panagis_89 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια τι εφαρμογη να κατεβασω για screen shot? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Αυτό έγινε αφού έβαλες την v8.1? μμ.. Ορίστε το setcpu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 Έχεις ενεργοποιημένο το v6 supercharger? κυριλλε αυτο εγινε με το που εβαλα την v8 εχει στρωσει τωρα δεν το κανει...τι ειναι το v6 supercharger? τι τιμες να δωσω στο setcpu ωστε να λειτουργει ομαλα και οχι extreme....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 κυριλλε αυτο εγινε με το που εβαλα την v8 εχει στρωσει τωρα δεν το κανει...τι ειναι το v6 supercharger? τι τιμες να δωσω στο setcpu ωστε να λειτουργει ομαλα και οχι extreme....? "Σπαρταράει" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058071 :) setcpu θα σου πω σε λιγο :d Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 "Σπαρταράει" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058071 :) setcpu θα σου πω σε λιγο :d please enter option 1-27? τι βαζω εκει? στο terminal για το supercharger. τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 please enter option 1-27? τι βαζω εκει? στο terminal για το supercharger. τι ειναι αυτο? 2 βάλε. κάνε και ένα refresh στο xda, ποσταρα τις ρυθμίσεις για setcpu. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 2 βάλε. κάνε και ένα refresh στο xda, ποσταρα τις ρυθμίσεις για setcpu. Κύριλλε αφού περάσουμε την 8.1 θέλει να ενεργοποιήσουμε πάλι το supercharger αν το είχαμε ενεργοποιημένο με την 8;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Κύριλλε αφού περάσουμε την 8.1 θέλει να ενεργοποιήσουμε πάλι το supercharger αν το είχαμε ενεργοποιημένο με την 8;; Βασικά ναι, γιατί αντικαταστάθηκε το build.prop. Edited October 16, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 @Kyrillos Το Adfree που έχεις βάλει στη rom σου μερικές φορές προκαλεί πρόβλημα στη συνδεσιμότητα μερικών εφαρμογών στο Internet. Τουλάχιστον αυτό βρήκα ως αιτία στη δική μου περίπτωση ψάχνοντας στη σελίδα της εταιρείας. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω προσωρινά; Εννοώ εύκολος τρόπος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το bug του t9 ευθύνεται στον κώδικα που έχω προσθέσει στην εφαρμογή μηνυμάτων για να έχει μόνο κεφαλαία ώστε να στέλνεις 160 χαρακτήρες μήνυμα. Οπότε, μπορείς να τσεκάρεις αν στο κάνει μόνο στα μηνύματα ή όταν γράφεις γενικά? (πχ στο ιντερνετ?) Οι δονήσεις τώρα που λέτε πολλοί, δεν ξέρω τι τις προκαλεί όμως θα προσπαθήσω να βρώ... @pkatsaras, εμένα δουλεύουν μια χαρά (έχω κάνει wipe data όμως μετά το πέρασμα της v8.1 γιατί έκανα μαλ****) Έχεις δίκαιο είναι μόνο στα μηνύματα εδώ γράφω τώρα με τ9 και δεν εχω κανένα πρόβλημα. θα μπορούσες να κανεισ κάτι για αυτό? ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια τι εφαρμογη να κατεβασω για screen shot? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk καμια εφαρμογη!απλως κρατα πατημενο το δεξι πληκτρο και υστερα πατα το κεντρικο! sent from my gt 8.1 kyrillos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazing Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 καμια εφαρμογη!απλως κρατα πατημενο το δεξι πληκτρο και υστερα πατα το κεντρικο! sent from my gt 8.1 kyrillos Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετά από 1 χρόνο που έχω το κινητό, πρώτη φορά το ακούω..............Thanks:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Επαναφορα με το titanium θελω να κανω, θα με ρωτησει αν θελω να εγκαταστησει τον LauncherPro? γιατι εχω βαλει "αλλον"μην γινει μπερδεμα Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Προσπαθωντας να στειλω αρχειο μεσο bluetooth, μου βγαζει σφαλμα. Εκανα reboot δις αλλα μπα.... 8.1 ρομ. Σε κανα αλλον το κανει; SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Από gps πως τα πάτε με v8.0/v8.1? δοκίμασα πριν απο λίγο το Igo Εχουμε συννεφιά εδώ, και έκανε ΧΩΡΙΣ καμμία άλλη επέμβαση (πχ fasterfix) 4 λεπτά να κλειδώσει. Η λειτουργία του όμως ήταν σαφώς καλύτερη από την 7.1 με το ΙΔΙΟ προγραμμα (εκεί έχανε το σήμα κατά διαστήματα, τώρα οχι) Θα δοκιμάσω αύριο και ndrive και fasterfix και θα σου πω. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Προσπαθωντας να στειλω αρχειο μεσο bluetooth, μου βγαζει σφαλμα. Εκανα reboot δις αλλα μπα.... 8.1 ρομ. Σε κανα αλλον το κανει; SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! βρε παιδια, σας δουλευει με την 8.1 το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonsgr Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλησπέρα στο Φόρουμ. Δεύτερη μέρα με 8.1, όλα λειτουργούν τέλεια, οι δονήσεις που είχα στην 8.0 έφυγαν και για ακόμη μια φορά πρέπει να πω, Συγχαρητήρια στον Κύριλλο. Δύο ερωτήσεις έχω , 1)αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή με τον root explorer υπάρχει? 2)Το μόνο πρόβλημα που έχω από την 7.0 και μετά είναι ότι το Copilot που χρησιμοποιούσα για navigator δεν ανοίγει. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) βρε παιδια, σας δουλευει με την 8.1 το bluetooth? ναι, εχω ακουστικό handsfree και δουλεύει μια χαρα! geonsgr: βάλε igo ή ndrive11, είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερα Εγω ειχα copilot στην 7.1 και δούλευε χωρίς πρόβλημα! Edited October 16, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Προσπαθωντας να στειλω αρχειο μεσο bluetooth, μου βγαζει σφαλμα. Εκανα reboot δις αλλα μπα.... 8.1 ρομ. Σε κανα αλλον το κανει; SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Μόλις έστειλα αρχείο μέσω bluetooth, κανένα πρόβλημα... Αφού ξαναφλάσαρα την 8.0, πέρασα την 8.1 και γενικά το τηλέφωνο, τα σπάει!!! Μπράβο Κύριλλε!!! Η καλύτερη δουλειά σου μέχρι την επόμενη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Παλι ξαφνικα δεν συνδεεται με wifi τι σκ@τ@ κανω και το χαλαω? Να ξαναβαλω το WlanTest.apk ? Edited October 16, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Επαναφορα με το titanium θελω να κανω, θα με ρωτησει αν θελω να εγκαταστησει τον LauncherPro? γιατι εχω βαλει "αλλον"μην γινει μπερδεμα Θα σε ρωτήσει ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 2 βάλε. κάνε και ένα refresh στο xda, ποσταρα τις ρυθμίσεις για setcpu. Εγώ παιδιά έβαλα το 5. Είδα ότι είναι το ίδιο με το 2 με διαφορά σε κάτι νούμερα και το δοκίμασα. Πριν ήταν εντάξει τώρα πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετά από 1 χρόνο που έχω το κινητό, πρώτη φορά το ακούω..............Thanks:D:D:D like!!! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ρε παιδιά κανένα κλασικό ξυπνητήρι για το κινητάκι μας υπάρχει; Χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις... Να το ρυθμίζεις, να χτυπάει μόλις φτάσει η ώρα που έβαλες και μετά να κλείνει μέχρι να το ξαναανοίξεις εσύ. Σαν το κλασικό των Nokia ας πούμε. Γιατί αυτό σπάει λίγο νεύρα ώρες ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παλι ξαφνικα δεν συνδεεται με wifi τι σκ@τ@ κανω και το χαλαω? Να ξαναβαλω το WlanTest.apk ? Τελικα εκανα reboot το ρουτερ και ειναι οκ :lol: Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Αν διορθωθεί και το πρόβλημα με τις επαφές που είχε διορθωθεί στην 7.5, τότε μιλάμε για την καλύτερη rom (8.1) που έχω εγκαταστήσει στο κινητό μου. Μπράβο Κύριλλε. Πολλή καλή δουλειά. Edited October 17, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts