panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εγω χρησιμοποιω το SMS backup & restore.Θα το βρειτε δωρεαν στο market.Οπως τα αφηνεις ετσι στα επαναφερει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια με το launcher pro πως γινεται οταν γυρνας το κινητο να μην γυρναει και η οθονη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια με το launcher pro πως γινεται οταν γυρνας το κινητο να μην γυρναει και η οθονη? menu->preferences->behavior settings=>enable auto-rotation(Ξετικαρε το) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 menu->preferences->behavior settings=>enable auto-rotation(Ξετικαρε το) ναι ομως ετσι και στο ιντερνετ που θα μπαινω δε θα γυρναει. εγω βασικα πιο πολυ θελω να μη γυρναει μονο η home screen και το menu. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 JJ9... πως σβήνω όλες τις επαφές;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ναι ομως ετσι και στο ιντερνετ που θα μπαινω δε θα γυρναει. εγω βασικα πιο πολυ θελω να μη γυρναει μονο η home screen και το menu. Ρε φίλε αυτό που σου λέει είναι από το menu του launcher pro και αναφέρεται μόνο σε αυτό. Έτσι γίνεται. Κάνε το πρώτα και μετά πες ότι δεν δουλεύει. Όσο για το φίλο που ρωτάει για τα contacts, πας settings->applications->manage->all->contacts storage(παρατεταμενο πάτημα)->clear data :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ναι ομως ετσι και στο ιντερνετ που θα μπαινω δε θα γυρναει. εγω βασικα πιο πολυ θελω να μη γυρναει μονο η home screen και το menu. Μα για την home screen σου λεω.Αυτο που λες εσυ ειναι menu->ρυθμισεις->προβολη->Αυτοματη περιστροφη οθονης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasbou Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 λοιπον εχω περασει το copilot 8 το gps , καλο μια χαρουλες απλα θελω να δω και τα υπολοιπα που παιζουνε κυριως το igo. καποιος να δωσει πληροφοριες περι αυτου , αν ειναι ευκολο ( που 8α το βρω δλδ) \ ο κιννεζος απλα τα σπαει!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Μα για την home screen σου λεω.Αυτο που λες εσυ ειναι menu->ρυθμισεις->προβολη->Αυτοματη περιστροφη οθονης. συγγνωμη ρε παιδια μη βαρατε δεν το καταλαβα. και πως μπαινω στις ρυθμισεις του launcher pro? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 συγγνωμη ρε παιδια μη βαρατε δεν το καταλαβα. και πως μπαινω στις ρυθμισεις του launcher pro? Μας δουλευεις τωρα ετσι;Πριν δεν σου ειπα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Μας δουλευεις τωρα ετσι;Πριν δεν σου ειπα; συγγνωμη μου ειπες πως να μπω στις ρυθμισεις του launcher pro???? συγγνωμη μου ειπες πως να μπω στις ρυθμισεις του launcher pro???? αν εννοεις που μου ειπες να παω menu->ρυθμισεις->προβολη->Αυτοματη περιστροφη οθονης. εγω θελω να μην γυρναει μονο η home screen -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 7, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια με το launcher pro πως γινεται οταν γυρνας το κινητο να μην γυρναει και η οθονη? menu->preferences->behavior settings=>enable auto-rotation(Ξετικαρε το) συγγνωμη μου ειπες πως να μπω στις ρυθμισεις του launcher pro???? Σου ειπα ναι!Και μην διπλοποσταρεις φιλε μου.Υπαρχει κι η επιλογη τροποποιηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ρε παιδια θελω βοηθεια! ξερει καποιος καποιο προγραμμα σαν το droidstats που να μετραει ομως μονο τα λεπτα που μιλαω προς συγκεκριμενους αριθμους και οχι να εξαιρει αριθμους απο τα λεπτα οπως μπορει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα?? το θελω για να βλεπω απο τα 1500' που εχω προς βονταφον ποσα μου μενουν.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ρε παιδια θελω βοηθεια! ξερει καποιος καποιο προγραμμα σαν το droidstats που να μετραει ομως μονο τα λεπτα που μιλαω προς συγκεκριμενους αριθμους και οχι να εξαιρει αριθμους απο τα λεπτα οπως μπορει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα?? το θελω για να βλεπω απο τα 1500' που εχω προς βονταφον ποσα μου μενουν.ευχαριστω! Νομιζω υπαρχει εφαρμογη στο market που ειναι για vodafone cu.Γραψε vodafone cu στο μαρκετ και νομιζω θα στο βγαλει.Ομως αυτο δεν αφορα το Zte Blade οποτε καλυτερα θα ηταν να κανεις την ερωτηση σου εδω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Νομιζω υπαρχει εφαρμογη στο market που ειναι για vodafone cu.Γραψε vodafone cu στο μαρκετ και νομιζω θα στο βγαλει.Ομως αυτο δεν αφορα το Zte Blade οποτε καλυτερα θα ηταν να κανεις την ερωτηση σου εδω. δεν μου κανει η εφαρμογη αυτη καθως ειναι για καρτοκινητα,ενω εγω εχω συμβολαιο. νομιζω οτι κανει στο θεμα αυτο καθως ζηταω εφαρμογη για το blade που να κανει συγκεκριμενα πραγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ρε παιδια θελω βοηθεια! ξερει καποιος καποιο προγραμμα σαν το droidstats που να μετραει ομως μονο τα λεπτα που μιλαω προς συγκεκριμενους αριθμους και οχι να εξαιρει αριθμους απο τα λεπτα οπως μπορει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα?? το θελω για να βλεπω απο τα 1500' που εχω προς βονταφον ποσα μου μενουν.ευχαριστω! φιλε εδω εισαι http://myf2g.com/cu-android-app-mycu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 δεν μου κανει η εφαρμογη αυτη καθως ειναι για καρτοκινητα,ενω εγω εχω συμβολαιο. νομιζω οτι κανει στο θεμα αυτο καθως ζηταω εφαρμογη για το blade που να κανει συγκεκριμενα πραγματα Δεν υπαρχουν εφαρμογες φτιαγμενες μονο για το Blade,αλλα για το Android.Οποτε καλυτερα να ρωτησεις εκει που σου υπεδειξα.Θα βοηθηθεις περισσοτερο απο οτι εδω.Μα γιατι με γραφουν ολοι; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ρε φίλε αυτό που σου λέει είναι από το menu του launcher pro και αναφέρεται μόνο σε αυτό. Έτσι γίνεται. Κάνε το πρώτα και μετά πες ότι δεν δουλεύει. Όσο για το φίλο που ρωτάει για τα contacts, πας settings->applications->manage->all->contacts storage(παρατεταμενο πάτημα)->clear data :!: Μια χαρά το σβήσιμο επαφών. Σε ευχαριστώ πολύ.\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Archutas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Το πρώτο και κυριότερο που θέλω να πω είναι πως εκεί στο modaco κάνουν πολύ καλή δουλειά και το κινητό έχει γίνει "άλλος andro-πος". Υπάρχουν 4ς ROM (JJ - FLB - MODACO - CyanogenMod 6 & 7). Επίσης τα θέματα που υπάρχουν εκεί είναι αρκετά καλά και γίνεται κάπως πιο personalized το κινητό δίνοντας άλλη αίσθηση. Και τώρα πάμε σε πιο δευτερεύων θέματα αλλά εξίσου σημαντικά. Βλέπω πως υπάρχει το ClockWork Mode 3.x.x.x και αναρωτιέμαι πως γίνεται η εγκατάστασή του.Το έχει περάσει κάποιος και γνωρίζει να μας πει κάτι σχετικά; Μπορεί για την ώρα με το CW 2.5.1.8 που υπάρχει να είμαι καλυμμένος όμως όπως πάμε σε 1-2 μήνες θα είμαι πολύ πίσω... (προτείνεται πλέον στο modaco η χρήση του). Και τελευταίο θέμα αλλά εξίσου σημαντικό είναι το εξής. Οι περισσότεροι θέλαμε να μεταπηδήσουμε απο 2.1 (eclair) σε 2.2 (froyo) επειδή στην 2.2 υπάρχει η δυνατότητα να περνάς εφαρμογές στην κάρτα. Όμως εδώ υπάρχει και ένα μικρό τεχνικό θέμα.Με χρήση της εφαρμογής Apps2SD οι εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα και όλα καλά και όλα ωραία. Όμως στο froyo αυτή η διαδικασία υπάρχει ως εργαλείο μέσα στο λειτουργικό. http://www.droidforums.net/forum/attachments/droid-hacks/5287d1269571538-apps2cd-droid-anyone-apps2sd.png ... και τώρα πάμε στα δύσκολα. Αυτό για να γίνει (τουλάχιστον στην Jellyfish) προϋποθέτει διαμόρφωση της μνήμης του κινητού.Όμως δεν μιλάμε για windows xp όπου γίνονται 10 format την ημέρα...:lol: αλλά για android σε κινητό...:!: ... και επειδή είναι αρκετά επίφοβες οι όλες κινήσεις που γίνονται και θέλει αυξημένη προσοχή αν γνωρίζετε και αν σας είναι εύκολο πείτε 2 κουβέντες παραπάνω...απο αυτά που λένε στο modaco. Και τελευταίο αλλά παράκληση στους mods,αν γίνεται επειδή είμαστε πολλοί (και αναμένετε να γίνουμε περισσότεροι) οι κάτοχοι του Blade και μιλάμε για ένα κινητό με Android να κάνουν κάτι παραπάνω για αυτό το threat ... thread ήθελα να πω.:ninja: Σας ευχαριστώ θερμά για την υπομονή σας ΥΓ: kogos σε ευχαριστώ θερμά ! 2ο ΥΓ:Να γίνει και μία ψηφοφορία για το ποια ROM "φοριέται" πιο πολύ...τι λέτε; Edited February 7, 2011 by Archutas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 φιλε εδω εισαι http://myf2g.com/cu-android-app-mycu δεν λειτουργει για τα συμβολαια αυτο,ειναι μονο για καρρτοκινητη!:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αυτό για να γίνει (τουλάχιστον στην Jellyfish) προϋποθέτει διαμόρφωση της μνήμης του κινητού.Όμως δεν μιλάμε για windows xp όπου γίνονται 10 format την ημέρα...:lol: αλλά για android σε κινητό...:!: ... και επειδή είναι αρκετά επίφοβες οι όλες κινήσεις που γίνονται και θέλει αυξημένη προσοχή αν γνωρίζετε και αν σας είναι εύκολο πείτε 2 κουβέντες παραπάνω...απο αυτά που λένε στο modaco. Εγώ είχα κάνει ένα ext2 partition 700MB στην SD Card εύκολα (αν και όχι τόσο γρήγορα λόγο class 4 card :lol:) από την εγκατάσταση ubuntu που έχω... Και με ένα live cd + card reader η διαδικασία είναι σχετικά απλή.Τώρα νομίζω ότι γίνεται να κάνεις partition και κατευθείαν από το cwm, αλλά από ότι παρατήρησα έχει fixed μεγέθη και δεν μπορείς να βάλεις εσύ όσο θες, και επίσης δεν έχω ιδέα τι κάνει στα δεδομένα της κάρτας όταν δημιουργεί το καινούργιο ext* partition..... Imo 1000 φορές με δανεικό card reader + live ubuntu cd και να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται, παρά μέσω του cwm..... Σε κάθε περίπτωση παίρνουμε backup της κάρτας (ένα απλό c/p) για να μην κλάψουμε τίποτα δεδομένα μετά.... :p Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να τρέξουμε αρχεία jar (java) στο κινητο? Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ξεκινάω στα γρήγορα χωρίς multiquoting :lol: Στην eclair δεν μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές στην sd με καμία εφαρμογή.- Στο froyo, όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν, μπορείς να επιλέξεις να γίνει μεγάλο μέρος τους Install στην SD (απο τα settings). Με εφαρμογή είναι λίγο πιο εύχρηστο. Όποιος βάλει θα δει. Eπίσης δεν χρειάζεται καμία διαμόρφωση στην SD. Τα ext κτλπ, είναι για άλλο λόγο. Η 3v του clockwork είναι πολύ καλή, αλλά χονδρικά, δεν υποστηρίζει αυτα τα "install from SD" zips που περνάμε αφού βάλουμε τη ρομ (updates κτλπ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Και για να μην ξεχνάμε: http://sites.google.com/site/droidlife69/home/AndroidUsersGuide.pdf Εν αρχή ειν το manual και το manual ειν η αρχή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Και τώρα πάμε σε πιο δευτερεύων θέματα αλλά εξίσου σημαντικά. Βλέπω πως υπάρχει το ClockWork Mode 3.x.x.x και αναρωτιέμαι πως γίνεται η εγκατάστασή του.Το έχει περάσει κάποιος και γνωρίζει να μας πει κάτι σχετικά; Αν δεν ξερεις/θυμασαι πως να κανεις flash το clockworks recovery τοτε κατεβασε το Recovery Manager (απο το Modaco) και κατεβασε το CWM 3.0.0.5 και καν'το install απο εκει. 2ο ΥΓ:Να γίνει και μία ψηφοφορία για το ποια ROM "φοριέται" πιο πολύ...τι λέτε; Γινεται στο Modaco καθε 2 βδομαδες. Ps: Ρε παιδια δεν ειναι ωρα να μας κανουν ενα subforum για το blade? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts