amkokos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 πηγα να περασω το new swype αλλα στην επικολληση μου πεταει fc.το εχετε δοκιμασει? Θελει οπως λέει ο φιλος και εγραψα και χθες, επανεκκίνηση. Επίσης, ενεργοποιείς τις 2 γλώσσες (ελληνικα-αγγλικά) στις ρυθμίσεις του για την 1η φορά, με λίγο κουφό τρόπο, αλλά κατά τα άλλα, μετά την επανεκκίνηση, παίζει σουπερ. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) παιδια μια ερωτησουλα απλα φτιαχνω λιγο το κινιτο που εδωσα στον πατερα μου γιατι ετσι οπως το ειχα δεν ηξερε μια... πως λεγεται το προγραμμα που κοιταμε ποσο τρεχει το κινιτο μας?? που εμφανιζει κατι πλανητες ιστερα διχνει οτι ανεβαινει κατι σκαλια κ.τ.λ και στο τελος μας λεει ξερω γω 511 Edit : thnx lykourgos Edited December 30, 2011 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Quadrant standard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Συγνώμη αλλα.....πως είναι δυνατόν να γυρίζει κανείς πάλι πίσω στην froyo αν είδε το φως με την 10 (gingerbread)????? Πω πω πω. Τα παλικάρια που φτιάξανε την CM και εσύ Κύριλλε τελικά δεν παίζεσαι. ΑΛΛΟ κινητό έχω στα χέρια μου. Πραγματικά. Εκτός από κανα 2 κουσουράκια (Το ότι καταλαμβάνει μεγάλο μέγεθος στην μνήμη ας πούμε, ορισμένες φορές δεν ξεκλειδώνει από το λοκ σκριν κλπ) δεν έχει κανένα ψεγάδι. Δεν δοκίμασα bluetooth και GPS αλλά φαίνεται γρήγορη, σταθερή και με καλύτερη διάρκεια μπαταρίας από ότι η 9.4. Αναμένω την τελική αρχηγέ. Αυτός είναι Αι Βασίλης. Αυτόν ξέρουμε, Αυτόν εμπιστευμόμαστε......:D Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Συγνώμη αλλα.....πως είναι δυνατόν να γυρίζει κανείς πάλι πίσω στην froyo αν είδε το φως με την 10 (gingerbread)????? Πω πω πω. Τα παλικάρια που φτιάξανε την CM και εσύ Κύριλλε τελικά δεν παίζεσαι. ΑΛΛΟ κινητό έχω στα χέρια μου. Πραγματικά. Εκτός από κανα 2 κουσουράκια (Το ότι καταλαμβάνει μεγάλο μέγεθος στην μνήμη ας πούμε, ορισμένες φορές δεν ξεκλειδώνει από το λοκ σκριν κλπ) δεν έχει κανένα ψεγάδι. Δεν δοκίμασα bluetooth και GPS αλλά φαίνεται γρήγορη, σταθερή και με καλύτερη διάρκεια μπαταρίας από ότι η 9.4. Αναμένω την τελική αρχηγέ. Αυτός είναι Αι Βασίλης. Αυτόν ξέρουμε, Αυτόν εμπιστευμόμαστε......:D Το bluetooth λογικα δεν θα σου δουλεψει. Νομιζω ομως πως το υπολοιπο συνολο σε αποζημιωνει. Το κινητο εχει απογειωθει απο ταχυτητα. Επιπλεον δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες ρυθμισεις και για ποια πραγματα υπαρχουν. Εγω την περιμενα πως και πως για το γαλαξια μιας και τρεχει ηδη 6 μηνες στο xperia μου. Οσο αφορα το μεγεθος μπορεις να αφαιρεσεις καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι με το titanium. Εγω εχω 45mb μνημη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 link για την gingerbread που ειναι? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ξεκίνησα να περάσω την ρομ 9.0 και μου βγάζει μύνημα cannot open the usb serial port . code : 5 τι δεν κάνω σωστά . κιτρίνησε κανονικά το πάνω κουτάκι τίκαρα το one package έβαλα το αρχείο apollo_0531.ops στο κουτάκι οps και το αρχείο Flash_this_as_one-package.tar στο κουτάκι one package έβαλα το κινητό σε dowloand mode το σύνδεσα μετά στο κομπιούτερ και μου έβγαλε το παραπάνω μύνημα . καμιά βοήθεια κάνω κάτι λάθος ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ξεκίνησα να περάσω την ρομ 9.0 και μου βγάζει μύνημα cannot open the usb serial port . code : 5 τι δεν κάνω σωστά . κιτρίνησε κανονικά το πάνω κουτάκι τίκαρα το one package έβαλα το αρχείο apollo_0531.ops στο κουτάκι οps και το αρχείο Flash_this_as_one-package.tar στο κουτάκι one package έβαλα το κινητό σε dowloand mode το σύνδεσα μετά στο κομπιούτερ και μου έβγαλε το παραπάνω μύνημα . καμιά βοήθεια κάνω κάτι λάθος ? Αν θες το δοκιμαζουμε μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) link για την gingerbread που ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123&page=1126 στο ποστ 11256 Αν θες το δοκιμαζουμε μαζι πως πες μου να σε πάρω τηλέφωνο να σε δώσω το TeamViewer :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 30, 2011 by sakiss Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) την v10 μπορει να μου την στειλει καποιος? Και κατι ακομη. Το kyrillos-tweaks script που το βρισκουμε? Edited December 30, 2011 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 την v10 μπορει να μου την στειλει καποιος? http://forum.xda-developers.com/show...7123&page=1126 στο ποστ 11256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/show...7123&page=1126 στο ποστ 11256 page not found λεει ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 page not found λεει ;/ Δεν ξερω δοκιμασε παλι σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Στο παραπάνω λινκ λείπει το "5" : Ρ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20817370&postcount=11256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Οταν την περασω συμφωνα με τον Κυριλλο δε τρεχω supercharger.Το Kyrillos tweak που αναφερει ειναι ενσωματωμενο? edit:Απο οτι διαβασα εμπεριεχεται.Απλα αν θα πρεπει να τρεξω τιποτα εν ολιγοις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ξεκίνησα να περάσω την ρομ 9.0 και μου βγάζει μύνημα cannot open the usb serial port . code : 5 τι δεν κάνω σωστά . κιτρίνησε κανονικά το πάνω κουτάκι τίκαρα το one package έβαλα το αρχείο apollo_0531.ops στο κουτάκι οps και το αρχείο Flash_this_as_one-package.tar στο κουτάκι one package έβαλα το κινητό σε dowloand mode το σύνδεσα μετά στο κομπιούτερ και μου έβγαλε το παραπάνω μύνημα . καμιά βοήθεια κάνω κάτι λάθος ? το ετρεξες ως administrator? εχεις windows 7? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) το ετρεξες ως administrator? εχεις windows 7? Ηθελε απλα μια επανεκκινηση ο υπολογιστης.Το φτιαξαμε Edited December 30, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδες θα χρειαστει να τρεξω καποιο script μολις τελειωσει το flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123&page=1126 Τελικα τα σπαει!! Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123&page=1126 Τελικα τα σπαει!! Ολη νυχτα θα ψαχνεις ρυθμισεις:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ολη νυχτα θα ψαχνεις ρυθμισεις:):):) μια διευκρινηση θελω να κανω.Αν κανω συστεμ backup και μετα κανω restore ολα επανερχονται οπως ηταν?δηλαδη εφαρμογες μνμ επαφες κτλ?καθως και το partition?η θα πρεπει να περασω τις εφαρμογες μου με το TB? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Προβλημα..Κολλαει συνεχεια και αναγκαομαι να βγαζω μπαταρια και παλι reboot.. Και τωρα κολλαει καθως ανοιγει στα πρασινα γραμματα... Ανοιξε τωρα...ευχομαι να τελειωσε το κολλημα...γιατι συνεβη αραγε....;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 30, 2011 by sakiss Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ανοιξε τωρα...ευχομαι να τελειωσε το κολλημα...γιατι συνεβη αραγε....;; Δεν κολλαει. Απλα με τα το φλασαρισμα παντα αργει να ανοιξει μπορει και πανω απο 6-7 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 θα ήθελα να ευχαριστήσω τον astonayti ( Δημήτρη) για την βοήθεια του να πέράσω την ρομ του Κύριλου την 10 να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ η ρομ πραγματικά είναι πολύ καλή και πολύ γρήγορη . Μπράβο και στον Κύριλο για την ρομ που έκανε Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 μια διευκρινηση θελω να κανω.Αν κανω συστεμ backup και μετα κανω restore ολα επανερχονται οπως ηταν?δηλαδη εφαρμογες μνμ επαφες κτλ?καθως και το partition?η θα πρεπει να περασω τις εφαρμογες μου με το TB? Να περασεις με το titanium μονο εφαρμογες και οχι full restore γιατι θα εχεις προβλημα γιατι ειναι διαφορετικη η δομη της ρομ.Αν θες επανεφερε κλησεις μηνυματα λογαριασμους ιστορικο ιντερνετ σημεια wifi θα ήθελα να ευχαριστήσω τον astonayti ( Δημήτρη) για την βοήθεια του να πέράσω την ρομ του Κύριλου την 10 να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ η ρομ πραγματικά είναι πολύ καλή και πολύ γρήγορη . Μπράβο και στον Κύριλο για την ρομ που έκανε Οτι χρειαστεις ειναι ολοι προθυμοι να βοηθησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts