baggelisrouk Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Ειναι σταθερή η kernel με το overlock της cpu? Αξιζεί απο 775 που το έχω τώρα με 3,3 κυριλλος exreme να το κάνω? Πότε θα βγεί η final 4 kyrille? Να περιμένω την final η να βάλω την την RC? Για τη APOCALYPSE τι έχετε να πείτε ποια έιναι καλύτερη του κυριλου η apocalypse? Apocalypse ποτε θα βγει final? Edited April 9, 2011 by baggelisrouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ειναι σταθερή η kernel με το overlock της cpu? Αξιζεί απο 775 που το έχω τώρα με 3,3 κυριλλος exreme να το κάνω? Πότε θα βγεί η final 4 kyrille? Να περιμένω την final η να βάλω την την RC? Για τη APOCALYPSE τι έχετε να πείτε ποια έιναι καλύτερη του κυριλου η apocalypse? Apocalypse ποτε θα βγει final? Τι ειναι το 775? Αποκλειετε να ειναι η ισχυς του επεξεργαστη σου.Στο γαλαξια μας ο επεξεργαστης μαμισιος τρεχει μεχρι 667.Με το κερνελ παει μεχρι 1300.Καποιοι ειναι ευχαρηστημενοι καποιοι δυσαρεστημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Τι ειναι το 775? Αποκλειετε να ειναι η ισχυς του επεξεργαστη σου.Στο γαλαξια μας ο επεξεργαστης μαμισιος τρεχει μεχρι 667.Με το κερνελ παει μεχρι 1300.Καποιοι ειναι ευχαρηστημενοι καποιοι δυσαρεστημενοι Το εκανα με το JIT. Κάνω λάθος? Δεν έχω αλλάξει την cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Θέλω να περάσω την Froyo από το 1ο post σ' ενός φίλου του Galaxy3 και τρέχοντας τον Odin μού βγάζει συνεχώς το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα. Εκτός από αυτό, κάποια στιγμή μού βγάζει και error message για τον Odin 'ότι θα τερματιστεί η εφαρμογή του' και φυσικά κλείνει. Μ' όλα αυτά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία flashαρίσματος. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Odin 1.3 που υπάρχει στο thread του Galaxy S και αυτός δουλεύει χωρίς τα error messages; http://img203.imageshack.us/img203/4664/1111alk.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Θέλω να περάσω την Froyo από το 1ο post σ' ενός φίλου του Galaxy3 και τρέχοντας τον Odin μού βγάζει συνεχώς το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα. Εκτός από αυτό, κάποια στιγμή μού βγάζει και error message για τον Odin 'ότι θα τερματιστεί η εφαρμογή του' και φυσικά κλείνει. Μ' όλα αυτά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία flashαρίσματος. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Odin 1.3 που υπάρχει στο thread του Galaxy S και αυτός δουλεύει χωρίς τα error messages; http://img203.imageshack.us/img203/4664/1111alk.jpg Uploaded with ImageShack.us Μην αγχώνεσαι, το ίδιο έκανε και σε μένα. Τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και όλα θα πάνε καλά. :cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μην αγχώνεσαι, το ίδιο έκανε και σε μένα. Τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και όλα θα πάνε καλά. :cool: Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να προχωρήσω παρά μόνο για λίγα click :blink: http://img845.imageshack.us/img845/1351/2222j.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να προχωρήσω παρά μόνο για λίγα click :blink: Το ίδιο έκανε και σε μένα. Κάνε μια επανεκκίνηση τα windows και ξανατρέξτο ως διαχειριστής. Μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να προχωρήσω παρά μόνο για λίγα click :blink: http://img845.imageshack.us/img845/1351/2222j.jpg Uploaded with ImageShack.us μην κολλας και εμενα το ιδιο μου εκανε. καθε φορα που επελεγα ενα αρχειο, (BOOT ,PHONE κλπ) εκλεινε. απλα ξανανοιξετο και συνεχισε ακαθεκτος ;) Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Το εκανα με το JIT. Κάνω λάθος? Δεν έχω αλλάξει την cpu? Το JIT δεν αυξανει το ποσο τρεχει τον επεξεργαστη ,αυτο το κανει το kernel.ΤΟ JIT απλα κανει το κινητο να τρεχει πιο γρηγορα δεν εχει να κανει με τον επεξεργαστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ευχαριστώ guys για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Αγνόησα τα error messages και έκανα το flash. Όλα καλά, η FROYO μπήκε. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ευχαριστώ guys για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Αγνόησα τα error messages και έκανα το flash. Όλα καλά, η FROYO μπήκε. Μπράβο σου. Τώρα θα δεις ένα άλλο τηλέφωνο! :cool::cool::cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπερα μαγκες. Καινουργιος στα Android και κατοχος του Γαλαξια μολις 3 μερες. Εχοντας WM κινητο (HTC Diamond) και εχοντας περασει εκει ρομ και ιστοριες θα ηθελα να ρωτησω. Μπορω να περασω την ρομ κατευθειαν οπως γραφει στο πρωτο ποστ ή πρεπει να το κανω root πρωτα? Στο πρωτο ποστ ειναι η ρομ του Kyrillos για Froyo 2.2 η Ver 3 που υπαρχει και τους XDA? Φιλικα Βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπερα μαγκες. Καινουργιος στα Android και κατοχος του Γαλαξια μολις 3 μερες. Εχοντας WM κινητο (HTC Diamond) και εχοντας περασει εκει ρομ και ιστοριες θα ηθελα να ρωτησω. Μπορω να περασω την ρομ κατευθειαν οπως γραφει στο πρωτο ποστ ή πρεπει να το κανω root πρωτα? Στο πρωτο ποστ ειναι η ρομ του Kyrillos για Froyo 2.2 η Ver 3 που υπαρχει και τους XDA? Φιλικα Βασιλης Ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Οδηγος http://www.multiupload.com/3UVGS81VAZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γεια σας παιδιά.! Να ρωτήσω σκεφτήκατε να βάλετε την apocalipse beta?αα και αστροναύτη το έκανα να πηγαίνει το κινητό καλύτερα και να μην κρασάρει συνέχεια.. Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γεια σας παιδιά.! Να ρωτήσω σκεφτήκατε να βάλετε την apocalipse beta?αα και αστροναύτη το έκανα να πηγαίνει το κινητό καλύτερα και να μην κρασάρει συνέχεια.. Πως τα καταφερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 πολύ απλά autodetect speeds recommended...πάτησα το show other frequency sets έβαλα την προ τελευταία επιλογή...και μόλις τώρα κράσαρε...μετά από 2 ώρες καλά είναι....χθες κράσαρε κάθε είκοσι λεπτά :P Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 εκεί στο πολύ απλά που λέω στην αρχή ξέχασα την φράση "δεν πάτησα" Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γεια σας παιδιά.! Να ρωτήσω σκεφτήκατε να βάλετε την apocalipse beta?αα και αστροναύτη το έκανα να πηγαίνει το κινητό καλύτερα και να μην κρασάρει συνέχεια.. Ποιά είναι η apocalipse beta? Δώσε περισσότερες πληροφορίες ή κάποιο λινκ :O Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1008546 τσέκαρε εδώ theta ;) η πρώτη beta έβγαλε προβλήματα από όσο διάβασα...τώρα η δεύτερη δεν ξέρω...εγώ θα συνιστούσα να περιμένουμε την final... Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 λοιπόν μετά απο 1 μέρα και κατι με αρκετά τυχαία κολήματα σε όλες τις συχνότητες (667-1300) έβαλα το απλό fugumod 2.2 γιατί δεν παλαευόταν για καθημερινή χρήση. Απλώς παρατήρησα ότι με τον zeam launcher έτρωγε λιγότερα κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1008546 τσέκαρε εδώ theta ;) η πρώτη beta έβγαλε προβλήματα από όσο διάβασα...τώρα η δεύτερη δεν ξέρω...εγώ θα συνιστούσα να περιμένουμε την final... Χθες περασα την v1.Αρκετα γρηγορη ωραια γραφικα αλλα ειχε θεμα πρωτα απο ολα με το θεμα του partition τις sd συν καποια αλλα.Τωρα περναω την v1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 και εγώ το έπαθα αυτό....μήπως σου "πάγωνε" το κινητό στα καλά του καθουμένου?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1008546 τσέκαρε εδώ theta ;) η πρώτη beta έβγαλε προβλήματα από όσο διάβασα...τώρα η δεύτερη δεν ξέρω...εγώ θα συνιστούσα να περιμένουμε την final... ΟΚ. Πάντως από τις εικόνες που είδα είναι εντυπωσιακή! Αλλά του Κύριλλου η ρομ είναι πολύ σταθερή κι έτσι δύσκολα, τουλάχιστον εγώ, θα την αλλάξω...:cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω εσείς έχετε την jpm η την jpf ?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 λοιπόν μετά απο 1 μέρα και κατι με αρκετά τυχαία κολήματα σε όλες τις συχνότητες (667-1300) έβαλα το απλό fugumod 2.2 γιατί δεν παλαευόταν για καθημερινή χρήση. Απλώς παρατήρησα ότι με τον zeam launcher έτρωγε λιγότερα κολλήματα. εμενα παντως στα 833, μετα απο δυο μερες και δουλευει ρολοι. απο αυριο θα παω στα 1000 να δω πως θα παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts