kyrillos13 Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Sorry τώρα το είδα!!!:p No problem :p Σε καμιά δυο μέρες ενημέρωσε με αν πηγαίνει καλύτερα το κινηό, χωρίς κολλήματα και τέτοια. Τα έβαλα και εγώ. Φαίνονται καλάα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) καλησπέρα, έχω κάνει partision τι κάρτα αλλά δεν το βλεπει τι πρέπει να κάνω; την 9.05 την περνάω πλέον μεσώ του recovery; Edited November 13, 2011 by wolfman13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπέρα, έχω κάνει partision τι κάρτα αλλά δεν το βλεπει τι πρέπει να κάνω; την 9.05 την περνάω πλέον μεσώ του recovery; Τσέκαρε το νούμερο 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058071 Ναι από recovery την 9.0.5 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 εκανα ολα τα παραπανω εβαλα root explorer εκανα delete to μαρκετ update και παλι εχω το καινουριο :( ενω το εχω βαλει απο recovery καμια ιδεα? λογικά πρέπει να σβήσεις και το market app, να βάλεις με update το παλιό, να σιγουρευτείς ότι δεν έχει το update μετά το recovery, reboot και έτοιμος. :) Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) κυριλε βάζω το κινητό σε usb mass storage αλλά το αρχείο android δεν το βλέπω στη κάρτα μου. edit το βρήκα και δεν θέλω να σας πω που το είχα στήλη. (delete έγινε κατά λάθος) Edited November 13, 2011 by wolfman13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 λογικά πρέπει να σβήσεις και το market app, να βάλεις με update το παλιό, να σιγουρευτείς ότι δεν έχει το update μετά το recovery, reboot και έτοιμος. :) το market app πως θα το κανω delete? με το root explorer δεν υπαρχει μεσα στο system/app :( το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να διαγραψω το Marketupdate.apk Εσυ πως το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 το market app πως θα το κανω delete? με το root explorer δεν υπαρχει μεσα στο system/app :( το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να διαγραψω το Marketupdate.apk Εσυ πως το εκανες? Αν διαγράψεις το marketupdate είσαι κομπλέ :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Αν διαγράψεις το marketupdate είσαι κομπλέ :P kyrille αυτο εκανα και και παλι το καινουριο εχω ενω ακολουθησα την διαδικασια με το updateze.zip Κατι που παρατηρησα στην 9.0.5 OC kernel g3mod 2.1 OC οταν δεχομαι μια κληση αργη να την διξει στην οθονη σαν να καθυστερει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balaras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλημερα σε ολους. εχω την εκδοση 7.0 και θελω να το γυρισω σε stock γιατι πρεπει να το παω για service και δε θελω να μου κανουν ζητημα με την εγγυηση. ετσι για το θεμα κλεινει μονο του οταν δεχεται λιγη παραπανω πιεση στη συσκευη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Λοιπόν επειδή κι εγώ πρώτη φορά έκανα backup μέσω CWM Recovery πάτε εκεί που λέει Backup & Restore, πατάτε backup και δημιουργεί ένα φάκελο clockworkmod μέσα στην sd και εκεί μέσα έχει ένα υποφάκελο που λέει backup. Φαντάζομαι αν όλα πάνε άσχημα και θες να επιστρέψεις πατάς στο recovery αντί για backup, restore και στα επαναφέρει όπως ήσουν πριν αλλάξεις το οτιδήποτε. Τώρα όσον αφορά τα CMBins από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1247273 τα έβαλα. Κύριλλε λειτουργούν άψογα! Και για να σου πω την αμαρτία μου, η 9 έβρισκα ότι κάπου σκάλωνε σε σύγκριση με 8.3 beta που είχα. Μόλις έβαλα τα CMBins είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση απόκρισης και ομαλότητας με εκείνη! Για όποιον ενδιαφέρεται, κατεβάζετε αυτό CMBins 0.3.1 και το φλασάρετε μέσω CWM. Εμένα δούλεψε μια χαρά...Κρατήστε αφού θα είστε σε CWM ένα backup καλού κακού και δοκιμάστε να δείτε την διαφορά! EDIT: @ TiAiNO Ακολούθα κατά γράμμα τα παρακάτω! 1)Μπορειτε να περασετε rom απο οποιδηποτε firmware αλλα αν δεν δουλεψει προτεινω να βαλετε πρωτα I5800XXJPF/JPM/JPN 2)Οπως παντα περνουμε ενα αντιγραφο ασφαλειας με το titanium backup. 3)πατάτε 4 πλήκτρα κρατημένα με την σειρά. Volume up (το βελάκι που δυναμώνει τον ήχο) + Volume down (το βελάκι που χαμηλώνει τον ήχο)+ home (το κεντρικό κουμπί που κάνετε minimize τις εφαρμογές) + το power. Το κινητό μπαίνει σε recovery mode.Με τα βελάκια του ήχου πηγαίνετε στο wipe data factory reset και με το κεντρικό κουμπί επιλέξτε το.Θα σας βγάλει μια λίστα και με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε το yes all users.Εν συνεχεία επιλέξτε wipe cache partition και τέλος reboot.Tο τηλέφωνο θα κάνει επανεκινηση,μην φοβηθείτε αν αργήσει. 4)Κλεινουμε το κινητο και αφαιρουμε την καρτα sim και την sdcard 5)Βαζουμε το κινητο σε download mode(Vol down + Home + Power) και τοποθετουμε την sdcard 6)Ανοιξτε το odin πατηστε reset files επιλεξτε το ops απο την rom που εχετε κατεβασει ,τικαρετε το one package και επιλεξτε το αρχειo .tar της rom. 7)Συνδεστε το κινητο με το pc και οταν κιτρινισει το κουτακι στο odin πατηστε start 8)Οταν το τηλεφωνο ανοιξει πηγαινετε στο recovery και επιιλεξτε wipe data all users και reboot Θα μπορειτε να λαμβανετε μελοντικα update και να τα φλασαρετε μεσω CWM recovery χωρις wipe data και χωρις pc(ναι καλα διαβαζετε,χωρις pc) φιλε @pkatsaras σε ευχαριστω για τις αναλυτικες οδηγιες!ευελπιστω το απογευμα να περασω την νεα ρομ καθως δεν ειχα χρονο :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 @pkatsaras, ωραία τα cmbins αλλά έχω την εντύπωση πως ανοίγουν πιο αργά τα apps από πριν. Δοκίμασε τα app_process & system_server από την v9.0 και θα δεις μεγάλη διαφορά :P Επίσης αν θες διάγραψε το kickasskernel script και πες μου αν το κινητό πάει καλύτερα. Εγώ τα έκανα αυτά και νιώθω ότι το κινητό πετάει :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) @pkatsaras, ωραία τα cmbins αλλά έχω την εντύπωση πως ανοίγουν πιο αργά τα apps από πριν. Δοκίμασε τα app_process & system_server από την v9.0 και θα δεις μεγάλη διαφορά :P Επίσης αν θες διάγραψε το kickasskernel script και πες μου αν το κινητό πάει καλύτερα. Εγώ τα έκανα αυτά και νιώθω ότι το κινητό πετάει :P Το είχα χωρίς το kickasskernel καιρό! Εντελώς τυχαία σήμερα το ξαναέβαλα! Θα δω και θα σου πω...Πως θα τα περάσω αυτά μόνο από την 9; Εμένα όταν έβαλα τα CMBins μου φάνηκε ότι πήγε λίγο πιο γρήγορα... Edit: Κάτι ακόμα...Έχω την εντύπωση ότι καθυστερεί περισσότερο να μου διαβάσει την sd από την 8.3beta. Έχω βάλει το SD Speed Increase αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά... Edited November 14, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Το είχα χωρίς το kickasskernel καιρό! Εντελώς τυχαία σήμερα το ξαναέβαλα! Θα δω και θα σου πω...Πως θα τα περάσω αυτά μόνο από την 9; Εμένα όταν έβαλα τα CMBins μου φάνηκε ότι πήγε λίγο πιο γρήγορα... Edit: Κάτι ακόμα...Έχω την εντύπωση ότι καθυστερεί περισσότερο να μου διαβάσει την sd από την 8.3beta. Έχω βάλει το SD Speed Increase αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά... Όρίστε τα 2 bin files της v9.0 (fugutweaks από android 2.3.5). http://www.multiupload.com/UU0H1YBJQD (permissions όλα tick εκτός από τα 2 τελευταία write, owner: 0.0) Ίσως.... Η αλήθεια είναι ότι απότι θυμάμαι στην v8.0+ είχα βάλει sdcardspeedfix script (512kb) γιαυτό λογικά. Επίσης καλύτερα να έχεις script αντί για app.. Edited November 14, 2011 by kyrillos13 typo Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Όρίστε τα 2 bin files της v9.0 (fugutweaks από android 2.3.5). http://www.multiupload.com/UU0H1YBJQD (permissions όλα tick εκτός από τα 2 τελευταία write, owner: 0.0) Ίσως.... Η αλήθεια είναι ότι απότι θυμάμαι στην v8.0+ είχα βάλει sdcardspeedfix script (512kb) γιαυτό λογικά. Επίσης καλύτερα να έχεις script αντί για app.. Έλεγε ότι είχε νόμιζα η 9 το sdcardspeedfix...Το περνάω πάραυτα!!! Edit: Δεν κατάλαβα τα tick που πρέπει να έχω...Έχεις εικόνα να μου δείξεις; Edited November 14, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Έλεγε ότι είχε νόμιζα η 9 το sdcardspeedfix...Το περνάω πάραυτα!!! Edit: Δεν κατάλαβα τα tick που πρέπει να έχω...Έχεις εικόνα να μου δείξεις; Με το ροοτ εχπλορερ. Έτσι όπως σου έχει τα 9 τικ βγάλε τα 2 τελευταία τικ από την μεσαία στήλη. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Με το ροοτ εχπλορερ. Έτσι όπως σου έχει τα 9 τικ βγάλε τα 2 τελευταία τικ από την μεσαία στήλη. Σφαίρα πάει το εργαλείο!!! Να σου πω τώρα κάτι άλλο, πως και έβαλες τον launcher του xperia arc? Τον ξήλωσα εγώ, ψιλομούφα μου φάνηκε...Δεν συμπάθησες τον MIUI Launcher ποτέ ώστε να τον ενσωματώσεις σε καμιά Rom σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) ΌΗ αλήθεια είναι ότι απότι θυμάμαι στην v8.0+ είχα βάλει sdcardspeedfix script (512kb) γιαυτό λογικά. Επίσης καλύτερα να έχεις script αντί για app.. Κύριλλε ένα λινκ για το sdcardspeedfix; Να το περάσουμε και εμείς λες; Εγώ αυτή την καθυστέρηση της sd που αναφέρει ο pkatsaras δεν την είδα βέβαια και πολύ, εκτός από το γεγονός ότι αργούν λίγο να ανοίξουν "Τα αρχεία μου". Κατά τα άλλα έχω να πω ότι αυτή τη φορά το κινητό πραγματικά πετάει (και μιλάω για non-OC έκδοση). Συγχαρητήρια! Μια επουσιώδης μικροατέλεια γραφικών που παρατήρησα είναι στο μενού που ανοίγει με το κουμπί απενεργοποίησης. Η δεύτερη γραμμή ("Λειτουργία δικτύου") έχει κάτι μικρές μαύρες γραμμούλες.. Edited November 14, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ολα οκ με το market... εκανα delete το market μεσα απο τα settings->apps και ολα οκ τωρα το θεμα ειναι με το partition πως θα περασω τις εφαρμογες μεσα σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σφαίρα πάει το εργαλείο!!! Να σου πω τώρα κάτι άλλο, πως και έβαλες τον launcher του xperia arc? Τον ξήλωσα εγώ, ψιλομούφα μου φάνηκε...Δεν συμπάθησες τον MIUI Launcher ποτέ ώστε να τον ενσωματώσεις σε καμιά Rom σου? Εμένα μου φάνηκε **** και αυτό χρησιμοποιώ έχει και τα εφέ του μια χαρά είναι, πολύ καλός Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Κύριλλε ένα λινκ για το sdcardspeedfix; Να το περάσουμε και εμείς λες; Εγώ αυτή την καθυστέρηση της sd που αναφέρει ο pkatsaras δεν την είδα βέβαια και πολύ, εκτός από το γεγονός ότι αργούν λίγο να ανοίξουν "Τα αρχεία μου". Κατά τα άλλα έχω να πω ότι αυτή τη φορά το κινητό πραγματικά πετάει (και μιλάω για non-OC έκδοση). Συγχαρητήρια! κατι μου λέει οτι θα τα δούμε και εμείς πολύ σύντομα... Που να δεις πως πετάει και η OC έκδοση!!! ****************************************************** Kyrillos' rom v9.0 Updates v9.0.5 update.zip => Hotfile [11/11/11] Note: I will release updated builts every weekend! •V9.0.9 •- Removed transperacy from google search widget •V9.0.8 •- Removed kickasskernel script [Phone is smoother now!] •v9.0.7 •- CMbins v0.3.1 [Thanks to Hillbeast! Phone is smoother now!] •v9.0.6 •- Added Samsung Music Player widget •v9.0.5 •- Transparent Google Search Widget [A few icons changed too, to much the gingerbread theme] •- Transparent Power Control Widget •v9.0.4 •- Changed wifi autoscan frequency to 60s instead of 180s •v9.0.3 •- Updated host file •- Updated Google Maps [v5.12.0 ownhere] •v9.0.2 •- Disabled ad hoc support [it causes wifi problems, enable it manually if you want] •v9.0.1 •- Optimized framework png's (smaller size) •- New status bar dropdown toggle icons (!) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Άντε θα ετοιμάσω ένα update για εσάς στο myphone;p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Άντε θα ετοιμάσω ένα update για εσάς στο myphone;p :food::w00t::food::w00t: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σπαρταράει: http://hotfile.com/dl/135029938/06d67b2/Kyrillos_rom_v9.0.9_update-signed.zip.html v9.0.9 Θέλω feedback. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σπαρταράει: http://hotfile.com/dl/135029938/06d67b2/Kyrillos_rom_v9.0.9_update-signed.zip.html v9.0.9 Θέλω feedback. θελει μετα το zip wipe data & cache?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 θελει μετα το zip wipe data & cache?? Φυσικά...... και όχι. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts