dialynas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ext4/swap/fat32 1gb/150mb/υπολοιπο Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Μόνο αυτό κάνω; Δεν χρειάζεται μετά να τρέξω το app2sd; Το αναγνωρίζει μόνο του με το scriptάκι; Εγώ θα μπορώ να βλέπω μόνο το fat32(όταν αντιγράφω στην κάρτα αρχεία μέσω bluetooth κ.ά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 και εγω με το gparted απο ubuntu το εκανα και το ειδε αμεσως για το swap δεν εχω βρει τροπο να δω αν το βλεπει αλλα τα αλλα ειναι οκ.μετα με το app2sd free γιατι το αλλο που ειχε μεσα δεν μου δουλεψε μεταφερω τις εφαρμογες στην sd. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Χειροκίνητα μεταφέρεις τις εφαρμογές στην sd; Πως γίνεται αυτό; Πάντως με το που περνάω τη 3.3 όπως λέει και στον οδηγό, μου βγάζει internal phone storage -> Available space 111MB μόνο. Πέρασα και το app2sd με τον τρόπο που περιγράφεται στον οδηγό. Είχα βάλει 500ΜΒ για app2sd και 100ΜΒ για swap και τώρα μου δείχνει για την sd ελεύθερο χώρο από 3.96GB -> 2.96GB και για το internal phone storage 150ΜΒ. Δεν θα 'πρεπε να είχα 111+500; Edited March 23, 2011 by caveneo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Χειροκίνητα μεταφέρεις τις εφαρμογές στην sd; Πως γίνεται αυτό; Πάντως με το που περνάω τη 3.3 όπως λέει και στον οδηγό, μου βγάζει internal phone storage -> Available space 111MB μόνο. Πέρασα και το app2sd με τον τρόπο που περιγράφεται στον οδηγό. Είχα βάλει 500ΜΒ για app2sd και 100ΜΒ για swap και τώρα μου δείχνει για την sd ελεύθερο χώρο από 3.96GB -> 2.96GB και για το internal phone storage 150ΜΒ. Δεν θα 'πρεπε να είχα 111+500; όχι. δεν στο δείχνει σαν ιντερναλ. στο δείχνει στο τιτανιουμ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 όχι. δεν στο δείχνει σαν ιντερναλ. στο δείχνει στο τιτανιουμ! Τώρα αν γράψω ότι είμαι μ@#$%$, ποιος θα φταίει; Ευχαριστώ όλα κομπλέ! Άρα δεν ήξερα τί έκανα και έλεγα ότι δεν δουλεύει. Το κοιτούσα από λάθος μέρος. Τέλος πάντων, να μην με χαρακτηρίσω. Πάντως θυμάμαι ότι σε μια έκδοση(μάλλον 3.0) είχα internal memory available πάνω από 200ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εγώ έχω την v3.0 και απεγκατέστησα το MADteam app2sd. Πώς γίνεται να βάλω το app2sd+ της 3.3; Δε θέλω να φλασάρω πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εγώ έχω την v3.0 και απεγκατέστησα το MADteam app2sd. Πώς γίνεται να βάλω το app2sd+ της 3.3; Δε θέλω να φλασάρω πάλι.. δεν ειναι κάτι τρομερό, θα μπορούσα να στο στείλω αλλά πρέπει να εκτελέσεις αρκετά commands. Περίμενε την v4.0... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ok θα περιμένω καλύτερα μιας και είναι να πάρω και SD κάρτα. Να προτιμήσω class 6, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ok θα περιμένω καλύτερα μιας και είναι να πάρω και SD κάρτα. Να προτιμήσω class 6, ε; Nai Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Ένας πολύ καλός οδηγός για φλασάρισμα/update firmware, για νέους αλλά και προχωρημένους χρήστες από τον αξιότιμο χρήστη "astronaytis". Κατεβάστε τον εδώ: http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU Παιδιά καλησπέρα. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα, κατάφερα και χωρίς κανένα πρόβλημα να εγκαταστήσω την έκδοση 2.2. Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά τους και θα προσπαθήσω τώρα την αναβάθμιση στην έκδοση 3.3. Μόλις τελειώσω θα σας ενημερώσω. Ναί Ναί Ναί Τα κατάφερα. Μπράβο σας παιδιά Πλέον έχω την έκδοση 3.3. Ευχαριστώ πολύ. Αφού βάλω κάρτα sim και μνήμη, θα την δοκιμάσω και θα σας πω λεπτομέρειες. Και πάλι ευχαριστώ γιατί οι οδηγίες αυτές ήταν ξεκάθαρες και δεν το φοβήθηκα καθόλου. Edited March 23, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα, κατάφερα και χωρίς κανένα πρόβλημα να εγκαταστήσω την έκδοση 2.2. Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά τους και θα προσπαθήσω τώρα την αναβάθμιση στην έκδοση 3.3. Μόλις τελειώσω θα σας ενημερώσω. Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μερικές ερωτήσεις Κύριλλε: 1. Πότε με το καλό η v4.0; 2. Ποιο είναι το sms bug που έχει η 3.3 (κάτι διάbασα στο xda); 3. Υπάρχει τρόπος να ηχογραφήσω FM ράδιο (κάποιο app ή κάποια μελλοντική ROM που να το επιτρέπει); 4. Αφού κάνουμε το partition με το a2sd+ μπορούμε να διαγράψουμε την αντίστοιχη apk; 5. Για εμάς που έχουμε αργές SD, υπάρχει τρόπος να εγκαθιστούμε κάποιες βαριές εφαρμογές στην πραγματική internal (του τηλεφώνου) και όχι στην εικονική της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Μιας και αρχίζω να ετοιμάζω την v4.0 (μην αγχώνεστε, σε 1-2 βδομάδες θα βγει), θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θα θέλατε να δείτε στην rom μου. Να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και πρόσθεσα τα reboot, recovery & download στο power menu και τελείωσε και το μοντάρισμα με τις οθόνες κλειδώματος. Πλέον μπορείτε να διαλέξετε από τις ρυθμίσεις, τi οθόνη κλειδώματος θέλετε (samsung, epic, puzzle, android, rotary) Μερικές ερωτήσεις Κύριλλε: 1. Πότε με το καλό η v4.0; 2. Ποιο είναι το sms bug που έχει η 3.3 (κάτι διάbασα στο xda); 3. Υπάρχει τρόπος να ηχογραφήσω FM ράδιο (κάποιο app ή κάποια μελλοντική ROM που να το επιτρέπει); 4. Αφού κάνουμε το partition με το a2sd+ μπορούμε να διαγράψουμε την αντίστοιχη apk; 5. Για εμάς που έχουμε αργές SD, υπάρχει τρόπος να εγκαθιστούμε κάποιες βαριές εφαρμογές στην πραγματική internal (του τηλεφώνου) και όχι στην εικονική της κάρτας; 1. σε καμια 2 βδομαδες... 2. το έχει και η v3.0, δεν είναι κάτι τρομερό, απλά είναι το κουτάκι του σταλμένου sms λίγο μεγαλύτερο απότι θαπρεπε. Τίποτα το σημαντικό. 3. Δεν ξέρω 4. Μπορείς να το διαγράψεις το mad_Team app μετά το παρτιτιον! 5. Μπααα :) Αλλά μην ανησυχείς δεν παίζει τόσο ρολο... Edited March 23, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ωραίος! Αλήθεια, το download τι χρησιμεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μιας και αρχίζω να ετοιμάζω την v4.0 (μην αγχώνεστε, σε 1-2 βδομάδες θα βγει), θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θα θέλατε να δείτε στην rom μου. Να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και πρόσθεσα τα reboot, recovery & download στο power menu και τελείωσε και το μοντάρισμα με τις οθόνες κλειδώματος. Πλέον μπορείτε να διαλέξετε από τις ρυθμίσεις, τi οθόνη κλειδώματος θέλετε (samsung, epic, puzzle, android, rotary) Πολυ καλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Από αυτά που έχω προσέξει εγώ στη v3.0 : - Όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη, για να ανάψει η οθόνη τα πλήκτρο Menu και Back χρειάζονται δύο πατήματα, ενώ το Home ένα. Επίσης, όταν θες να βάλεις αθόρυβο όταν σε καλεί κάποιος πρέπει να πατήσεις για 2'' το Volume Up ή Down ενώ παλιά τα πατούσες χωρίς να περιμένεις (πιο εύχρηστο από το να πατάς το Power στο πάνω μέρος..). - Σχετικά μ' αυτό το ψευτο-bug, έκανα τους πειραματισμούς μου και είναι λόγω του πειραγμένου framework και όχι του twframework σου. Έκανα διάφορες δοκιμές-συνδυασμούς και αυτό κατάλαβα (δικά σου frameworks με τα stock της JPM). Άμα έχεις χρόνο ψάξτο.. - Τέλος, όταν πατάω πάνω σε κάποιο δίκτυο wifi, το κουτάκι που λέει "Να μη γίνει απομνημόνευση" είναι κομμένο. Δε θυμάμαι αν συμβαίνει και αλλού.. Είναι λεπτομέρειες, το ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ωραίος! Αλήθεια, το download τι χρησιμεύει; download => download mode :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Προσπαθώντας να κάνω τα partitions μου βγάζει με κόκκινα γράμματα E: can't mount /dev/block/st18 (Invalid Argument) E: can't mount CACHE:log/recovery.log E: can't open CACHE:log/recovery.log E: can't mount /dev/block/st18 (Invalid Argument) Μήπως φταίει ότι δεν είχα την sdcard στο reader του τηλεφώνου κατά την εγκατάσταση της 3.3; Μάλλον το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Τώρα στο Titanium backup δείχνει Εσωτερική: 201ΜΒ Κάρτα SD: 7,96GB Κάρτα SD (a2sd): 219ΜΒ Είναι σωστά αυτά; Edited March 23, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Προσπαθώντας να κάνω τα partitions μου βγάζει με κόκκινα γράμματα E: can't mount /dev/block/st18 (Invalid Argument) E: can't mount CACHE:log/recovery.log E: can't open CACHE:log/recovery.log E: can't mount /dev/block/st18 (Invalid Argument) Μήπως φταίει ότι δεν είχα την sdcard στο reader του τηλεφώνου κατά την εγκατάσταση της 3.3; Η καρτα μνημης πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Η καρτα μνημης πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο Μάλλον το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Τώρα στο Titanium backup δείχνει Εσωτερική: 201ΜΒ Κάρτα SD: 7,96GB Κάρτα SD (a2sd): 219ΜΒ Είναι σωστά αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μάλλον το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Τώρα στο Titanium backup δείχνει Εσωτερική: 201ΜΒ Κάρτα SD: 7,96GB Κάρτα SD (a2sd): 219ΜΒ Είναι σωστά αυτά; Τα κόκκινα γράμματα είναι φυσιολογικά.. Αλλά μάλλον δεν έχουν γίνει καλά τα παρτιτιονς :/ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τα κόκκινα γράμματα είναι φυσιολογικά.. Αλλά μάλλον δεν έχουν γίνει καλά τα παρτιτιονς :/ Να το αφήσω όπως είναι ή να ξαναβάλω την 3.3 από την αρχή με την sd μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ξερει κανεις ποτε θα εχουμε official release 2.2 απο samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδιά μετά από πολύ καθυστέρηση πέρασα την 2.2 όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Είχα κάνει back up με το Titanium αλλά τώρα με την 2.2 αν και το έκανα root με το superoneclick το Titanium δεν το βλέπει σαν root και δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές μου. Δοκίμασα στην βοήθεια και κατέβασα και το busybox αλλά τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts