gusS Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 καλησπερα εχω την jelyfish 3b συνδεω το κινητο με usb και το μονο που κανει ειναι να το φορτιζει δεν μπορω να δω την sd ουτε με ρωταει τι ρυθμισεις να κανω? Απενεργοποιησε το usb debug Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σα να τραβαγε ζορια.Ισως να εφταιγε η συγκεκριμενη συσκευη στο καταστημα της wind.Ασε που γυρισα σημερα καμια 10αρια wind και μονο μια το ειχε σαν δειγμα ανοιχτο για να παιξεις.Επισης δεν το βρηκα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα. Σε ποιο κατάστημα υπάρχει για δείγμα?αύριο θα πάω στο mall υπάρχει περίπτωση να τ έχουν? Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σε ποιο κατάστημα υπάρχει για δείγμα?αύριο θα πάω στο mall υπάρχει περίπτωση να τ έχουν? Στο mall δεν πηγα οποτε δεν ξερω.Στην wind που ειναι στην Λεωφ.Βουλιαγμενης στο υψος της Αργυρουπολης το ειχε ανοιχτο για να το δεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Για οσους θελουν την jellyfish r3b (δεν υπαρχει πια στο modaco), δικο μου upload http://rapidshare.com/files/440771932/Japanese_Jellyfish_RLS3b.zip και το αρχειακι για αυτοματο o/c του fsb http://rapidshare.com/files/440773990/Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Απενεργοποιησε το usb debug ευχαριστω πολυ λυθηκε το προβλημα μου Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Για οσους θελουν την jellyfish r3b (δεν υπαρχει πια στο modaco), δικο μου upload http://rapidshare.com/files/440771932/Japanese_Jellyfish_RLS3b.zip και το αρχειακι για αυτοματο o/c του fsb http://rapidshare.com/files/440773990/Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip @Kostas_falcon, έχεις δοκιμάσει την R4? Είναι επίσης γρήγορη. Πως όμως στην R4 βάζουμε ελληνικό keyboard για SMS? Δοκίμασα το Greek IME αλλά δεν ξέρω πως διάβολο ενεργοποιείται. Δεν τα καταφέρνω.. :wacko: Με την R3 δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα με το Greek IME. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 @Kostas_falcon, έχεις δοκιμάσει την R4? Είναι επίσης γρήγορη. Πως όμως στην R4 βάζουμε ελληνικό keyboard για SMS? Δοκίμασα το Greek IME αλλά δεν ξέρω πως διάβολο ενεργοποιείται. Δεν τα καταφέρνω.. :wacko: Με την R3 δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα με το Greek IME. Μπορει να ειναι γρηγορη οπως λες (δεν την εχω δοκιμασει) αλλα στο φορουμ του Modaco διαβασα διαφορα προβληματακια.....με την 3b προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα - οποτε δεν εχω λογο να παω στην 4. Οσον αφορα για ελληνικο πληκτρολογιο, κατεβασε απο το market το keyboard on demand EL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Σύντομα στο Modaco θα βγει custom ΜiUI ROM 2.2 Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Android 2.2 ROM MIUI, ας δουν το παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Or-9T44Bt7M Προσοχή, έχει δυνατή γιαπωνέζικη μουσική. ;) και άλλο ένα http://www.youtube.com/watch?v=qT48H5VrsmM ΜIUI Site http://www.miui.com/thread-1687-1-1.html Edited January 4, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σύντομα στο Modaco θα βγει custom ΜiUI ROM 2.2 Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Android 2.2 ROM MIUI, ας δουν το παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Or-9T44Bt7M Προσοχή, έχει δυνατή γιαπωνέζικη μουσική. ;) και άλλο ένα http://www.youtube.com/watch?v=qT48H5VrsmM Πιστευω να το καταλαβες οτι το βιντεακι ειναι ολο σε fast forward!!!! κατα τα αλλα καλη φαινεται αν και μου κανει λιγο iphone. Επισης ο τυπος λεει As a base, I will use kallt_kaffee's Japanese Jellyfish RLS2....πισωγυρισμα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Πιστευω να το καταλαβες οτι το βιντεακι ειναι ολο σε fast forward!!!! κατα τα αλλα καλη φαινεται αν και μου κανει λιγο iphone. Επισης ο τυπος λεει As a base, I will use kallt_kaffee's Japanese Jellyfish RLS2....πισωγυρισμα??? Ναι είναι στο γρήγορο για να φαίνεται πιο γρήγορη αλλά και για να προλάβει να δείξει όλες τις δυνατότητες σε λίγα λεπτά. Όταν ξεκίνησε την MIUI είχε μόνο την Japanese Jellyfish RLS2 Επίσης, διάβασα και αυτό: ZTE "I get information from our developers. The Froyo source code can not be released before Jan 1 2011 as a new year gift but it will be published before Jan 7 2011 as a lated new year gift. " Αναφέρεται στην επίσημη Froyo για το ZTE Blade Προσωπικά, δεν πιστεύω πως το κινητό θα αλλάξει και πολύ με την επίσημη 2.2. Από επίσημη 2.1 σε custom 2.2 δεν είδα και τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα όπως αναφέρουν άλλοι εδώ μέσα. Edited January 4, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) οφειλω να ομολογησω οτι το interface ειναι πολυ ωραιο. το θεμα ειναι να ειναι σταθερη και να μην δημιουργησει προβληματα....και το λεω αυτο γιατι απο την εκδοση 3 και μετα ειχαν διορθωθει αρκετα σοβαρα προβληματα της jellyfish.... Οσον αφορα για την ταχυτητα για μενα ηταν η νυχτα με την μερα η μεταβαση απο την 2.1 στην custom 2.2 Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Προσπαθω να ρυθμισω το zte με μαμα rom αλλα με 512mb , να παιξει με Q και Internet,βρηκα τις παρακατω ρυθμισεις Ρυθμίσεις 3G/GPRS Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names. Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω: Name= Q-TELECOM APN=myq Proxy= <Not set> Port=<Not set> Username=<Not set> Password=<Not set> Server=<Not set> MMSC=<Not set> MMS Proxy=<Not set> MMS Port=<Not set> MCC=202 MNC=10 APN type=default Μου φέρνει default στις ρυθμισες του APN την τιμή MNC=09 βαζω MNC=10 αλλα μολις αλλαζω και πατησω save ΧΑΝΕΤΕ το APN...τι να φταιει αραγες??? Τελικα αμα το αφησω με MNC=09 και με ενα restart παιζει μια χαρα! Edited January 4, 2011 by kandreou My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Μπορει να ειναι γρηγορη οπως λες (δεν την εχω δοκιμασει) αλλα στο φορουμ του Modaco διαβασα διαφορα προβληματακια.....με την 3b προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα - οποτε δεν εχω λογο να παω στην 4. Οσον αφορα για ελληνικο πληκτρολογιο, κατεβασε απο το market το keyboard on demand EL Το έκανα και αυτό εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου βλάζει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας όταν πχ πάω να γράψω SMS. :( Κανείς άλλος που δοκίμασε την Jelifish RLS4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το έκανα και αυτό εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου βλάζει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας όταν πχ πάω να γράψω SMS. :( Κανείς άλλος που δοκίμασε την Jelifish RLS4? Μηπως κανεις κατι λαθος? και με την alpha3 και με την jellfish 3b παιζει χωρις κανενα προβλημα το πληκτρολογιο. πηγες στις ρυθμισεις? τσεκαρες το συγκεκριμενο keyboard? μετα μεσα απο τα μυνηματα πατας παρατεταμενα το 123 και μετα σου βγαζει μεθοδο ειδσοδου - διαλεγεις το keboard on demand EL και τελειωσε! να θεωρησω δεδομενο οτι εχεις το handcent ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το έκανα και αυτό εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου βλάζει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας όταν πχ πάω να γράψω SMS. :( Κανείς άλλος που δοκίμασε την Jelifish RLS4? Πάτα παρατεταμένα πάνω στο πλαίσιο που θέλεις να γράψεις και θα σου βγάλει ένα μενού. Εκεί θα επιλέξεις Μέθοδος εισόδου. Θα εμφανιστούν τα διαθέσιμα πληκτρολόγια, δηλαδή Gingerbread, Android και ότι ελληνικό έχεις βάλει μόνος σου. Gingerbread, Android δεν έχουν ελληνικά. Στην WIND ROM είχε Android και Touchpal. Μόνο το Touchpal υποστήριζε ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. πως γίνεται να παραμένει συνέχεια το bluetooth ακουστικό συνδεμένο με το κινητό? γιατί μετά από λίγο ξεσυνδέεται... 2. πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Documents to go που είναι εγκατεστημένο? 3. είναι φυσιολογικό να θέλει ένα τέταρτο να βρει στίγμα από τον δορυφόρο το gps? Για το 1ο δοκιμασε το BTcall Ειπα να δοκιμασω να δω τι γινετε με τις εφαρμογες που παιζουν βιντεο. Η κλασσικη εφαρμογη ειναι πολυ πετσοκομμενη και δεν τα παιζει ολα, ακουσα καλα λογια για την rockplayer την οποια δοκιμασα και μου παιζει avi αρχεια αλλα στους υποτιτλους μου γραφει ενα σκετο subtitle και δεν μου τους εμφανιζει. Εχετε καποια δοκιμασμενη που να παιζει τα παντα ολα και με υποτιτλους ελληνικους? Δοκιμασε το VitalPlayer Επειδη μου μπηκε στο ματι το κινεζακι υπαρχει καποιος που να ειχε ή εχει ακομα το HTC Wlidfire να μου πει αν το μετανιωσε που το εδωσε για το ΖΤΕ;Ψιλοφοβαμαι να το δωσω και να το παρω γιατι σαν συσκευη δειχνει πιο γερη κατασκευη το HTC,στα δικα μου ματια δειχνει και πιο ομορφο,ειναι και HTC αλλα αυτη η οθονη του κινεζου με εχει ψιλοτρελανει...Θα το εβαζα στους διαξιφισμους αλλα θα προτιμουσα να μου απαντησουν μονο αυτοι που ειπα πιο πανω. Εγω θα ελεγα, ουτε καν η οθονη. Η αναλυση ειναι που κανει τη διαφορα. Και η υπαρξη GPU στο Blade. Κατα τα λοιπα, δεν ειναι πιο γρηγορο απο το Wildfire, δε θα βρεις στο Blade αυτα που βρισκεις στο Wildfire. π.χ. την προσαρμογη του κειμενου στον Browser (για οσους δεν το ξερουν, οσο και να ζουμαρεις το κειμενο προσαρμοζεται αυτοματα). Συν το οτι, οπως γραφεις κι εσυ, ειναι HTC. Και βεβαια αυτο σημαινει software μπροστα απο τους αλλους. Τωρα αν θες ξεκαθαρη απαντηση για το τι πρεπει να κανεις, θα στη δωσω. Παρ'τα και τα δυο οπως εκανα κι εγω. Το Blade ειναι το μονο κινητο που αγορασα χωρις επιδοτηση, μονο και μονο για τα specs του. Και δεν το μετανιωσα @Kostas_falcon, έχεις δοκιμάσει την R4? Είναι επίσης γρήγορη. Πως όμως στην R4 βάζουμε ελληνικό keyboard για SMS? Δοκίμασα το Greek IME αλλά δεν ξέρω πως διάβολο ενεργοποιείται. Δεν τα καταφέρνω.. :wacko: Με την R3 δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα με το Greek IME. Το έκανα και αυτό εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου βλάζει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας όταν πχ πάω να γράψω SMS. :( Κανείς άλλος που δοκίμασε την Jelifish RLS4? Μενου-> Ρυθμισεις-> Γλωσσα και πληκτρολογια-> τικαρισε Greek keyboard Σε πεδιο εισαγωγης κειμενου (π.χ. sms) long press στο κουμπι ?123 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nico_EOS1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τελευταία προσπάθεια. Διάβασε και αυτό. http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/325045/bricked-sf-blade/ Thanks for this - came across the same problem tonight on my SF - downloaded Clockwork 2.5.0.9 from here Clockwork 2.5.0.9 and then in the command prompt ran fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img then ran fastboot-windows reboot. Then booted to clockwork menu and successfully ran the update.zip. Afterwards on reboot the Green Android splash screen seemed to stay that way for ages but be patient it will work - now running 2.2 without orange bloatware - good times! Είναι σχεδόν αδύνατον να brickάρεις ένα ZTE Blade. Αν δεν πετύχει και αυτό...επιστροφή. :worry: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να κάνω το κινητό να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με τον υπολογιστή ώστε να ξαναεγκαταστήσω το Clockwork και να κάνω την υπόλοιπη διαδικασία. Βγάζει ένα απλό μήνυμα "waiting for device" και αυτό είναι όλο. (Δεν είναι θέμα οδηγών κλπ κλπ...) Το κινητό "τελείωσε" αμέσως μετά την εγκατάσταση του Ουγγρικού ROM και στην επανεκίνησή του... μόνο που δεν επανεκίνησε ποτέ και παρέμεινε κολλημένο στο πράσινο android. Όλα έγιναν σωστά μέχρι εκείνο το σημείο και δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως περιέγραψα στα προηγούμενα μυνήματα. Από εκεί και μετά με όποιον τρόπο/τρόπους προσπάθησα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στη συμπεριφορά του. Μέχρι και την εγκατάσταση του Ουγγρικού ROM είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα έγιναν σωστά (άλλωστε μου έβγαλε μήνυμα επιβεβαίωσης με μικρά πράσινα γραμματάκια "100% success" ) . Μετά περίμενα να επανακινήσει όπως περιγράφει στη διαδικασία. Αυτό δεν έγινε ποτέ... Μετά προσπάθησα όλα τα "γιατροσόφια" των ειδικών εδώ και στο Modaco αλλά τίποτα... Αν έκανα κάτι λάθος από εκεί και μετά δεν ξέρω... Πάντως το κινητό "παρέδωσε ψυχή"... Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν που σκέφτεται να επιχειρήσει το σχετικό "ξεκλείδωμα" μνήμης σε 512MB αλλά ας έχει στην άκρη του μυαλού του τις ενναλακτικές επιλογές του σε περίπτωση που του κάτσει κάτι ανάλογο...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Μηπως κανεις κατι λαθος? και με την alpha3 και με την jellfish 3b παιζει χωρις κανενα προβλημα το πληκτρολογιο. πηγες στις ρυθμισεις? τσεκαρες το συγκεκριμενο keyboard? μετα μεσα απο τα μυνηματα πατας παρατεταμενα το 123 και μετα σου βγαζει μεθοδο ειδσοδου - διαλεγεις το keboard on demand EL και τελειωσε! να θεωρησω δεδομενο οτι εχεις το handcent ε? Πάτα παρατεταμένα πάνω στο πλαίσιο που θέλεις να γράψεις και θα σου βγάλει ένα μενού. Εκεί θα επιλέξεις Μέθοδος εισόδου. Θα εμφανιστούν τα διαθέσιμα πληκτρολόγια, δηλαδή Gingerbread, Android και ότι ελληνικό έχεις βάλει μόνος σου. Gingerbread, Android δεν έχουν ελληνικά. Στην WIND ROM είχε Android και Touchpal. Μόνο το Touchpal υποστήριζε ελληνικά. Ναι! Αυτό ήταν τελικά. Μενου-> Ρυθμισεις-> Γλωσσα και πληκτρολογια-> τικαρεις Greek keyboard Σε πεδιο εισαγωγης κειμενου (π.χ. sms) long press στο κουμπι ?123 Thanks! Πάντως ενημερωτικά, νομιζω πως η Jelifish είναι πιο γρήγορη και πιο smooth από την Modaco alpha3 και χωρίς να έχω περάσει το o/c .zip Αλήθεια, το overclock το περνάω καπάκια αφού περάσω τώρα την RLS3b? Ή να κάνω πρώτα ένα reboot αφού περάσω την RLS3 και μετά να ξαναμπώ clockwork για να περάσω το overclock? Edited January 4, 2011 by spinmaths Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nico_EOS1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ουγγρικού ROM Εννοώ firmware... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Μόλις δοκίμασα να απαντήσω σε μία κλήση, έχοντας συνδεδεμένα ακουστικά στη συσκευή (όχι τα μαμήσια). Πίστευα ότι το μικρόφωνο της συσκευής θα λειτουργεί και άρα θα μπορεί να γίνει συνομιλία, αλλά έκανα λάθος (ο συνομιλητής δε με άκουγε). Οπότε για hands free είμαστε "καταδικασμένοι" να χρησιμοποιούμε αυτά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Έχει βρει κάποιος άλλα συμβατά σε περίπτωση που πάθουν κάτι αυτά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εννοώ firmware... μας τελειωσε το edit button?:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shot18putter Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα (το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος φίλος πιο πριν) το είχα κι εγώ σε ένα άλλο android. Είναι bug της google και δεν έχει να κάνει με το blade. Η λύση είναι απλή και θεόκουφη, αλλά κάνει δουλειά... Τη βρήκα ψάχνοντας στο google: Τρέχεις την εφαρμογή YouTube στο κινητό (είναι προεγκατεστημένη στη μαμά rom) Συνδέεσαι στο youtube με το λογαριασμό σου του Gmail Περιμένεις λίγο να συγχρονιστούν οι λογαριασμοί Ανοίγεις την εφαρμογή του Gmail & είσαι ΟΚ! Ιδού και η πηγή (κάπου στη μέση θα το βρεις): http://www.tech-recipes.com/rx/5343/android-cant-establish-a-reliable-data-connection-to-the-server/ Τρομερή πατάτα, αλλά αφού δουλεύει... :confused: Και πρέπει να το κάνω κάθε φορά αυτό;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω το Blade στο σπίτι εδώ και καιρό και ειναι χωρίς rooted και με την επισημη 2.1. Πως μπορω τελικα να το αναβαθμισω και να βαλω αλλη ρόμ για να έχω 512 ΜΒ χωρίς ομως να διαγραφούν τα δεδομένα στην sd καρτα? http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgy21 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ψάχνω εφαρμογή για ράδιο χωρίς ίντερνετ , ξέρει κανείς ? :):):):):):):) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δεν πρεπει να υπαρχει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts