Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι ομως δεν μου βγαζει τπτ.. Σε λιγο θα δοκιμασω ενα widget και θα σου πω αν λυθηκε το προβλημα μου..

Πήγες δλδ στα Preferences του Launcher Pro/Dock Settings και είναι τικαρισμένο το Missed call count;

Περίεργο..

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυρίλλε και σε όλη την ομάδα καλησπέρα, βάζοντας την ultimate είδα οτι δεν υπήρχαν εφαρμογές όπως οι χάρτες, τα μέρη, πλοήγηση, καθημερινή ενημέρωση, κλπ. προσπάθησα μέσω του android markret, τίποτα... Είδα το jpm stock deodexed apps, και από εκεί επιτυχώς πέρασα τα παραπάνω εκτός της καθημερινής ενημέρωσης. Τα περνάω στην sd και κάνω εγκατάσταση, άλλα μόνο κάποια μου εγκαθιστά όχι όλα, why? δεν είναι συμβατές εφαρμογές;
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Εκεί ναι.. φαινονται.. αλλα ειναι τοσο μικρο το εικονιδιο που θελει αρκετη προσοχη για να το προσεξεις σε σχεση με το παζλ που εβγαζε αρχικα το κινητο στην μεγαλη οθονη..

Καλησπέρα, αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα λόγω της χαμηλής έντασης όταν ξεκινάει να χτυπάει η κλήση. Μια λύση που βρήκα ήταν με το Easy Reminder..

http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/easy-reminder_froc.html

Ελπίζω να βοηθήσει.

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

απο απλη froyo 2.2 μπορω να βαλω με την μια την 4.0v? ή πρεπει να βαλω πρωτα απο 3.0v μεχρι 4.0v?

Αφού πάρεις τα απαραίτητα backup βαλε το κινητό σε recovery mode κάνεις wipe data wipe cache reboot σύμφωνα με τον οδηγό βάζεις στο odin το ops τικαρε το one package και βάζεις στο one package το αρχείο που προκύπτει από την αποσυμπίεση της ρομ v4.

Τσεκαρε τον οδηγό θα σε βοηθήσει

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Παιδια το tapatalk τι ειναι?

μια εφαρμογή που μπορείς εύκολα να μπεις σε forums από το κινητό!

Παιδια 2 ερωτήσεις:

1) Χρειάζεται να κάνω root το κινητό για να εγκαταστήσω έκδοση του iGo που "βρήκα" στο internet;

2) Αν κάνω root το κινητό, θα μπορεί να εγκατασταθεί η official 2.2 όταν βγεί; Να προτιμήσω superoneclick ή με το SGS_Easy_Eclair_Rooting.zip (το κινητό είναι όπως το πήρα, δηλ. με 2.1);

Ευχαριστώ

Edited by iceblade

Παιδια 2 ερωτήσεις:

1) Χρειάζεται να κάνω root το κινητό για να εγκαταστήσω έκδοση του iGo που "βρήκα" στο internet;

2) Αν κάνω root το κινητό, θα μπορεί να εγκατασταθεί η official 2.2 όταν βγεί; Να προτιμήσω superoneclick ή με το SGS_Easy_Eclair_Rooting.zip;

Ευχαριστώ

1) Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις root για να εγκαταστήσεις το igo.

2) Ναι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την official 2.2... Με superoneclick κάνε root που είναι και εύκολο!

Tip: Κάνε root και κατέβασε το adblock από το μαρκετ για να μπλοκάρεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις στις εφαρμογές...

1) ...κατέβασε το adblock από το μαρκετ για να μπλοκάρεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις στις εφαρμογές...

Καιρό το ψάχνω αλλά δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα ούτε το Market ούτε το Applanet. Πρόγραμμα φάντασμα; :p

Πότε με το καλό η final 4; Έχω μείνει με την 3 (και είναι σούπερ!) αλλά κάθε νέα έκδοση σου είναι όλο και καλύτερη... :lol:

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Καλησπερα,η τελευταια εκδοση firmware για froyo πια εινα στο galaxy 3?Εχω περασει την jpf.Αν δεν ειναι η τελευταια,εχει καμια διαφορα με τη καινουρια?Κ αν ναι τι?

Καλησπερα,η τελευταια εκδοση firmware για froyo πια εινα στο galaxy 3?Εχω περασει την jpf.Αν δεν ειναι η τελευταια,εχει καμια διαφορα με τη καινουρια?Κ αν ναι τι?

Καλησπέρα,

η τελευταία είναι η JPM. Δεν έχει τρελές διαφορές αλλά είναι λίγο πιο γρήγορη!

Καιρό το ψάχνω αλλά δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα ούτε το Market ούτε το Applanet. Πρόγραμμα φάντασμα; :p

Πότε με το καλό η final 4; Έχω μείνει με την 3 (και είναι σούπερ!) αλλά κάθε νέα έκδοση σου είναι όλο και καλύτερη... :lol:

το superoneclick είναι πρόγραμμα για υπολογιστή :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

edit: όπα σορρυ που δεν έκανα merge Τα μηνύματα, ξεχάστηκα!

1) Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις root για να εγκαταστήσεις το igo.

2) Ναι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την official 2.2... Με superoneclick κάνε root που είναι και εύκολο!

Tip: Κάνε root και κατέβασε το adblock από το μαρκετ για να μπλοκάρεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις στις εφαρμογές...

Ευχαριστώ πολύ Κύριλλε για τη γρήγορη απάντηση!

Καλησπέρα,

η τελευταία είναι η JPM. Δεν έχει τρελές διαφορές αλλά είναι λίγο πιο γρήγορη!

Σ'ευχαριστω!Καθως το εψαχνα βρηκα στο xda 2 firmware οπου κ τα δυο ειναι φεβρουαριος του 2011...το ενα ειναι αυτο που μου ειπες jpm ;) κ το αλλο ειναι jpd.Εχουν διαφορες?Αν ναι τι?Κ κατι τελευταιο παλι στο xda γραφει κ ενα custom firmware JI2 (no memory problems)...τι ειναι αυτο?Ρωταω για να δω πιο απο τα τρια να φλασαρω.

Σ'ευχαριστω!Καθως το εψαχνα βρηκα στο xda 2 firmware οπου κ τα δυο ειναι φεβρουαριος του 2011...το ενα ειναι αυτο που μου ειπες jpm ;) κ το αλλο ειναι jpd.Εχουν διαφορες?Αν ναι τι?Κ κατι τελευταιο παλι στο xda γραφει κ ενα custom firmware JI2 (no memory problems)...τι ειναι αυτο?Ρωταω για να δω πιο απο τα τρια να φλασαρω.

φλασαρε την jpm. η jpd είναι μια μέρα πιο αρχαία από την jpm, το custom firmware ji2 είναι πιο αρχαίο από όλες τις ρομ που υπάρχουν! :)

φλασαρε την jpm. η jpd είναι μια μέρα πιο αρχαία από την jpm, το custom firmware ji2 είναι πιο αρχαίο από όλες τις ρομ που υπάρχουν! :)

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ την αμεση απαντηση :)

Κυριλλε οσον αφορα αυτο εδω

a2sd version [Recommended for phones with class2-4 sdcard]

a2sd+ version [Recommended for phones with class6+ sdcard]

Εγω που εχω class 4 θα εχω προβλημα αν βαλω την a2sd+ version?Γιατι προτεινομενη ειναι η απλη a2sd για class 2-4

Εγω που εχω class 4 θα εχω προβλημα αν βαλω την a2sd+ version?Γιατι προτεινομενη ειναι η απλη a2sd για class 2-4

Εγω με καρτουλα class 4 εχω το a2sd+ και παιζει μια χαρα..!!!!

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Τρεις ερωτησούλες στα γρήγορα.

1) Έβαλα την v. 4rc. Έχω την αίσθηση ότι όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για να πάω στην αρχική οθόνη, η οθόνη μαυρίζει για λίγο και μετά εμφανίζει το φόντο και τις εφαρμογές. Σαν να είναι βαριά δηλαδή και αργεί. Υπάρχει κάτι που μπορεί να φταίει; Πρέπει να εγκαταστήσω και κάτι άλλο; Με την 3.3 δεν μου το έκανε αυτό.

2) Υπάρχει τρόπος να μπαίνει το ς (τελικό) στα μηνύματα;

3) Από τις ρυθμίσεις λειτουργίας εισαγωγής των μηνυμάτων, ποια να επιλέξω; (Αλφάβητο GSM - Unicode - Αυτόματο). Ρωτάω διότι μετά από κάποια γράμματα στο μήνυμα, μου γράφει ότι μετατρέπεται σε μήνυμα πολυμέσων.

Ευχαριστώ!

Εγώ έχω class 2 κ έχω την a2sd+... :)