artsol Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλημερα,εχω 2 προβληματα 1ον δε μπορω να βρω δωρεαν χαρτες gps,να μη χρειαζετε να πληρωνω για πλοηγηση!!ξερετε κατι?:worry: 2ον οταν ανοιγω το kies και παω στο sumsung aps,δε ωρισκω τιποτα για το gt i 5800,ενω εχει για αλλα τηλεφωνα δε εχει προγραμματα για το συγκεκριμενο!!! μου βγαζει συνεχος για gt-s....:( δεν ειμαι εμπειρος!!!! καποιος εμπειρος για βοηθεια?? 1ον Πλοήγηση υπάρχει αλλά θέλει να έχεις mobile data σύνδεση. Στην περίπτωση που δεν έχεις σύνδεση, δηλ μιλάμε πλεόν για offline, θα πρέπει να βρεις πρόγραμμα (αγοραστό ή "αγοραστό") που να σου παρέχει αυτό που θές. 2ον Μην ασχολείσαι με τα apps της samsung, προορίζονται για χρήστες εκτός ελλάδος. Μπένεις στο μάρκετ και κατεβάζεις αυτά που θές (εάν δεν έχεις σύνδεση mobile data χρησιμοποιείς wifi όπου υπάρχει) :) Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Στην περίπτωση που δεν έχεις σύνδεση, δηλ μιλάμε πλεόν για offline, θα πρέπει να βρεις πρόγραμμα (αγοραστό ή "αγοραστό") που να σου παρέχει αυτό που θές. :) "Αγοραστό" πρόγραμμα πλοήγησης που μπορώ να βρω..?? ΥΓ: Επειδή γνωρίζω πως απαγορεύεται να δώσεις λινκ δημοσίως, παρακαλώ στείλε μου το (αν ξερεις και μπορεις) στο aeriko7475@gmail.com Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 @treasure. Βασικά, είναι περισσότερες οι πιθανότητες το κινητό να μπρικάρει από αναβάθμιση του kies. Οι πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από την ρομ μου, ή από άλλη ρομ, είναι σχεδόν μηδενικές αφού ότι και να πάει στραβά, ξαναφλασάρεις... Προσπάθησα να επαναφέρω τις επαφές μέσω KIES και δεν επιτευχθηκε ποτε σύνδεση με το κινητό και τώρα το κινητό (αλλά και ο Η/Υ) δεν μου παρουσιάζει ποτέ την ένδειξη ότι συνδέθηκε με υπολογιστή ακόμα και όταν το βάζω σαν σύνδεση χώρου αποθήκευσης. Να κάνω αναβάθμιση KIES ή επαναφορά στο κινητό? Έχω την v3.0 και το KIES 1.5.3.10103 Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 1ον Πλοήγηση υπάρχει αλλά θέλει να έχεις mobile data σύνδεση. Στην περίπτωση που δεν έχεις σύνδεση, δηλ μιλάμε πλεόν για offline, θα πρέπει να βρεις πρόγραμμα (αγοραστό ή "αγοραστό") που να σου παρέχει αυτό που θές. 2ον Μην ασχολείσαι με τα apps της samsung, προορίζονται για χρήστες εκτός ελλάδος. Μπένεις στο μάρκετ και κατεβάζεις αυτά που θές (εάν δεν έχεις σύνδεση mobile data χρησιμοποιείς wifi όπου υπάρχει) :) Κανενα πλοηγο που να μλειτουργει μονο με το gps,χωρις ιντενετ? Στειλτε μου κανενα με πμ!! Ευχαριστω πολυ παντος! Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Προσπάθησα να επαναφέρω τις επαφές μέσω KIES και δεν επιτευχθηκε ποτε σύνδεση με το κινητό και τώρα το κινητό (αλλά και ο Η/Υ) δεν μου παρουσιάζει ποτέ την ένδειξη ότι συνδέθηκε με υπολογιστή ακόμα και όταν το βάζω σαν σύνδεση χώρου αποθήκευσης. Να κάνω αναβάθμιση KIES ή επαναφορά στο κινητό? Έχω την v3.0 και το KIES 1.5.3.10103 Κανε αποσύνδεση της κάρτας μνήμης Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Κανε αποσύνδεση της κάρτας μνήμης Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Δεν αλλάζει κάτι. Ακούγεται ο ήχος σύνδεσης αλλά καμία αλλάγή ή ειδοποίηση από κινητό ή Η/Υ. Το KIES κλασσικά βγάζει το σηματάκι (πέρα δώθε , πέρα δώθε) ότι προσπαθεί να συνδεθεί αλλά μάταια. Το ζητούμενο είναι ομως να μπορώ να "βλέπω" την κάρτα για να κάνω μεταφορά αρχείων. Άσε που φοβάμαι ότι δεν το βλέπει ούτε το ODIN για να φλασάρω σε 4 Edited April 2, 2011 by artsol Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Δεν αλλάζει κάτι. Ακούγεται ο ήχος σύνδεσης αλλά καμία αλλάγή ή ειδοποίηση από κινητό ή Η/Υ. Το KIES κλασσικά βγάζει το σηματάκι (πέρα δώθε , πέρα δώθε) ότι προσπαθεί να συνδεθεί αλλά μάταια. Το ζητούμενο είναι ομως να μπορώ να "βλέπω" την κάρτα για να κάνω μεταφορά αρχείων. Άσε που φοβάμαι ότι δεν το βλέπει ούτε το ODIN για να φλασάρω σε 4 Πεs μου τι θεs να κάνεις. Να συνδεθείs για να μεταφέρειs αρχεία ή επαφές ? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 @treasure. Βασικά, είναι περισσότερες οι πιθανότητες το κινητό να μπρικάρει από αναβάθμιση του kies. Οι πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από την ρομ μου, ή από άλλη ρομ, είναι σχεδόν μηδενικές αφού ότι και να πάει στραβά, ξαναφλασάρεις... Εγώ μαζί σου είμαι αφού φοράω την δική σου ROM, όμως τα πράγματα πάνε μπροστά μόνο άμα βελτιώνονται. Κι εγώ πιστεύω ότι η ROM σου είναι πολύ προχωρημένες, όμως αυτό που χρειάζεται κατ'εμέ βελτίωση είναι η διαδικασία με τα backup, ξαναπέρασμα εφαρμογών, κ.λ.π. Οι περιφερειακές δηλαδή διαδικασίες να γίνουν πιο αυτοματοποιημένες και πιο φιλικές προς τον τελικό χρήστη! Αυτά και ελπίζω δίχως παρεξήγηση! Από thread φίλο προς thread φίλο! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Εγώ μαζί σου είμαι αφού φοράω την δική σου ROM, όμως τα πράγματα πάνε μπροστά μόνο άμα βελτιώνονται. Κι εγώ πιστεύω ότι η ROM σου είναι πολύ προχωρημένες, όμως αυτό που χρειάζεται κατ'εμέ βελτίωση είναι η διαδικασία με τα backup, ξαναπέρασμα εφαρμογών, κ.λ.π. Οι περιφερειακές δηλαδή διαδικασίες να γίνουν πιο αυτοματοποιημένες και πιο φιλικές προς τον τελικό χρήστη! Αυτά και ελπίζω δίχως παρεξήγηση! Από thread φίλο προς thread φίλο! Ναι ρε σι, δεν παρεξηγήθηκα, απλά ενημερώνω τους χρήστες που δεν τα έχουν ακούσει ακόμα :) Φιλικά, Κύριλλος Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ναι ρε σι, δεν παρεξηγήθηκα, απλά ενημερώνω τους χρήστες που δεν τα έχουν ακούσει ακόμα :) Φιλικά, ΚύριλλοςΈτσι μπράβο! :) Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Πεs μου τι θεs να κάνεις. Να συνδεθείs για να μεταφέρειs αρχεία ή επαφές ? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Τις επαφές τις εγκατέστησα μέσω myphone explorer που είχα backup (ήλιθιο βέβαια γιατί έχει όνομα και επώνυμο στο ίδιο κελί). Τέσπα. Το ζητούμενο τώρα είναι να υπάρχει σύνδεση με τον υπολογιστή (τύπου να βλέπω την SD) για μεταφορά αρχείων. Αν μπορείς να βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθεια. Φιλικά Α. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Τις επαφές τις εγκατέστησα μέσω myphone explorer που είχα backup (ήλιθιο βέβαια γιατί έχει όνομα και επώνυμο στο ίδιο κελί). Τέσπα. Το ζητούμενο τώρα είναι να υπάρχει σύνδεση με τον υπολογιστή (τύπου να βλέπω την SD) για μεταφορά αρχείων. Αν μπορείς να βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθεια. Φιλικά Α. Λοιπόν Καταρχήν προσωπική μου γνώμη είναι να μην χρησιμοποιείς το kiesγια αποστολή λήψη επαφών και αρχείων, μπορείς να κρατήσεις τα πάντα με το titanium backup. Σε αυτό που με ρωτάς πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη και τικαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων. Συνέδεσε το κινητό με τον υπολογιστή. Συρε με το δάχτυλο σου τις ειδοποιήσεις προς τα κάτω και θα βρειs σύνεση usb. Πάτησε το και μετά συσκευή αποθήκευση usb επιβεβαίωσε με ναι και πλέον ο υπολογιστής σου θα βλέπει το κινητό σου σαν αφαιρούμενο δίσκο. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Λοιπόν Καταρχήν προσωπική μου γνώμη είναι να μην χρησιμοποιείς το kiesγια αποστολή λήψη επαφών και αρχείων, μπορείς να κρατήσεις τα πάντα με το titanium backup. Σε αυτό που με ρωτάς πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη και τικαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων. Συνέδεσε το κινητό με τον υπολογιστή. Συρε με το δάχτυλο σου τις ειδοποιήσεις προς τα κάτω και θα βρειs σύνεση usb. Πάτησε το και μετά συσκευή αποθήκευση usb επιβεβαίωσε με ναι και πλέον ο υπολογιστής σου θα βλέπει το κινητό σου σαν αφαιρούμενο δίσκο. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Συγνώμη που δεν τα έγραψα όλα αναλυτικά πριν. Γενικότερα δεν είμαι αρχάριος στην χρήση του συγκεκριμένου κινητού και έχω κάνει ήδη όλες αυτές τις κινήσεις πριν ξεκινήσω να γράφω για το πρόβλημα. Το usb debugging έιναι ενεργό. Το ΚΟΥΦΟ είναι ότι δεν εμφανίζει τίποτα στις ειδοποιήσεις και έχω δοκιμάσει από την συνδεσμολογία USB όλες τις επιλογές (σύνδεση με KIES, κάρτα SD, ερώτηση κατά την σύνδεση κλπ). Στον Η/Υ δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή ή μέσο αποθήκευσης κλπ. Εντελώς ΚΟΥΦΟ λεμε. Απλά βαριέμαι την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πολύ. Γέρος άνθρωπος.... :ninja: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Συγνώμη που δεν τα έγραψα όλα αναλυτικά πριν. Γενικότερα δεν είμαι αρχάριος στην χρήση του συγκεκριμένου κινητού και έχω κάνει ήδη όλες αυτές τις κινήσεις πριν ξεκινήσω να γράφω για το πρόβλημα. Το usb debugging έιναι ενεργό. Το ΚΟΥΦΟ είναι ότι δεν εμφανίζει τίποτα στις ειδοποιήσεις και έχω δοκιμάσει από την συνδεσμολογία USB όλες τις επιλογές (σύνδεση με KIES, κάρτα SD, ερώτηση κατά την σύνδεση κλπ). Στον Η/Υ δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή ή μέσο αποθήκευσης κλπ. Εντελώς ΚΟΥΦΟ λεμε. Απλά βαριέμαι την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πολύ. Γέρος άνθρωπος.... :ninja: ειναι το kies στην τελευταια εκδοση?(2.0.0.11032_12) αν οχι αναβαθμισε. απενεργοποιησε το usb debugging,επελεξε στις ρυθμισεις usb,συσκευη αποθηκευσης και συνδεσε το κινητο. θα βγαλει το πρασινο android.πατα συνδεση συσκευης αποθηκευσης, πατα ok.μπες στο PC.πρεπει να σου δειχνει την cdcard σαν εξωτερικο δισκο κανε την δουλεια σου,μολις τελειωσεις,πατας απο το κινητο απενεργοποιηση, τελος!(νομιζω) gt i5800 βελτιωμενο με kyrillos13 v. 3.3 ex.ed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 καλημερα! φλασαρισα την 4.0 του kyrillos13,χτες το βραδυ, και το titanium μου βγαζει 120 εφαρμογες(χρηστη+συστηματος) ειναι αποδεκτο αυτο? μετα το φλασαρισμα, εγκατεστησα,5-6 εφαρμογες! gt i5800 kyrillos13 v.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 καλημερα! φλασαρισα την 4.0 του kyrillos13,χτες το βραδυ, και το titanium μου βγαζει 120 εφαρμογες(χρηστη+συστηματος) ειναι αποδεκτο αυτο? μετα το φλασαρισμα, εγκατεστησα,5-6 εφαρμογες! gt i5800 kyrillos13 v.4.0 ναι τόσες είναι :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ναι τόσες είναι :P εγινε,ευχαριστω! gt i5800 kyrillos13 v.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλημέρα.. Τελικά όντως είναι πρόβλημα η μη ένδειξη των αναπάντητων κλήσεων στο κινητό (φοράει την ν4.0 του Κυριλλου).. Αυτό παιδιά διορθώνεται με κάποια εφαρμογή (ή κάτι άλλο) γιατί έχω χάσει κάμποσες κλήσεις και μερικές από αυτές ήταν σημαντικές κιόλας.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλημέρα.. Τελικά όντως είναι πρόβλημα η μη ένδειξη των αναπάντητων κλήσεων στο κινητό (φοράει την ν4.0 του Κυριλλου).. Αυτό παιδιά διορθώνεται με κάποια εφαρμογή (ή κάτι άλλο) γιατί έχω χάσει κάμποσες κλήσεις και μερικές από αυτές ήταν σημαντικές κιόλας.. Τι εννοεις η μη ενδειξη?Δεν βλεπεις τις αναπαντητες και τα μηνυματα στις ειδοποιησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Τι εννοεις η μη ενδειξη?Δεν βλεπεις τις αναπαντητες και τα μηνυματα στις ειδοποιησεις? Εκεί ναι.. φαινονται.. αλλα ειναι τοσο μικρο το εικονιδιο που θελει αρκετη προσοχη για να το προσεξεις σε σχεση με το παζλ που εβγαζε αρχικα το κινητο στην μεγαλη οθονη.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εκεί ναι.. φαινονται.. αλλα ειναι τοσο μικρο το εικονιδιο που θελει αρκετη προσοχη για να το προσεξεις σε σχεση με το παζλ που εβγαζε αρχικα το κινητο στην μεγαλη οθονη.. Ποιο launcher χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ποιο launcher χρησιμοποιεις? Τον launcher pro.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Τον launcher pro.. Εχω την εντυπωση πως υπαρχει δυνατοτητα να σου εμφανιζει αν εχεις κλησεις η μηνυματα στα ανοιστοιχα εικονιδια που εχεις στην οθονη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εχω την εντυπωση πως υπαρχει δυνατοτητα να σου εμφανιζει αν εχεις κλησεις η μηνυματα στα ανοιστοιχα εικονιδια που εχεις στην οθονη σου Κι ομως δεν μου βγαζει τπτ.. Σε λιγο θα δοκιμασω ενα widget και θα σου πω αν λυθηκε το προβλημα μου.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Κι ομως δεν μου βγαζει τπτ.. Σε λιγο θα δοκιμασω ενα widget και θα σου πω αν λυθηκε το προβλημα μου.. Widget υπαρχουν πολλα στο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts