achkap Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ενω τα εκανα ολα οπως πρεπει και μπηκαν ολα κανονικα δεν εγινε το ext4...γιατι; το quadrant μου βγαζει 327 και δεν ξερω τωρα τι να κανω... να ξαναφλασαρω; μπραβο κυριλλε παντως πολυ ωραια και λειτουργικη η ρομ σου... απλα αν δεν κανεις το data2sd, οταν εβαλα τα παλια μου προγραμματα ο ελευθερος χωρος ειναι πολυ μικροτερος απο πριν. 20 ΜΒ τωρα ενω πριν ειχα 38... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Δεν βλέπω κάπου να λέει 1gb extra. Ακόμα η SD μου είναι 8gb.. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Τί πρέπει να κοιτάξω; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ενω τα εκανα ολα οπως πρεπει και μπηκαν ολα κανονικα δεν εγινε το ext4...γιατι; το quadrant μου βγαζει 327 και δεν ξερω τωρα τι να κανω... να ξαναφλασαρω; μπραβο κυριλλε παντως πολυ ωραια και λειτουργικη η ρομ σου... απλα αν δεν κανεις το data2sd, οταν εβαλα τα παλια μου προγραμματα ο ελευθερος χωρος ειναι πολυ μικροτερος απο πριν. 20 ΜΒ τωρα ενω πριν ειχα 38... δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρεις. είσαι σε ext4 (bug του quadrant) Δεν βλέπω κάπου να λέει 1gb extra. Ακόμα η SD μου είναι 8gb.. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Τί πρέπει να κοιτάξω; έκανες format με τα commands που γράφω? αν ναι βάλε το τιτανιουμ και θα δεις! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draku1 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Αν ειναι ακομα 8gb η καρτα κατι εχεισ κανει λαθος. Με τιτανιουμ βλεπουμε το 1gb extra. Πως γινετε να κανουμε install app ατο αυτο το παρτιτιον δεν καταλαβα ακομα. Προς το παρον μικρενουν τα mb απο τη μνημη του τηλ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 προσπαθω με το ODIN και εγω να περασω την Ρομ αλλα μου βγαζει μηνυμα check ops files στο one package διαλεγω το αρχειο του κυρριλου στο select ops διαλεγω καποιο αλλο αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draku1 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ναι ειναι ενα αλλο αρχειο οπς. Δες στο πρωτο ποστ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Αν ειναι ακομα 8gb η καρτα κατι εχεισ κανει λαθος. Με τιτανιουμ βλεπουμε το 1gb extra. Πως γινετε να κανουμε install app ατο αυτο το παρτιτιον δεν καταλαβα ακομα. Προς το παρον μικρενουν τα mb απο τη μνημη του τηλ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk αυτόματα. μόλις το κινητό κρίνει ότι η μνήμη του κινητού είναι περίπου η μισή, τότε πάνε στην sd. (είναι ενωμένα sd και internal οπότε δεν έχεις πρόβλημα.) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μετά την 2η φορά τα βήματα που έκανα: 1. App2sd κόβω partition 1gb (200swap) απο τα 8gb 2. Reboot 3. wipe data/factory reset, wipe cache 4. Reboot 5. εγκατάσταση Android Terminal Emulator 6. εντολές su mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 reboot 8. εγκατάσταση Titanium και λέει internal 201mb (124mb ελεύθερα) SD card 6.44gb (6.36gb free) SD card (a2sd) 991mb (971mb free) Αρα πήγαν όλα καλά! και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 2. μπορείς να κατεβάσεις τα stock deodexed apps (jpm) από το πρώτο ποστ στο xda και θα του βρεις εκεί μέσα (think-κάτι λέγεται) 3. πάτα το κουμπί power και στο μενου θα σου έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείσεις τα data... το mobile data controller ειναι αχρηστο! thinkdroid.apk Το είχα βρει από αλλού, αν κάποιος όμως το θέλει έτσι λέγεται. Θα δω όμως και εκεί μήπως εγω βρήκα προηγούμενη έκδοση κα έβαλα. Σε ευχαριστώ μεγαλε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 guys!! μετά από μια αναγκαστική!! εγκατάσταση της froyo, μετά από κάποια προβλήματα με την jpf, βάζοντας την jpm, που επίσης έβγαλε ο Κυρίλλος, το κιν πάει σφεντόνα!! Κυρίλλος respect!! Α και είναι root έτσι κι αλλιώς!! Τώρα, mast have εφαρμογές: appbrain adfree quick settings (3g on-off, φωτεινότητα) 3g watchdog superbox (apps to sd) android assistant αν κρίνεται απαραίτητη Και αν θέλετε Quick boot, battery life:cool: Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 συγγνωμη οταν λετε να κανουμε format στην sdcard εννοειτε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 4. Από τις επαφες δε γίνεται back στην αρχική οθόνη εαν δεν κανω λαθος θα πρεπει να χρησιμοποιεις το launcher pro opoy einai bug δικο του αυτο που αναφερεις. λυνεται με παρατεταμενο πατημα του εικονιδιου των επαφων , οπου μετα θα επιλεξεις εφαρμογες- επαφες. επανεκκινηση και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλημέρα. Αυτό είναι μετά την τελευταία ROM του Κύριλλου? Ναι μέχρι 344 έχει ανέβει Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ναι μέχρι 344 έχει ανέβει δεν παιζει ρολο παιδια. ειναι αισθητα πιο γρηγορο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 δεν παιζει ρολο παιδια. ειναι αισθητα πιο γρηγορο το κινητο. φυσικά! αν έχεις και μια class6 sd πάει τέζα... συγγνωμη οταν λετε να κανουμε format στην sdcard εννοειτε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? μπορείς απλά να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα της, (απλά για ενημέρωση) πηγαίνεις στις ρυθμίσεις => κάτι για sd που λέει, και πατάς διαμόρφωση/format Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 οκ ευχαριστω πολυ.. απ'οτι καταλαβα ειναι αναγκαια η διαμορφωση της καρτας και οχι απλα της μνημης του τηλεφωνου Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ετοιμος και εγω με την extreme edition :) Αλλα ρε παιδια δε μου βλεπει καν την sd card.Στην notification bar γραφει sd card blank or has unsupported filey system. Και στο titanium δε την βλεπει. Απο τις ρυθμισεις παω να την κανω Mount και δε την κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μολις περασα και εγω την Ρομ και ολα οκ.Τωρα προσπαθω να κανω τις ρυθμισεις στο APP2SD και ενω επιλεγω και κανει reboot μου βγαζει το εξης μηνυμα Ε:CAn't mount /dev/block /st18 invalide argument E: can't mount cache :log recovery.log E: can;t open cache : log/recovery.log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ετοιμος και εγω με την extreme edition :) Αλλα ρε παιδια δε μου βλεπει καν την sd card.Στην notification bar γραφει sd card blank or has unsupported filey system. Και στο titanium δε την βλεπει. Απο τις ρυθμισεις παω να την κανω Mount και δε την κανει. Οταν γραφω mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 στο terminal emulator Μου γραφει not found.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ακριβως το ιδιο μου γραφει και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ακριβως το ιδιο μου γραφει και εμενα Ηταν πολυ απλη η λυση τελικα.τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση. Μετα το .vfat εχει κενο απλα εγω δεν ειχα βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις διότι είμαι λίγο μπερδεμένος. 1)η v.3.0 είναι τελικά rooted, ναι ή όχι και 2)πρώτα φλασάρω και μετά φορμάρω την sd?, διότι όπως είμαι (JPF) δεν με αφήνει να φορμάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις διότι είμαι λίγο μπερδεμένος. 1)η v.3.0 είναι τελικά rooted, ναι ή όχι και 2)πρώτα φλασάρω και μετά φορμάρω την sd?, διότι όπως είμαι (JPF) δεν με αφήνει να φορμάρω. 1)Δεν ειναι rooted φιλε μου 2)Συμφωνα με τις οδηγιες των παιδιων πρωτα format την sd και μετα ολα τα υπολοιπα.Πανω απο το format εχει επιλογη unmount η αποσυνδεση αν εχεις ελληνικα.Πρωτα αποσυνδεσε και μετα format :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 1)Δεν ειναι rooted φιλε μου 2)Συμφωνα με τις οδηγιες των παιδιων πρωτα format την sd και μετα ολα τα υπολοιπα.Πανω απο το format εχει επιλογη unmount η αποσυνδεση αν εχεις ελληνικα.Πρωτα αποσυνδεσε και μετα format :) Ευχαριστώ πολύ. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε το βράδυ όταν κοιμηθεί ο πιτσιρικάς μου να είμαι άνετος.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cplakias Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Kyrillos13.... τα λόγια είναι περιττά (που λέει και η Μαρινέλλα) είσαι καταπληκτικός Ακολουθώντας τις οδηγίες (μόνο για το φορματ της κάρτας θα πρέπει πρώτα να γίνει unmount και μετά σου ενεργοποιεί την επιλογή για φορματ) το κινητό έγινε... πύραυλος!!! Επιπλέον το GPS κλειδώνει σε.... 10 sec!!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ ίσως είναι λίγο:rolleyes: Παράθεση Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts