Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την πρώτη, εγκατέστησα και το setcpu αλλά η μέγιστη ταχύτητα είναι 667.

Θα δοκιμάσω και την δεύτερη να δω μήπως με αυτή δουλέψει σωστά.

Με την δεύτερη το κινητό κολλησε δυο φορές, στο διάβασμα της κάρτας και το έκλεισα βγάζοντας μπαταρία.

Την τρίτη φορά που το ξεκίνησα δούλεψε.

Ερώτηση στο setcpu στο scaling τι επιλέγουμε; Το set on boot το τικάρουμε;

Στα 833 MHz δεν έδειξε να έχει πρόβλημα.

το έβαλα στο 1GHz και κολλάει. Επίσης δεν είδα και τρελλή διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με πριν.

πως ακριβώς το έκανες να σου δουλέψει? ποιο frequency set επέλεξες?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως ακριβώς το έκανες να σου δουλέψει? ποιο frequency set επέλεξες?

Για ποιο στάδιο μιλάς;

Την εγκατάσταση ή την ρύθμιση;

Πέρασα την πρώτη, εγκατέστησα και το setcpu αλλά η μέγιστη ταχύτητα είναι 667.

Θα δοκιμάσω και την δεύτερη να δω μήπως με αυτή δουλέψει σωστά.

Με την δεύτερη το κινητό κολλησε δυο φορές, στο διάβασμα της κάρτας και το έκλεισα βγάζοντας μπαταρία.

Την τρίτη φορά που το ξεκίνησα δούλεψε.

Ερώτηση στο setcpu στο scaling τι επιλέγουμε; Το set on boot το τικάρουμε;

Στα 833 MHz δεν έδειξε να έχει πρόβλημα.

το έβαλα στο 1GHz και κολλάει. Επίσης δεν είδα και τρελλή διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με πριν.

Τώρα δεν καταφέρνω να το εκκινήσω.

Μάλλον θα πάω ξανά στην 3.3 με την προηγούμενη kernel.

Κύριλε ή Αστροναύτη ή όποιος ξέρει μια βοήθεια παρακαλώ.

Θέλω να γυρίσω όπως ήμουνα με την γνωστή διαδικασία φλασαρίσματος της 3.3 και το odin δεν λέει να δουλέψει. Τί κάνουμε τώρα;

Πάω για ύπνο. Θα σας πρίξω αύριο. Καληνύχτα.

Edited by iliastr

Κύριλε ή Αστροναύτη ή όποιος ξέρει μια βοήθεια παρακαλώ.

Θέλω να γυρίσω όπως ήμουνα με την γνωστή διαδικασία φλασαρίσματος της 3.3 και το odin δεν λέει να δουλέψει. Τί κάνουμε τώρα;

Πάω για ύπνο. Θα σας πρίξω αύριο. Καληνύχτα.

Επανεκκίνηση του υπολογιστή και αν έχεις windows 7 εκτελεσέ το σαν διαχειριστής

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.

Μετά από αρκετά περάσματα των kernel εχω να παρατηρήσω τα εξής:

Όταν φλασάρω με την

Fugumod_I5800_2.2.tar (7.26 MB, 146 views)

δεν γίνεται ουσιαστικά τίποτα.

Από την άλλη η

Fugumod_I5800_2.2_BE_OC1300.tar (7.25 MB, 267 views)

δουλεύει αλλά είναι πολύ ασταθής.

Όταν λέω ότι η πρώτη δεν κάνει τίποτα, είχα την Fugumod_I5800_2.2_BE_OC1300.tar και με το που έβαλα την "stable" o επεξεργαστής γύρισε στα 667 max δεν πάει παραπάνω.

Καλημέρα σε όλους.

Μετά από αρκετά περάσματα των kernel εχω να παρατηρήσω τα εξής:

Όταν φλασάρω με την

Fugumod_I5800_2.2.tar (7.26 MB, 146 views)

δεν γίνεται ουσιαστικά τίποτα.

Από την άλλη η

Fugumod_I5800_2.2_BE_OC1300.tar (7.25 MB, 267 views)

δουλεύει αλλά είναι πολύ ασταθής.

Όταν λέω ότι η πρώτη δεν κάνει τίποτα, είχα την Fugumod_I5800_2.2_BE_OC1300.tar και με το που έβαλα την "stable" o επεξεργαστής γύρισε στα 667 max δεν πάει παραπάνω.

Και σε μένα τα ίδια, και αρκετές φορές όπως έγραψα και χθες κόλλαγε λες και ήταν Windows.

Έτσι ξαναπέρασα την 3.3 του Κύριλλου με την kernel του και όλα -δόξα τω Θεό - δουλεύουν όπως πριν, δηλαδή γρήγορο και σταθερό κινητό.

Μήπως μας διαφεύγει κάτι στην διαδικασία και δεν γίνεται σωστά;

Edited by iliastr

Και σε μένα τα ίδια, και αρκετές φορές όπως έγραψα και χθες κόλλαγε λες και ήταν Windows.

Έτσι ξαναπέρασα την 3.3 του Κύριλλου με την kernel του και όλα -δόξα τω Θεό - δουλεύουν όπως πριν, δηλαδή γρήγορο και σταθερό κινητό.

Μήπως μας διαφεύγει κάτι στην διαδικασία και δεν γίνεται σωστά;

Δοκιμάστε να τρέξετε τον επεξεργαστή στα 1000 και δείτε αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα

Φλασαρίσμα με odin βάζοντας το ops τικαρονταs το one package και βάζοντας το αρχείο που κατεβάζειs στο one package. Από το τηλέφωνο δεν χάνεται τίποτα.

Βαλε και το setcpu για να ρυθμίζειs τον επεξεργαστή.

Άρα θα πρέπει αναγκαστικά να πάω σε 4.0 ?

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους, Αστροναύτη θα χρειαστώ τα φώτα σου, "τρέχω" το lagfix σύμφωνα με τις οδηγίες επαναφορά εργοστασιακών, εντοπισμός σφαλμάτων, ΔΕΝ πατάω την επιλογή αντιγραφή αρχείων στο τηλ, και από τον υπολογιστή που έχω το lagfixme.bat κάνω κλικ στο εικονίδιο, βγάζει για λίγο ένα παράθυρο dos αλλά δεν γίνεται τίποτα ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα...:what: Edited by k_lostadior
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Καλησπέρα σε όλους, Αστροναύτη θα χρειαστώ τα φώτα σου, "τρέχω" το lagfix σύμφωνα με τις οδηγίες επαναφορά εργοστασιακών, εντοπισμός σφαλμάτων, ΔΕΝ πατάω την επιλογή αντιγραφή αρχείων στο τηλ, και από τον υπολογιστή που έχω το lagfixme.bat κάνω κλικ στο εικονίδιο, βγάζει για λίγο ένα παράθυρο dos αλλά δεν γίνεται τίποτα ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα...:what:

Στο παράθυρο δεν σου λέει πάτησε ένα πληκτρο?

Στο παράθυρο δεν σου λέει πάτησε ένα πληκτρο?

στο παράθυρο dos; περνάει πολύ γρήγορα, δεν προλαβαίνω να δω, αλλά πάλι ούτε στο τηλ γράφει τίποτα ούτε su ούτε τίποτα...:what:

στο παράθυρο dos; περνάει πολύ γρήγορα, δεν προλαβαίνω να δω, αλλά πάλι ούτε στο τηλ γράφει τίποτα ούτε su ούτε τίποτα...:what:

Ποια ρομ έχεις? Είμαι στη δουλειά για αυτό αργώ

Μπήκα μόνος μου στο dos και έδωσα εντολή, μου βγάζει μνμ οτι το lagfixme.bat δεν αναγνωρίζεται σαν εσωτερική η εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα η εντολή δέσμης ενεργειών... κάτι άλλο τρέχει λοιπόν, να βάλω το lagfix στην sd; και να το τρέξω με terminal emulatior;

Μπήκα μόνος μου στο dos και έδωσα εντολή, μου βγάζει μνμ οτι το lagfixme.bat δεν αναγνωρίζεται σαν εσωτερική η εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα η εντολή δέσμης ενεργειών... κάτι άλλο τρέχει λοιπόν, να βάλω το lagfix στην sd; και να το τρέξω με terminal emulatior;

Η ρομ που έχεις ποια είναι?

δεν πειράζει που αργείς, εγώ σε ενοχλώ, την 4.0 ultimate έχω, και έχω περάσει και το fugumod, απλά λέω να κάνω το τηλ, να έχει απίστευτες δυνατότητες!!

δεν πειράζει που αργείς, εγώ σε ενοχλώ, την 4.0 ultimate έχω, και έχω περάσει και το fugumod, απλά λέω να κάνω το τηλ, να έχει απίστευτες δυνατότητες!!

Έχει ενσωματωμένο lag fix

ΑΑΑΑΑ γι αυτό!!!:O οκ να είσαι καλά Αστροναύτη και σόρρυ για την ενόχληση... καλή συνέχεια!!:)

ΑΑΑΑΑ γι αυτό!!!:O οκ να είσαι καλά Αστροναύτη και σόρρυ για την ενόχληση... καλή συνέχεια!!:)

Καμμία ενόχλησή. Που δουλεύεις τον επεξεργαστή? Εντυπώσεις?

γεια σου αστροναυτη...περασα επιτυχως την 4rc με βαση τις οδηγιες σου..ηθελα να σε ρωτησω πως μπορω να πειράξω και εγω τον επεξεργαστή? Θέλει παλι ρομ? η απλα με κάποια εφαρμογή? Ευχαριστω.

Υ.Γ: πως μπορω να κανω default τον launcher pro για εκανα ηδη τον ΑDW και δε μου αρεσει πολυ!

Καμμία ενόχλησή. Που δουλεύεις τον επεξεργαστή? Εντυπώσεις?

εγω παντως ειπα να το κανω σιγα σιγα.. θα το αφησω 2-3 μερες στα 833 να δω πως δουλευει και μετα θα το ανεβασω.

παντως με λιγο που επαιξα ακομα και στα 833 ειναι εντυπωσιακη η αυξηση της ταχυτητας...

μια ερωτηση μονο. το scaling που να το εχω; το λεω για να μην τελειωνει η μπαταρια αμεσως. και κατι αλλο. γιατι η ελαχιστη δεν κατεβαινει κατω απο τα 166;

γεια σου αστροναυτη...περασα επιτυχως την 4rc με βαση τις οδηγιες σου..ηθελα να σε ρωτησω πως μπορω να πειράξω και εγω τον επεξεργαστή? Θέλει παλι ρομ? η απλα με κάποια εφαρμογή? Ευχαριστω.

Υ.Γ: πως μπορω να κανω default τον launcher pro για εκανα ηδη τον ΑDW και δε μου αρεσει πολυ!

Θα ήταν καλό να μιλάμε για ρομ στο άλλο τοπικ που είναι όλα μαζεμένα. Βελτιώσεις για τον γαλαξία. Εκεί θα βρειs και λινκ στις τελευταιεσ σελίδες. Όσο για το δεύτερο πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές διαχείριση εφαρμογών βρεs το adwκαι αφού πάτησειs μέσα εξέλεξε διαγραφή προεπιλογών

εγω παντως ειπα να το κανω σιγα σιγα.. θα το αφησω 2-3 μερες στα 833 να δω πως δουλευει και μετα θα το ανεβασω.

παντως με λιγο που επαιξα ακομα και στα 833 ειναι εντυπωσιακη η αυξηση της ταχυτητας...

μια ερωτηση μονο. το scaling που να το εχω; το λεω για να μην τελειωνει η μπαταρια αμεσως. και κατι αλλο. γιατι η ελαχιστη δεν κατεβαινει κατω απο τα 166;

Conservative. Και τικαρε set on boot

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλημερα,μετα απο δυο μερες με τη νεα ρομ 4,εχω να πω τα εξεις

1ον μου κραταει τη μπαταρια απιστευτα,και το εχω σκισει

2ονΜπορει να ειναι λιγο βαρια η συγκεκριμενη ρομ,αλλα ειναι πολυ σταθερη και ακαριαια σε οτι κανεις!(για την ωρα τουλαχιστο)και αυτο μου αρεσει προσωπικα!!

3ον μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το terminal emulaitor?

4ον το κινητο πηρε αλλη αξια (για μενα παντα) μετα την αναβαθμηση!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

ΣΥΡΟΣ:

ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

Το Terminal Emulator είναι γραμμή εντολών για το κινητό. Όπως το dos και το linux έχουν γραμμή εντολών και με διάφορες εντολές εκτελείς ορισμένα πράγματα, έτσι και στο android που βασίζετε σε linux. Έχει και αυτό το terminal του για να δίνεις εντολές. Μπορείς και βέβαια μέσω adb από το pc σου. Αυτό δεν το έχω κάνει πάντως αφού το terminal emulator δουλεύει τέλεια.

ψαξε στο μαρκετ για μια εφαρμογη που λεγεται Home Switcher

Froyo 2.2

Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM