Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενω τα εκανα ολα οπως πρεπει και μπηκαν ολα κανονικα δεν εγινε το ext4...γιατι; το quadrant μου βγαζει 327 και δεν ξερω τωρα τι να κανω... να ξαναφλασαρω;

μπραβο κυριλλε παντως πολυ ωραια και λειτουργικη η ρομ σου...

απλα αν δεν κανεις το data2sd, οταν εβαλα τα παλια μου προγραμματα ο ελευθερος χωρος ειναι πολυ μικροτερος απο πριν. 20 ΜΒ τωρα ενω πριν ειχα 38...

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν βλέπω κάπου να λέει 1gb extra. Ακόμα η SD μου είναι 8gb.. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Τί πρέπει να κοιτάξω;

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

ενω τα εκανα ολα οπως πρεπει και μπηκαν ολα κανονικα δεν εγινε το ext4...γιατι; το quadrant μου βγαζει 327 και δεν ξερω τωρα τι να κανω... να ξαναφλασαρω;

μπραβο κυριλλε παντως πολυ ωραια και λειτουργικη η ρομ σου...

απλα αν δεν κανεις το data2sd, οταν εβαλα τα παλια μου προγραμματα ο ελευθερος χωρος ειναι πολυ μικροτερος απο πριν. 20 ΜΒ τωρα ενω πριν ειχα 38...

δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρεις. είσαι σε ext4 (bug του quadrant)

Δεν βλέπω κάπου να λέει 1gb extra. Ακόμα η SD μου είναι 8gb.. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Τί πρέπει να κοιτάξω;

έκανες format με τα commands που γράφω? αν ναι βάλε το τιτανιουμ και θα δεις!

Αν ειναι ακομα 8gb η καρτα κατι εχεισ κανει λαθος. Με τιτανιουμ βλεπουμε το 1gb extra.

Πως γινετε να κανουμε install app ατο αυτο το παρτιτιον δεν καταλαβα ακομα. Προς το παρον μικρενουν τα mb απο τη μνημη του τηλ.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

προσπαθω με το ODIN και εγω να περασω την Ρομ αλλα μου βγαζει μηνυμα check ops files στο one package διαλεγω το αρχειο του κυρριλου στο select ops διαλεγω καποιο αλλο αρχειο?

Αν ειναι ακομα 8gb η καρτα κατι εχεισ κανει λαθος. Με τιτανιουμ βλεπουμε το 1gb extra.

Πως γινετε να κανουμε install app ατο αυτο το παρτιτιον δεν καταλαβα ακομα. Προς το παρον μικρενουν τα mb απο τη μνημη του τηλ.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

αυτόματα. μόλις το κινητό κρίνει ότι η μνήμη του κινητού είναι περίπου η μισή, τότε πάνε στην sd. (είναι ενωμένα sd και internal οπότε δεν έχεις πρόβλημα.)

Μετά την 2η φορά τα βήματα που έκανα:

1. App2sd κόβω partition 1gb (200swap) απο τα 8gb

2. Reboot

3. wipe data/factory reset, wipe cache

4. Reboot

5. εγκατάσταση Android Terminal Emulator

6. εντολές

su

mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1

reboot

8. εγκατάσταση Titanium και λέει

internal 201mb (124mb ελεύθερα)

SD card 6.44gb (6.36gb free)

SD card (a2sd) 991mb (971mb free)

Αρα πήγαν όλα καλά!

και πάλι ευχαριστώ.

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

2. μπορείς να κατεβάσεις τα stock deodexed apps (jpm) από το πρώτο ποστ στο xda και θα του βρεις εκεί μέσα (think-κάτι λέγεται)

3. πάτα το κουμπί power και στο μενου θα σου έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείσεις τα data... το mobile data controller ειναι αχρηστο!

thinkdroid.apk

Το είχα βρει από αλλού, αν κάποιος όμως το θέλει έτσι λέγεται.

Θα δω όμως και εκεί μήπως εγω βρήκα προηγούμενη έκδοση κα έβαλα.

Σε ευχαριστώ μεγαλε ...

guys!! μετά από μια αναγκαστική!! εγκατάσταση της froyo, μετά από κάποια προβλήματα με την jpf, βάζοντας την jpm, που επίσης έβγαλε ο Κυρίλλος, το κιν πάει σφεντόνα!! Κυρίλλος respect!! Α και είναι root έτσι κι αλλιώς!!

Τώρα, mast have εφαρμογές:

appbrain

adfree

quick settings (3g on-off, φωτεινότητα)

3g watchdog

superbox (apps to sd)

android assistant αν κρίνεται απαραίτητη

Και αν θέλετε Quick boot, battery life:cool:

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

συγγνωμη οταν λετε να κανουμε format στην sdcard εννοειτε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
:rocket:

4. Από τις επαφες δε γίνεται back στην αρχική οθόνη

εαν δεν κανω λαθος θα πρεπει να χρησιμοποιεις το launcher pro opoy einai bug δικο του αυτο που αναφερεις. λυνεται με παρατεταμενο πατημα του εικονιδιου των επαφων , οπου μετα θα επιλεξεις εφαρμογες- επαφες. επανεκκινηση και τελος

Καλημέρα. Αυτό είναι μετά την τελευταία ROM του Κύριλλου?

Ναι μέχρι 344 έχει ανέβει

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

δεν παιζει ρολο παιδια. ειναι αισθητα πιο γρηγορο το κινητο.

φυσικά! αν έχεις και μια class6 sd πάει τέζα...

συγγνωμη οταν λετε να κανουμε format στην sdcard εννοειτε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

μπορείς απλά να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα της, (απλά για ενημέρωση) πηγαίνεις στις ρυθμίσεις => κάτι για sd που λέει, και πατάς διαμόρφωση/format

οκ ευχαριστω πολυ.. απ'οτι καταλαβα ειναι αναγκαια η διαμορφωση της καρτας και οχι απλα της μνημης του τηλεφωνου
:rocket:

Ετοιμος και εγω με την extreme edition :)

Αλλα ρε παιδια δε μου βλεπει καν την sd card.Στην notification bar γραφει sd card blank or has unsupported filey system.

Και στο titanium δε την βλεπει.

Απο τις ρυθμισεις παω να την κανω Mount και δε την κανει.

Μολις περασα και εγω την Ρομ και ολα οκ.Τωρα προσπαθω να κανω τις ρυθμισεις στο APP2SD και ενω επιλεγω και κανει reboot μου βγαζει το εξης μηνυμα

Ε:CAn't mount /dev/block /st18

invalide argument

E: can't mount cache :log recovery.log

E: can;t open cache : log/recovery.log

Ετοιμος και εγω με την extreme edition :)

Αλλα ρε παιδια δε μου βλεπει καν την sd card.Στην notification bar γραφει sd card blank or has unsupported filey system.

Και στο titanium δε την βλεπει.

Απο τις ρυθμισεις παω να την κανω Mount και δε την κανει.

Οταν γραφω

mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 στο terminal emulator Μου γραφει not found.Καμια ιδεα?

ακριβως το ιδιο μου γραφει και εμενα

Ηταν πολυ απλη η λυση τελικα.τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση. Μετα το

.vfat εχει κενο απλα εγω δεν ειχα βαλει.

Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις διότι είμαι λίγο μπερδεμένος.

1)η v.3.0 είναι τελικά rooted, ναι ή όχι και

2)πρώτα φλασάρω και μετά φορμάρω την sd?, διότι όπως είμαι (JPF) δεν με αφήνει να φορμάρω.

Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις διότι είμαι λίγο μπερδεμένος.

1)η v.3.0 είναι τελικά rooted, ναι ή όχι και

2)πρώτα φλασάρω και μετά φορμάρω την sd?, διότι όπως είμαι (JPF) δεν με αφήνει να φορμάρω.

1)Δεν ειναι rooted φιλε μου

2)Συμφωνα με τις οδηγιες των παιδιων πρωτα format την sd και μετα ολα τα υπολοιπα.Πανω απο το format εχει επιλογη unmount η αποσυνδεση αν εχεις ελληνικα.Πρωτα αποσυνδεσε και μετα format :)

1)Δεν ειναι rooted φιλε μου

2)Συμφωνα με τις οδηγιες των παιδιων πρωτα format την sd και μετα ολα τα υπολοιπα.Πανω απο το format εχει επιλογη unmount η αποσυνδεση αν εχεις ελληνικα.Πρωτα αποσυνδεσε και μετα format :)

Ευχαριστώ πολύ. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε το βράδυ όταν κοιμηθεί ο πιτσιρικάς μου να είμαι άνετος.:lol:

Kyrillos13.... τα λόγια είναι περιττά (που λέει και η Μαρινέλλα) είσαι καταπληκτικός

Ακολουθώντας τις οδηγίες (μόνο για το φορματ της κάρτας θα πρέπει πρώτα να γίνει unmount και μετά σου ενεργοποιεί την επιλογή για φορματ) το κινητό έγινε... πύραυλος!!!

Επιπλέον το GPS κλειδώνει σε.... 10 sec!!!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ ίσως είναι λίγο:rolleyes:

Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή