kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Είσαι ωραίος αγόρι μου!! Τα έβαλα όλα και lagfix. Δοκιμάζω το fix για τις επαφές, τρέχω και ένα quadrant και σε ενημερώνω εντός ολίγων λεπτών! το quadrant κάνα 500αρι θα βγάλει αλλά η rom είναι πολυ πιο γρήγορη... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τπτ!!! Το έβγαλα αλλά το KIES δεν συνδέεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τπτ!!! Το έβγαλα αλλά το KIES δεν συνδέεται!!! Κύριλλε νομίζω ότι όσο είσαι ροοτ το kies δεν συνδέεται.. Κάνω λάθος; Επίσης δεν μπορώ να κάνω restore το fix που έδωσες. Το αποσυμπίεσα χύμα στη κάρτα μνήμης αλλά μετά δεν βρίσκω τπτ από όσα λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) kyrillos13[/member] φλασαρισα σε v 3.0 ολα καλα το μονο που βλεπω ειναι το θεματακι με τις επαφες, πατωντας το πισω δηλαδη δεν γυριζει στην αρχικη οθονη, παραμενει στις επαφες. αλλαξα την συντομευση οπως καναμε και σε προηγουμενες εκδοσεις rom, (chacge shortcut) αλλα και παλι τζιφος. εβαλα και το δικο σου backup του launcherpro που χρησιμοποιω και εγω αλλα παλι τζιφος. λεω να ξανα φλασαρω μπας και στρωσει αλλιως γυριζω πισω παλι στην 2.2. . ξανα δες το αυτο γιατι για πολλους ειναι μεγαλο θεμα ! ΔΙΩΡΘΩΣΗ * ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ**** Edited March 8, 2011 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Κύριλλε νομίζω ότι όσο είσαι ροοτ το kies δεν συνδέεται.. Κάνω λάθος; Επίσης δεν μπορώ να κάνω restore το fix που έδωσες. Το αποσυμπίεσα χύμα στη κάρτα μνήμης αλλά μετά δεν βρίσκω τπτ από όσα λες.. όταν είσαι στις αρχικές οθόνες, πάτα το αριστερό κουμπί του κινητού, και πάτα το μεσαίο τις κάτω σειράς (preferences) μετά σκρολαρε κάτω και πάτα restore backup! kyrillos13[/member] φλασαρισα σε v 3.0 ολα καλα το μονο που βλεπω ειναι το θεματακι με τις επαφες, πατωντας το πισω δηλαδη δεν γυριζει στην αρχικη οθονη, παραμενει στις επαφες. αλλαξα την συντομευση οπως καναμε και σε προηγουμενες εκδοσεις rom, (chacge shortcut) αλλα και παλι τζιφος. εβαλα και το δικο σου backup του launcherpro που χρησιμοποιω και εγω αλλα παλι τζιφος. λεω να ξανα φλασαρω μπας και στρωσει αλλιως γυριζω πισω παλι στην 2.2. . ξανα δες το αυτο γιατι για πολλους ειναι μεγαλο θεμα ! Δεν είναι σοβαρό θέμα. Σε εμένα δουλεύει. κάνε επανεκκίνηση και θα στρώσει :) Τπτ!!! Το έβγαλα αλλά το KIES δεν συνδέεται!!! διέγραψε τον φάκελο /sdcard/DCIM/.thumbnails (μόνο με ροοτ explorer μπορείς να τον δεις, ή από pc! Edited March 8, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 διέγραψε τον φάκελο /sdcard/DCIM/.thumbnails (μόνο με ροοτ explorer μπορείς να τον δεις, ή από pc! Διέγραψα το φάκελο και πάλι τπτ όμως. Από ότι θυμάμαι όταν πάταγα να συνδεθεί με KIES απενεργοποιόταν το κιν τώρα όμως είναι κανονικά ανοικτό. Να είμαι root ή όχι τελικά; Τις επαφές μου θέλω να περάσω από ότι κατάλαβες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Διέγραψα το φάκελο και πάλι τπτ όμως. Από ότι θυμάμαι όταν πάταγα να συνδεθεί με KIES απενεργοποιόταν το κιν τώρα όμως είναι κανονικά ανοικτό. Να είμαι root ή όχι τελικά; Τις επαφές μου θέλω να περάσω από ότι κατάλαβες!!! το root δεν παίζει ρόλο για την σύνδεση στο κιες. κάνε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του κιες και ίσως ξεσαλέψει. όχι το κινητό δεν απενεργοποιείτε όταν συνδέεσαι με το κιες Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 καντε αποσυνδεση sd για να συνδεθειτε με το Kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Κύριλλε όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ! Έβαλα v3 της rom σου, lagfix motafoca, έφτιαξα και το θέμα με το backup που ανέβασες και όλα λειτουργούν ρολόι. Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργείς φακέλους στο μενού ώστε να μην είναι όλα χύμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Κύριλλε όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ! Έβαλα v3 της rom σου, lagfix motafoca, έφτιαξα και το θέμα με το backup που ανέβασες και όλα λειτουργούν ρολόι. Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργείς φακέλους στο μενού ώστε να μην είναι όλα χύμα; ΣΤΟ launcherpro δεν γινεται ρε γμτ!!! και εγω αυτο θελω αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ΣΤΟ launcherpro δεν γινεται ρε γμτ!!! και εγω αυτο θελω αλλα.... Σε άλλο forum διάβασα για το Folder organizer lite & Apps organizer. Είναι free στο μαρκετ αλλά δεν έχω χρόνο να τα δοκιμάσω και να πω γιατί φεύγω τώρα. Κοίταξε τα μήπως σε βολέψει κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Κύριλλε γάμησε η rom σου...τα έβαλα όλα άλλα ένα μόνο με χάλασε στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο οι αριθμοί φαίνονται πολύ μούφα με χάλια γραφικά....δεν είναι όπως το screenshot Που έβαλες στο XDA Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Οδηγίες για εγκατάσταση της ROM μου! Αρχικά εκτελέστε όλα τα βήματα που είναι στον πρώτο οδηγό, δηλαδή εγκαταστήστε την JPF. Μετά κατεβάστε την rom μου από εδώ: http://www.multiupload.com/NH9ED6FD44, και το lagfix αυτό: http://multiupload.com/O2ET4B8K0A, και αποσυμπιέστε τα κάπου. Έπειτα πηγαίνετε στο odin, πατάτε reset files, επιλέγετε το ops file, και επιλέξτε εκεί που λέει PDA την rom μου (I5800XXJPF-REV02-PDA-CL794643.tar), συνδέετε το κινητό σας (αφού μπείτε σε download mode και πατάτε start. Θα σας βγάλει στο recovery σε κάνα λεπτό, πατήστε wipe data/factory reset, wipe cache και reboot. Mόλις ξεκινήσει το κινητό και γράψει το odin pass, κλείστε το και εγκαταστήστε το CSC αρχείο από την ogirinal JPF. (Όπως βάλατε και το PDA) Μετά αν θέλετε βάλτε και το lagfix. Το προτείνω! Απλά συνδέστε το κινητό και τρέχτε το makeext2.bat, θα κάνει επανεκκίνηση μόλις τελείωσει:) Η έκδοση που είναι παραπάνω είναι η v2.2. Καινούριες εκδόσεις μπορείτε να βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Ευχαριστώ παρα πολύ Κύριλλε για τον κόπο σου και την υπομονή σου στο παρών thread. Παρακολυθώ από τον Οκτώβρη την συζήτηση και βλέπω ότι μπορείς άνετα να υποκαταστήσεις την αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα. Πέρασα την δική σου ROM 2.3 και έτρεξα το lagfix όπως περιγράφεις, χωρίς να κάνω καποιο root ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν είμαι σε ext2 ? Με το lagfix τώρα θα μπορεσω να ρυθμίσω έτσι τις εφαρμογές ούτως ώστε να εγκαθίστανται στην κάρτα και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου ? Ενημερώνω ότι τσεκάρωντας την διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου δείχνει να έχει 124 mb ελεύθερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, και σου εύχομαι κάθε μελλοντική επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Παιδιά, ΜΠΛΟΚΑΡΑ !!!!! Εχουν ανέβει 3 προγραμματάκια για root (πότε βάζουμε το ένα και πότε το άλλο ????? ), 3 διαφορετικοί υπολογιστές, ΔΕΝ βλέπουν την κάρτα SD, αν ρυθμίσω το usb σε "αναγνώριση σφαλμάτων" αυτό μου λέει να την απενεργοποιήσω........ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!!!!!! Σας ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια, για να κάνω root το κινητό, ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω Titanium backup και BusyBox για αρχή και για φλασάρισμα στην συνέχεια. Αφήστε που υπάρχουν 2 θέματα για το Galaxy, 85 σελίδες το ένα, 145 το άλλο, και στο τέλος "μπρικάρω" εγώ, απο το πολύ διάβασμα, και τελικά, χάνω την μπάλλα.:rolleyes: Και μια μάλλον χαζή ερώτηση...η v3.0, υποστηρίζει ελληνικά ? Edited March 8, 2011 by makman_e34 Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδιά έκανα ένα reboot sto κινητό επειδή έκανα κάτι και τώρα κολλάει στο boot... ξέρει κανείς κάτι????το έπαθε μόλις έβαλα το lagfix Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Κύριλλε γάμησε η rom σου...τα έβαλα όλα άλλα ένα μόνο με χάλασε στο πληκτρολόγιο που παίρνουμε τηλέφωνο οι αριθμοί φαίνονται πολύ μούφα με χάλια γραφικά....δεν είναι όπως το screenshot Που έβαλες στο XDA ναι το ξέρω. στην τελική v3.0 Θα βάλω καλύτερο πληκτρολογιο. Ίσως αυτό που είναι στα screenshots! Αν σενοχλεί μπορείς να περάσεις αυτό που είναι στην εικόνα με το root explorer Ευχαριστώ παρα πολύ Κύριλλε για τον κόπο σου και την υπομονή σου στο παρών thread. Παρακολυθώ από τον Οκτώβρη την συζήτηση και βλέπω ότι μπορείς άνετα να υποκαταστήσεις την αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα. Πέρασα την δική σου ROM 2.3 και έτρεξα το lagfix όπως περιγράφεις, χωρίς να κάνω καποιο root ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν είμαι σε ext2 ? Με το lagfix τώρα θα μπορεσω να ρυθμίσω έτσι τις εφαρμογές ούτως ώστε να εγκαθίστανται στην κάρτα και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου ? Ενημερώνω ότι τσεκάρωντας την διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου δείχνει να έχει 124 mb ελεύθερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, και σου εύχομαι κάθε μελλοντική επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα. Λοιπόν. Κατέβασε το app2sd enabler από το μαρκετ κ επέλεξε να εγκαταστώνται στην sd! Παιδιά, ΜΠΛΟΚΑΡΑ !!!!! Εχουν ανέβει 3 προγραμματάκια για root (πότε βάζουμε το ένα και πότε το άλλο ????? ), 3 διαφορετικοί υπολογιστές, ΔΕΝ βλέπουν την κάρτα SD, αν ρυθμίσω το usb σε "αναγνώριση σφαλμάτων" αυτό μου λέει να την απενεργοποιήσω........ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!!!!!! Σας ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια, για να κάνω root το κινητό, ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω Titanium backup και BusyBox για αρχή και για φλασάρισμα στην συνέχεια. Αφήστε που υπάρχουν 2 θέματα για το Galaxy, 85 σελίδες το ένα, 145 το άλλο, και στο τέλος "μπρικάρω" εγώ, απο το πολύ διάβασμα, και τελικά, χάνω την μπάλλα.:rolleyes: Και μια μάλλον χαζή ερώτηση...η v3.0, υποστηρίζει ελληνικά ? ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων και κατεβασε αυτο και τρεξτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 (εγγυημένο 1000000%) Ναι φίλε κανονικά! Παιδιά έκανα ένα reboot sto κινητό επειδή έκανα κάτι και τώρα κολλάει στο boot... ξέρει κανείς κάτι????το έπαθε μόλις έβαλα το lagfix Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. απλα ξανατρέξε το lagfix. το παθαίνει καμια φορά αν δεν μπει καλά το lagfix Edited March 8, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 kyrillos13 ευχαριστώ...προχωράω με την εγκατάσταση του SuperOneClick και έπειτα πάω για back-up με το Titanium ??? Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 kyrillos13 ευχαριστώ...προχωράω με την εγκατάσταση του SuperOneClick και έπειτα πάω για back-up με το Titanium ??? ακριβώς :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 kyrille εβαλα και εγω την ρομ σου με την πολυτιμη βοηθεια του "αστροναυτη"...τα auto start killer το βαζω η θα εχω προβλημα?(να εισαστε καλα και γεματοι ιδεες,βοηθατε να γινει ο κοσμος μας καλύτερος.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 kyrille εβαλα και εγω την ρομ σου με την πολυτιμη βοηθεια του "αστροναυτη"...τα auto start killer το βαζω η θα εχω προβλημα?(να εισαστε καλα και γεματοι ιδεες,βοηθατε να γινει ο κοσμος μας καλύτερος.) είναι περιττό το autostartkiller σε android 2.2 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων και κατεβασε αυτο και τρεξτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 (εγγυημένο 1000000%) Αν το είδα και το έκανα σωστά, το τρέχω απο το pc και ΟΧΙ απο το κινητό !!!!! ακριβώς :) Λοιπόν...τρεχω το Titanium και μου βγαζει το παρακάτω μύνημα : Το BusyBox λειτουργεί αλλά υπάρχει πρόβλημα με το su. Δίνει "whoami: applet not found" αντί για root/uld 0.Νομίζω πως η "superuser Whitelist" δεν λειτουργεί.Παρακαλώ ελένξττο με τον προμυθευτή της ROM σας. Μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά ε ????? :X:blink: Edited March 8, 2011 by makman_e34 Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αν το είδα και το έκανα σωστά, το τρέχω απο το pc και ΟΧΙ απο το κινητό !!!!! Λοιπόν...τρεχω το Titanium και μου βγαζει το παρακάτω μύνημα : Το BusyBox λειτουργεί αλλά υπάρχει πρόβλημα με το su. Δίνει "whoami: applet not found" αντί για root/uld 0.Νομίζω πως η "superuser Whitelist" δεν λειτουργεί.Παρακαλώ ελένξττο με τον προμυθευτή της ROM σας. Μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά ε ????? :X:blink: πάτα στο problems μήπως λυθεί το πρόβλημα :/ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 παιδιά μια άλλη απορία....συνδέω το κινητό μου στο odin και δεν δείχνει πως είναι συνδεμένο....τι να κάνω? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 πως μπορουμε να κανουμε το αντιστοιχο "printscreen" στο κινητο??? screen capture λεγετε αν δεν κανω λαθος...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 πως μπορουμε να κανουμε το αντιστοιχο "printscreen" στο κινητο??? screen capture λεγετε αν δεν κανω λαθος...:worry: πάτα κρατημένο το δεξί κουμπί (back) και πάτα το home ! παιδιά μια άλλη απορία....συνδέω το κινητό μου στο odin και δεν δείχνει πως είναι συνδεμένο....τι να κάνω? σύνδεσε το σε άλλο usb! :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts