dragonn Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Kαλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση: Εκανα αναβαθμιση το galaxy μου σε android froyo αλλα δεν βλεπω πουθενα ελληνικα (ουτε στο μενου αλλα ουτε και στη συνταξη μηνυματος παροτι εχω ''τικαρει'' το greek στις επιλογες). Καποια βοηθεια; :) Ποιο firmware εχεις βαλει; Πανε ρυθμισεισ μετα τοπικες ρυθμισεις κ αποκει στο πρωτο διαλεξε ελληνικα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Kαλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση: Εκανα αναβαθμιση το galaxy μου σε android froyo αλλα δεν βλεπω πουθενα ελληνικα (ουτε στο μενου αλλα ουτε και στη συνταξη μηνυματος παροτι εχω ''τικαρει'' το greek στις επιλογες). Καποια βοηθεια; :) Εκανες reboot? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ποιο firmware εχεις βαλει; Πανε ρυθμισεισ μετα τοπικες ρυθμισεις κ αποκει στο πρωτο διαλεξε ελληνικα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Εκδοση firmware 2.2 λεει. Reboot εκανα (2 φορες). Το μενου το γυρισα στα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει ελληνικη γλωσσα στη συνταξη των μηνυματων... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimmakos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω στην παρεα σας αν και παρακολουθουσα της συζυτησεις εδω και καιρο... εχω ενα προβλημα ομως! οταν ανοιγω το kies χαλαει το ιντερνετ μου δλδ. υπαρει η συνδεση αλλα μ λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ με wifi ειμαι... θελω να κανω αναβαθμιση και δεν μπορω samsung galaxy 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao02 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) ρε παιδια, εβαλα τη froyo, δουλεψε 2 μερες και ξαφνικα εκανε μια επανεκκινηση στα καλα καθουμενα και δεν ξεκιναει. μου βγαζει το λογοτυπο της samsung που αναβοσβηνει και μενει εκει... καμια ιδεα κανεις;; downgrade ισως;;; Edited July 4, 2011 by tolispao02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εκδοση firmware 2.2 λεει. Reboot εκανα (2 φορες). Το μενου το γυρισα στα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει ελληνικη γλωσσα στη συνταξη των μηνυματων... :( Μπες συνταξει μυνηματων και απο εκει πατα το γραναζακι και θα μπει στις ρυθμισεις μυνηματων απο κει διαλεξε και την ελληνικη γλωσσα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μπες συνταξει μυνηματων και απο εκει πατα το γραναζακι και θα μπει στις ρυθμισεις μυνηματων απο κει διαλεξε και την ελληνικη γλωσσα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Φιλε μου επιλεγω Αγγλικα και Ελληνικα αλλα οταν σερνω δεξια το spacebar η γλωσσα παραμενει αγγλικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Φιλε μου επιλεγω Αγγλικα και Ελληνικα αλλα οταν σερνω δεξια το spacebar η γλωσσα παραμενει αγγλικη. Αν θυμαμαι καλα μια εκδοση του Κυριλλου ειχε αυτο το προβλημα.. αλλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως.. Δοκιμασε να φλασσαρεις την ν5.5 και μετα κανε τα updates για 5.6 και 5.7 Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Φιλε μου επιλεγω Αγγλικα και Ελληνικα αλλα οταν σερνω δεξια το spacebar η γλωσσα παραμενει αγγλικη. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω οταν φλασαρα την επισημη JPQ. Γενικα μου χει τυχει καμποσες φορες αυτο το προβλημα. Τωρα χρησιμοποιω αναγκαστικα ελληνικο swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω οταν φλασαρα την επισημη JPQ. Γενικα μου χει τυχει καμποσες φορες αυτο το προβλημα. Τωρα χρησιμοποιω αναγκαστικα ελληνικο swype. Η jpq δεν είναι η επίσημη της samsung έλλας.Η jpi είναι οπότε αν θες να'χεις την επίσημη κ εγγύηση φλάσαρε την jpi.Οσο για το πληκτρολόγιο όντως έχει αυτό το bug η jpq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 αν κάνω το κινητό μου ροοτ και βάλω την 5.5 θα χάσω την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 αν κάνω το κινητό μου ροοτ και βάλω την 5.5 θα χάσω την εγγύηση? Ναι θα την χάσεις Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Κυριλε ποτε θα βγαλεις την 6 final? Στείλε μου αν μπορεις λινκ για την beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Κυριλε ποτε θα βγαλεις την 6 final? Στείλε μου αν μπορεις λινκ για την beta. Στα μέσα αυτής της εβδομάδας είπε. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) Καλησπερα :) Πως μπορω να αποκτησω την v6 beta ? :p :D Edit : Ειμαι οκ Ευχαριστω πολυ :) Edited July 5, 2011 by stastaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Η jpq δεν είναι η επίσημη της samsung έλλας.Η jpi είναι οπότε αν θες να'χεις την επίσημη κ εγγύηση φλάσαρε την jpi.Οσο για το πληκτρολόγιο όντως έχει αυτό το bug η jpq. υπαρχει περιπτωση να περασουμε το πληκτρολογιο της jpq? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 υπαρχει περιπτωση να περασουμε το πληκτρολογιο της jpq? Δεν το γνωρίζω για το λόγω ότι δεν το έψαξα επειδή ήθελα την επίσημη που'χουν κ το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Η jpq δεν είναι η επίσημη της samsung έλλας.Η jpi είναι οπότε αν θες να'χεις την επίσημη κ εγγύηση φλάσαρε την jpi.Οσο για το πληκτρολόγιο όντως έχει αυτό το bug η jpq. Εχω την jpm!Πως φλασαρουμε την jpi και που τη βρισκουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao02 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 ρε παιδια, εβαλα τη froyo, δουλεψε 2 μερες και ξαφνικα εκανε μια επανεκκινηση στα καλα καθουμενα και δεν ξεκιναει. μου βγαζει το λογοτυπο της samsung που αναβοσβηνει και μενει εκει... καμια ιδεα κανεις;; downgrade ισως;;; ευχαριστω πολυ για τις λυσεις που μου δωσατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ για τις λυσεις που μου δωσατε... Θελω να πιστευω οτι δεν το λες ειρωνικα και πως καποιος οντως σε βοηθησε με καποια συμβουλη μεσω pm (γιατι απο την ερωτηση σου και μετα δεν βλεπω κατι να εχει γραφτει που να αναφερεται στο προβλημα σου). Αν οχι, ειναι κριμα να το λες ετσι για τα παιδια που δεν εχουν κανενα προσωπικο οφελος να μην σου απαντησουν.. Ισα-ισα που πολλα παιδια απο εδω μεσα εχουν βοηθησει κι εμενα, αλλα και πολλους αλλους να διορθωσουμε τυχον προβληματα που ειχαμε με το κινητο μας. Απλα θελει λιγο υπομονη και ψαξιμο στους πολυ καλους οδηγους φλασαρισματος που δινει ο Αστροναυτης.. Καποιες ROM ισως να μην "καθισαν" σωστα με την πρωτη σε καποια κινητα (εχω παρομοια πειρα) και χρειαστηκε φλασαρισμα απο την αρχη ή φλασαρισμα άλλης ROM. Προσπαθησε ξανα μονος σου και αν παλι δεν γινει τιποτα τοτε καλο θα ηταν να σου απαντησει καποιος ειδημονας εδω απο τα παιδια γιατι εγω δεν γνωριζω και πολλα. Ολα αυτα εννοειται οτι στα λεω φιλικα και καλοπροαίρετα.. εδω ειμαστε για να βοηθαμε οσο και οταν μπορουμε, ο ενας τον αλλον. Ισως και η περιοδος ειναι τετοια (διακοπες, θαλασσα κλπ) που καταστουν λιγοτερο ενεργη τη συμμετοχη πολλων στο φορουμ.. Edited July 6, 2011 by Aeriko Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poto Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλησπερα, παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω ενα GT-I5800 και πριν απο μια εβδομαδα μεσω ΚΙΕS εβαλα τη Froyo 2.2. Επειδη δεν ειμαι ικανοποιημενος μπορω να ξαναγυρισω σε eclair; Βρηκα μια eclair galaxy στο διαδικτυο και αναρωτιεμαι αν γινεται να τη ξαναβαλω. Εχω συνδεση cosmote και το τηλεφωνο το πηρα περισυ απο το Γερμανο. Μπορει εναλλακτικα να μου το ξαναγυρισουν αυτοι, δεδομενου οτι εινα ακομαι μεσα στην εγγυηση; Μια βοηθεια παρακαλω απο εσας που ξερετε τα πολλα. Ευχαριστω Παράθεση Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλησπερα, παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω ενα GT-I5800 και πριν απο μια εβδομαδα μεσω ΚΙΕS εβαλα τη Froyo 2.2. Επειδη δεν ειμαι ικανοποιημενος μπορω να ξαναγυρισω σε eclair; Βρηκα μια eclair galaxy στο διαδικτυο και αναρωτιεμαι αν γινεται να τη ξαναβαλω. Εχω συνδεση cosmote και το τηλεφωνο το πηρα περισυ απο το Γερμανο. Μπορει εναλλακτικα να μου το ξαναγυρισουν αυτοι, δεδομενου οτι εινα ακομαι μεσα στην εγγυηση; Μια βοηθεια παρακαλω απο εσας που ξερετε τα πολλα. Ευχαριστω Γιατι δεν βαζεις καμια ρομ του κυριλλου θα ισε φουλ ευχαριστημενος. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω... Ακομα και η απλη 2.2 ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη 2.1. (τρεχει καλυτερα περισσοτερες εφαρμογες, λιγοτερα bugs ). ????? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezios Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Για να βάλω την επίσημη jpi θα φλασάρω με την διαδικασία που ακολουθούμε για να βάλουμε custom rom, και ops file αυτό που χρησιμοποιούμε και για την XXJPF, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poto Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω... Ακομα και η απλη 2.2 ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη 2.1. (τρεχει καλυτερα περισσοτερες εφαρμογες, λιγοτερα bugs ). ????? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk το θελω γιατι : το gps πλεον δεν κλειδωνει, το destinator δεν παιζει, μου κανει (οπως ρωτησα παραπανω ) συνεχεια σαρωση πολυμεσων. Προσπαθησα με το fasterfix αλλα δεν ανοιγει με τιποτα(μαυρη οθονη) κατεβασα το busybox αλλα δεν κανει σωστη εγατασταση... Αρα νομιζω οτι με την προηγουμενη εκδοση δεν ειχα αυτα τα προβληματα. Παράθεση Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts