Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOS οποιος μπορει να βοηθησει...μετα απο αντιγραφι της μνημης και τιποτα αλλο το κινητο κολλησε,αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια και απο εκεινη την στιγμη το κινητο δεν ανοιγει φτανει μεχρι το λογοτυπο και κολλαει εκει.Φαινετε οτι φορτωνει,κολλαει και ξανασυνεχιζει αλλα οσο και να το αφησω δεν ανοιγει.Ξαναεβγαλα μπαταρια και το αφησα εκτος για λιγο αλλα τιποτα και παλι.(Χρησιμοποιω την ρομ ν-4 final του κυριλου)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε τι διαφερει;

παντως η v5.0 ειναι η πιο σταθερη και γρηγορη απο ολες... δε μου εχει κολλησει καθολου ενω το δουλευω στο 1300 συνεχεια. και εχω και 112 εφαρμογες.

τωρα που εφτιαξαν (μονα τους) και τα mms

να κανω και μια ερωτηση που την εχω απορια πολυ καιρο. custom rom 2.3 υπαρχει περιπτωση να βγει για το τηλεφωνο μας;

πηγαινε στις ρυθμισεις και διεγραψε εντελως οτι apn ειναι περασμενο στην συσκευη σου (ρυθμισεις-->ασυρματη επικοινωνα-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας-->ονοματα σημειων προσβασης).

μετα ακολουθησε τον οδηγο που εχω φτιαξει στο Blog Μου και επανεφερε τις ρυθμισεις vodafone Που εχω στο αρχειο εκει. τις εχω παρει απο καποιον φιλο με Galaxy s και λειτουργουν και το ιντερνετ και τα mms.

εδω εισαι :

http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html

φιλε TonyK σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου, απλα το ειχα ηδη κανει. απλα με αλλο προγραμμα. ειχα σβησει τα apn και τα εκανα restore απο τοτε που δουλευε. και παλι δεν τα επαιρνα. μεχρι που εστειλα ενα στον εαυτο μου και απο τοτε αρχισε να τα λαμβανει... τι να πω...

Καλησπέρα παιδιά

Έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις για το κινητό μας και βλέπω υπάρχουν πολλά, λόγο φόρτου τις δουλειάς μου δεν έχω χρόνο.

Από οτι βλέπω ο kyrillos13 έχει κάνει πολλά πράγματα για το κινητό μας

Αυτό που θα ήθελα εάν γίνετε κάποιος να δώσει εάν μπορεί εάν οδηγώ για να τα κάνω και εγώ (δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλα αυτά το post) Φαραώ μια τις πρώτες Custom 2.2 την I5800xxjp4

Ευχαριστω!!

Καλησπέρα παιδιά

Έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις για το κινητό μας και βλέπω υπάρχουν πολλά, λόγο φόρτου τις δουλειάς μου δεν έχω χρόνο.

Από οτι βλέπω ο kyrillos13 έχει κάνει πολλά πράγματα για το κινητό μας

Αυτό που θα ήθελα εάν γίνετε κάποιος να δώσει εάν μπορεί εάν οδηγώ για να τα κάνω και εγώ (δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλα αυτά το post) Φαραώ μια τις πρώτες Custom 2.2 την I5800xxjp4

Ευχαριστω!!

Άλλος ένας καταπληκτικός οδηγός από τον χρήστη astronaytis, ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια. Περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το flasarisma αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κινητό! http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE

Παραθεση απο ποστ του kyrillos13

Περνιέται από πάνω κι αυτή ή θέλει wipe data / cache?

Δεν ξέρω, δοκίμασε χωρίς wipe και πες μου.. :P

Δεν ξέρω, δοκίμασε χωρίς wipe και πες μου.. :P

Δεν έχω χρόνο για όλη την διαδικασία του φλασαρίσματος γι' αυτό σε ρώτησα. Επειδή είδα πολλά καλά σχόλια για την beta 1 έλεγα να την βάλω κι εγώ.

Επανέρχομαι σε προηγούμενη ερώτηση......

Έχω την XXJP4..

Αξίζει να βάλω την XXJPN ή με καλύπτει η 4.03 RC του Kyrillos???

Πέρασα την beta2 στης γυναίκας το κινητό, αλλά αφού αλλάζω το locale στα Ελληνικά, δεν με αφήνει να γράψω ελληνικά, θα με κυνηγάει η γυναίκα!!! χαχα!!

Πέρασα την beta2 στης γυναίκας το κινητό, αλλά αφού αλλάζω το locale στα Ελληνικά, δεν με αφήνει να γράψω ελληνικά, θα με κυνηγάει η γυναίκα!!! χαχα!!

Πηγαινε παλι στις ρυθμισεις στο locale text και καπου εχει πληκτρολογιο samsung .Εκει προσθεσε αγγλικα ελληνικα

Πηγαινε παλι στις ρυθμισεις στο locale text και καπου εχει πληκτρολογιο samsung .Εκει προσθεσε αγγλικα ελληνικα

Έτσι το έχω.

Έτσι το έχω.

sorry υπάρχει ένα θεματάκι με το csc (που ρυθμίζει το πληκτρολόγιο). Σε 2-3 μέρες θα βγάλω ένα update.zip που θα φλασάρετε από recovery και θα λύσει το θεματάκι..

Kyrille το ndrive 10 κανει για τη συσκευη μας? Ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι θελει μεγαλυτερη αναλυση. Ρωταω για αυτο που βλεπω στο μαρκετ..

Εχω froyo και την 3.3 ρομ σου και εχω που και που διακοπες οταν μιλαω στο τηλεφωνο,. Το ξαναειχα με την 3.3 την ξαναπερασα και παλι το ιδιο(λιγοτερο μου φαινεται απο τη πρωτη φορα).. Πως διορθωνεται αυτο??

thanks

Kyrille το ndrive 10 κανει για τη συσκευη μας? Ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι θελει μεγαλυτερη αναλυση. Ρωταω για αυτο που βλεπω στο μαρκετ..

Εχω froyo και την 3.3 ρομ σου και εχω που και που διακοπες οταν μιλαω στο τηλεφωνο,. Το ξαναειχα με την 3.3 την ξαναπερασα και παλι το ιδιο(λιγοτερο μου φαινεται απο τη πρωτη φορα).. Πως διορθωνεται αυτο??

thanks

Δεν έχω εντοπίσει πρόβλημα στην v3.3 απότι θυμάμαι. Βάλε την v5.0 μόλις βγει. To NDrive μια χαρά δουλεύει στο κινητό μας.

Δεύτερη μέρα με την 5.0 και τη cpu στα 1066 max και min και το κινητό πραγματικά πετάει.

Ούτε κολλήματα ούτε καθυστερήσεις.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα κολλήματα και οι καθυστερήσεις πρέπει να γινόντουσαν από το setcpu κυρίως όταν το max και το min είχαν μεγάλη απόκλιση. Από την στιγμή που τα έχω και τα δύο ίδια, το κινητό είναι σε άλλο γαλαξία.

Και η μπαταρία με αρκετή χρήση το βράδυ στο 60%.

Ξανά μπράβο Κύριλλε.

Σήμερα θα δοκιμάσω τα 1333.

ΒΟΗΘΕΙΑ

προσπαθώ να βάλω τη v.5.0 beta1 ολλα κανονικα φορτωνουν και εκει που ανοιγει κανονικα το κινιτο μου τρωει κόλλημα στο πρασινο ανθρωπακι της android.

Ενω ολλα τα κανο κανωνικα.

ΒΟΗΘΕΙΑ

προσπαθώ να βάλω τη v.5.0 beta1 ολλα κανονικα φορτωνουν και εκει που ανοιγει κανονικα το κινιτο μου τρωει κόλλημα στο πρασινο ανθρωπακι της android.

Ισως σου παρει λιγη ωρα μεχρι να ανοιξει μην πανικοβαλλεσαι

ΒΟΗΘΕΙΑ

δοκίμασε την beta2...

Καλησπερα :) Κυριλλε εχω την beta1 να βαλω την beta2 ? εχει πολλες διαφορες? :D

Η beta2 εχει θεμα με το Ελληνικο πληκτρολογιο?

Καλησπέρα, Ναι έχει ένα θέμα με το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά θα διορθωθεί στην final. Η beta2 προσθέτει το CWM Recovery όπου είναι μια custom recovery. Επειδή έχω φροντηστήριο τώρα κάνε ένα google search να δεις τι είναι :P

Καλησπέρα, Ναι έχει ένα θέμα με το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά θα διορθωθεί στην final. Η beta2 προσθέτει το CWM Recovery όπου είναι μια custom recovery. Επειδή έχω φροντηστήριο τώρα κάνε ένα google search να δεις τι είναι :P

Ξερω, ξερω τι ειναι :P το εχω διαβασει :D

Καλο μαθημα να εχεις :)

Κυριλλε στην 4.1 υπηρχε το παζλ για να ξεκλειδωνουμε την οθονη!!Τωρα στη 5.0 beta δεν υπαρχει,ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;; (Κλαψ!!!!) Να μη ξεχασω κι εγω να πω οτι οντως ειναι αψογη και η καινουργια εκδοση!!!

Θελουμε το παζλ!!!!!!!! (:lol::lol::lol:)