theta Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 το JP9 βάλε. είναι πολύ σταθερό και δεν έχει τα bugs του JP8. Thanks Samsung :) Περιμένουμε την τελική τα Χριστούγεννα πιστεύω. Δηλαδή ρε Κύριλλε, με το froyo αλλάζει τελείως το κινητό. Γιατί εδώ αλλά και σε άλλα (ξένα) φόρουμ διαβάζω ότι το τηλέφωνο μεταμορφώνεται τελείως. Ισχύει ή απλώς τα λένε για να το λένε; :dizzy: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Ρε, δε γίνονται αυτά !!! ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ..ανοίγω το κινητό και ΚΡΑΣΑΡΕΙ η messaging app κάθε φορά που πάω να διαβάσω 1 μήνυμα που έχω..τι reboot, τι μπαταρίες έβγαλα ΤΠΤ!! :lol: 1 βδομάδα ΟΛΑ ΚΑΛΑ, σήμερα ό,τι να ναι!! Πάμε για JP9 υποθέτω λοιπόν!! edit: Διαβάζω για πολλά προβλήματα με την JP9 στο xda, keyboard lag πχ όταν κάνεις root... EDIT: Θα μας κουφάνει τελείως...τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι το κρασάρισμα το έκανε ΜΟΝΟ όταν προσπαθούσα να ανοίξω το συγκεκριμένο νέο μήνυμα...:lol: Edited December 2, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αντε μπραβο!!! 3η μερα χωρις τον γαλαξια μου. ειμαστε service mode..... αντε να φλασαρω και εγω......ζηλευω.... (τελικα μετα απο την πολυτιμη βοηθεια των Κυριλλος_ Tyxerakias και αμεση συμπαρασταση τους, δεν βρηκαμε ακρη και εφυγε για SAMSUNG....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Πέρασα την JP9, αλλά δε μπόρεσα να κάνω root με το super one click root, έκανε loops συνέχεια και έλεγε αν κάνει Loops να δοκιμάσω να απενεργοποίησω το usb debugging. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Πέρασα την JP9, αλλά δε μπόρεσα να κάνω root με το super one click root, έκανε loops συνέχεια και έλεγε αν κάνει Loops να δοκιμάσω να απενεργοποίησω το usb debugging. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα. όντως στην JP8 κρασάρουν συνέχεια τα μηνύματα. loops τι εννοείς? ότι δεν ανταποκρίνεται το πρόγραμμα superoneclick root? αν ναι. τρέξτο ως διαχειριστής. η JP9 είναι πολύ καλύτερη και σταθερή από την JP8 και δεν έχω keyboard lag και έχω κάνει και root. Δηλαδή ρε Κύριλλε, με το froyo αλλάζει τελείως το κινητό. Γιατί εδώ αλλά και σε άλλα (ξένα) φόρουμ διαβάζω ότι το τηλέφωνο μεταμορφώνεται τελείως. Ισχύει ή απλώς τα λένε για να το λένε; :dizzy: ναι αλλάζει πάρα πολύ, προς το καλύτερο !!!! :) Edited December 2, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Nik Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Έχω βάλει κανονικά το JP9 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το πέρασα κανονικά χωρίς πρόβλημα και Root το έκανα Βρήκα ένα αρνητικό!! Όταν με περνούν τηλέφωνο δεν μπορώ να πατήσω σίγαση (παλιά πατούσες με τα κουμπιά volume) Edited December 2, 2010 by Giannis_Nik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 όντως στην JP8 κρασάρουν συνέχεια τα μηνύματα. loops τι εννοείς? ότι δεν ανταποκρίνεται το πρόγραμμα superoneclick root? αν ναι. τρέξτο ως διαχειριστής. η JP9 είναι πολύ καλύτερη και σταθερή από την JP8 και δεν έχω keyboard lag και έχω κάνει και root. ναι αλλάζει πάρα πολύ, προς το καλύτερο !!!! :) Δε μου είχε κρασάσει άλλο sms εδώ και 1 βδομάδα, γι αυτό απόρησα. Και μόνο1 sms συγκεκριμένο μου κράσαρε. Διαχειριστής ήμουν, σε Windows 7 x32. Το ίδιο το πρόγραμμα μου είπε τη στιγμή που έκανε το root ότι αν κάνει loops ( να τρέχει φτου και απ' την αρχή συνέχεια ) να απενεργοποιήσω το usb debugging. Θα δοκιμάσω πάλι αργότερα. Πάντως, μου έβγαλε ήδη 2 προβλήματα αυτό το firmware. 1 - Όταν ανοίγω το contacts και μετά πατάω επιστροφή ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ, το αφήνει να τρέχει. ( όχι Home, το back πατάω ) 2 - Πήγα να πάρω ένα τηλ και έκανε δονήσεις σαν αυτές που κάνει όταν πετάει σφάλμα. Θα δούμε αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδες καλησπερα.... ειμαι νεος στο φορουμ... εγκατεστησα την jp9.... ολα καλα εκανα και ροοτ....... με το wifi εχω ενα προβληματακι.... αλλα κατα βαση αλλο κινητο.... συνεχιστε την καλη δουλεια και τισ συμβουλες... ειμαστε δυνατοι όταν ειμαστε μαζι....... keep sharing!!!!!!!! o γιαννης πιο πανω εχει δικιο και σε μενα δεν το κανει.......αλλα δεν με πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έβαλα την jp9 αλλα δεν ανοιγει το gps. Έχω συγκεκριμένα το mls destinator for android. Έχει βγεί τπτ για να μπορώ να το ανοίξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έβαλα την jp9 αλλα δεν ανοιγει το gps. Έχω συγκεκριμένα το mls destinator for android. Έχει βγεί τπτ για να μπορώ να το ανοίξω? οχι το destinator δεν παιζει σε froyo πρως το παρον. μπορεις ομως να βαλεις καποιο αλλο προγραμα navigation οπως πχ το sygic mobile maps, το sygic aura η το ndrive ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδες εμενα στην jp9 δεν τρεχει το sygic!!!!! το copilot δεν ξερω... θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 mpagasoula εχεις δικιο το gps δεν παιζει καθολου...... αυτο μαλλον ειναι προβλημα....!!!!!! της jp9 ....!!! την κατσαμε.....!!! αντε να περιμενουμε την επισημη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πότε βγαίνει το επίσημο? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά κι εγώ με βλέπω να πηγαίνω πίσω στην Jp8, μου χει κάνει διάφορα κουλά αυτή όπως είπα και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πότε βγαίνει το επίσημο? Ξέρει κανείς? ελπίζουμε τα Χριστούγεννα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) η jp8 ομως εχει προβλημα στα μυνηματα,. κολλαει και δεν ανοιγουν για αναγνωση.. εχετε αυτό υπόψη...... στην jp8 δεν δοκιμασα το gps και δεν ξερω..... κυριλλε στη jp8 το gps δουλεύει????? και τα μηνύματα???? κρασσάρουν σε όλουσ???? Edited December 3, 2010 by chris_29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 την είχα 1 βδομάδα την jp8. 1 μήνυμα μόνο μου κράσαρε από όσα ήρθαν όλο αυτό το διάστημα. Το gps δεν είχα προλάβω να το δοκιμάσω αλλά λέγανε ότι δουλεύει. Γενικά βλέπω ότι ΚΑΜΙΑ δε κάνει για σταθερή χρήση πάντως. Αναμένουμε νεώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 θα συμφωνησω μαζι σου κύριλλε...... ίσως οι νεότερες είναι ωραιότερες.... όπως λεει και το ελληνικό άσμα....!!!!!!χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 η jp8 ομως εχει προβλημα στα μυνηματα,. κολλαει και δεν ανοιγουν για αναγνωση.. εχετε αυτό υπόψη...... στην jp8 δεν δοκιμασα το gps και δεν ξερω..... κυριλλε στη jp8 το gps δουλεύει????? και τα μηνύματα???? κρασσάρουν σε όλουσ???? με την JP8 πάταγα σε μια συζήτηση πχ με τον ανδρεα και μου έβγαζε τα μηνύματα του ανδρέα και το όνομα μιας άλλης επαφής μου και τα έστελνα στον άλλον αντί για τον ανδρέα.... το gps δεν ξέρω. Και στην JP9 είναι λίγο πιο γρήγορο και πιο σταθερό το σύστημα. στην JP8 μερικές φορές που το άνοιγα έκανε κάτι τρελά boot.. δηλαδή αναβόσβηνε γρήγορα το samsung και ήθελε ξανά επαννεκίνηση για να έρθει στα καλά του. Πάντως ούτε η JP8 ούτε η JP9 είναι πολύ σταθερές μέχρι την τελική... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ε τοτε αναμενουμε την καινούργια έκδοση που θα βγαλουν τα τσακάλια ή την επίσημη μέσω kies..... αλήθεια θα έχουμε πρόβλημα να αναβαθμίσουμε τα δικά μας όταν βγεί η επίσημη μεσω kies?????????το λέω επειδή τα έχουμε "πειράξει".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Παίδες, στο xda μας έφτιαξαν επίσημο φόρουμ για το Galaxy 3, τα κανόνισα με τον user experience admin, μου ζήτησε εικόνες του galaxy 3 και links και τα έφτιαξε ^^ Όσοι έχετε θέμα με το GPS στην JP9, για δείτε αυτό το ποστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=858565&page=2 Edited December 4, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παίδες, στο xda μας έφτιαξαν επίσημο φόρουμ για το Galaxy 3, τα κανόνισα με τον user experience admin, μου ζήτησε εικόνες του galaxy 3 και links και τα έφτιαξε ^^ Όσοι έχετε θέμα με το GPS στην JP9, για δείτε αυτό το ποστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=858565&page=2 ωραίος !!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ωραίος !!!! Προσπαθώ να γίνω...Μεθόδιος γιατί ασχολούμαι ταυτόχρονα με τη δουλειά μου, το galaxy tab, το galaxy 3, pc και δε συμμαζεύεται :lol: Ζόρικες καταστάσεις, μια μέρα να μη τσεκάρεις κάτι πρέπει να διαβάσεις καμιά 100στη μηνύματα σε όλα αυτά τα θέματα που παρακολουθλω!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Προσπαθώ να γίνω...Μεθόδιος γιατί ασχολούμαι ταυτόχρονα με τη δουλειά μου, το galaxy tab, το galaxy 3, pc και δε συμμαζεύεται :lol: Ζόρικες καταστάσεις, μια μέρα να μη τσεκάρεις κάτι πρέπει να διαβάσεις καμιά 100στη μηνύματα σε όλα αυτά τα θέματα που παρακολουθλω!! :X Έχουμε τίποτα νεότερο για το froyo? :whistle: Αλλιώς να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία !!! :protest: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Έχουμε τίποτα νεότερο για το froyo? :whistle: Αλλιώς να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία !!! :protest: Ρε παιδιά, μπορείτε να στείλετε ΚΕΝΑ μηνύματα από το κινητό σας / άλλο firmware;; Πάω να στείλω ΚΕΝΟ μήνυμα στο 1212 και δε μου ενεργοποιεί την επιλογή "SEND" άν δε πληκτρολογήσω τουλάχιστον 1 γράμμα !! :lol: Στην JP9 είμαι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts