kyrillos13 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) πως θα δω αν το βλεπει χωρις να πειραξω κατι και κανω πατατα? απλά μόλις το συνδέσεις, πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα κίτρινο κουτάκι. :) μετά πάτα start! Update: Ανεβάζω νέα έκδοση (v3.1) prerooted και με ανανεωμένο data2sd (1gb εσωτερική μνήμη..) (όσοι έχουν ήδη την v3.0 επιλέγουν την no wipe version και δεν χάνουν τα δεδομένα τους!) Δουλευει μια χαρα μεσω virtualbox αρκει να ενεργοποιησεις το usb στις επιλογες του virtualbox! Κυριλλε, αν δεν βαριεσαι μπορεις να μου δωσεις ενα link για την rom σου που να εχει και το lagfix? Και μια αλλη ερωτηση. Η ρομ σου εχει τις στοκ εφαρμογες της Samsung π.χ. για τις επαφες και τα μηνυματα ή αυτες του Android; τις στοκ στης Samsung. εδώ λινκ με πληροφορίες, περίμενε καμια ώρα να ανεβάσω την καινούρια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Edited March 19, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 απλά μόλις το συνδέσεις, πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα κίτρινο κουτάκι. :) μετά πάτα start! Update: Ανεβάζω νέα έκδοση (v3.1) prerooted και με ανανεωμένο data2sd (1gb εσωτερική μνήμη..) (όσοι έχουν ήδη την v3.0 επιλέγουν την no wipe version και δεν χάνουν τα δεδομένα τους!) τις στοκ στης Samsung. εδώ λινκ με πληροφορίες, περίμενε καμια ώρα να ανεβάσω την καινούρια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Δεν εχει κιτρινο κουτακι αρα δεν το βλεπει την πατησαμε :lol: Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Δεν εχει κιτρινο κουτακι αρα δεν το βλεπει την πατησαμε :lol: αριστερα δεν σου λεει οτι συνδεθηκε? το έχεις σε download mode? edit: πρέπει να εγκαταστήσεις και το kies ξέχασα...:) Edited March 19, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 απλά μόλις το συνδέσεις, πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα κίτρινο κουτάκι. :) μετά πάτα start! Update: Ανεβάζω νέα έκδοση (v3.1) prerooted και με ανανεωμένο data2sd (1gb εσωτερική μνήμη..) (όσοι έχουν ήδη την v3.0 επιλέγουν την no wipe version και δεν χάνουν τα δεδομένα τους!) τις στοκ στης Samsung. εδώ λινκ με πληροφορίες, περίμενε καμια ώρα να ανεβάσω την καινούρια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Ωραιος! Γενικα στις στοκ εφαρμογες της Samsung με την ρομ σου, παρατηρειται καποιο lag; Η νεα ρομ (jpm) τι αυτονομια εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) οκ το ειδε το odin πως το σταματαω και ξανανοιγω το κινητο? οκ Edited March 19, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Κυριλλε ανεβηκε η 3.1?Αν ναι ποια βηματα θα παραλειψουμε οσοι θελουμε να βαλουμε την no wipe διοτι περασαμε χθες την 3.0 ^^ edit:Οκ διαβασα στο xda πληροφοριες για το τι και πως.το θεμα ειναι οτι χαθηκε το Link για την no wipe ;p Edited March 19, 2011 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Κυριλλε η rom που εφτιαξες ειναι η τελικη version? και για το flasharisma ακολουθω διαδικασια με το odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 παιδια καλησπερα.ειχα πια παλιοτερη rom 2.2 και εβαλα την JPM.το rοοτ ομως παρεμεινε..δεν εχει φυγει το εικονιδιο superuser.κανω το unroot με την εφαρμογη z4 αλλα δεν γινεται τιποτα..to τηλεφωνο παραμενει rooted.τι πρεπει να κανω για να γινει unroot?? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Sory Φλασαρετε την wipe γιατι πολλοι εχουν προβλημα με τη no wipe γιαυτο την εβγαλα. Παω σε παρτυ.τεχνικη υποστηριξη μετα τις 1.00.... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παω σε παρτυ. Καλή διασκέδαση! Έχω μια ερώτηση, αν ξέρει κάποιος στο φόρουμ ας απαντήσει: Θέλω να βάλω τους χάρτες Mapnik στην κάρτα μου (για το Maverick - ένα σούπερ προγραμματάκι για off-road navigation) οι οποίοι είναι σε χιλιάδες μικρά αρχεία και πιάνουν πάρα πολύ χώρο. Στη σελίδα του Maverick λέει να κάνουμε φόρματ στην κάρτα σε FAT32 με 2048 bytes cluster size για να πιάνουν λιγότερο χώρο. Πως θα επηρεάσει αυτό τα κολπάκια που κάνουμε με την μετατροπή σε ext4; Με ποια σειρά πρέπει να φορμάρω την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas110587 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 καλησπερα παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει lagfix gia tin jpm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 εχει κανεις τις αναλυτικες οδηγιες για την εγκατασταση της rom του kyrillou? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 παιδια καλησπερα!lagfix για την jpm υπαρχει?το υπαρχων lagfix v2 δεν λεει να τρεξει για την jpm... Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evans1969 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Kαλησπέρα και απο μένα και θα ηθελα να εκφράσω τα ευχαριστώ στον Κύριλλο και ειδικά στον Astronayti για την απεριόριστη βοήθεια του στην εγκατάσταση της 3.0. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 συγχαρητηρια στον κυριλλο. πραγματικά πολύ ευχαριστο που υπαρχουν τετοια άτομα σε φόρουμ και βοηθουν τόσο πολύ. δε σκαμπαζω και πολύ απο αυτα. για το λόγο αυτό, περίμενα την επισημη froyo και δεν τολμουσα να ακολουθήσω τις οδηγίες του κύριλλου. ούτε root εχω κάνει ούτε τίποτα. κατεβαζω κάποιες εφαρμογες, έχω μηδενισει το apn κλπ (δε θέλω το 3g) και έχω βαλει το navigon (με κάποιον τροπο που βρήκα απο ίντερνετ.....και λειτουργεί άψογα.) επειδή λοιπόν καθυστερεί η επισημη έκδοση του 2.2 σκέφτομαι να βάλω αυτή του κύριλλου. (την τελευταία που απ ότι βλεπω γίνεται πάταγος). και ρωτω: χρειάζεται να είμαι root; θα χασω τους χαρτες που κατεβασα για το navigon; θα χρειαστω να ξαναμηδενισω το apn και γενικά ό τι άλλες ρυθμισεις έχω κανει;;;; σόρρυ που πρήζω απλά έχω χαθεί με τις οδηγίες. (είναι και πολλά που έχει κάνει ο κύριλλος...:O και χαθηκα στις σελιδες. ) τα apps που κατεβασα, τα κάνω backup στον υπολογιστή μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μια βοηθεια θα ηθελα οσον αφορα το titanium.Δε το εχω ξαναχρησιμοποιησει.Θελω να περασω αυριο την 3.1 του Κυριλλου αλλα δε θέλω να χασω ρυθμισεισ και apps.Στο titanium εκανα τα εξησ.Πηγα στην καρτελα backup/restore και μετα απο το μενου πατησα το batch.Και απο εκει πατησα το backup all user apps and system data.Αν εκανα καλα μεχρι εδω,αυριο μολισ τελειωσω το φλασαρισμα θα πατησω το restore missing apps and all system data?Και κατι τελευταιο.Το backup που το κρατάει?αφού κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων,format κτλ.Πωσ επαναφερουμε αυτα που θέλουμε. Sorry για το μεγεθοσ αλλά πρέπει να τα ξεμπερδεψω :-) Ευχαριστώ! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marogatos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ενα μεγαλο μπραβο στον kyrillo για τη δουλεια του και την υπομονη του.Ειμαι νεο μελος και εχω βαλει κι εγω τη 2.2,προσπαθω να βαλω τη v3.0 αλλα μου βγαζει (check ops files).τι πρεπει να βαλουμε στο ops? κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 παιδια καλησπερα!lagfix για την jpm υπαρχει?το υπαρχων lagfix v2 δεν λεει να τρεξει για την jpm... Δοκιμασα κι εγω το lagfix στην JPM διχως αποτελεσμα. Ομως το κινητο στην JPM δεν εχει ιδιαιτερα ενοχλητικο lag οπως οι προηγουμενες εκδοσεις, δε νομιζω οτι χρειαζεται! Αν βγει παντως καλοδεχουμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cplakias Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μια βοηθεια θα ηθελα οσον αφορα το titanium.Δε το εχω ξαναχρησιμοποιησει.Θελω να περασω αυριο την 3.1 του Κυριλλου αλλα δε θέλω να χασω ρυθμισεισ και apps.Στο titanium εκανα τα εξησ.Πηγα στην καρτελα backup/restore και μετα απο το μενου πατησα το batch.Και απο εκει πατησα το backup all user apps and system data.Αν εκανα καλα μεχρι εδω,αυριο μολισ τελειωσω το φλασαρισμα θα πατησω το restore missing apps and all system data?Και κατι τελευταιο.Το backup που το κρατάει?αφού κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων,format κτλ.Πωσ επαναφερουμε αυτα που θέλουμε. Sorry για το μεγεθοσ αλλά πρέπει να τα ξεμπερδεψω :-) Ευχαριστώ! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Εισαι οκ με το backup.Τα άρχεία του backup τα κρατά στην εξωτερική κάρτα την sd. Θα πρέπει να κάνεις backup και την καρτα SD στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή. (Ενας απλός τρόπος και εύκολος συνδέεις το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο και αντιγράφεις όλα τα αρχεία της καρτας SD σ'ένα κατάλογο του σκληρού δίσκου) Επίσης θα πρέπει να έχεις και το αρχείο της εγκατάστασης του titanium.apk ( http://matrixrewriter.com/android/ ) καθώς θα πρέπει να το εγκαταστήσεις (αφου έχεις κάνει όλη την διαδικασία αναβάθμισης και φορμαρίσματος της εξωτερικής καρτας όπως αναφερεται σε προηγούμενο post) για να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις του συστήματος και τα προγράμματα που είχες πριν την αναβάθμιση. Ελπίζω να βοήθησα;) Παράθεση Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΡΚΕΤΟΙ , ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ!! ΕΛΕΟΣ. ! ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΚΑΝΤΕ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, 10-15 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΟΜΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Tι διαφορά έχει η 3.1 από την 3.0; Εγώ εδώ και 3 μέρες που έχω την 3.0 δεν έχω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) LAUNCHER PRO KAI BUG ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΕΠΑΦΩΝ ΤΗΣ HOMESCREEN , CHANGE SHORTCUT-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-ΕΠΑΦΕΣ-DEFAULT ICON BACKUP ME TITANUM KAI SD ΜΕΤΑ. ΠΑΤΗΜΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-BATCH-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΟΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΒACKUP ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ TITANIOUM BACKUP. ΟΠΩΣ ΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ(NAVIGON) TO FAKΕΛΟ NAVIGON Tι διαφορά έχει η 3.1 από την 3.0; Εγώ εδώ και 3 μέρες που έχω την 3.0 δεν έχω πρόβλημα... ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ PREROOTED ΟΜΩΣ Η 3.1. Κυριλλε η rom που εφτιαξες ειναι η τελικη version? και για το flasharisma ακολουθω διαδικασια με το odin? 1.αρχικα θα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχετε μια FROYO 2.2 περασμενη στο κινητακι μας 2. backup θα κανετε μεσο του TITANIUM ΣΤΗΝ DATA σας και επισης backup στην sdard. 3. FORMAT στην sd card 4. AΦΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ μπαινεται σε recovery (Vol up + Vol down + home + power) και με το κουμπι επιλογης βαθμιδος ηχου(αριστερα) επιλεγετε wipe data & cache. 5. επιλεγετε reboot. 6. αφου ξανα ξεκινησει , το κλεινετε παλι και μπαινετε σε download mode (Vol down + Home + Power). 7. ανοιγετε σαν διαχειρηστης το ODIN και κανετε κλικ το reset .. επιλεγετε το ops, και κανετε κλικ στο ONE PACKAGE οπου επιλεγετε το αρχειο TAR που ανεβασε ο MASTER KYRILLOS13 (αλλα βαζελος....) ,συνδεεται το κινητο με το Pc σας και πατατε START 8. θα επαννεκινησει το κινητο, θα κανει wipe data & cache.. μετα απο περιπου 6-7 λεπτα ο ODIN πανω αριστερα θα σας γραψει PASS. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΡΟΜ.! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΟΤ Η ΡΟΜ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ APP2SD :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ROOT Η ΣΥΣΚΕΥΗ run the mad_team_app2sd (intergrated in the rom), select the size you want (check the recommended values below) and click partition. The phone will reboot in recovery. Wipe data and cache, and reboot. Then when the phone boots, open adb or terminal emulator and type the commands. su adb shell mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 (and wait ~30 secs) reboot Recommended values for data2sd: 0GB sdcard: You need to buy an sdcard 1GB sdcard: Not recommended, maybe 200-400MB app2sd and 20-40MB swap 2GB sdcard: 500MB app2sd and 50-100MB swap. 4GB sdcard: 500-1000MB app2sd and 100-150MB swap. 8GB, 16GB, 32GB sdcard: 1000MB app2sd and 200MB swap παιδια καλησπερα.ειχα πια παλιοτερη rom 2.2 και εβαλα την JPM.το rοοτ ομως παρεμεινε..δεν εχει φυγει το εικονιδιο superuser.κανω το unroot με την εφαρμογη z4 αλλα δεν γινεται τιποτα..to τηλεφωνο παραμενει rooted.τι πρεπει να κανω για να γινει unroot?? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Edited March 20, 2011 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ PREROOTED ΟΜΩΣ Η 3.1. :fool: Τι σημαίνει prerooted??? :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Χθες εβαλα την 3 rom του κυριλλου με την βοηθεια του Δημητρη. Δεν εχω καταφερει ακομα να δουλεψει σωστα το super one click κολαει και σε windows και σε linux. Και κατι σχετικο με την sd 4GB sdcard: 500-1000MB app2sd and 100-150MB swap. Σε τι συστημα αρχειων πρεπει να την διαμορφωσω γιατι θα το κανω μεσα απο linux. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cplakias Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 :fool: Τι σημαίνει prerooted??? :fool: Οτι είναι ήδη root. Και δεν χρειάζεται, αφού την εγκαταστήσεις να την κάνεις εσύ (πχ. με το superoneclick) Παράθεση Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts