bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Kλασσικά πράγματα για τέτοιες κινέζικες εταιρίες.Το θέμα είναι να μπορούσαμε εμείς να παραγγείλουμε εμείς από την zte πως θέλουμε το κινητό,σε τιμή χονδρικής.... [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 το κινητο το πηρε ο γαμπρος μου δε μπορει να βρει ομως προγραμμα για συγχρονισμος με το pc/outlook το δικο μου vodafone 845 με το που συνδεεις εγκαθιστα το προγραμμα συγχρονισμου (και οχι μονο) Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 το κινητο το πηρε ο γαμπρος μου δε μπορει να βρει ομως προγραμμα για συγχρονισμος με το pc/outlook το δικο μου vodafone 845 με το που συνδεεις εγκαθιστα το προγραμμα συγχρονισμου (και οχι μονο) Δεν υπαρχει φίλε μου με το ΖΤΕ κάτι τετοιο. Γενικώς στο στο Android δεν υποστηρίζεται synching με Outlook και ειναι στην διακριτική ευχαίρια κάθε κατασκευαστή να δώσει κάτι (οπως έκανε η HTC). Μπορείς να ψάξεις για το CompanionLink που κάνει Outlook Sync με Google και απο εκεί αυτόματα στο κινητό σου. Πάντως μια χαρά η κινεζιά της ΖΤΕ σε εκδοχη San Fransisco :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ξερει κανεις πως βαζουμε το ξυπνητηρι ωστε να χτυπαει με κλειστη τη συσκευη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) σκεφτομαι και εγω να το αγορασω το συγκεκριμενο. θα ηθελα να μου πειτε τα εξης: 1)το gps δουλευει χωρις να χρειαζεται ιντερντετ?και αν ναι ελληνικους χαρτες μπορουμε να βαλουμε? 2)καρτα μνημης μεχρι ποσα gb παιρνει? 3)αν μπορει καποιος να ανεβασει φψτογραφιες και βιντεο να δουμε πως βγαινουν 5)με τα ακουστικα η ποιοτητα και η ενταση οταν ακους μουσικη ειναι καλη??? 6)αν μπορει καποιος να ανεβασει φωτο η βιντεο με τον player που παιζει τα mp3 και τα βιντεο και 7)οσοι το εχουν να μας πουν αν εχουν αντιμετωπισει οποιοδηποτε προβλημα. ευχαριστω Edited November 27, 2010 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 1)Ναι 2)Λενε 32Gb,ερχεται με 2 και εγω εβαλα 4 3)χμμ σε λιγο αν ειναι να σας ανεβασω το 4 οεοοοο? 5)δεν τα δοκιμασα 6)και αυτο μετα 7)της κοπελας μου ειναι αλλα δεν μου ειπε τπτ ακομη! http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Οπως σας υποσχεθηκα χθες εχω κανει ακομη λιγα βιντεακια. Τραβωντας με την καμερα του Παιζωντας: Angry birds Raging thunder Παρακολουθωντας βιντεο με Rockplayer και με το μαμισιο http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Οσον αφορα την ακροαση mp3 απο τα ακουστικα, περιεργως ειναι πολυ χαμηλης εντασης εν σχεση με αλλες συσκευες. Δοκιμασα ακομη και με ακριβα με ελαχιστη βελτιωση. Επειδη εχω και εναν μικροενισχυτη μονο αυτος βελτιωσε την κατασταση. Παντως τα εργοστασιακα του ειναι για πεταμα. Ακομη και στις κλησεις ακουγονται χαμηλα - στο skype ειναι οκ παντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δηλαδή το Skype δουλεύει κανονικά; Και με wifi; Όσο για τον ήχο, μήπως αυτό λύνεται με κάποιο πρόγραμμα που να δίνει παραπάνω dB; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Στην τιμή τον 160€ πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά. Μερικές ερωτήσεις: 1. Όσοι το αγοράσετε το προτείνεται για αγορά? 2. Είναι καθόλου γρήγορο? 3. από θέμα εφαρμογών τις εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές στο android market? 4. Θα πάρει αναβάθμιση.? στην τιμή τον 160€ σκέφτομαι να το αγοράσω, δεν έχω ξανά πάρει android παρά μόνο έχω λειτουργήσει. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Στην τιμή τον 160€ πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά. Μερικές ερωτήσεις: 1. Όσοι το αγοράσετε το προτείνεται για αγορά? 2. Είναι καθόλου γρήγορο? 3. από θέμα εφαρμογών τις εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές στο android market? 4. Θα πάρει αναβάθμιση.? στην τιμή τον 160€ σκέφτομαι να το αγοράσω, δεν έχω ξανά πάρει android παρά μόνο έχω λειτουργήσει. 1.ναι 2.ταχυτατο 3.ολες μα ολες 4.ναι ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 @naki13. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις το αν γίνεται να του περάσω άλλη Rom? δηλ θέλω να ασχοληθώ και να περάσω αρκετές εφαρμογές μέσα να το κάνω δηλ όσο καλύτερο γίνεται. Και κάτι άλλο, υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο κινητό δηλ site? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 λοιπον αρχιζω πηρα σημερα το blade , εξαιρετικη οθονη και αποκριση (το προηγουμενο κινητο μου ηταν το vivaz) δευτερον η μνημη ραμ του κινητου ειναια 161mb και οχι 256 παρολαυτα τρεχει το Psx4droid το τεσταρα με το final fantasy vii ειχε πολυ λιγο lag, αλλα τις συνομιλιες εδειχνε στα κινεζικα, αποριες ΚΑΤΕΒΑΣΑ ενα παιχνιδι απο το ιντερνετ εβαλα στην καρτα μνημης και τωρα πως κανω instal απο το κινητο που ειναι η φακελοι της καρτας μνημης, την ενσωματωμενη καρτα μνημης μπορω να την αλαξω? γιατι δεν μπορουσα να το βγαλω. κατα τα αλλα το κινητο πεται η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη σε σχεση με το vivaz που ειχα χωρις τριγμους στο χερι, αυτα παω να αδιασω το android market Μπας και μπορείς να βγάλεις κανένα βιντεάκι το πώς παίζει το psx4droid; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Οπως σας υποσχεθηκα χθες εχω κανει ακομη λιγα βιντεακια. Τραβωντας με την καμερα του Παιζωντας: Angry birds Raging thunder Παρακολουθωντας βιντεο με Rockplayer και με το μαμισιο Η ποιότητα του βίντεο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη. Πολύ κάτω από το μέσο όρο των τηλεφώνων με 3.2 mp camera. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Να ελπίζουμε σε αναβάθμιση της camera με Froyo, όπως έγινε και σε άλλες συσκευές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Η ποιότητα του βίντεο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη. Πολύ κάτω από το μέσο όρο των τηλεφώνων με 3.2 mp camera. Έχεις δίκιο ... αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Το έπιασα ζωντανά σε κατάστημα της Wind σήμερα... Πρώτες εντυπώσεις μου: +: ωραία οθόνη, καλή απόκριση, λεπτό ελαφρύ κινητάκι -: απαράδεκτη κάμερα (γνήσιο κινεζάκι), φθηνό πλαστικό (ειδικά το πίσω κάλυμα και κουμπιά) Βεβαίως και το Galaxy S πλαστικό είναι -μονάχα γυαλιστερό... :mad: Οπότε, για πρώτη συσκευή Android πάντως δείχνει ιδανικό στα λεφτά του, σκέφτομαι να το αγοράσω.. Σκεφτόμουν το San Fransisco αρχικώς, αλλά λόγω αμφίβολης ποιότητας υλικού, θα προτιμήσω την όποια εγχώρια εγγύηση της Wind.. MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Φθηνό μεν, αλλά δείχνει ανθεκτικό το πίσω κάλυμμα, δεν μπορείς να πεις... Το μοναδικό εργονομικό foul είναι για μένα η έλλειψη καλύμματος στην micro-usb θύρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δεν μπορούνε σε τιμή 160€ να ζητάμε και τέλεια ποιότητα κατασκευής όπως htc HD, iPhone, δηλ να είναι μεταλλικό. Εμένα το κινητακι μου άρεσε αρκετά από ότι το έχω δει από βίντεο τώρα αν το έχει live η wind εδώ δεν ξέρω θα πάω να δω. Στα λεφτά του πάντως φαίνεται καλό. Μήπως ξέρετε αν γίνεται να το περάσω rom και αν υπάρχουν άτομα δηλ site γι αυτό το κινητό? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μπας και μπορείς να βγάλεις κανένα βιντεάκι το πώς παίζει το psx4droid; δοσμου χρωνο για να κατεβασω μερικα roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δηλαδή το Skype δουλεύει κανονικά; Και με wifi; Όσο για τον ήχο, μήπως αυτό λύνεται με κάποιο πρόγραμμα που να δίνει παραπάνω dB; Φυσικα και δουλευει το skype και μαλιστα πολυ καλα μεσω wifi τουλαχιστον που δοκιμασα. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να δινει περισοτερα db, εχω ενισχυτη οπως ειπα και ειμαι οκ. Απο το blade γραφω τωρα, πολυ καλος ο dolphin hd browser και με πολλα plug in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) δοσμου χρωνο για να κατεβασω μερικα roms FFVII που έλεγες έστω, μιας και είναι το πιο συνηθισμένο να ανεβαίνει στο youtube για να δείχνει την ταχύτητα. Όσο για τον ήχο, το κάνει και σε άλλους αυτό που λέει ο Kostas_falcon; Edited November 27, 2010 by Nognir Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Froyo σε ελληνικό Blade έχετε περάσει? :shifty: http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν το κινητό υπάρχει τον άλλον μήνα θα το αγοράσω, δεν ξέρω αλλά μου άρεσε έτσι όπως το βλέπω για να το έχω ως δεύτερη συσκευή root κτλ γίνεται? και κάτι αλλο ανεπίσημα την froyo γίνεται να την περάσω? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 @IVIetaCreatoR Τον αλλο μηνα θα γινει επισημα απο Wind update σε 2.2.:) @Dim2 Android κινητο ειναι τα παντα γινονται..........:D Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts