kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μετρήσεις με επεξεργαστή στα 1000 Με Linpack αποτέλεσμα MFLOPS 12.6 Με Quadrant 494 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Astronayths, βγηκε update για το κερνελ και ειναι πιο σταθερο. Δες στο xda. Fugumod! Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Astronayths, βγηκε update για το κερνελ και ειναι πιο σταθερο. Δες στο xda. Fugumod! Sent from my Awesome Galaxy 3 Θα το τσεκαρω το μεσημέρι και θα το περάσω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μαθε απεξω το "πιστευω", και το "πατερ ημων". Μετα παρε τηλεφωνο την samsung και πες τους οτι σημερα το πρωι που χτυπησε το ξυπνητηρι δεν εναψε η οθονη και εβγακες την μπαταρια και το κινητο ανοιγει αλλα δεν ανοιγει η οθονη. Μην τους αναφερεις με τιποτα οτι επεσε το κινητο, τα υπολοιπα εξαρτονται απο αυτους. Ενημερωσε με τι θα σου πουν κλπ... Καλη τυχη φιλε. Sent from my Awesome Galaxy 3 Σε ευχαριστω Κύριλλε, Η οθόνη ανοιγει, μου ζηταει το πιν αλλά δεν μπορω να το πληκτρολογησω γιατί το πάτημα στην οθόνη αφης δε λειτουργει,ειναι νεκρο... κι ότι ετοιμαζομουνα για αναβαθμιση..@@@@ την ατυχία μου!!!! Να΄σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μετρήσεις με επεξεργαστή στα 1000 Με Linpack αποτέλεσμα MFLOPS 12.6 Με Quadrant 494 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Σκοτώνει... :heat::heat::heat::shoot::shoot::shoot: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Με το νεο update kernel παρατηρω θερμοκρασια οπως και με αυτο που περασα χθες.Στα 1300 ο επεξεργαστης ενα με δυο βαθμους πανω και οχι παντα.Λυθηκε το προβλημα με το λογοτυπο και το bluetooth. Μετρησεις mflpos 14.416 quandrant 529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstam Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κυριλλε και αστροναυτη ηθελα να σας ρωτησω τι ακριβως κανουμε για να περασουμε στο κινητο την εκδοση του κυριλλου. Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος που να λέει συγκεντρωμενα τα βηματα? Γιατι εδω στις διαφορες σελιδες εχει οδηγιες αλλα ειναι καπωε μπλεγμενες..αλλου λεει ροοτ αλλου φλασαρισμα..αλλου λεει να βαλεις εφαρμογες εξτρα, αλλου λεει οτι ειναι ενσωματωμενες.. Σορρυ αν εγινα κουραστικος..απλα οπως ειναι το κινητο απο τη μαμα του κολλαει λιγο κ ειναι εκνευριστικο... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κυριλλε και αστροναυτη ηθελα να σας ρωτησω τι ακριβως κανουμε για να περασουμε στο κινητο την εκδοση του κυριλλου. Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος που να λέει συγκεντρωμενα τα βηματα? Γιατι εδω στις διαφορες σελιδες εχει οδηγιες αλλα ειναι καπωε μπλεγμενες..αλλου λεει ροοτ αλλου φλασαρισμα..αλλου λεει να βαλεις εφαρμογες εξτρα, αλλου λεει οτι ειναι ενσωματωμενες.. Σορρυ αν εγινα κουραστικος..απλα οπως ειναι το κινητο απο τη μαμα του κολλαει λιγο κ ειναι εκνευριστικο... ευχαριστω Στην υπογραφή του κυρίλλου υπάρχει αναλυτικός οδηγός. Ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε μαs Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ερώτηση προς τον Κύριλλο: Θέλει πολύ μανούρα για να γίνει μια custom rom για το κινητό μας; Θέλω να πω, αν μαζευτούμε δυο τρεις μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό; Αν η ερώτησή μου είναι μ@λ@κί@, απλώς αγνόησέ την... :alien: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γεια σας παιδιά!έβαλα το overclock από το xda και το κινητό κρασάρει...το πέρασα πριν λίγο και έκανα το κινητό 2 φορές reboot...τι να κάνω :blink: ? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ερώτηση προς τον Κύριλλο: Θέλει πολύ μανούρα για να γίνει μια custom rom για το κινητό μας; Θέλω να πω, αν μαζευτούμε δυο τρεις μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό; Αν η ερώτησή μου είναι μ@λ@κί@, απλώς αγνόησέ την... :alien: Απλά θέλει υπομονή γνώσεις χρόνο και διάβασμα! :) Είναι κάπως δύσκολο αλλά ότι θέλετε μπορείτε να μου λέτε και αν γίνετε θα το προσθέτω στην ρομ. Ότι έχετε να προτείνετε κάντε το :) Γεια σας παιδιά!έβαλα το overclock από το xda και το κινητό κρασάρει...το πέρασα πριν λίγο και έκανα το κινητό 2 φορές reboot...τι να κάνω :blink: ? Δεν είναι ακόμα πού σταθερό. Πια έκδοση πέρασες? Όταν λες crasharei? force close? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γεια σας παιδιά!έβαλα το overclock από το xda και το κινητό κρασάρει...το πέρασα πριν λίγο και έκανα το κινητό 2 φορές reboot...τι να κάνω :blink: ? Τι ακριβως σου κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 έκανα εγκατάσταση το angry birds και κατα την εγκατάσταση κράσαρε,μετά σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή και κράσαρε και τώρα μόλις το έκανα reboot Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 έκανα εγκατάσταση το angry birds και κατα την εγκατάσταση κράσαρε,μετά σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή και κράσαρε και τώρα μόλις το έκανα reboot Χαμηλωσε για αρχη τον επεξεργαστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ ευχαριστώ αα και μόλις τώρα έπαιξα λίγο το gt race academy (ξέρετε) και δεν έστριβε σαν να μην πάει καλα Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) οκ ευχαριστώ αα και μόλις τώρα έπαιξα λίγο το gt race academy (ξέρετε) και δεν έστριβε σαν να μην πάει καλα Να παρακολουθεις την θερμοκρασια συνεχεια.Και επισημαινω σε ολους ιδιαιτερη προσοχη με την αυξηση του επεξεργαστη.Αν δεν γνωριζεται δεν πειραζεται και καλο θα ηταν να το δοκιμασουμε μερικες μερες και οσοι το εχουμε βαλει και να το περασουν και οι υπολοιποι μετα.Να δουμε αντιδρασεις πρωτα.Και φυσικα ολα γινονται με ευθυνη του καθενος για το κινητο του Edited April 6, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει το κινητό?και εάν ναι πώς βγαίνει? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει το κινητό?και εάν ναι πώς βγαίνει? Δεν νομίζω να χαλάσει αλλά με προσοχή. Πιστεύω έχεις βάλει το setcpu... βαλτο set on boot στα 1000 το max. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 αα και η θερμοκρασία του κινητού είναι εντάξει...διάβασα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία 1-2 βαθμούς είναι μια χαρά Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ Κύριλλε ευχαριστώ!! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 αα και η θερμοκρασία του κινητού είναι εντάξει...διάβασα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία 1-2 βαθμούς είναι μια χαρά Παν μετρον αριστον:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κύριλλε πειράζει να μην κατεβάσω τον επεξεργαστή?? γ@@@ει έτσι :O Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κύριλλε πειράζει να μην κατεβάσω τον επεξεργαστή?? γ@@@ει έτσι :O Φυσικά αν δεν κολάει και λειτουργεί μια χαρά μην τον κατεβάσεις... εγώ από το πρωί τον έχω 1300 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μου βγάζει το logs provider τερματίστηκε απροσδόκητα...τι να κάνω το βγάζει συνέχεια αα και έχω την indroid rom 3.0 Κύριλλε μήπως να έβαζα την δικιά σου..και κάτι άλλο πώς βγάζουμε αυτόν τον kernel me to overclock? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μου βγάζει το logs provider τερματίστηκε απροσδόκητα...τι να κάνω το βγάζει συνέχεια αα και έχω την indroid rom 3.0 Κύριλλε μήπως να έβαζα την δικιά σου..και κάτι άλλο πώς βγάζουμε αυτόν τον kernel me to overclock? με φλασάρισμα. υπάρχει και ένας άλλος τρόπος αλλα βαριέμε να σου πω τώρα. θα σου στείλω πμ σε 2' σχετικά με την ρομ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα! καταρχάς ένα ευχαριστω στον φίλο astronaytis για τον οδηγο φρασαρισματος (και φυσικα τον kyrillo για τις ρομ του :P). εχω περασει ηδη τα 2.2 και σκεφτομαι να φλασαρω την ρομ του κυριλλου 3.3. μια ερωτηση. το παρτιτιον στην sd ειναι απαραιτητο? και επισης σε τι χρησιμευει η διαδικασια για το live cd που περιγραφεται στο φορουμ του xda-developers? :) Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts