vraptis114 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Κυριλλος για το SuperOneClick v1.7 που μου ειπες , βαζω το κινητο σε Debugging ON, το συνδεω στο λαπτοπ, ανοιγω το προγραμμα , παταω ρουτ και τελος, τοσο απλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Παίδες καλησπέρα, επειδή πουλάω το τηλέφωνο μας, θέλω από JPF να το γυρίσω στην επίσημη ελληνική αλλά να έχει μέσα έτοιμα τα aPNs της VODAFONE κλπ. Ο μόνος τρόπος ειναι με το registry hack στο KIES η υπάρχει και άλλος πιο γρήγορος? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Η ρομ μου η τελική βγήκε. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες και οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 κατεβάστε εδώ: part1 και part2 Κυριλλος για το SuperOneClick v1.7 που μου ειπες , βαζω το κινητο σε Debugging ON, το συνδεω στο λαπτοπ, ανοιγω το προγραμμα , παταω ρουτ και τελος, τοσο απλο; τόσο απλό :) Παίδες καλησπέρα, επειδή πουλάω το τηλέφωνο μας, θέλω από JPF να το γυρίσω στην επίσημη ελληνική αλλά να έχει μέσα έτοιμα τα aPNs της VODAFONE κλπ. Ο μόνος τρόπος ειναι με το registry hack στο KIES η υπάρχει και άλλος πιο γρήγορος? καλησπέρα. μόνο με registry hack Edited March 17, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Κύριλλε ήδη κατεβάζω και σε λιγακι την περνάω. Θα χρειαστούμε και lagfix ή είναι πλέον ενσωματωμένο; Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για τη τέλεια δουλειά που κάνεις! Επίσης την περνάμε όπως και την Beta, σωστά; Ή αλλάζει κάτι; Edited March 17, 2011 by giannis_ps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgoc Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) αν έχω 1gb sdcard τοτε θα έχω 1gb για applications και κάθολου για φωτογραφίες κτλπ? ακυρο τώρα είδα οτι διαλέγεις size :P Edited March 17, 2011 by yorgoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis42 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Βγήκε! Βγήκε ! Ωσανά !!:lol: Σιγά βρε παιδιά, πως κάνετε έτσι !!!! Ούτε λεφτά να μοίραζε ο παιχταράς ο Κύριλος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Κύριλλε ήδη κατεβάζω και σε λιγακι την περνάω. Θα χρειαστούμε και lagfix ή είναι πλέον ενσωματωμένο; Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για τη τέλεια δουλειά που κάνεις! Επίσης την περνάμε όπως και την Beta, σωστά; Ή αλλάζει κάτι; ειναι ενσωματωμένο! απλά ακολουθήστε τις οδηγίες. ΑΑ και καλύτερα να είστε σε JPM ή τουλάχιστον σε froyo πριν την περάσετε. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkpap Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Θέλετε να τα ανεβάσω σε Rapidshare... εαν μου το επιτρέπει και ο Κύριλλος .... :ninja: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Θέλετε να τα ανεβάσω σε Rapidshare... εαν μου το επιτρέπει και ο Κύριλλος .... :ninja: :p οκ ανέβασε το αν θες :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Το δικομου ειναι οπως το αγορασα πριν 10 μερες για την περασω ακολουθω την διαδικασια οπως το πρωτο ποστ σου? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Το δικομου ειναι οπως το αγορασα πριν 10 μερες για την περασω ακολουθω την διαδικασια οπως το πρωτο ποστ σου? ακολούθα πρώτα την διαδικασία του πρώτου ποστ και μετά ακολούθα την ίδια διαδικασία (απλά επέλεξε το αρχειο σε one package) για την ρομ μου! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Την έβαλα, φαίνεται πάρα πολλή γρήγορη. Μπράβο σου και πάλι Κύριλλε, συγχαρητήρια, εξαιρετική δουλειά! Νομίζω ότι και κάτι άλλαξε με το wifi. Στο ίδιο σημείο με παλιά και ενώ πάντα είχε μια γραμμή, τώρα είναι φουλ. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Την έβαλα, φαίνεται πάρα πολλή γρήγορη. Μπράβο σου και πάλι Κύριλλε, συγχαρητήρια, εξαιρετική δουλειά! Νομίζω ότι και κάτι άλλαξε με το wifi. Στο ίδιο σημείο με παλιά και ενώ πάντα είχε μια γραμμή, τώρα είναι φουλ. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; δεν νομίζω. full είναι όταν είναι πράσινο :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ετοιμος και εγω με την νεα ρομ Kyrillos' Rom v3.0 Extreme Edition [ext4, swap & data2sd enabled rom] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ετοιμος και εγω με την νεα ρομ Kyrillos' Rom v3.0 Extreme Edition [ext4, swap & data2sd enabled rom] Ετοιμάζομαι κι εγώ σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ετοιμάζομαι κι εγώ σιγά σιγά... Ελα να γινομαστε πολλοι χαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas110587 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια καλησπερα.. για τιν νεα κιριλος πρεπει να βαλουμε το κινιτο σε λειτουργια usb debugging mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια καλησπερα.. για τιν νεα κιριλος πρεπει να βαλουμε το κινιτο σε λειτουργια usb debugging mode Καλησπέρα φίλε. δεν χρειάζεται! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Kυριλλε συγχαρητηρια..κ σε ολα τα παιδια, κανετε φοβερη δουλεια!!λες αξιzει να βαλω την καινουργια?εβαλα χθες μαζι με τον astronaytis την beta..εννοω εχει πολλες διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas110587 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπέρα φίλε. δεν χρειάζεται! κιριλε δεν πεζεσαι εισαι the best κατι ακομα...αν αργοτερα θελω να αλλαξω καρτα μνημης κ να βαλω μεγαλυτερη τι θα πρεπει να κανω?ή δεν πεζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Optional, run the mad_team_app2sd (intergrated in the rom), select the size you want (check the recommended values below) and click partition. The phone will reboot in recovery. Wipe data and cache, and reboot. Then when the phone boots, open adb or terminal emulator and type the commands. adb shell mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 (and wait ~30 secs) reboot Κύριλλε μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
promo Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ηρθα και εγώ στην παρέα σας! Μπράβο σου Κύριλλε! Μέχρι τώρα όλα καλά με την Kyrillos' ROM v3.0 Final Extreme Edition. Και πάλι μπράβο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Optional, run the mad_team_app2sd (intergrated in the rom), select the size you want (check the recommended values below) and click partition. The phone will reboot in recovery. Wipe data and cache, and reboot. Then when the phone boots, open adb or terminal emulator and type the commands. adb shell mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 (and wait ~30 secs) reboot Κύριλλε μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν θες μπορείς να έχεις +1gb για εφαρμογές. άνοιξε την εφαρμογή και ανάλογα με το μέγεθος της κάρτας επέλεξε τις τιμές (δες πιο κάτω στο xda). πάτα παρτίτιον και θα σε βγαλει στο recovery, κάνε wipe cache kai data, μετά reboot και κατέβασε ένα terminal emulator από το μαρκετ κ γράψε τα commands: su mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 (and wait ~30 secs) reboot Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkpap Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Μπορούμε να έχουμε το stock LockSreen με τα Puzzle σε αυτην την Rom .... Πες ναι σε παρακαλω....(και εαν ναι πως ;;;) οσο για το Rapidshare το Upload της Rom ειναι 50 % :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Κύριλλε την πέρασα την ROM σου.!!!είναι φοβερή!!!!! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts