naki13 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) soory παιδια αυτη ειναι η σωστη διευθηνση http://www.youtube.com/watch?v=RJtUh_RMpo4 zte blade run psx Edited November 27, 2010 by naki13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μήπως ξέρετε αν το κινητό παίζει tv? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 παιδια καποιος που εχει το κινητο ας μου πει πως αλλαζω την καρτα μνημης για τι δεν τα καταφερα να ανοιξω το καλυμα που το καλυπτει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 efo said: menu -> ρυθμίσεις -> ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Σύνδεση δεδομένων Ευχαριστώ φίλε μου, σωστός αλλα θέλω σε παρακαλω και μια διευκρίνηση -Αν αυτό δηλαδή δεν είναι τσεκαρισμένο μπορώ να συνδέομαι με wi fi και να είμαι σίγουρη οτι δεν τραβάει απο την σύνδεση ??? θέλω να είμαι σίγουρη γιατι με την σύνδεση η wind χρεώνει 6.5 ευρώ το mb αν δεν έχεις πακέτο αλλο...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 naki13 said: παιδια καποιος που εχει το κινητο ας μου πει πως αλλαζω την καρτα μνημης για τι δεν τα καταφερα να ανοιξω το καλυμα που το καλυπτει Με το νύχι σου σπρώχνεις το μεταλλικο κάλυμμα προς τα πάνω και ανοίγει, μετά οταν ξαναβαζεις την κάρτα προς τα κάτω κ κλειδώνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Παιδια οταν το συνδεσα στο pc (windows 7) , δεν καταφερε να κανει 100% εγκατασταση γιατι δεν βρισκει 1 driver usb. Βεβαια μπορω να μεταφερω αρχεια κανονικα. Εχει καποιος του οδηγους να κανω 100% σωστη εγκατασταση ? Ευχαριστω. Edited November 27, 2010 by goregr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 goregr said: Παιδια οταν το συνδεσα στο pc (windows 7) , δεν καταφερε να κανει 100% εγκατασταση γιατι δεν βρισκει 1 driver usb. Βεβαια μπορω να μεταφερω αρχεια κανονικα. Εχει καποιος του οδηγους να κανω 100% σωστη εγκατασταση ? Ευχαριστω. Sτο κινητο ανοιγει ενα παραθυρο ,συνδεση με usb ,και πρεπει να πατησεις εκει που λεει συνδεση ... Εννοειται οτι πρεπει το κινητο να ειναι πληρως ανοικτο ...για να δεις το παραθυρο που εμφανιζεται .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Dim2 said: Μήπως ξέρετε αν το κινητό παίζει tv? Οχι βεβαια.:) Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 palm said: Sτο κινητο ανοιγει ενα παραθυρο ,συνδεση με usb ,και πρεπει να πατησεις εκει που λεει συνδεση ... Εννοειται οτι πρεπει το κινητο να ειναι πληρως ανοικτο ...για να δεις το παραθυρο που εμφανιζεται .. Το ξερω φιλε μου , δουλευει αλλα αν παω στις συσκευες , μου εχει στην συσκευη θαυμαστικο. Αλλωστε οταν εκανε install τους drivers μου εβγαλε την λιστα με τους οδηγους και 1 δεν μπορεσε να τον βρει. Εβαλα να ψαξει στο νετ αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 kostast1 said: Οχι βεβαια.:) σε ευχαριστώ. Ο μόνος λόγος που ρώτησα είναι επειδή σε κάποιες φωτογραφίες είδα ότι γράφει tv. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Τελικά... όσο το σκέφτομαι είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει φανεί τελευταία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Επειδή με την διαφορά στο κόστος τα μεγάλα smartphones μπορείς να αγοράσεις την αντίστοιχη συσκευή που κάνει την διαφορά ως προς τον χρήστη. Θες φωτογραφίες; Φωτογραφική. Θες παιχνίδια; PSP/DS/iPod Touch/GP2X/OpenPandora/ξέρω γω τι άλλο. Μουσική ίσως και να μην χρειάζεται; Αυτό αρκεί να αποδειχθεί αξιόπιστο και σκυλί στα υπόλοιπα που οφείλει να κάνει σαν smartphone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Dim2 said: 1. Όσοι το αγοράσετε το προτείνεται για αγορά? 2. Είναι καθόλου γρήγορο? 3. από θέμα εφαρμογών τις εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές στο android market? 4. Θα πάρει αναβάθμιση.? στην τιμή τον 160€ σκέφτομαι να το αγοράσω, δεν έχω ξανά πάρει android παρά μόνο έχω λειτουργήσει. 1.Ναι 2.Αρκετα 3.Οσες δοκιμασα ναι,εκτος απο αυτες που θελουν @@ π.χ Asphalt 4.Ναι με τον καινουργιο χρονο λενε(Wind) @frastgr Δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου,μου θυμιζει τα βιντεο του Qtek s100 που ειχα...Αν και δεν το ελεξα εξω στο φως ουτε εμενα μαρεσε το βιντεο του αλλα μην ξεχναμε την τιμη του και τα αλλα χαρακτηριστικα του,δεν γινεται να τα εχουμε ολα....Επισης με παραξενευσε το πως κολλουσε το Rockplayer ενω με το μαμισιο ηταν ΟΚ.Αλλα τα παιχνιδια δεν πιστευα να τα επαιζε τοσο smooth,γιατι μια φιλη μου που εχει το wildfire της κολλουσε οπως επισης και του φιλου μου που εχει το LG GT540 Οσο για το ποιοτητα κατασκευης που λετε,εγω κοπανησα 540 ευρω(HTC DESIRE) και εχω πλαστικο!!! http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε root στο zte blade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxa055 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 goregr said: Το ξερω φιλε μου , δουλευει αλλα αν παω στις συσκευες , μου εχει στην συσκευη θαυμαστικο. Αλλωστε οταν εκανε install τους drivers μου εβγαλε την λιστα με τους οδηγους και 1 δεν μπορεσε να τον βρει. Εβαλα να ψαξει στο νετ αλλα τιποτα. Αν και τους drivers τους χρειάζεσαι μόνο για adb ορίστε: http://hotfile.com/dl/85453711/e6fd7ee/usb_driver.zip.html (δοκιμασμένοι σε Windows 7 x64, λογικά δουλεύουν σε Vista & 7 x32 x64) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxa055 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 naki13 said: μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε root στο zte blade Ο πιο απλός τρόπος νομίζω είναι ο παρακάτω. Εγώ προσωπικά το κληρονόμησα από την Custom ROM, αλλά έχω δει αρκετούς να αναφέρουν πως το παρακάτω παίζει κανονικά. How to ROOT the ZTE Blade / Orange San Francisco: Rooting an Android Device is the equivalent of Jail breaking an iPhone, it gives you and the apps full access to the phones resources. Download UniversalAndroot – Download Extract and copy to the SD Card, you can install the app using AppsInstaller as mentioned above. Once installed just run UniversalAndroot and press the Root Button. Your Android device should now be Rooted. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 mxa055 said: Ο πιο απλός τρόπος νομίζω είναι ο παρακάτω. Εγώ προσωπικά το κληρονόμησα από την Custom ROM, αλλά έχω δει αρκετούς να αναφέρουν πως το παρακάτω παίζει κανονικά. How to ROOT the ZTE Blade / Orange San Francisco: Rooting an Android Device is the equivalent of Jail breaking an iPhone, it gives you and the apps full access to the phones resources. Download UniversalAndroot – Download Extract and copy to the SD Card, you can install the app using AppsInstaller as mentioned above. Once installed just run UniversalAndroot and press the Root Button. Your Android device should now be Rooted. εχεις το blaDe; και αν ναι εχεις κανει overckloked στην cpu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδια, επειδη το εχω γεμισει με διαφορα ,πως μππορω να το επαναφερω στις αρχικες εργοστασιακες του ρυθμισεις ????????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 θα στο πω στο αγγλικα,settings-sd&phone storage-factory data reset χωρις να ειμαι σιγουρος ρυθμισεις-μνημη κινητου /καρτας-επαναφορα στις εργ. http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 darkpain said: θα στο πω στο αγγλικα,settings-sd&phone storage-factory data reset χωρις να ειμαι σιγουρος ρυθμισεις-μνημη κινητου /καρτας-επαναφορα στις εργ. Τελικα το βρηκα ,ειναι ...ρυθμισεις - απορρητο - επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων .... Ευχαριστω παντως για την αμεση ανταποκριση !!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 αν κανω root θα μπορεσω να το αναβαθμισω επισημα σε frouo 2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ελληνικο πληκτρολογιο εχει ?160 χαρακτηρες στελνει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ilka71 said: ελληνικο πληκτρολογιο εχει ?160 χαρακτηρες στελνει ?Εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και 160 χαρακτηρες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 παιδια sos εκανα ροοτ το κινητο με το universal androot και τωρα κολαι το κινητο; και γενικα εφαρμογες που το υποστιριζουν δεν δουλευουν οπως το wifi tethering. ενω να σειμιωσο πως το ροοτ εγκατασταθηκε επιτυχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxa055 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 naki13 said: εχεις το blaDe; και αν ναι εχεις κανει overckloked στην cpu? Ναι το έχω. Overclock δεν έκανα γιατί δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα. naki13 said: παιδια sos εκανα ροοτ το κινητο με το universal androot και τωρα κολαι το κινητο; και γενικα εφαρμογες που το υποστιριζουν δεν δουλευουν οπως το wifi tethering. ενω να σειμιωσο πως το ροοτ εγκατασταθηκε επιτυχος Τι εννοείς κολλάει; Μήπως έκανες overclock, γιατί τα πρώτα overclock δεν δούλευαν σωστά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 mxa055 said: Ναι το έχω. Overclock δεν έκανα γιατί δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα. Τι εννοείς κολλάει; Μήπως έκανες overclock, γιατί τα πρώτα overclock δεν δούλευαν σωστά. ενταξει τωρα ξεκολησε εκανα 2 επανεκινισεις και ολα οκ αλλα τις εφαρμογες που ειναι για overckloc και wifi tethering κ.λ.π δεν δουλευουν μηπως ξερεις γιατι, η μπορεις να μου πεις μια συγκεκριμενη εφαρμογη μια overcklocing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts