kabamaru13 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Επειδη οπως ολοι γνωριζεται οτι ασχολουμε πολυ με το εν λογω κινητο θελω να σας παρακαλεσω ποτε να μην φλασαρεται ρομ που περιεχουν αρχειο boot στις one package η αρχειο Bootloader σε ρομ που εχουν περισσοτερα αρχεια συνηθως stock rom..Δεν θα περνατε τα αρχεια αυτα στο odin .Στην μεν πρωτη περιπτωση θα αφαιρειτε το αρχειο με το προγραμμα Total Commander στην δευτερη δεν θα βαζεται στο odin το αρχειο Bootloader.Κινδυνευει να μην ανοιξει το κινητο σας.Για να δειτε ολα αυτα θα αποσυμπιεζεται τις ρομ που φλασαρεται και θα βλεπεται τι περιεχουν.Προσοχη οι ρομς του κυριλλου δεν εχουν κανενα μα κανενα τετοιο κινδυνο.Κατεβασα μια ρομ απο το http://www.samfirmware.com και ηταν της μορφης one package δηλαδη θα επρεπε να βαλω το ops και το αρχειο tar στο one package και να φλασαρω οπως και εκανα .Το κινητο δεν ανοιξε παλι με κανεναν τροπο και κανοντας μετα αποσυμπιεση της ρομ ειδα οτι περιειχε αρχειο boot και επειδη ειμαστε πανω απο ολα μια καλη παρεα σας παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια.Δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα περισσοτερη προσοχη.Δεν εφταιγα εγω και καποιοι απο εδω μεσα ξερουν αν ειμαι η οχι ασχετος.Ελπιζω να μην σας κουρασα και ισως μεχρι το βραδυ να ανεβει νεος οδηγος φλασαρισματος και οχι μονο. Επισης μετα απο συζητηση με υπαλληλο της vodafone σε καποιο καταστημα μου ειπε πως κατι αναλογο μπορει να συμβει και με αναβαθμιση μεσω kies γιατι αυτη την περιοδο και δεν γνωριζω για ποσο ακομα η ποσο πριν μιλουσε υπαρχει προβλημα με τον server της Samsung στα κεντρικα εγω φιλε astronayti πριν καμια εβδομαδα επαθα το εξης κουφο περασα σε φιλαρακι την τελευταια official I5800XWJPF με τον κλασικο τροπο που περναμε τα ρομ του κυρριλου γιατι ητανε αρχειο tar. με odin εβαλα τα tar και apolo ops μου περασε την ρομ στο κινητο εγινε Μπλε εγραψε pass και περιμενα να κανει επανεκκινηση περιμενα κανα δεκαλεπτο και αυτο ειχε κολλησει στο logo samsung τοτε καταλαβα οτι ειχε γινει Μλκια προσπαθησα να το ανοιξω και κολλαγε στο logo samsung λεω και εγω τοτε παει το κινητο μλκ το μπρικαρες :oops: δεν ηταν και δικο μου .εβγαλα την μπαταρια το αφησα κανα 20λεπτο . καταφερα να μπω σε download mode και του περασα την I5800XXJPF και ολα αυτα επειδη ο φιλος μου δεν ηθελε να του περασω custom rom .εγω προσωπικα αλλη φωρα official rom δεν ξαναπερναω Παράθεση Kyrillos rom v5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κύριλλε η rom σου είναι φοβερή απλά παρατήρησα κάτι....είδα τα screenshots που έβαλες στο forum και ο kernel που είναι στο screenshot έχει διαφορετικό όνομα από αυτόν που έχω εγώ....το ίδιο είναι?? Όχι δεν είναι ο ίδιος κερνελ. Η v5.0 beta φοράει τον Fugumod v2.4 Alpha5 και αυτός στα screenshots είναι ο Fugumod v2.4 Alpha17, που έχει πολλές αλλαγές, και είναι αρκετά σταθερός αλλά μερικές φορές εμφανίζεται bug με το power menu (δεν εμφανίζεται και θέλει reboot) Αλλαξα το wallpaper και δεν βρισκω το προεπιλεγμενο να το ξαναβαλω σε ποιο φακελο ειναι? http://www.megaupload.com/?d=E67GHLOW Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια θελω και εγω να κανω μια ερωτηση, Με το δικο μου ολα καλα χαρη στον Κυριλο, τωρα εροιμαζομαι για την 5 beta Του αδερφου μου ειναι χαλασμενο το κουμπακι volume με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει σε download mode. Υπαρχει τροπος να περασω froyo και μετα τις ρομ του Κυριλλου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια θελω και εγω να κανω μια ερωτηση, Με το δικο μου ολα καλα χαρη στον Κυριλο, τωρα εροιμαζομαι για την 5 beta Του αδερφου μου ειναι χαλασμενο το κουμπακι volume με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει σε download mode. Υπαρχει τροπος να περασω froyo και μετα τις ρομ του Κυριλλου??? Λοιπόν καταρχήν δεν προτείνω να φλασάρεις χωρίς να έχεις download mode. Γίνεται αλλά αν σου γίνει soft brick (δηλαδή κολάει στο i5800) τότε δεν θα μπορείς να μπεις σε download ή recovery mode και θα θέλει service το κινητό. Αφού το κινητό είναι στην εγγύηση γιατί δεν το πάει :P Επίσης, δεν χρειάζεται να περάσεις froyo πρώτα. Βάλε κατευθίαν την ρομ μου. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ευχαριστω πολυ Κυριλε. Και εγω να σου πω την αληθεια δεν θελω να ρισκαρω, αλλα βλεπει το δικο μου με τις ρομ σου και δεν την παλευει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) kyrillos13 οχι αυτο το μπλε της 5.0 beta ενοω Edited May 5, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 kyrillos13 οχι αυτο το μπλε της 5.0 beta ενοω αα. πάτα το δάχτυλο σου στην οθόνη για 3 δεύτερα => wallpapers => honeycomb wallpapers Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια θελω να κανω ξανα ροοτ το κινητο για να βαλω το I5800XWJPF αμα περασω τις εφαρμογες με το προγραμμα που εχουν προεγκατεστημενο στην καρτα μνημης θα σωθουν η θα πρεπει να εγκαταστησω to titanium???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 O ύμνος του λειτουργικού μας! Πολύ μπροστά βέβαια μιας και κυκλοφόρησε το 1999! Και οι στοίχοι για όσους δυσκολεύονται! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εγω φιλε astronayti πριν καμια εβδομαδα επαθα το εξης κουφο περασα σε φιλαρακι την τελευταια official I5800XWJPF με τον κλασικο τροπο που περναμε τα ρομ του κυρριλου γιατι ητανε αρχειο tar. με odin εβαλα τα tar και apolo ops μου περασε την ρομ στο κινητο εγινε Μπλε εγραψε pass και περιμενα να κανει επανεκκινηση περιμενα κανα δεκαλεπτο και αυτο ειχε κολλησει στο logo samsung τοτε καταλαβα οτι ειχε γινει Μλκια προσπαθησα να το ανοιξω και κολλαγε στο logo samsung λεω και εγω τοτε παει το κινητο μλκ το μπρικαρες :oops: δεν ηταν και δικο μου .εβγαλα την μπαταρια το αφησα κανα 20λεπτο . καταφερα να μπω σε download mode και του περασα την I5800XXJPF και ολα αυτα επειδη ο φιλος μου δεν ηθελε να του περασω custom rom .εγω προσωπικα αλλη φωρα official rom δεν ξαναπερναω Το κακο για μενα ειναι οτι δεν ανοιξε και ξερω και το λογο .Απλα δεν περιμενα με τιποτα να ειχε αρχειο boot μεσα η rom one package.Υπομονη λιγες μερες θα κανω.Προσοχη ομως σε εσας που δοκιμαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αν θες τις ρυθμισεις στειλε μου pm, ο αδερφος μου ειναι στη vodafone :P δυστυχως τη ρομ σου θα αργησω να την βαλω γιατι σε μια εβδομαδα αρχιζω πανελληνιες.. στις 26 Μαιου ομως θα ειμαι παρων για να απολαυσω την τελικη εκδοση της υπεροχης ρομ σου :) Y.Σ.: κατεβασα και την beta, οχι για να την βαλω, απλα για να μετραει το κοντερ του hotfile χαχαχα!!!26 ακουω..δινεις και αοθ ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Έβαλα την νέα rom του κύριλλου v5.0beta είναι η κάλυτερη μέχρι στιγμη που έχω δοκιμάσει είναι αρκετά σταθερή την τρέχω2 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ενα μεγάλο μπράβο στο developer μας που έχει γίνει η αιτία για να κρατήσω το κινητό μου για περισσότερο καιρο απο ότι υπολόγιζα μετά την πρώτη γνωριμία μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos13 να δοκιμασω το apk απο το xda στο παρακατω λινκ στην 5.0 beta η θα μου το κανει μπαχαλο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos13 να δοκιμασω το apk απο το xda στο παρακατω λινκ στην 5.0 beta η θα μου το κανει μπαχαλο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297 το έχω δοκιμάσει... Θα σου μπρικάρει το κινητό (soft brick) και θα πρέπει να ξαναφλασάρεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αρχηγέ απαγορεύονται τα greeklish!!! για σε όλη την παρέα ,,,,,πήγα να κάνω αναβάθμιση όπως λένε η οδηγίες που έχετε γράψει και η πρώτη δεν πέτυχε και ξανά προσπάθησα ξανά και πέτυχε με την δεύτερη αλλα τώρα το κινητό δεν ανοίγει εδώ έχω βγάλει την πατάρια για αρκετές ώρες και την ξανά έβαλα και τίποτα δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα, σήμερα κατέβασα την νέα έκδοση του kies, την _11, και μάλλον έχει έρθει και αναβάθμιση για το κινητό, μόνο που δεν έχω την 2.1 για να το ελέγξω, κάποιος μπορεί να το κάνει και να μας πει; και επίσης πως γυρνάμε στην 2.1, σε περίπτωση που χρειαστεί service το κινητό; Αφήστε το το ξέρω:ninja::ninja: Edited May 6, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα κατέβασα την νέα έκδοση του kies, την _11, και μάλλον έχει έρθει και αναβάθμιση για το κινητό, μόνο που δεν έχω την 2.1 για να το ελέγξω, κάποιος μπορεί να το κάνει και να μας πει; και επίσης πως γυρνάμε στην 2.1, σε περίπτωση που χρειαστεί service το κινητό; Αφήστε το το ξέρω:ninja::ninja: Ας γραψει καποιος αναλυτικα πως θα γυρισουμε πισω στην oficial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα κατέβασα την νέα έκδοση του kies, την _11, και μάλλον έχει έρθει και αναβάθμιση για το κινητό, μόνο που δεν έχω την 2.1 για να το ελέγξω, κάποιος μπορεί να το κάνει και να μας πει; και επίσης πως γυρνάμε στην 2.1, σε περίπτωση που χρειαστεί service το κινητό; Αφήστε το το ξέρω:ninja::ninja: Δεν έχει βγει update λογικά. Αν βρει θα ανέβει samfirmware και μετά από κάνα μήνα θα έρθει Ελλάδα. για σε όλη την παρέα ,,,,,πήγα να κάνω αναβάθμιση όπως λένε η οδηγίες που έχετε γράψει και η πρώτη δεν πέτυχε και ξανά προσπάθησα ξανά και πέτυχε με την δεύτερη αλλα τώρα το κινητό δεν ανοίγει εδώ έχω βγάλει την πατάρια για αρκετές ώρες και την ξανά έβαλα και τίποτα δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω άλλο Πω τι καντεμιά ****ωωωω. Είναι νεκρό τελείως? Δεν πάει ούτε στο bootloader? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos help..πως μπορω να βαλω το κανονικο θεμα του 2.2? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Πω τι καντεμιά ****ωωωω. Είναι νεκρό τελείως? Δεν πάει ούτε στο bootloader? ναι νεκρο τελιος Edited May 6, 2011 by kakos2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 για σε όλη την παρέα ,,,,,πήγα να κάνω αναβάθμιση όπως λένε η οδηγίες που έχετε γράψει και η πρώτη δεν πέτυχε και ξανά προσπάθησα ξανά και πέτυχε με την δεύτερη αλλα τώρα το κινητό δεν ανοίγει εδώ έχω βγάλει την πατάρια για αρκετές ώρες και την ξανά έβαλα και τίποτα δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω άλλο φίλε kakos αυτό μου έτυχε πριν 2 εβδομάδες περίπου και έκανα το εξής και πέτυχε το κινητό βάλτο σε download mode και μετά φλάσαρε το xxjpf (όχι όμως one package) το κανονικό με τα 4 αρχεία που είναι και άστο εμένα μου έκανε μισή ώρα να το φλασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos help..πως μπορω να βαλω το κανονικο θεμα του 2.2? ορίστε http://www.megaupload.com/?d=1H412QLL , βάλτο με root explorer. (αντικατέστησε μόνο τα .apk αρχεία στον φάκελο /system/framework/) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Άλλος ένας καταπληκτικός οδηγός από τον χρήστη astronaytis, ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια. Περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το flasarisma αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κινητό! http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos η τελικη 5 ποτε θα ειναι ετοιμη?το λινκ δεν λειτουργει για το theme..stock android 2.2 μπορουμε να βαλουμε θεμα?η αναγκαστικα αυτο της samsung? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 kyrillos η τελικη 5 ποτε θα ειναι ετοιμη?το λινκ δεν λειτουργει για το theme..stock android 2.2 μπορουμε να βαλουμε θεμα?η αναγκαστικα αυτο της samsung? δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμη η v5.0. σχετικά με το λινκ για το θέμα, λειτουργεί απλά κάνε καμιά 5αρια refresh (f5). :) stock android δεν έχω δει.. στείλε λινκ μήπως μπορώ να κάνω κάτι. EDIT: τώρα είδα ότι εσύ ρώτησες για το στοκ θέμα στο xda :D Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts