spirosteam Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποια ρομ του κυριλλου προτεινετε,τωρα εχω την 7.1non.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην αργει στην λειτουργια τηλεφωνου και να μην λαγκαρει σαν τηλεφωνο.δεν παιζω παιχνιδια και γενικα τρελες εφαρμογες...ευχαριστω!!!! 5.7 η πιο γρηγορη και σταθερης λειτουργιας SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποια ρομ του κυριλλου προτεινετε,τωρα εχω την 7.1non.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην αργει στην λειτουργια τηλεφωνου και να μην λαγκαρει σαν τηλεφωνο.δεν παιζω παιχνιδια και γενικα τρελες εφαρμογες...ευχαριστω!!!! και εγω το ιδιο με σενα το χρησιμοποιω. Η 7 ήταν σίγουρα πιο σταθερή και γρήγορη από την 7.1 (non-oc). θα δούμε τώρα την 8.0, ακουγεται ΠΟΛΥ καλή! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 και εγω το ιδιο με σενα το χρησιμοποιω. Η 7 ήταν σίγουρα πιο σταθερή και γρήγορη από την 7.1 (non-oc). θα δούμε τώρα την 8.0, ακουγεται ΠΟΛΥ καλή! δυστηχως ακουγεται...δεν ειναι ομως....πιο γρηγορη ναι, αλλα οχι τοσο σταθερη. ειχα καποια FC , δεχτηκα κλησεις τις οποιες ποτε δεν μπορεσα να απαντησω διοτι ειχε κολλησει το κινητο και ξεκολλησε βγαζοντας την μπαταρια, το google μαρκετ αργει βασανιστηκα, ριχνοντας στο 577 την cpu τοτε....καλα κρασια, δεν κουνιεται το μπιμπελο. απο 1000mhz και πανω και perfomance, supercharger επιλογη 4 , μονο ετσι δουλευει ικανοποιητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! η 1η ΟC που "καθεται" στο κινητό μου... (V8.0) ΜΠΡΑΒΟ Κυριλλε... :dance::dance::dance: καποιος φίλος ξέρει τις σωστες ρυθμίσεις στο setCPU για τον γαλαξία μας??? (να μην ψαχνω ολα τα posts...) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το app2sd λειτουργεί κανονικά σε όλους στην v8 του Κυρίλλου. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του Κυρίλλου ωστόσο η εσωτερική μνήμη γέμισε και μάλιστα με λίγες εφαρμογές... Τι συμβαίνει; Πώς αλλιώς μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί το app2sd εφόσον δεν εμφανίζεται το partition στο Titanium; EDIT: Βρήκα στο XDA πως αν υπάρχει ο φάκελος sdext τότε το app2sd hybrid λειτουργεί κανονικά. Σε μένα ο φάκελος υπάρχει και έχει μόνο 16 mb δεσμευμένα. Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι δυνατόν; Όταν μπουτάρω το κινητό χωρίς την sd όλες οι εφαρμογές εμφανίζονται και λειτουργούν κανονικά. Τι κάνω λάθος;;;; Και σε μενα το ιδιο κανει... βγαζει το titanium οτι γεμισε το κινητό και δεν μου περνάει άλλες εφαρμογές. Τσεκαρα την καρτα με το Minitoool και φαίνονται σωστά τα partition... Τι γίνεται λάθος? Ξερει κανείς? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δυστηχως ακουγεται...δεν ειναι ομως....πιο γρηγορη ναι, αλλα οχι τοσο σταθερη. ειχα καποια FC , δεχτηκα κλησεις τις οποιες ποτε δεν μπορεσα να απαντησω διοτι ειχε κολλησει το κινητο και ξεκολλησε βγαζοντας την μπαταρια, το google μαρκετ αργει βασανιστηκα, ριχνοντας στο 577 την cpu τοτε....καλα κρασια, δεν κουνιεται το μπιμπελο. απο 1000mhz και πανω και perfomance, supercharger επιλογη 4 , μονο ετσι δουλευει ικανοποιητικα αυτα παθαινω και εγω...:mad:με τις κλησεις το θεμα ειναι εκνευριστικο....το μαρκετ οποτε κανω update η κατεβαζω κατι πρωτα κολλαει και μετα κανει reboot...ειναι non-oc η 7.1 ποια λες εσυ να δοκιμασω,,,,:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μπορω να αλλαξω τα icons κατω στην μπαρα του LauncherPro με κατι πιο εντονο αυτο λευκο δεν διακρινεται ευκολα Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 αυτα παθαινω και εγω...:mad:με τις κλησεις το θεμα ειναι εκνευριστικο....το μαρκετ οποτε κανω update η κατεβαζω κατι πρωτα κολλαει και μετα κανει reboot...ειναι non-oc η 7.1 ποια λες εσυ να δοκιμασω,,,,:wacko: εαν θες τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα. 5.7 oc !!! 3-4 μερες μπαταρια και κανενα lag εκτος αυτο με τις επαφες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μπορω να αλλαξω τα icons κατω στην μπαρα του LauncherPro με κατι πιο εντονο αυτο λευκο δεν διακρινεται ευκολα κρατα πατημενο το εικονιδιο που θες να αλλαξεις, βαλε την εφαρμογη της επιθυμιας σου και διαλεξε οχι τα default εικονιδια αλλα τις επιλογης σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει εικονες .icon τι τυπου εικονα και σε ποιο φακελο να την βαλω για την βλεπει? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Και σε μενα το ιδιο κανει... βγαζει το titanium οτι γεμισε το κινητό και δεν μου περνάει άλλες εφαρμογές. Τσεκαρα την καρτα με το Minitoool και φαίνονται σωστά τα partition... Τι γίνεται λάθος? Ξερει κανείς? Εγώ βρήκα τι έκανα λάθος... Στη διαδικασία που αναφέρει ο Κύριλλος στις οδηγίες εγκατάστασης πρέπει ΠΡΩΤΑ να δημιουργήσεις τα partitions και ΜΕΤΑ να κάνεις copy-paste τα αρχεία που δίνει ο Κύριλλος στην SD. Για τσέκαρε μήπως έκανες και συ το ίδιο. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα με το a2sd hybrid κάνουν το ίδιο λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) εαν θες τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα. 5.7 oc !!! 3-4 μερες μπαταρια και κανενα lag εκτος αυτο με τις επαφες.... ευχαριστω πολυ φιλε,την 5.7 πρεπει πρωτα να περασω την 5.5 και μετα update στην 5.6 και τελος την 5.7??:blink: φιλε μου μονο 5.5 non-oc εχω βρει....:wacko: Edited October 15, 2011 by ocean22 διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazing Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! η 1η ΟC που "καθεται" στο κινητό μου... (V8.0) ΜΠΡΑΒΟ Κυριλλε... :dance::dance::dance: καποιος φίλος ξέρει τις σωστες ρυθμίσεις στο setCPU για τον γαλαξία μας??? (να μην ψαχνω ολα τα posts...) Ναι και μένα πρώτη φορα η OC!!:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) Εγώ βρήκα τι έκανα λάθος... Στη διαδικασία που αναφέρει ο Κύριλλος στις οδηγίες εγκατάστασης πρέπει ΠΡΩΤΑ να δημιουργήσεις τα partitions και ΜΕΤΑ να κάνεις copy-paste τα αρχεία που δίνει ο Κύριλλος στην SD. Για τσέκαρε μήπως έκανες και συ το ίδιο. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα με το a2sd hybrid κάνουν το ίδιο λάθος. μμμμ, εχεις μαλλον δικιο, είμαι πολύ βλάκας.... Thanks φιλε, τωρα το ξαναδοκιμάζω! Παντως Ocean22 φαίνεται μεχρι στιγμής πως είναι η καλύτερη δουλειά του Κύριλλου... O Kυριλλος είχε πει για όσους ψάχνους τις ρυθμίσεις στο setCPU: Αν έχεις την OC καλό θα ήταν να βάλεις min 83, max 1200 και governor on demand. και ένα screen off profile (83-400) Edited October 15, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα, έτοιμη η v8.1: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2 [Προυποθέτει να είναι ήδη εγκατεστημένη η v8.0] :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα, έτοιμη η v8.1: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2 [Προυποθέτει να είναι ήδη εγκατεστημένη η v8.0] :P ωραία, ηδη κατεβαίνει.... Πως μπαίνει? κλασσικά όπως και τα άλλα Update παλιά? (δεν εχεις οδηγίες...) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 μμμμ, εχεις μαλλον δικιο, είμαι πολύ βλάκας.... Thanks φιλε, τωρα το ξαναδοκιμάζω! Παντως Ocean22 φαίνεται μεχρι στιγμής πως είναι η καλύτερη δουλειά του Κύριλλου... O Kυριλλος είχε πει για όσους ψάχνους τις ρυθμίσεις στο setCPU: Αν έχεις την OC καλό θα ήταν να βάλεις min 83, max 1200 και governor on demand. και ένα screen off profile (83-400) Ποια εννοεις?? την v8.0? οχι δεν εχω oc...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ποια εννοεις?? την v8.0? οχι δεν εχω oc...:( Ο Κύριλλος σε ανάλογη ερώτηση στο facebook μου είχε πει να βάλω on demand στην non-oc. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται το setcpu να κρατάει τη ρύθμιση και να μη χρειάζεται να την ξαναβάζω κάθε φορά που ανοίγω το κινητό; Το βάζω στο on demand και μετά από κλείσιμο-άνοιγμα είναι πάλι στο performance...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ο Κύριλλος σε ανάλογη ερώτηση στο facebook μου είχε πει να βάλω on demand στην non-oc. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται το setcpu να κρατάει τη ρύθμιση και να μη χρειάζεται να την ξαναβάζω κάθε φορά που ανοίγω το κινητό; Το βάζω στο on demand και μετά από κλείσιμο-άνοιγμα είναι πάλι στο performance...:blink: περιεργο, εμενα τα κραταει! επιλέγεις set on boot και φυσικά superuser granted οταν το ζητήσει. Κύριλλε, τα νεα εικονίδια στην 8.1 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :respect: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μπορω να αλλαξω τα icons κατω στην μπαρα του LauncherPro με κατι πιο εντονο αυτο λευκο δεν διακρινεται ευκολα Ψάξε στο market για το Launcher Pro Icons. Παρά πολύ καλό Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 περιεργο, εμενα τα κραταει! επιλέγεις set on boot και φυσικά superuser granted οταν το ζητήσει. Κύριλλε, τα νεα εικονίδια στην 8.1 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :respect: Ευχαριστώωω. Επίσης, ανανέωσα το πρώτο ποστ της ρομ μου στο χδα, με σχεδόν όλα τα παραπάνω που έχει η ρομ μου από μια stock rom! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407360&postcount=1 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 θυμηστε μου λιγο με update.zip τα αρχεια χανονται απο το κινητο η πρεπει να κανω back up? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 θυμηστε μου λιγο με update.zip τα αρχεια χανονται απο το κινητο η πρεπει να κανω back up? Δεν χάνονται αλλά πάντα καλού κακού κρατάς ένα backup ότι και να κάνεις στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Δεν χάνονται αλλά πάντα καλού κακού κρατάς ένα backup ότι και να κάνεις στο κινητό. σε μενα δεν χαθηκε τιποτα. αλλά τα έκανα σαλάτα με το app2sd και το διόρθωσα με wipedata. καλό είναι ΠΑΝΤΑ να παίρνεις ένα ολικό backup με titanium... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Από gps πως τα πάτε με v8.0/v8.1? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts