάφωνο ακόμα και όταν έχω συνδεμένα ακουστικά; Έχω συνηθίσει να έχω μονίμως τα ακουστικά πάνω στο τηλέφωνο και τώρα ακούγεται μόνο από τα ακουστικά ο ήχος.

Δεν μπορώ φυσικά να συνδέω τα ακουστικά κάθε φορά που με παίρνουν, ούτε να τα έχω μόνιμα στα αυτιά. Κάπως θα πρέπει να γίνεται.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παλικάρια, προσπάθησα να φτιάξω το blade μου ώστε να βλέπει 512. Σε δύο pc που δοκίμασα, κανένα δε βλέπει το κινητό! Πέρασα τους drivers από τον οδηγό αλλά και στα δύο το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Και τα δύο με Win7.

Any help? :wacko:

πολυ περιεργο , αλλες συσκευές αναγνωρίζουν τα PC σου ? καποιο restart , ?αν εχεις καποιο XP ? αν μπεις με safe mod και το συνδέσεις μπας και το αναγνωρισει ,

σκεφτομαι μπας και εχεις περασει καποιο προγγραμμα και στα δυο που σου μπλοκαριει το κινητο ,

και το τελευταίο που σκέφτομαι ειναι μπας και φταίει το καλώδιο που χρησιμοποιείς , μπορει να εχει στραβώσει καποιο pin στο βύσμα.

:shifty::shifty:

zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market

Εμένα με MicroSD HC 8GB Toshiba δεν έχει πρόβλημα

Sandisk SDHC Class6 4GB δουλέυει JET (16.5ΜΒ/s read, 15MB/s write)

Transcend SDHC Class6 4GB δουλεύει JET και αυτή (15ΜΒ/s read, 12MB/s write)

Welcome to the club!! Αν κοιταξεις 3 σελιδες πισω λεω και εγω για αυτο το προβλημα. Δεν θα κανει καμια διαφορα η 2.2 :( Αν εισαι μεσα στο DOA πηγαινε το για αλλαγη εγω το ανακαλυψα μετα τις 14 μερες :cry: Πρεπει να ειμαστε σε ελατωματικη παρτιδα και εμενα αυτο μου κανει. Μεχρι 2gb τις διαβαζει ολες απο κει και πανω τις πεταει συνεχεια

Καταλαβενεις εδω τι λεει η το εκανες paste απο βιασυνη? Απλα λεει ο ανθρωπος οτι αντεγραψε τα δεδομενα του στην καινουργια καρτα και του δουλευει μια χαρα, αυτος δεν εχει το προβλημα που την πεταει και την ξανακανει mount. Δεν λεει ουτε για format σε linux ουτε τπτ, anyway το δοκιμασα και αυτο να την φορμαρω μεσα απο linux και παλι τπτ... Ατιμες microsdHC!!!!

Καλησπέρα επιβεβαιώνω και εγώ πρόβλημα με 8άρα kingston microSDHC..

όσο για το DOA καταρχήν την παρέχει η wind? και κατά δεύτερον δε βλέπω πουθενά να λέει ότι υποστηρίζει miscroSDHC το ZTE (άλλο που πολλά τις παίζουν) οπότε αν το πρόβλημα είναι μόνο στις High Capacity το βλέπω χλωμό να το αντικαταστήσουν.

Για τους φίλους που έχουν πρόβλημα με τις SD κάρτες να πω το εξής:

2 transend κάρτες αγορασμένες την ίδια μέρα από διαφορετικό κατάστημα. Και οι δύο είναι 8GB class6, και η μόνη διαφορά τους είναι πως από την πίσω μεριά η μία έχει άσπρα γράμματα, ενώ η άλλη έχει γρι γράμματα. Αυτή με τα άσπρα γράμματα δουλεύει μια χαρά, η άλλη βγάζει το γνωστό πρόβλημα... Μπήκα λοιπόν σε σκέψεις...

Δοκιμάζω λοιπόν 2 kingston 8gb class8, και πάλι η μία λειτουργεί, η άλλη όχι...

Δοκιμάζω 3 κάρτες 1GB και 2 κάρτες 2GB και λειτουργούν όλες...

Δυστυχώς δεν έχω 4GB να δοκιμάσω, ούτε μεγαλύτερες από 8GB...

Με λίγα λόγια, υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας, και σίγουρα δεν θα λυθεί το πρόβλημα με κάποιο update. Και κατά τη γνώμη μου, ούτε με αντικατάσταση θα λυθεί. Κατά πάσα πιθανότητα, η ασυμβατότητα έχει να κάνει με το chipάκι που χρησιμοποιεί η ΖΤΕ για το read/write στις κάρτες, οπότε ακόμα και για αντικατάσταση να το πάτε, μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι. Να αναφέρω επίσης πως αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί σε πολλά LG και σε κάποια HTC (κυρίως desire).

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ, είδα πως είναι κοινό το πρόβλημα και σε άλλους, και κανένας μέχρι τώρα δεν κατάφερε τίποτα με αντικατάσταση συσκευής. Τους αλλάζουν μεν τις συσκευές, αλλά έχουν πάλι το ίδιο θέμα. Οπότε, δεν έχουμε να κάνουμε με ελαττωματική παρτίδα, αλλά μάλλον είναι από κατασκευής αυτό το πρόβλημα.

Τώρα, αν τελικά αποφασίσετε να το επιστρέψετε, καλό είναι να γράψετε στο thread κανά feedback να δούμε και από πρώτο χέρι αν τελικά διορθώθηκε τίποτα με την αντικατάσταση. Εγώ πάντως αποφάσισα να μην το επιστρέψω...

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ρε παλικάρια, προσπάθησα να φτιάξω το blade μου ώστε να βλέπει 512. Σε δύο pc που δοκίμασα, κανένα δε βλέπει το κινητό! Πέρασα τους drivers από τον οδηγό αλλά και στα δύο το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Και τα δύο με Win7.

Any help? :wacko:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3467846#post3467846

2 transend κάρτες αγορασμένες την ίδια μέρα από διαφορετικό κατάστημα. Και οι δύο είναι 8GB class6, και η μόνη διαφορά τους είναι πως από την πίσω μεριά η μία έχει άσπρα γράμματα, ενώ η άλλη έχει γρι γράμματα. Αυτή με τα άσπρα γράμματα δουλεύει μια χαρά, η άλλη βγάζει το γνωστό πρόβλημα... Μπήκα λοιπόν σε σκέψεις... ...

Ενδιαφερον... :cool: Φανταζομαι οταν λες οτι δουλευουν οτι τις ζοριζεις και λιγο ετσι, οχι μονο να τις βαζεις κ τις βλεπει. Γιατι και μενα τις kingston 8gb καμια φορα δεν τις πεταει απο την αρχη αλλα οταν συνδεω usb και μεταφερω αρχεια στα 10-20-30 mb περιπου την πεταει

Σήμερα που παρέλαβα το καινούριο ZTE που περίμενα εδώ και ένα μήνα απο αντικατάσταση, είχε μέσα στην κάρτα μνήμης ένα pdf με οδηγίες χρήσης του zte.

Στα δικά σας υπήρχε? Αν όχι πείτε μου να το ανεβάσω.

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

παιδια συγνςμη που το ξαναγραφω απλα πειτε μου περιπου και εσεις ποση ωρα κανει να βρει το στιγμα σας στον χαρτη κλπ αν ειναι να παω να αλλαξω την συσκευη 4 μερες τωρα που το εχω παρει δεν βρισκει που ειμαι και με το GPSstatus δεν κλειδωνει σε καποιον δορυφορο :(:(:(:(:(:(:(

2 transend κάρτες αγορασμένες την ίδια μέρα από διαφορετικό κατάστημα. Και οι δύο είναι 8GB class6, και η μόνη διαφορά τους είναι πως από την πίσω μεριά η μία έχει άσπρα γράμματα, ενώ η άλλη έχει γρι γράμματα. Αυτή με τα άσπρα γράμματα δουλεύει μια χαρά, η άλλη βγάζει το γνωστό πρόβλημα... Μπήκα λοιπόν σε σκέψεις...

Δοκιμάζω λοιπόν 2 kingston 8gb class8, και πάλι η μία λειτουργεί, η άλλη όχι...

Δοκιμάζω 3 κάρτες 1GB και 2 κάρτες 2GB και λειτουργούν όλες...

Δυστυχώς δεν έχω 4GB να δοκιμάσω, ούτε μεγαλύτερες από 8GB...

Με λίγα λόγια, υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας, και σίγουρα δεν θα λυθεί το πρόβλημα με κάποιο update. Και κατά τη γνώμη μου, ούτε με αντικατάσταση θα λυθεί. Κατά πάσα πιθανότητα, η ασυμβατότητα έχει να κάνει με το chipάκι που χρησιμοποιεί η ΖΤΕ για το read/write στις κάρτες, οπότε ακόμα και για αντικατάσταση να το πάτε, μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι. Να αναφέρω επίσης πως αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί σε πολλά LG και σε κάποια HTC (κυρίως desire).

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ, είδα πως είναι κοινό το πρόβλημα και σε άλλους, και κανένας μέχρι τώρα δεν κατάφερε τίποτα με αντικατάσταση συσκευής. Τους αλλάζουν μεν τις συσκευές, αλλά έχουν πάλι το ίδιο θέμα. Οπότε, δεν έχουμε να κάνουμε με ελαττωματική παρτίδα, αλλά μάλλον είναι από κατασκευής αυτό το πρόβλημα.

Τώρα, αν τελικά αποφασίσετε να το επιστρέψετε, καλό είναι να γράψετε στο thread κανά feedback να δούμε και από πρώτο χέρι αν τελικά διορθώθηκε τίποτα με την αντικατάσταση. Εγώ πάντως αποφάσισα να μην το επιστρέψω...

εγω ακομη δεν εχω δοκιμασει καμια αλλη εκτος απο την εργοστασιακη. Πολλα ατομα ομως και εδω και στο modaco διαφερουν στις συσκευες. Δηλαδη η ιδια καρτα παιζει στο ενα blade ενω στο αλλο δεν παιζει. Αν ηταν θεμα ασυμβατοτητας, δεν θα ηταν το ιδιο σε ολες τις συσκευες;;

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

παιδια συγνςμη που το ξαναγραφω απλα πειτε μου περιπου και εσεις ποση ωρα κανει να βρει το στιγμα σας στον χαρτη κλπ αν ειναι να παω να αλλαξω την συσκευη 4 μερες τωρα που το εχω παρει δεν βρισκει που ειμαι και με το GPSstatus δεν κλειδωνει σε καποιον δορυφορο :(:(:(:(:(:(:(

Υποθετω πως εισαι εξω απο το σπιτι ετσι.......με ανοιχτο οπτικο πεδιο προς τον ουρανο.....ειδικα την 1η φορα ......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

σε προγραμμα πλοηγησης εμενα εκανε 15-60 δευτερολεπτα. Αναλογα τον καιρο. Αν ειχε συννεφια, αργουσε. Στους χαρτες που εχει μεσα δεν παιζει ρολο το gps αλλα η συνδεση στο ιντερνετ

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

αλλο λεω, to gps τι κανει? βρισκει την τοποθεσια σου,στο κινητο του κολλιτου μου την εβρισκε ασχετο αν δεν εδειχνε χαρτες

Μηπως ηταν Κινεζος ο κολητος σου ?????:lol::lol::lol:

Εχω σπάσει το κεφάλι μου. Στο handsent πως βάζουμε μικρα γράμματα; Γράφω με μικρα και τα μετατρέπει κατά την αποστολή του sms σε κεφαλαία. Δοκίμασα και τα αυτόματα κεφαλαία που έχει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτε. Help!!!

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Ενδιαφερον... :cool: Φανταζομαι οταν λες οτι δουλευουν οτι τις ζοριζεις και λιγο ετσι, οχι μονο να τις βαζεις κ τις βλεπει. Γιατι και μενα τις kingston 8gb καμια φορα δεν τις πεταει απο την αρχη αλλα οταν συνδεω usb και μεταφερω αρχεια στα 10-20-30 mb περιπου την πεταει

Σε όλες τις περιπτώσεις έβαλα να αντιγράψω αρχεία 3GB συνολικά. Στα πρώτα 100ΜΒ κολλούσαν οι ασύμβατες. Αλλά το άφηνα να τελιώσει στις συμβατές για σιγουριά. Σαν δεύτερο τεστ, μπαλκόνι και GPS να διαβάσει χάρτες από την SD, και ένα τρίτο τεστ, αρχείο mp4.

εγω ακομη δεν εχω δοκιμασει καμια αλλη εκτος απο την εργοστασιακη. Πολλα ατομα ομως και εδω και στο modaco διαφερουν στις συσκευες. Δηλαδη η ιδια καρτα παιζει στο ενα blade ενω στο αλλο δεν παιζει. Αν ηταν θεμα ασυμβατοτητας, δεν θα ηταν το ιδιο σε ολες τις συσκευες;;

Η μία transcend που έχω είναι made in Korea (η ασύμβατη) και η άλλη είναι made in Taiwan. Παρατήρησα δε πως και η transcend που έρχετε με το κινητό είναι made n Taiwan. Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι όντως η ίδια κάρτα. Για τον απλό λόγο, αν έγραφα στο forum πως οι trascend 8GB δουλεύουν και πήγαινε κάποιος και αγόραζε μία ολόιδια made in korea, τότε πάλι θα λέγαμε πως οι ίδιες transcend 8GB σε κάποιους δουλεύουν και σε κάποιους όχι. Πιστεύω πως με λίγο καλύτερο ψάξιμο θα φανεί πως η ίδια κάρτα τελικά δεν είναι και τόσο ίδια.

Να σου πω την αλήθεια, έλπιζα σε πρόβλημα του κινητού... γιατί έτσι το δίνεις πίσω, στο αλλάζουν και τέλος. Αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο απλό.

P.S.: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9736. Ακόμα και το desire HD το έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα.

του φιλου μου απλα του εβρισκε το στιγμα απλα δεν ειχε φορτωμενους χαρτες,οχι λογω δουλειας το κινητο δεν το περνω στην δουλεια και ειναι συνεχεια σπιτι χD,λετε να φταιει αυτο?ελπιζω να μν εχει χαλασει :(

Χαχα καλά όλοι βάζουμε το handcent για να μην στέλνει μικρα.. δοκίμασε στις ρυθμίσεις στο send message να κανείς το Greek support off, αλλά δεν το εχω δοκιμασει κ δεν είμαι σίγουρος.

του φιλου μου απλα του εβρισκε το στιγμα απλα δεν ειχε φορτωμενους χαρτες,οχι λογω δουλειας το κινητο δεν το περνω στην δουλεια και ειναι συνεχεια σπιτι χD,λετε να φταιει αυτο?ελπιζω να μν εχει χαλασει :(

Λοιπον βγες στο μπαλκονι σου ας πουμε και αστο κανα 2λεπτο να βλεπει στον ουρανο το κινητο,να δουμε εαν θα βρει δορυφορους.........α και κλεισε το wifi...........

Εαν δει δορυφορους θα εχεις και Δωρακι μετα απο εμενα.................χεχχεχεχε!!!

Kogos καταρχήν μπράβο που το ψάχνεις τόσο μήπως και βρούμε τελικά ποιες κάρτες δεν είναι συμβατές.. 2ο όμως η δικιά μου μαμα κάρτα είναι verbatim... ότι βρούνε βάζουν; :-)

Αυτό ήταν. Αν θέλεις εσυ να στέλνεις μόνο κεφαλαία ενεργοποίησε από το πληκτρολόγιο τα κεφαλαία σταθερά.

Χαχα καλά όλοι βάζουμε το handcent για να μην στέλνει μικρα.. δοκίμασε στις ρυθμίσεις στο send message να κανείς το Greek support off, αλλά δεν το εχω δοκιμασει κ δεν είμαι σίγουρος.

Kogos καταρχήν μπράβο που το ψάχνεις τόσο μήπως και βρούμε τελικά ποιες κάρτες δεν είναι συμβατές.. 2ο όμως η δικιά μου μαμα κάρτα είναι verbatim... ότι βρούνε βάζουν; :-)

Κι εγώ για verbatim περίμενα να δω όταν το είχα αγοράσει. Και τα san fransisco με verbatim τα πουλάνε. Εμένα όμως μου ήρθε με transcend, και μάλιστα μάλλον class0 γιατί δεν γράφει class επάνω. Οπότε, μπορεί να άλλαξε η κάρτα που έχουν μέσα. Από Ελλάδα το πήρες ή είναι orange SF το δικό σου;

Ότι κάρτα δοκίμασα μέχρι τώρα και είναι made in taiwan ή made in china δεν μου κολάει... τυχαίο;, δε νομίζω!!! Όλες οι άλλες πάνε για βρούβες. Αν είναι εύκολο δες η κάρτα που έχεις αν είναι made in taiwan ή china...

Edited by kogos

Κι εγώ για verbatim περίμενα να δω όταν το είχα αγοράσει. Και τα san fransisco με verbatim τα πουλάνε. Εμένα όμως μου ήρθε με transcend, και μάλιστα μάλλον class0 γιατί δεν γράφει class επάνω. Οπότε, μπορεί να άλλαξε η κάρτα που έχουν μέσα. Από Ελλάδα το πήρες ή είναι orange SF το δικό σου;

Ότι κάρτα δοκίμασα μέχρι τώρα και είναι made in taiwan ή made in china δεν μου κολάει... τυχαίο;, δε νομίζω!!! Όλες οι άλλες πάνε για βρούβες. Αν είναι εύκολο δες η κάρτα που έχεις αν είναι made in taiwan ή china...

.............made in taiwan ή made in china...............

Καθολου μα καθολου τυχαιο...........το ιδιο εχω και εγω ........κανενα προβλημα ακομα και με 8 γιγα καρτουλα.

Τωρα γιατι γινεται αυτο???? ..............δεν ξερω!!!!

εδω εχει το HTC aria με ιδιο επεξεργαστη του blade και με τη 2.1 βγαζει 400 περιπου και με την 2.2 βγαζει τα διπλασια...

αρα μαλλον με την original 2.2 εμφανιστουν και εδω τα διπλασια....

other then I had followed a procedure there and the ROM I used was called liberated_aria_FR003_signed

εκτος και αν ειναι πλαστο το αποτελεσμα εξαιτιας της rom που χρησιμοποιησε...

Edited by Voltron

Ερώτηση σαν νέοπας και εγώ! Εάν χρησιμοποιήσω το patch για το OC του bus (Japanese_Jellyfish_RLS7_ahb_overclocked.zip) Δεν μπορώ να βάλω και το HW UI acceleration? Ή το ένα αναιρεί το άλλο? Ομολογουμένως το patch για το hw ui έκανε εμφανή διαφορά!

Λοιπον βγες στο μπαλκονι σου ας πουμε και αστο κανα 2λεπτο να βλεπει στον ουρανο το κινητο,να δουμε εαν θα βρει δορυφορους.........α και κλεισε το wifi...........

Εαν δει δορυφορους θα εχεις και Δωρακι μετα απο εμενα.................χεχχεχεχε!!!

στο δρομο αν δεν ανοιξω wifi θα βρει τιποτα ? :P βασικα αυτο που με νοιαζει ειναι να βρει το location μου

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...