theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τι ακριβώς καινούριο θα έχει η RC2 Κύριλλε; Θα είναι πιο ελαφριά από την RC1; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τι ακριβώς καινούριο θα έχει η RC2 Κύριλλε; Θα είναι πιο ελαφριά από την RC1; ναι + κάτι αλλαγές... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καποιος help. Περασα και την 3.3. Ηταν δυνατον να ειναι ροοτ το κινιτο??? Μετα την 3.3 ειχα μεσα Superuser οποτε δεν ξαναεκανα ροοτ διαδικασια αλλα κατευθειαν Partition με το Mad_teram_app2sd. Δεν βλεπει ομως την καρτα και μου εχει την επιλογη mount sd card. Το παταω αλλα τπτ. Τι κανω? Την διαδικασία του partition από την αρχή. Κανε διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης κανε το partition το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και όταν ανοίξει χρησιμοποίησε το πρόγραμα terminal emulator από το κινητό σου για να εκτελέσεις την εντολή που πρέπει. Η 3.3 είναι από μόνη της root μην σε παραξενεύει Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Για να περαστεί η RC2 απλώς φλασάρουμε με το Oddin την νέα ρομ ή θέλει κάτι άλλο; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Για να περαστεί η RC2 απλώς φλασάρουμε με το Oddin την νέα ρομ ή θέλει κάτι άλλο; Λογικα μεσω odin κατσε ομως να την βγαλει πρωτα και θα σου πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Λογικα μεσω odin κατσε ομως να την βγαλει πρωτα και θα σου πουμε. που εισαι ρε κυριλλε και περιμενω τη νεα σου τεσσάρα.....!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 που εισαι ρε κυριλλε και περιμενω τη νεα σου τεσσάρα.....!!!!!!! σε 25' θα έχεις download link Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πάρε κόσμε http://www.multiupload.com/4MCID25GBQ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πάρε κόσμε http://www.multiupload.com/4MCID25GBQ Ευχαριστουμε :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πάρε κόσμε http://www.multiupload.com/4MCID25GBQ πηρα πρώτος ( μαλλον δευτερος) :-( θα κανω και overlock στη cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 πηρα πρώτος ( μαλλον δευτερος) :-( θα κανω και overlock στη cpu ο επεξεργαστής είναι μέχρι 1300. αν θες να το μειώσεις χρησιμοποίησε το setcpu που είναι προεγκατεστημένο! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Έχω την 3.3, περνάω την τελευταία χωρίς να κάνω wipe και τα λοιπά και δουλεύουν όλα ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε ο kernel είναι το fugumod η δικό σου? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε ο kernel είναι το fugumod η δικό σου? fugumod 2.4... εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω κερνελ... Έχω την 3.3, περνάω την τελευταία χωρίς να κάνω wipe και τα λοιπά και δουλεύουν όλα ρολόι; λογικά ναι! δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν κάνει wipe αλλά έτσι νομίζω! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε, δε σβήνονται τα δεδομένα; Οι ρυθμίσεις, οι επαφές, λογαριασμοί κλπ; Έχω την ν4.0 RC τώρα. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Κύριλλε, δε σβήνονται τα δεδομένα; Οι ρυθμίσεις, οι επαφές, λογαριασμοί κλπ; Έχω την ν4.0 RC τώρα. EDIT: δεν χάνονται τα δεδομένα! Edited April 13, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε, δε σβήνονται τα δεδομένα; Οι ρυθμίσεις, οι επαφές, λογαριασμοί κλπ; Έχω την ν4.0 RC τώρα. Κρατηστε backup για παν ενδεχομενο.Οχι βιασυνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κρατηστε backup για παν ενδεχομενο.Οχι βιασυνες! Μόλις τελειώσει το odin, δε χρειάζεται wipe data? :blink: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την περνάω τώρα. Δεν έκανα wipe στην αρχή το έβαλα σε download mode και την εγκαθιστώ μέσω του Odin. Θα σας πω αν μου βγάλει κάτι. Έκανε restart και με έβγαλε στο recovery mode αλλά πάτησα restart χωρίς να κάνω wipe. Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την περνάω τώρα. Δεν έκανα wipe στην αρχή το έβαλα σε download mode και την εγκαθιστώ μέσω του Odin. Θα σας πω αν μου βγάλει κάτι. Περιμένουμε... Βαριέμαι να τα ξαναπερνάω όλα από την αρχή... :ninja: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την περνάω τώρα. Δεν έκανα wipe στην αρχή το έβαλα σε download mode και την εγκαθιστώ μέσω του Odin. Θα σας πω αν μου βγάλει κάτι. Βγαζει wipe data κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Βγαζει wipe data κλπ ?? Δεν χρειάζεται wipe. Οπότε αν θέλετε δεν κάνετε Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ?? Δεν χρειάζεται wipe. Οπότε αν θέλετε δεν κάνετε Περιμένουμε και τον caveneo να δούμε τι θα μας πει. Εν τω μεταξύ περιμένω να τελειώσει το backup... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Έκανε restart και με έβγαλε στο recovery mode αλλά πάτησα restart χωρίς να κάνω wipe. Άντε να δούμε... Έγινε τελικά αλλά μου τερματίζει όλες τις εφαρμογές. Δεν μπορεί να μπει. Άρα θα το ξαναπεράσω με wipe όμως... Άρα να ξέρετε ότι δεν γίνεται χωρίς wipe data cache. Σημείωση ότι είχα την v3.3 και πήγα να περάσω την 4RC2. Αυτά από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε εσύ πως το έκανες και δε χρειάστηκε wipe? Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts