Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μια διευκρινηση....περασα την JPM κ μου γραφει: PDA-JPM PHONE-JP4 CSC-JPF BUILD INFO-2011.02 Ειναι σωστα?Ρωταω επειδη στο CSC γραφει JPF :confused: Ενω οταν ειχα την JPF μου εγραφε κ στα δυο αντιστοιχα (PDA,CSC) JPF. Εγώ από eclair που έβαλα κατευθείαν JPM το ίδιο δείχνει οπότε μάλλον είσαι οk;) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σου είναι εύκολο να βάλεις ένα Link να την κατεβάσω γιατί ψάχνω τόση ώρα και δεν την βρίσκω, θα σου είμαι υπόχρεος.. Μπαίνω από το κινητό. Θα είμαι στον υπολογιστή για να στη δώσω και για όποιον άλλο χρειαστεί κάτι σε μίση ώρα περίπου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μπαίνω από το κινητό. Θα είμαι στον υπολογιστή για να στη δώσω και για όποιον άλλο χρειαστεί κάτι σε μίση ώρα περίπου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Την βρήκα και την κατεβάζω. Sorry για το πρήξιμο.. :O Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σου είναι εύκολο να βάλεις ένα Link να την κατεβάσω γιατί ψάχνω τόση ώρα και δεν την βρίσκω, θα σου είμαι υπόχρεος.. Αν ψάχνεις τη ν4.0 του Κύριλλου θα τη βρεις εδώ: http://www.multiupload.com/8BGIBV8Z4Y Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εγώ από eclair που έβαλα κατευθείαν JPM το ίδιο δείχνει οπότε μάλλον είσαι οk;) Ευχαριστω για την επιβεβαιωση...αρα οντως ειμαι οκ!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ερώτηση προς Κύριλλο ή Astronauti ή όποιον άλλο γνωρίζει... Το θεματάκι και η εικόνα backround της έκδοσης 4.0 του Κύριλλου είναι πολύ ωραία, αλλά λέω να περάσω κάτι δικές μου εικόνες. Αν το μετανιώσω πως επανέρχεται αυτή η ωραία εικόνα γιατί δε τη βρίσκω πουθενά. Είναι μέρος του θέματος; Κι άλλη μια ερώτηση. O GO Launcher αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :ninja: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @Astronauths, βγήκε ένα kernel που έχεις την δυνατότητα να κάνεις overclock μέχρι 1.3 Ghz. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Εγώ το έχω βάλει κ τεστάρω! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997367 (odin - onepackage) Μπορεί να εκραγεί το κινητό σου! (Δεν νομίζω! :P) Ερώτηση προς Κύριλλο ή Astronauti ή όποιον άλλο γνωρίζει... Το θεματάκι και η εικόνα backround της έκδοσης 4.0 του Κύριλλου είναι πολύ ωραία, αλλά λέω να περάσω κάτι δικές μου εικόνες. Αν το μετανιώσω πως επανέρχεται αυτή η ωραία εικόνα γιατί δε τη βρίσκω πουθενά. Είναι μέρος του θέματος; Κι άλλη μια ερώτηση. O GO Launcher αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :ninja: Δεν έχω δοκιμάσει τον go launcher. Αν το μετανιώσεις θα την ανεβάσω ξανά. Είναι μέρος του θέματος... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @Astronauths, βγήκε ένα kernel που έχεις την δυνατότητα να κάνεις overclock μέχρι 1.3 Ghz. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Εγώ το έχω βάλει κ τεστάρω! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997367 (odin - onepackage) Μπορεί να εκραγεί το κινητό σου! (Δεν νομίζω! :P) Δεν έχω δοκιμάσει τον go launcher. Αν το μετανιώσεις θα την ανεβάσω ξανά. Είναι μέρος του θέματος... Ρε Κύριλλε 1,3 GHz είναι υπερβολικό! Κανένας επεξεργαστής δεν αντέχει διπλασιασμό του χρονισμού του, τουλάχιστον όχι χωρίς ψύκτρα. Η γνώμη μου είναι ότι είναι παρακινδυνευμένο και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ψηθεί ο επεξεργαστής και το κινητό θα είναι για πέταμα.... :worry: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ρε Κύριλλε 1,3 GHz είναι υπερβολικό! Κανένας επεξεργαστής δεν αντέχει διπλασιασμό του χρονισμού του, τουλάχιστον όχι χωρίς ψύκτρα. Η γνώμη μου είναι ότι είναι παρακινδυνευμένο και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ψηθεί ο επεξεργαστής και το κινητό θα είναι για πέταμα.... :worry: Μπορεί... είναι υπερβολικό. Αλλά όπως είπα "μέχρι 1,3 ghz". Αυτό σημαίνει 833 mhz, 1 ghz και 1.3 ghz... :) Εγώ είμαι τώρα στο 1.3 ghz... θα τον πάω 833 σε λίγο.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Δεν την ανεβάζεις κάπου αυτή την υπέροχη φωτογραφία του θέματος, έτσι να υπάρχει καλού κακού Κύριλλε... :D Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μπορεί... είναι υπερβολικό. Αλλά όπως είπα "μέχρι 1,3 ghz". Αυτό σημαίνει 833 mhz, 1 ghz και 1.3 ghz... :) Εγώ είμαι τώρα στο 1.3 ghz... θα τον πάω 833 σε λίγο.. Δεν έχει υπερθερμανθεί το κινητό? Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Δεν έχει υπερθερμανθεί το κινητό? Η μπαταρία λίγο (5 βαθμούς κάπου). Το κινητό καλά φαίνεται. Οι επεξεργαστές των κινητών δεν είναι σαν των pc... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Η μπαταρία λίγο (5 βαθμούς κάπου). Το κινητό καλά φαίνεται. Οι επεξεργαστές των κινητών δεν είναι σαν των pc... Κι από ταχύτητα τι λέει? Υ.Γ. Μην ξεχάσεις τη φωτογραφία του φόντου... ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κι από ταχύτητα τι λέει? Υ.Γ. Μην ξεχάσεις τη φωτογραφία του φόντου... ;) Καλα πάει. την φωτογραφία θα την ανεβάσω αύριο Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ερώτηση προς Κύριλλο ή Astronauti ή όποιον άλλο γνωρίζει... Το θεματάκι και η εικόνα backround της έκδοσης 4.0 του Κύριλλου είναι πολύ ωραία, αλλά λέω να περάσω κάτι δικές μου εικόνες. Αν το μετανιώσω πως επανέρχεται αυτή η ωραία εικόνα γιατί δε τη βρίσκω πουθενά. Είναι μέρος του θέματος; Κι άλλη μια ερώτηση. O GO Launcher αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :ninja: http://www.multiupload.com/GM4QORSHGF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 http://www.multiupload.com/GM4QORSHGF Να 'σαι καλά... :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μετα το φλασαροσμα με την v.4 το market δεν αναγνωριζει τις εφαρμογες και δεν κανει update. Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? Επισης αρκετς φορες οταν παω στην αρχικη οθονη ο launcherpro αργει να παρει μπρος και καθυστερει να βγαλει τα widget.φταει το live eallpaper? Οι πολλες εφαρμογες? Κατι αλλο? Υπαρχει κατι μα κανω να μη γινεται αυτο?γιατι καθυστερει πολυ... kyrillos13 v4.0 rc ultimate rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μετα το περασμα του kernel παρατηρω τα εξης:Δεν λειτουργει το bluetooth οπως επισης εχουν χαθει και οι εικονες εκινησης και τερματισμου του κινητου.Θερμοκρασια μεχρι τωρα παιζει ενα με δυο βαθμους αυξημενη αλλα οχι παντα.Οτι καινουριο παρατηρησω το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Την περασα την v4.0 κ ειναι πολυ καλη. Την νιωθω βεβαια λιγο βαρια για το κινητο.. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αν βρω bugs θα τα αναφερω.. Καλο βραδυ! Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Την περασα την v4.0 κ ειναι πολυ καλη. Την νιωθω βεβαια λιγο βαρια για το κινητο.. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αν βρω bugs θα τα αναφερω.. Καλο βραδυ! Ναι και εμένα μου φαίνεται λίγο βαριά. Θα ανεβάσω ενημερωμένη έκδοση σε λίγες μέρες.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) O GO Launcher αξίζει; :ninja: Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ το Go Launcher αρκετό καιρό τώρα και μπορώ να πώ ότι ίσως είναι καλύτερος απ' όλους τους άλλους. Μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους για καλύτερη ταξινόμηση των εφαρμογών, έχει tab με το ιστορικό ανοίγματος εφαρμογών και tab για διαχειριστή εφαρμογών. Τέλος είναι πολύ παραμετροποιήσιμος. Εγώ τον συνιστώ ανεπιφύλακτα Edited April 6, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδια, Βοηθεια! Μετά από πτωση το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται Τι κάνω;Εκτος από το σταυρό μου; Ευχαριστω Φώτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ το Go Launcher αρκετό καιρό τώρα και μπορώ να πώ ότι ίσως είναι καλύτερος απ' όλους τους άλλους. Μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους για καλύτερη ταξινόμηση των εφαρμογών, έχει tab με το ιστορικό ανοίγματος εφαρμογών και tab για διαχειριστή εφαρμογών. Τέλος είναι πολύ παραμετροποιήσιμος. Εγώ τον συνιστώ ανεπιφύλακτα Έτσι έχω ακούσει κι από άλλους. Θα ψάξω να τη "βρω" και να την εγκαταστήσω. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :happy: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδια, Βοηθεια! Μετά από πτωση το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται Τι κάνω;Εκτος από το σταυρό μου; Ευχαριστω Φώτης Μαθε απεξω το "πιστευω", και το "πατερ ημων". Μετα παρε τηλεφωνο την samsung και πες τους οτι σημερα το πρωι που χτυπησε το ξυπνητηρι δεν εναψε η οθονη και εβγακες την μπαταρια και το κινητο ανοιγει αλλα δεν ανοιγει η οθονη. Μην τους αναφερεις με τιποτα οτι επεσε το κινητο, τα υπολοιπα εξαρτονται απο αυτους. Ενημερωσε με τι θα σου πουν κλπ... Καλη τυχη φιλε. Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μετρήσεις με επεξεργαστή στα 1000 Με Linpack αποτέλεσμα MFLOPS 12.6 Με Quadrant 494 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts