Hetfield89 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παρεπιπτοντως εανς πωλητης της WIND μου ειπε οτι ναι μεν εξαντληθηκαν ολα, παρολα αυτα 2 απο αυτα που πουλησε παρουσιασαν προβλημα το ενα με την οθονη και το αλλο στο λογισμικο (κατι για jaga ειπε!). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Nαι αμεσα στο αλλαζουν.Εννοειται βεβαια οτι το κινητο ειναι μαμα εεεε.....:) Οχι μαμα full ειναι :lol:Ξερεις ποσες μερες ισχυει η αμεση αντικατασταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 αν θυμαμαι καλα 14 μερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 αν θυμαμαι καλα 14 μερες Ακριβως με την αποδειξη αγορας και στο αλλαζουν αμεσα!! Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Το πηγα παιδια οκ αλλα φυσικα δεν ειχε αλλο να μου δωσει και θα με παρουν τηλ απο δευτερα-τριτη που θα εχει παραλαβη.. Για να δουμε με τον κιζενο που μπλεξαμε.. Ελπιζω να ετυχε :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) μολις τωρα το πηρα και εχω βαλει την whats up μου αλλα δεν μπορω να παρω τηλεγωνο και οταν παω στις ρυθμισεις για αναζητηση δικτυου μου λεει οτι το δικτυο ειναι απασχολημενο και οταν παταω αυτοματη επιλογη δικτυου μου λεει οτι η καρτα σιμ δεν επιτρεπει τη συνδεση με αυτο το δικτυο.τι να κανω?φταιει το τηλεφωνο? Edited December 3, 2010 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 μολις τωρα το πηρα και εχω βαλει την whats up μου αλλα δεν μπορω να παρω τηλεγωνο και οταν παω στις ρυθμισεις για αναζητηση δικτυου μου λεει οτι το δικτυο ειναι απασχολημενο και οταν παταω αυτοματη επιλογη δικτυου μου λεει οτι η καρτα σιμ δεν επιτρεπει τη συνδεση με αυτο το δικτυο.τι να κανω?φταιει το τηλεφωνο? Ξετσεκαρε το συνδεση δεδομενων και μετα θα μπορεις να επιλεξεις δικτυο. Σου βγαζει σημα cosmote η τπτ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. σημα δεν δειχνει να εχει καθολου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. σημα δεν δειχνει να εχει καθολου Ωραια πισω στη wind και εσυ :lol: Εκτος κ αν το εχεις βαλει καταλαθος σε λειτουργια πτησης. Κρατα πατημενο το on/off και δες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckrasos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά καλησπέρα το ZTE Blade είναι άψογο, περιμένω το official android 2.2 froyo για 3d hardware acceleration και app to SD για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αγορά, το μόνο μελανό σημείο το ότι δέν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να περάσω σωστά τούς ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών από outlook 2007 ή Mozilla Thunderbird 3.1.6 στό Gmail για να τις συνγχρονίσω με το τηλέφωνο please HELP!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 οχι δεν ειναι σε λειτουργια πτησης. να το παω πισω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 οχι δεν ειναι σε λειτουργια πτησης. να το παω πισω? Αν εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι σε λειτουργεια πτησης, οτι η sim δουλευει κανονικα και οτι εχει σημα εκει που εισαι η cosmote δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο να κανεις... Δυστυχως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ουτε με αλλη σιμ δουλευει! θα μου δωσουν καινουρια συσκευη? και αν τους εχει τελειωσει αυριο που θα παω γτι σημερα μ πε οτι πηρα το τελευταιο κομματι θα περιμενω μεχρι τη δευτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ουτε με αλλη σιμ δουλευει! θα μου δωσουν καινουρια συσκευη? και αν τους εχει τελειωσει αυριο που θα παω γτι σημερα μ πε οτι πηρα το τελευταιο κομματι θα περιμενω μεχρι τη δευτερα? Φυσικα και θα παρεις αλλη εαν εχει προβλημα το κινητο. Πηγαινε μια βολτα απο εκει που το πηρες να το δουν και θα στο αλλαξουν αμεσα εαν εχουν αλλο εκει βεβαια...........ειναι Και Σαββατο αυριο..... Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά καλησπέρα το ZTE Blade είναι άψογο, περιμένω το official android 2.2 froyo για 3d hardware acceleration και app to SD για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αγορά, το μόνο μελανό σημείο το ότι δέν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να περάσω σωστά τούς ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών από outlook 2007 ή Mozilla Thunderbird 3.1.6 στό Gmail για να τις συνγχρονίσω με το τηλέφωνο please HELP!!! με το 3d hardware acceleration θα μπορουν να τρεχουν παιχνιδια οπως το asphalt 5 και γενικα τα hd games; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παιδια ποια ειναι η καλυτερη custom rom ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Σας δουλευουν οι μανισιες εφαρμογες πλοηγηση και χαρτες μονο με το gps ενεργο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 με το 3d hardware acceleration θα μπορουν να τρεχουν παιχνιδια οπως το asphalt 5 και γενικα τα hd games; Δοκίμασε κατέβασε το Dungeon Hunter HD που διατίθεται δωρεάν απ'την Gameloft. Για κινητά που λέει δήλωσε το Milestone (είναι το πλησιέστερο σε προδιαγραφές - νομίζω δηλαδή). Γιατί κάποια παίζουν και τώρα. Απλώς δεν έχει ενσωματωθεί 3d hardware acceleration στο μενού και στις άλλες λειτουργίες ακόμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Δοκίμασε κατέβασε το Dungeon Hunter HD που διατίθεται δωρεάν απ'την Gameloft. Για κινητά που λέει δήλωσε το Milestone (είναι το πλησιέστερο σε προδιαγραφές - νομίζω δηλαδή). Γιατί κάποια παίζουν και τώρα. Απλώς δεν έχει ενσωματωθεί 3d hardware acceleration στο μενού και στις άλλες λειτουργίες ακόμα ενταξει θα το κανω απλος το as[halt 5 κολαι στο κινητο μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 καμια custom 2.2 που να παιζει στο ελληνικο)256mb ,lcd)υπαρχει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsidimitris Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδεια το πηρα και εγω το κινητο ειναι πολυ καλα αλλα ξεριες κανεις να μου πει πως θα παω στο android 2.2 δεν εχω βγαλει ακρη με οσα εχω διαβασει τι πρεπει να κανω ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καμια custom 2.2 που να παιζει στο ελληνικο)256mb ,lcd)υπαρχει?? αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω.:up: αν ξερει κανεις ας μας απαντησει. History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω.:up: αν ξερει κανεις ας μας απαντησει. κοιταξτε εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καμια custom 2.2 που να παιζει στο ελληνικο)256mb ,lcd)υπαρχει?? Μολις βγαλη επισημο update η wind.........:) Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 κοιταξτε εδω απο που το κατεβαζουμε το συγκεκριμενο rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts