Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχώ την 9.4 κι όταν μπω στα μυνήματα αρκετές φορές μου κάνει επανεκίνηση μόνο του.Γιατί?

Υ.Γ χρησιμοποιώ την "μαμά" για μηνύματα.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντυπώσεις από το νέο Kernel?

Κοίτα, θέλω να του κάνω μια πλήρη φόρτιση για να δω, χθες γενικά το τσάκισα το κινητό, αλλά από την ώρα που το έβαλα γύρω στο 80% με πάαααααααααρα πάρα πολυ χρήση και wifi από τις 19:00 που το έβαλα μέχρι 00:00 που το άφησα έπεσε στο 60% και από το πρωί σήμερα είναι στο 55% από τις 07:00!!! Πέρα από το θέμα της μπαταρίας, μου θυμίζει αρκετά έντονα τον fugumod...Μέχρι στιγμής πολύ σταθερός και γρήγορος...

Tip: Όσοι χρησιμοποιείτε τα δεδομένα από λίγο έως καθόλου, προτείνω να αλλάξετε το δίκτυο από αυτόματη λειτουργία (GSM/WCDMA) σε GSM μάλλον γι' αυτό έχω δει τόση αυτονομία! (Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας)

Κοίτα, θέλω να του κάνω μια πλήρη φόρτιση για να δω, χθες γενικά το τσάκισα το κινητό, αλλά από την ώρα που το έβαλα γύρω στο 80% με πάαααααααααρα πάρα πολυ χρήση και wifi από τις 19:00 που το έβαλα μέχρι 00:00 που το άφησα έπεσε στο 60% και από το πρωί σήμερα είναι στο 55% από τις 07:00!!! Πέρα από το θέμα της μπαταρίας, μου θυμίζει αρκετά έντονα τον fugumod...Μέχρι στιγμής πολύ σταθερός και γρήγορος...

Tip: Όσοι χρησιμοποιείτε τα δεδομένα από λίγο έως καθόλου, προτείνω να αλλάξετε το δίκτυο από αυτόματη λειτουργία (GSM/WCDMA) σε GSM μάλλον γι' αυτό έχω δει τόση αυτονομία! (Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας)

Και εγώ θέλω να δοκιμάσω το kernel του hillbeast αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα Android 2.3.7...

Και εγώ θέλω να δοκιμάσω το kernel του hillbeast αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα Android 2.3.7...

Πως το βλέπεις, θα βγει beta ή final Gingerbread ή ICS;;; Το χρειάζομαι το bluetooth και η alpha δεν με καλύπτει ακόμα...

Πως το βλέπεις, θα βγει beta ή final Gingerbread ή ICS;;; Το χρειάζομαι το bluetooth και η alpha δεν με καλύπτει ακόμα...

Το bluetooth έχω την εντύπωση πως λειτουργεί. Μισό να δοκιμάσω.

Edit: Δοκίμασα σε ένα παλιό νοκια και έλεγε απέτυχε αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει ο Γαλαξίας. Πάντως στο xda λένε ότι το blueooth μεταξύ κινητών δουλεύει. Για τα bluetooth ακουστικά και τέτοια μου φαίνεται δεν δουλεύει.

Η Gingerbread και η CM7 είναι σχεδόν ολοκληρωμένες. Εγώ αναμένω την AOSP Gingerbread γιατί είναι αρκετά πιο light από την CM7!

Edited by kyrillos13

Edit: Δοκίμασα σε ένα παλιό νοκια και έλεγε απέτυχε αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει ο Γαλαξίας. Πάντως στο xda λένε ότι το blueooth μεταξύ κινητών δουλεύει. Για τα bluetooth ακουστικά και τέτοια μου φαίνεται δεν δουλεύει.

Αυτό είναι που χρειάζομαι!!! Δεν πειράζει, λίγο froyo ακόμα, έτσι όπως τους κόβω έχουν αγριέψει στο xda και θα βγάλουν beta σε κάτι από τα 2, gingerbread ή ICS...

παιδες παρατηρησα ενα προβληματα απο χθες που περασα την 9.4 ... ψηλο κολαει στα καλα του καθουμενου... θα ξανα περασω 9,3 και θα κοιταω για κατι νεοτερο

Edit : ουτε στο pc δεν συνδεεται..!

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Τωρα περναω την v.10 του κυριλου !

Να ρωτησω κανουμε καμια αλλαγη μετα απο καθε update; Ας πουμε το supercharger που το ειχα κανει πρεπει να το ξαναενεργοποιησω μετα απο update;;;

Edited by nathanlyk
Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC

Γενικά πλέον προτείνω να μην χρησιμοποιείτε το v6_supercharger. Καλύτερα να έχετε το kyrillos-tweaks script, που είναι αυτόματα ενεργοποιημένο. Κάνει καλύτερη δουλειά. :)

πως μπορω να κανω format στιν card SD?

Ρυθμίσεις => Storage (δεν θυμάμαι τι λέει στα ελληνικά) => Format SDcard (διαμόρφωση)

Βρήκα χρόνο και μόνταρα λίγο το τελευταίο swype (3.26) ώστε να έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Ορίστε όποιος θέλει: http://www.megaupload.com/?d=RGTKAHYP

Κύριλλε έχω να πω ότι το swype ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! Γενικά όσο το δοκίμασα λειτουργεί άψογα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους :D :D :D

Σε όσους έχετε δοκιμάσει την Kyrillos 10 το hybrid data2sd λειτουργεί κανονικά;

Δουλευει κανονικα αρκει να κανεις τα εξης

Οταν περασεις την ρομ κατεαβασε απο το μαρκετ το S2E. Ανοιγεις το προγραμμα μπαινεις στις ρυθμισεις και πατας mount as ext4 κανεις reboot και μετα το ανοιγεις και παλι και τικαρεις app και dalvik-cache.Δεν ξερω αν ολα αυτα τα εχει προσαρμοσει ο Κυριλλος και πλεον γινεται αυτοματα.

Edited by astronaytis

Οταν περασεις την ρομ κατεαβασε απο το μαρκετ το S2E. Ανοιγεις το προγραμμα μπαινεις στις ρυθμισεις και πατας mount as ext4 κανεις reboot και μετα το ανοιγεις και παλι και τικαρεις app και dalvik-cache.Δεν ξερω αν ολα αυτα τα εχει προσαρμοσει και πλεον γινεται αυτοματα.

Thanks astronayti! Ίσως το δοκιμάσω απόψε...

Γενικά πλέον προτείνω να μην χρησιμοποιείτε το v6_supercharger. Καλύτερα να έχετε το kyrillos-tweaks script, που είναι αυτόματα ενεργοποιημένο. Κάνει καλύτερη δουλειά. :)

δηλαδή καλύτερα να το απενεργοποιήσουμε? ποιά ρύθμιση να βάλουμε?

Η 9.4 μέχρι στιγμής ΑΨΟΓΗ, κανένα κόλλημα!

Το swype υποδειγματικό - ευχαριστούμε!

Αν είναι εύκολο, τι quadrant βγάζει το νέο Κέρνελ?

Το bluetooth ακουστικό δυστυχώς όταν μιλάς πολύ λόγω δουλειάς, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Οταν περασεις την ρομ κατεαβασε απο το μαρκετ το S2E. Ανοιγεις το προγραμμα μπαινεις στις ρυθμισεις και πατας mount as ext4 κανεις reboot και μετα το ανοιγεις και παλι και τικαρεις app και dalvik-cache.Δεν ξερω αν ολα αυτα τα εχει προσαρμοσει και πλεον γινεται αυτοματα.

Μια ερώτηση ακόμα.

Αν κρατήσω την κάρτα μου ως έχει από την 9 του Κυρίλλου (όπου χρησιμοποιώ κανονικά το a2sd) λες να λειτουργήσει στην 10;; Για να γλιτώσω την επαναφορά εφαρμογών κλπ; Ή μήπως παραακούγεται καλό για να είναι αληθινό; :p

Μια ερώτηση ακόμα.

Αν κρατήσω την κάρτα μου ως έχει από την 9 του Κυρίλλου (όπου χρησιμοποιώ κανονικά το a2sd) λες να λειτουργήσει στην 10;; Για να γλιτώσω την επαναφορά εφαρμογών κλπ; Ή μήπως παραακούγεται καλό για να είναι αληθινό; :p

Backup με titanium περνας ρομ κανεις αυτο που σου ειπα βαζεις titanium πας στις ρυθμισεις του titanium καπου εχει επιλογη που να αποθηκευονται οι εφαρμογες μετα απο restore.Επιλεγεις την εσωτερικη μνημη και επαναφερεις τις εφαρμογες σου με τα δεδομενα τους.Καλο θα ηταν να μην κανεις επαναφορα και ρυθμισεων γιατι ειναι τελειως διαφορετικη η ρομ απο οτι ηξερες μεχρι τωρα και μπορει να μπερδευτει το συμπαν του γαλαξια σου!!!

:):):)

Backup με titanium περνας ρομ κανεις αυτο που σου ειπα βαζεις titanium πας στις ρυθμισεις του titanium καπου εχει επιλογη που να αποθηκευονται οι εφαρμογες μετα απο restore.Επιλεγεις την εσωτερικη μνημη και επαναφερεις τις εφαρμογες σου με τα δεδομενα τους.Καλο θα ηταν να μην κανεις επαναφορα και ρυθμισεων γιατι ειναι τελειως διαφορετικη η ρομ απο οτι ηξερες μεχρι τωρα και μπορει να μπερδευτει το συμπαν του γαλαξια σου!!!

Thanks "υπαρχηγέ" ;)

Η Gingerbread και η CM7 είναι σχεδόν ολοκληρωμένες. Εγώ αναμένω την AOSP Gingerbread γιατί είναι αρκετά πιο light από την CM7!

Το δοκιμασα και με το xperia μου και ουτε στελνει ουτε δεχεται με bluetooth στην CM7.Εγω ομως δεν την αλλαζω με τιποτα :lol::lol::lol:

Καλο θα ηταν να μην κανεις επαναφορα και ρυθμισεων γιατι ειναι τελειως διαφορετικη η ρομ απο οτι ηξερες μεχρι τωρα και μπορει να μπερδευτει το συμπαν του γαλαξια σου!!!

Πολύ σημαντική παρατήρηση, το είχα γράψει και γω μετά από πόσα συνεχόμενα φλασαρίσματα! Με τόσα script, αλλαγές kernel, θέματα κλπ να κάνετε επαναφορά μόνο των εφαρμογών (+δεδομένα)!

Αλλιώς όπως λέει και ο Αστοναύτης, "μπερδεύεται" το σύμπαν! ; )

Πολύ σημαντική παρατήρηση, το είχα γράψει και γω μετά από πόσα συνεχόμενα φλασαρίσματα! Με τόσα script, αλλαγές kernel, θέματα κλπ να κάνετε επαναφορά μόνο των εφαρμογών (+δεδομένα)!

Αλλιώς όπως λέει και ο Αστοναύτης, "μπερδεύεται" το σύμπαν! ; )

:-) :-) :-)

Εγώ πάντα επαναφέρώ εφαρμογές με τα δεδομένα τους και από τα δεδομένα του συστήματος συνήθως επαναφέρώ λογαριασμούς ασύρματα δίκτυα επαφές μηνύματα και μητρώο κλήσεων λόγω δουλειάς

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

πηγα να περασω το new swype αλλα στην επικολληση μου πεταει fc.το εχετε δοκιμασει?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

πηγα να περασω το new swype αλλα στην επικολληση μου πεταει fc.το εχετε δοκιμασει?

Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Το fc στην επικόλληση δε μου ακούγεται σαν πρόβλημα στο swype. Μάλλον κάτι παίζει με το root explorer. Δε δοκιμάζεις να το απεγκαταστήσεις και να το βάλεις πάλι;

Επίσης, (αν λυθεί το πρόβλημά σου) μετά το paste των αρχείων μην ξεχάσεις να κάνεις reboot.

Edited by Guest19