Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα ρε παιδες μπορουμε να τρεξουμε το supercharger στον a21?

Το supercharger δεν επηρεάζεται από τον kernel...Απλά θέλει να το ενεργοποιήσετε πάλι όταν τον αλλάξετε...

Το supercharger δεν επηρεάζεται από τον kernel...Απλά θέλει να το ενεργοποιήσετε πάλι όταν τον αλλάξετε...

Παιδιά το supercharger τι είναι; {ΑΚΥΡΟ το διάβασα πριν} Υποστηρίζετε από CM7? Από που την κατεβάζω κτλ; info plz

@pkatsaras Το kernel fugumod κάνει για CM7? Ξέρεις;

ΥΣ: Μας γκάστρωσε ο marsailαπαυτός με την CM7 όλο την φτιάχνει και ποτέ δεν είναι έτοιμη

η νεα έκδοση...

Edited by manos the greek

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδιά το supercharger τι είναι; {ΑΚΥΡΟ το διάβασα πριν} Υποστηρίζετε από CM7? Από που την κατεβάζω κτλ; info plz

@pkatsaras Το kernel fugumod κάνει για CM7? Ξέρεις;

ΥΣ: Μας γκάστρωσε ο marsailαπαυτός με την CM7 όλο την φτιάχνει και ποτέ δεν είναι έτοιμη

η νεα έκδοση...

Δεν ξέρω ψάξε στο xda δεν έχω βάλει CM7 γιατί αυτά που δεν παίζουν είναι πολλά...Περιμένω μια σταθερή έκδοση...Μάλλον πρέπει ή να είναι πιο δύσκολο από ότι υπολόγιζε ή έχει λιγότερο χρόνο από ότι υπολόγιζε ή και τα 2. Πάντως είναι μια ομάδα παιδιών που κάνει port την ICS για το κινητό μας. Είναι περισσότεροι, ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν μια stable έκδοση αρκετά πιο σύντομα από ότι ο marcellube την CM7.

EDIT: Ο Κύριλλος έχει έτοιμη την 9.5...Ανέφερε ότι θα την ανεβάσει το άλλο Σ/Κ. Υπομονή λοιπόν! Περισσότερα εδώ.

Edited by pkatsaras

Μετά από αρκετό καιρό είπα ν' ασχοληθώ λίγο με το κινητό και γω.. Αφού διάβασα τις εξελίξεις (από v3.0 που είχα μείνει.. : D) ξεκίνησα τις διαδικασίες!

Δευτέρα αγοράζω και μια microSDHC 8Gb class 10 για H2sd, partition κλπ.

Τώρα περνάω την 9.3 OC χωρίς κανένα πρόβλημα!

Με το G3MOD v2.2.2 έχει θέμα η μπαταρία?? Αν ναι να προτιμήσω fugumond A21 ή Α19? Σκοπεύω να το έχω στα 800 ή το πολύ 1000Mhz..

Μετά από αρκετό καιρό είπα ν' ασχοληθώ λίγο με το κινητό και γω.. Αφού διάβασα τις εξελίξεις (από v3.0 που είχα μείνει.. : D) ξεκίνησα τις διαδικασίες!

Δευτέρα αγοράζω και μια microSDHC 8Gb class 10 για H2sd, partition κλπ.

Τώρα περνάω την 9.3 OC χωρίς κανένα πρόβλημα!

Με το G3MOD v2.2.2 έχει θέμα η μπαταρία?? Αν ναι να προτιμήσω fugumond A21 ή Α19? Σκοπεύω να το έχω στα 800 ή το πολύ 1000Mhz..

Τάδε έφη Κύριλλος...

Ο fugumod δεν έχει πολύ υψηλά voltage όπως ο g3mod (Το υψηλό voltage μειώνει την μπαταρία και την διάρκεια ζωής του επεξεργαστή), και γιαυτό το λόγο δεν λειτουργεί σε όλα τα κινητά.

Για μένα δοκίμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον fugumod (check την υπογραφή μου για τον a21) πρώτα αφού κάνεις όλα τα άλλα και αν δεν σου "κάθεται" G3Mod v2.1alpha όπου πάντα κατά τον Κύριλλο η μπαταρία κρατάει περισσότερο από τα άλλα...

Ευχαριστώ για την απάντηση!!

Η 9.3 ΟC έχει το G3MOD 2.1b2, να μην το κρατήσω καθόλου?

Τα kernel που είναι σε .tar τα περνάω με odin? Διαδικασία?

Αν μπει ο fugumod στην συσκευή σου θα πάθεις πλάκα!!! Τα kernel με .tar μέσω odin με one package...Χωρίς wipe! Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να έχεις και κάποιο G3Mod σε .tar σε περίπτωση που δεν περαστεί ο fugumod...Φλασάρεις τον G3Mod και ξεμπερδεύεις...Άρα το 2.1b2 δεν θα το κρατήσεις αν θες να δοκιμάσεις άλλο kernel...

Ναι τα kernel σε .tar κανονικά με odin.Απλα θα διαλεξεις το ops και αφου βαλεις one package διαλεγεις το .tar του εκαστοτε kernel που θες.Και τα υπολοιπα τα γνωστα.

Θα σας εμπιστευτώ και θα περάσω τον Α21! : Ρ

Ελπίζω να μην έχω κανά παρατράγουδο, να μπει κανονικά!

Έχω γεμίσει ετοιμοπόλεμους kernels πάντως.. : D

Θα σας εμπιστευτώ και θα περάσω τον Α21! : Ρ

Ελπίζω να μην έχω κανά παρατράγουδο, να μπει κανονικά!

Έχω γεμίσει ετοιμοπόλεμους kernels πάντως.. : D

Ελπιζω να σου "παιξει" κανονικα ο a21 γιατι απλα πεταει το κινητο.Απλα εχε καποιον ziparισμενο μεσα στην καρτουλα σε περιπτωση που δεν κανει να περασεις αυτον μεσω του recovery.

Άρχισα τη διαδικασία με το odin, πέρασα τα αρχεία, το κινητό άνοιξε κανονικά χωρίς να μπει σε recovery..

Λέει περασμένο kernel 2.6.32.9 fugumond-I5800 αλλά το odin ακόμα τρέχει.. Δεν έγινε μπλε!

Edit : Τελείωσε και το odin, βιάστηκα να ποστάρω.. Άρα είμαι ΟΚ? Πώς θα ξέρω ότι "παίζει" καλά?

Ψάχνω να βρώ με ποιά σειρα κάνουμε τους φακέλους του ήχου και που τους τοποθετούμε Π.Χ. mp3, ringtones . To είχανε ποστάρει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω:worry::worry::worry:

Όποιος μπορεί, βοηθάει!! Ευχαριστώ πολύ!!

Δεν ξέρω ψάξε στο xda δεν έχω βάλει CM7 γιατί αυτά που δεν παίζουν είναι πολλά...Περιμένω μια σταθερή έκδοση...Μάλλον πρέπει ή να είναι πιο δύσκολο από ότι υπολόγιζε ή έχει λιγότερο χρόνο από ότι υπολόγιζε ή και τα 2. Πάντως είναι μια ομάδα παιδιών που κάνει port την ICS για το κινητό μας. Είναι περισσότεροι, ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν μια stable έκδοση αρκετά πιο σύντομα από ότι ο marcellube την CM7.

EDIT: Ο Κύριλλος έχει έτοιμη την 9.5...Ανέφερε ότι θα την ανεβάσει το άλλο Σ/Κ. Υπομονή λοιπόν! Περισσότερα εδώ.

Θα δοκιμάσω να αλλάξω kernel αν δεν παίξει το αλλάζω. Supercharge δεν βλέπω...

Η 9.5 είναι πάλι 2.2, έχει πολλές βελτιώσεις η 2.3 και μου αρέσει πολύ δεν θέλω να πάω πίσω στην άλλη.

Μακάρι να κάνουν κάτι καλό, θέλει πολύ πολύ δουλειά ακόμα, δεν δουλεύει το τηλέφωνο και δεν έχουν τους drivers γραφικών...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Με 9.3 OC+fugumond a21 μου κόλλησε μια φορά, έβγαλα μπαταρία κλπ και δεν το ξανακανε.. Βέβαια ακόμα δεν το φόρτωσα καθόλου! Ούτε καν το Set Cpu δεν έχω βάλει ούτε τα backup μου. Ένα Quadrant που έτρεξα έκανε 726.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..

1)Ο Κύριλλος στο XDA λέει " Fixed fugumod hd2sd compatibility [Hope so]", το δοκιμάσατε όσοι είστε με fugumond?

2) Αν απλά κάνω partition στην sd π.χ. 1Gb ext, ΔΕΝ ενεργοποιήσω το hd2sd και μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, τί πετυχαίνω? Δεν έχω καταλάβει τί κάνουν τα app2sd applications, γι' αυτό ρωτάω..

Με 9.3 OC+fugumond a21 μου κόλλησε μια φορά, έβγαλα μπαταρία κλπ και δεν το ξανακανε.. Βέβαια ακόμα δεν το φόρτωσα καθόλου! Ούτε καν το Set Cpu δεν έχω βάλει ούτε τα backup μου. Ένα Quadrant που έτρεξα έκανε 726.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..

1)Ο Κύριλλος στο XDA λέει " Fixed fugumod hd2sd compatibility [Hope so]", το δοκιμάσατε όσοι είστε με fugumond?

2) Αν απλά κάνω partition στην sd π.χ. 1Gb ext, ΔΕΝ ενεργοποιήσω το hd2sd και μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, τί πετυχαίνω? Δεν έχω καταλάβει τί κάνουν τα app2sd applications, γι' αυτό ρωτάω..

1. σε καποιους (τυχερους) παίζει, σε κάποιους (οπως εγω) κολλάει αβέρτα...

2. Αν δεν βάλεις τα αρχεία, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το partition, δηλ χρησιμοποιείς μόνο την μνήμη του κινητου, δηλ μια τρυπα στο νερό...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Ψάχνω να βρώ με ποιά σειρα κάνουμε τους φακέλους του ήχου και που τους τοποθετούμε Π.Χ. mp3, ringtones . To είχανε ποστάρει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω:worry::worry::worry:

Όποιος μπορεί, βοηθάει!! Ευχαριστώ πολύ!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3710126#post3710126

Για την ενεργοποιηση του HYBRID2SD ελεγε να βαλουμε τα 4 αρχεια στην διαδρομη /sdcard/Android/data/G3mod

Τωρα που αλλαξα kernel και εβαλα τον fugumod a21 μεσα εδω /sdcard/Android/data εχω και φακελο fugumod αλλα και g3mod.Πρεπει αυτα τα 4 αρχεια (data2sd.dirs, fs.data2sd, multiosdata, multiosdata.cache) να τα περασω στον φακελο fugumod?Και να σβησω τον g3mod?

Στο titanium μου αναφερει

System ROM 219 mb(36.7 MB free)

Internal 201 mb (65.0 mb free)

SD card 6.98 GB (6.50 GB free)

Η καρτα ειναι 8αρα και της εχω κανει 1gb partition οποτε εχει γινει σωστα.Το θεμα ειναι δουλευει?

ps:840 στο quadrant :P

Edited by AdeLaiN

AdeLaiN ακριβώς το ίδιο θέλω να μάθω και γω.. Είπα να δοκιμάσω μόνος μου λίγο.

Αν και έκανα ανάποδα τη διαδικασία (ξεχάστηκα..)

- Έβαλα τα 4 αρχεία στο G3Mod φάκελο (το δημιούργησα εγώ, υπήρχε μόνο fugumond)

- Έκανα partition στην sd

Στο terminal emulator, νομίζω, υπάρχει εντολή για να δεις αν έχει ενεργοποιηθεί το apps2sd?

AdeLaiN ακριβώς το ίδιο θέλω να μάθω και γω.. Είπα να δοκιμάσω μόνος μου λίγο.

Αν και έκανα ανάποδα τη διαδικασία (ξεχάστηκα..)

- Έβαλα τα 4 αρχεία στο G3Mod φάκελο (το δημιούργησα εγώ, υπήρχε μόνο fugumond)

- Έκανα partition στην sd

Στο terminal emulator, νομίζω, υπάρχει εντολή για να δεις αν έχει ενεργοποιηθεί το apps2sd?

ναι βαζεις στο τερμιναλ

su

cat /data2sd.log

:)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Τελικά εχω κάποιο πρόβλημα που δεν το καταλαβα στην αρχή..

Αρνείται να μου κάνει partition την SD. Συνέχεια μου βγάζει error while partitioning your sdcard..

v9.3 OC με fugumond a21

Τελικά εχω κάποιο πρόβλημα που δεν το καταλαβα στην αρχή..

Αρνείται να μου κάνει partition την SD. Συνέχεια μου βγάζει error while partitioning your sdcard..

v9.3 OC με fugumond a21

Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει format την κάρτα σε fat32...

@Κυριλος

Ενα bug (το θεωρώ έτσι γιατί από τότε που έβαλα την 9.3 μου το έχει κάνει 3 φορές ως τώρα, σε τυχαία διαστήματα):

Χρησιμοποιώ πολύ bluetooth για την ομιλία. Εϊναι πολύ συνηθισμένο ενώ μιλώ, να έχει "σβήσει" η οθόνη και να μιλώ ακόμη.

3 φορές, κλείνοντας την κλήση από το κουμπί του bluetooth, το κινητό κόλλησε (δεν έκλεισε την γραμμή ποτέ, αφού ακούω τον συνομηλητή μου ακόμα) και η οθόνη παρέμεινε μαύρη (δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ)

Η μόνη λύση: ή βγαζω μπαταρία, ή κρατάω πατημένο το Power και επανεκκινεί το κινητό...

Το έχει πάθει κανένας άλλος?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

@Κυριλος

Ενα bug (το θεωρώ έτσι γιατί από τότε που έβαλα την 9.3 μου το έχει κάνει 3 φορές ως τώρα, σε τυχαία διαστήματα):

Χρησιμοποιώ πολύ bluetooth για την ομιλία. Εϊναι πολύ συνηθισμένο ενώ μιλώ, να έχει "σβήσει" η οθόνη και να μιλώ ακόμη.

3 φορές, κλείνοντας την κλήση από το κουμπί του bluetooth, το κινητό κόλλησε (δεν έκλεισε την γραμμή ποτέ, αφού ακούω τον συνομηλητή μου ακόμα) και η οθόνη παρέμεινε μαύρη (δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ)

Η μόνη λύση: ή βγαζω μπαταρία, ή κρατάω πατημένο το Power και επανεκκινεί το κινητό...

Το έχει πάθει κανένας άλλος?

Σε μενα συνεβει ενω μιλουσα κανονικα (χωρις bt αλλα με hf) να κολλησει η οθονη (οχι μαυρη οθονη) και με μονη λυση πατημένο το Power και επανεκκινηση το κινητό. (Βεβαια αυτο το εκανα οταν τελειωσα την ομιλια χωρις καποιο αλλο προβλημα).

Αυτο μου συνεβει προχθες μονο μια φορα μεχρι τωρα...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD