Guest19 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το app2sd λειτουργεί κανονικά σε όλους στην v8 του Κυρίλλου. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του Κυρίλλου ωστόσο η εσωτερική μνήμη γέμισε και μάλιστα με λίγες εφαρμογές... Τι συμβαίνει; Πώς αλλιώς μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί το app2sd εφόσον δεν εμφανίζεται το partition στο Titanium; EDIT: Βρήκα στο XDA πως αν υπάρχει ο φάκελος sdext τότε το app2sd hybrid λειτουργεί κανονικά. Σε μένα ο φάκελος υπάρχει και έχει μόνο 16 mb δεσμευμένα. Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι δυνατόν; Όταν μπουτάρω το κινητό χωρίς την sd όλες οι εφαρμογές εμφανίζονται και λειτουργούν κανονικά. Τι κάνω λάθος;;;; Edited October 12, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Συμφωνώ! Βασικά πιστεύω ότι τελικά περισσότερη ζημιά κάνει το 1% mod στην μπαταρία παρά καλό! Ψυχολογικά και μόνο το να βλέπεις άνα 1% να πέφτει σε αγχώνει περισσότερο. Μήπως στην 8.1 να έβαζες καμιά μπαταριούλα από τις παλιές που απλά έδειχνε να πέφτει η στάθμη; Εγώ έβαλα το theme από το MIUI launcher και βρήκα την υγειά μου. Από το πρωί μέχρι τώρα έχω πάνω από 50% και με performance governor. :happy: Που το βρισκουμε αυτο το θεμα....; SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Που το βρισκουμε αυτο το θεμα....; SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Επειδή δεν είμαι σε PC ψάξε στο xda για miui launcher 1.1 Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v7.0 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το app2sd λειτουργεί κανονικά σε όλους στην v8 του Κυρίλλου. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του Κυρίλλου ωστόσο η εσωτερική μνήμη γέμισε και μάλιστα με λίγες εφαρμογές... Τι συμβαίνει; Πώς αλλιώς μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί το app2sd εφόσον δεν εμφανίζεται το partition στο Titanium; EDIT: Βρήκα στο XDA πως αν υπάρχει ο φάκελος sdext τότε το app2sd hybrid λειτουργεί κανονικά. Σε μένα ο φάκελος υπάρχει και έχει μόνο 16 mb δεσμευμένα. Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι δυνατόν; Όταν μπουτάρω το κινητό χωρίς την sd όλες οι εφαρμογές εμφανίζονται και λειτουργούν κανονικά. Τι κάνω λάθος;;;; Ρε παιδιά μήπως στις οδηγίες του Κυρίλλου για την εγκατάσταση της v8 προηγείται το βήμα 8 και μετά το 7;;;;;; Πρώτα βάζουμε τα περιεχόμενα του φακέλου sd card στην sd και μετά reboot και μετά partition;;; Ή πρώτα partition και μετά τα υπόλοιπα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η ROM σπέρνει,μεγάλο ευχαριστώ σε όλους επιφυλάσσομαι για την 8.1 OC, έβαλα την 8 χωρίς OC. Ελληνικά δεν έχει η 8 έτσι δεν είναι; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους. Τέταρτη μέρα με την 8.0 OC και μπορώ να γράψω εντυπώσεις. Σταθερή χωρίς κρασαρίσματα εφαρμογών, χωρίς ανώδυνες επανεκκινήσεις, αλλά πιο αργή από την 7.5 OC και με μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Λέγοντας πιο αργή εντοπίζω καθυστέρηση στην ανταπόκριση οποιασδήποτε ενέργειας από την στιγμή που ξεκλειδώσω την οθόνη και για ένα περίπου λεπτό, όπου δεν κουνιέται τίποτε, αρκετές φορές της ημέρας. Επίσης οι επαφές έχουν πάλι την γνωστή καθυστέρηση που δεν υπήρχε στην 7.5. Φανταστείτε να είναι επείγον να πάρεις τηλέφωνο και να έχεις αυτές τις καθυστερήσεις. Επίσης κάποια προγράμματα είναι πιο αργά στην εκκίνησή τους ή ακόμα και στην λειτουργία τους όπως για παράδειμα το Dolphin Browser. Αντίθετα το gps κλειδώνει σε λιγότερο από λεπτό και το δοκίμασα με συννεφιά και εν κινήσει, ενώ στην 7.5 κλείδωσε μία φορά και μάλιστα σε μεγάλο χρονικό διάστημα, και πάλι εν κινήσει και καθαρό ουρανό. Τέλος, νομίζω Κύριλλε ότι ίσως πρέπει να κοιτάξεις λίγο περισσότερο τη λειτουργία του γαλαξία μας ως τηλέφωνο και μετά όλα τα άλλα τα οποία είναι κι αυτά απαραίτητα αλλά όχι τόσο αναγκαία όσο η επικοινωνία. Και για να μην παρεξηγηθώ σέβομαι την προσπάθεια του Κύριλλου και την θεωρώ πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη "ανύπαρκτη" των επιστημόνων της Samsung. Edited October 13, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εγω νομιζω οτι διαρκεια μπαταριας και το scrol στις επαφες ειναι το αδυνατα σημεια της Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Λοιπόν feedback και από εμένα. Η μπαταρία μου διαρκεί 38-40 ώρες και αυτό στη 2η φόρτιση μετά το φλασάρισμα με τηλέφωνα αρκετά, internet μέσω wifi αρκετό, internet μέσω 3g λίγο. Lag έχω από λίγο έως καθόλου, το supercharger το έχω στην ρύθμιση 2, governor performance, profiles screen off (300-83 ondemand). Μία φορά δεν μου αναγνώρισε την sd μετά από ένα reboot που έκανα, την έβγαλα την έβαλα και μετά OK, και μέχρι στιγμής μία φορά μου έκανε τις δονήσεις κατά την διάρκεια της κλήσης. Γενικές εντυπώσεις kernel 2.0 και Rom 8.0 από τις πιο γρήγορες και σταθερές για μένα. EDIT: Όποιος θέλει ας δει και αυτόν τον launcher. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1133407 Edited October 13, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εχω χασει επεισοδια τι ειναι το supercharger και που το βρισκουμε?:worry: Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Ρε παιδιά μήπως στις οδηγίες του Κυρίλλου για την εγκατάσταση της v8 προηγείται το βήμα 8 και μετά το 7;;;;;; Πρώτα βάζουμε τα περιεχόμενα του φακέλου sd card στην sd και μετά reboot και μετά partition;;; Ή πρώτα partition και μετά τα υπόλοιπα;;;; Ρε παιδιά μια απάντηση σε αυτό από κάποιον στον οποίον το a2sd λειτουργεί κανονικά... Πρώτα κάνουμε τα partition και μετά paste το φάκελο ή το αντίστροφο;;; Edit: Βρήκα αυτό. Τι λέτε; Edited October 13, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε παιδιά μια απάντηση σε αυτό από κάποιον στον οποίον το a2sd λειτουργεί κανονικά... Πρώτα κάνουμε τα partition και μετά paste το φάκελο ή το αντίστροφο;;; Edit: Βρήκα αυτό. Τι λέτε; Πρωτα κανεις partition και μετα βαζεις τα αρχεια... αν τα βαλεις πριν κανεις partition ειναι λογικο να σβηστουν αφου με το partition χανεις ολα οσα ειχες στην καρτα σου.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εχω χασει επεισοδια τι ειναι το supercharger και που το βρισκουμε?:worry: Από οδηγίες στο post του Κύριλλου στο xda για την 7.1, ισχύει και για την 8. [type su, v6_supercharger to run it. After every kernel upgrade you must reinstall the script, Thanks to zeppelinrox] su v6_supercharger Έτσι το ενεργοποιείς. Στο πρώτο που θα σου ζητήσει βάζεις 0, στο επόμενο εγώ έβαλα 2, αν κάνεις scroll up σου λέει σε τι αντιστοιχεί η κάθε επιλογή. Επίσης κάνει ένα mini check στο κινητό και σου προτείνει σε ποια κατηγορία να πας. Τώρα σου φαίνονται κινέζικα, κάντο και θα με θυμηθείς. Στην ουσία το supercharger είναι διαχειριστής μνήμης, άρα στην ουσία καταργείς app που μπορεί να χρησιμοποιούσες για να σου κλείνει τα προγράμματα που έμεναν στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πρωτα κανεις partition και μετα βαζεις τα αρχεια... αν τα βαλεις πριν κανεις partition ειναι λογικο να σβηστουν αφου με το partition χανεις ολα οσα ειχες στην καρτα σου.. Απολύτως λογικό αυτό που λες και αυτό είχα κάνει και γω στην αρχή αλλά μετά ακολούθησα τις οδηγίες του Κυρίλλου κατά γράμμα (copy-paste και μετά reboot και μετά partition, πιστεύοντας ότι κάτι γίνεται στο reboot)... Πάντως ακόμη και έτσι μαντάρα που το έκανα υπάρχει φάκελος sdext... Anyway θα το δοκιμάσω όπως λες. Ευχαριστώ πολύ! Έτσι το ενεργοποιείς. Στο πρώτο που θα σου ζητήσει βάζεις 0, στο επόμενο εγώ έβαλα 2, αν κάνεις scroll up σου λέει σε τι αντιστοιχεί η κάθε επιλογή. Επίσης κάνει ένα mini check στο κινητό και σου προτείνει σε ποια κατηγορία να πας. Τώρα σου φαίνονται κινέζικα, κάντο και θα με θυμηθείς. Στην ουσία το supercharger είναι διαχειριστής μνήμης, άρα στην ουσία καταργείς app που μπορεί να χρησιμοποιούσες για να σου κλείνει τα προγράμματα που έμεναν στο παρασκήνιο. Στην v8 είναι ενεργοποιημένο από τον Κύριλλο έτσι δεν είναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Στην v8 είναι ενεργοποιημένο από τον Κύριλλο έτσι δεν είναι;;; Όταν έβαλα την Rom κοίταξα με root explorer στο system/etc/init.d και δεν είχε το S99supercharger μέσα. Νομίζω έχει το script μέσα αλλά θέλει manual ενεργοποίηση. Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.0 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Όταν έβαλα την Rom κοίταξα με root explorer στο system/etc/init.d και δεν είχε το S99supercharger μέσα. Νομίζω έχει το script μέσα αλλά θέλει manual ενεργοποίηση. Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.0 via Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! EDIT: Η πρώτη επιλογή φαντάζομαι αφορά το scrolling tou τερμιναλ; Στη δεύτερη έβαλα 2. Μετά έγραφε διάφορα και αφού κάποια στιγμή ζήτησε reboot συνέχισε να γράφει διάφορα... Εγώ έκανα reboot. To S99supercharger υπάρχει πλέον στο φάκελο που ανέφερες. Άρα όλα οκ έτσι; EDIT2: Πώς απενεργοποιούμε το script άμα χρειαστεί; Edited October 13, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_foyn Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 γεια σας και απο εμενα....μεχρι την 7.1 ολαααα καλα σταθερη ρομ και η μπαταρια ξαφνικα να κραταει απο 2 εως 3 ημερες υπο φυσιολογικες συνθηκες....μολις εβαλα την 8 και το κινητο μου αρχισε να δοναει μονο του.....εμααα τι πραγμα ειναι αυτο??ας με βοηθησει καποιος να βρω λυση αλλιως να ξαναβαλω την 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 EDIT2: Πώς απενεργοποιούμε το script άμα χρειαστεί; Δεν θα χρειαστει γιατι κανει φοβερη δουλεια.. θα το δεις και μονος σου.. Ωστοσο αν καποτε θελησεις να το βγαλεις απλα μπες με Root Explorer στον καταλογο system/etc/init.d και εκει θα βρεις το script.. μετονομασε το απλα σβηνοντας το γραμμα "S" απο την αρχη του ονοματος του αρχειου. (το "S" στην αρχη δηλωνει οτι το script θα δουλευει αυτοματα μετα απο καθε reboot χωρις να χρειαζεται να το ενεργοποιεις καθε φορα που κανει επανεκκινηση το κινητο σου). Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_foyn Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 γεια σας και απο εμενα....μεχρι την 7.1 ολαααα καλα σταθερη ρομ και η μπαταρια ξαφνικα να κραταει απο 2 εως 3 ημερες υπο φυσιολογικες συνθηκες....μολις εβαλα την 8 και το κινητο μου αρχισε να δοναει μονο του.....εμααα τι πραγμα ειναι αυτο??ας με βοηθησει καποιος να βρω λυση αλλιως να ξαναβαλω την 7.1 παιζει ρολο αν εχω την I5800XXJPS η οχι??βασικα φλασαρω I5800XXJPS και σας λεω αυριο αν λυθηκε το προβλημα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δεν θα χρειαστει γιατι κανει φοβερη δουλεια.. θα το δεις και μονος σου.. Ωστοσο αν καποτε θελησεις να το βγαλεις απλα μπες με Root Explorer στον καταλογο system/etc/init.d και εκει θα βρεις το script.. μετονομασε το απλα σβηνοντας το γραμμα "S" απο την αρχη του ονοματος του αρχειου. (το "S" στην αρχη δηλωνει οτι το script θα δουλευει αυτοματα μετα απο καθε reboot χωρις να χρειαζεται να το ενεργοποιεις καθε φορα που κανει επανεκκινηση το κινητο σου). Thanks :) Σχετικά με αυτό;; EDIT: Η πρώτη επιλογή φαντάζομαι αφορά το scrolling tou τερμιναλ; Στη δεύτερη έβαλα 2. Μετά έγραφε διάφορα και αφού κάποια στιγμή ζήτησε reboot συνέχισε να γράφει διάφορα... Εγώ έκανα reboot. To S99supercharger υπάρχει πλέον στο φάκελο που ανέφερες. Άρα όλα οκ έτσι; Στις άλλες επιλογές χρειάζεται να κάνω κάτι; Γιατί ανοίγουν κάτι κατεβατές γραμμές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Στις άλλες επιλογές χρειάζεται να κάνω κάτι; Γιατί ανοίγουν κάτι κατεβατές γραμμές... Όχι όλα τα άλλα αγνόησέ τα! Είσαι OK! Απλά να θυμάσαι αν αλλάξεις κάποια στιγμή kernel πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Όχι όλα τα άλλα αγνόησέ τα! Είσαι OK! Απλά να θυμάσαι αν αλλάξεις κάποια στιγμή kernel πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις!:D Thanks! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κύριλλε νέο market 3.2 αν προλαβαίνεις να το συμπεριλάβεις στην 8.1 γιατί το 3.1.6 είναι μεγάλη μούφα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα σε ολους. πηγα να φλασαρω το κινητο μου αλλα κοπηκε το ρευμα και τωρα δε μπαινει καμια ρομ ουτε οφισιαλ παω να κανω hard reset και μου βγαζει μια εικονα του κινητου με ενα κιτρινο τριγωνακι ξερεις κανεις τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποια ρομ του κυριλλου προτεινετε,τωρα εχω την 7.1non.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην αργει στην λειτουργια τηλεφωνου και να μην λαγκαρει σαν τηλεφωνο.δεν παιζω παιχνιδια και γενικα τρελες εφαρμογες...ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 την 3.3 πιστευω ειναι η πιο σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts