achkap Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 μαλλον δεν ειχε περασει καλα το lagfix. το ξαναπερασα και απ οτι φαινεται λειτουργουν καλα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 μαλλον δεν ειχε περασει καλα το lagfix. το ξαναπερασα και απ οτι φαινεται λειτουργουν καλα ολα κομπλέ :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 κομπλέ :) ολα αψογα. και ομορφα και γρηγορα. ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οποιος επιθυμει μπορω και εγω να βοηθησω σε φλασαρισμα και σε οτιδηποτε χρειαστει οποιοσδηποτε. αναζητηστε με στο SPIROSA2004@YAHOO.GR , msn και facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οποιος επιθυμει μπορω και εγω να βοηθησω σε φλασαρισμα και σε οτιδηποτε χρειαστει οποιοσδηποτε. αναζητηστε με στο SPIROSA2004@YAHOO.GR , msn και facebook. και πολυ καλα κανεις ειναι προτιμοτερο αυτο απο το να γεμιζουμε το foroum συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν θα συνεχισουμε να απανταμε στις ερωτησεις εδω το λεω για αποφυγη παραξησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 και πολυ καλα κανεις ειναι προτιμοτερο αυτο απο το να γεμιζουμε το foroum συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν θα συνεχισουμε να απανταμε στις ερωτησεις εδω το λεω για αποφυγη παραξησεων ΕΝΝΟΕΙΤΕ!! ορεξη εχουμε, χρονο...ετσι και ετσι χουμε.... ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! μονο αυτο μην ζητησετε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ΕΝΝΟΕΙΤΕ!! ορεξη εχουμε, χρονο...ετσι και ετσι χουμε.... ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! μονο αυτο μην ζητησετε!!!! Ακριβως χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas110587 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 γεια σας παιδια.. εχετε ακουσει τπ για jpm? ενημερωστε με .. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 γεια σας παιδια.. εχετε ακουσει τπ για jpm? ενημερωστε με .. ευχαριστω ναι μου φαίνεται είναι η επίσημη γερμανική. Είναι ελάχιστα πιο γρήγορη από την JPF. :) οποιος επιθυμει μπορω και εγω να βοηθησω σε φλασαρισμα και σε οτιδηποτε χρειαστει οποιοσδηποτε. αναζητηστε με στο SPIROSA2004@YAHOO.GR , msn και facebook. ωραίος :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas110587 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ευχριστψ κιριλε... κ κατι ακομα να σ ρωτισω.. εχω βαλει την jpf κ το κιν λειτουργει κανονικα...προσπαθησα να βαλω κ το lag fix συμφωνα με τισ οδιγιεσ στην 1 σελιδα αλλα αντιμετωπισα προβλημα..μιπως μπορεισ να με βοιθισεισ λεγοντασ ξανα τα βιματα?θα δω φιαφορα με lagfix? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Για αναβαθμιση σε 2.2 ακολουθουμε την διαδικασια της πρωτης σελιδας του θεματος ή εχει καπου πιο μετα πιο καινουρια εκδοση? και κατι αλλο ειναι στα ελληνικα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 I5800XWJPD Αυτή η έκδοση είναι η επίσημη ή όχι; Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 I5800XWJPD Αυτή η έκδοση είναι η επίσημη ή όχι; επίσημη ρώσικη... Η I5800XXJPM είναι πιο πρόσφατη... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 επίσημη ρώσικη... Η I5800XXJPM είναι πιο πρόσφατη...Επίσημη kyrillos13 version:lol: σε πόσα λεπτά βγαίνει; Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Επίσημη kyrillos13 version:lol: σε πόσα λεπτά βγαίνει; η επίσημη kyrillos13 version βγαίνει σε 1500 λεπτά (25 ώρες) :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 η επίσημη kyrillos13 version βγαίνει σε 1500 λεπτά (25 ώρες) :) Αύριο Κυριακή θα πάρουν φωτιά τα καλώδια! :p Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 η επίσημη kyrillos13 version βγαίνει σε 1500 λεπτά (25 ώρες) :)SAMSUNG KYRILLOS13 ΜΑΜΑΤΗ VERSION 3 i5800:mobile: Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το z4root δεν το βρισκω στο market μαλλον γιατι δεν ειναι free εναλακτικο ποιο αλλο να ψαξω? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το z4root δεν το βρισκω στο market μαλλον γιατι δεν ειναι free εναλακτικο ποιο αλλο να ψαξω?SuperOneClick(μόνο σε froyo) Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 εχω 2.1 και σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 2.2 γιαυτο το χρειαζομαι Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ας μου θυμισει καποιος πως γινεται το hard reset plz :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 εχω 2.1 και σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 2.2 γιαυτο το χρειαζομαι σε αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεσαι το z4root αλλα το superoneclickv1.5.5 ΑΛΛΑ... βαζοντας μια απο τις rom του kyrillos13[/member] ειναι ετοιμες, ρουταρισμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ειπα σημερα να περασω την jpf απο την πρωτη σελιδα(αυτο δεν ειναι οτι πιο τελευταιο εχουμε μεχρι στιγμης?)αλλα κολλησα στο εξης.Στο odin καθως εκανα browse τα ops,pda,phone κτλ πεταγε ενα μηνυμα στα κινεζικα μεχρι που καποια στιγμη δεν αποκρινοταν.Δε προλαβαινα να διαλεξω ολα τα αρχεια(ops,jpf) και κολλαγε το odin.Εχω τα windows 7.Λετε να φταιει αυτο?Γιατι στο σπιτι ενος φιλου με windows xp δεν εβγαζε ουτε τα κινεζικα ουτε κολλαγε οπως περιγραφω παραπανω.Το θεμα ειναι ομως οτι ο φιλος δεν εχει συνδεση στο ιντερνετ και ετσι δε μπορω να κατεβασω Kies για τους drivers.Με αποτελεσμα να εχω μεινει με το galaxy 3 εντελως μαμα στα παντα μιας και του εκανα factory reset ωστε να μπει η froyo δυναμικα :P Αρα. Υπαρχει odin που να λειτουργει καλα στα windows 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evans1969 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα που είχα χρόνο έκανα την αναβάθμιση σε Froyo. Kyrille ευχαριστώ, γιατί βασικά έχω αγοράσει μια κάρτα 8G και ήθελα να φορτώσω αρκετά. Μεγάλε ούτε στη Samsung να δούλευες, για άλλη μια φορά ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ειπα σημερα να περασω την jpf απο την πρωτη σελιδα(αυτο δεν ειναι οτι πιο τελευταιο εχουμε μεχρι στιγμης?)αλλα κολλησα στο εξης.Στο odin καθως εκανα browse τα ops,pda,phone κτλ πεταγε ενα μηνυμα στα κινεζικα μεχρι που καποια στιγμη δεν αποκρινοταν.Δε προλαβαινα να διαλεξω ολα τα αρχεια(ops,jpf) και κολλαγε το odin.Εχω τα windows 7.Λετε να φταιει αυτο?Γιατι στο σπιτι ενος φιλου με windows xp δεν εβγαζε ουτε τα κινεζικα ουτε κολλαγε οπως περιγραφω παραπανω.Το θεμα ειναι ομως οτι ο φιλος δεν εχει συνδεση στο ιντερνετ και ετσι δε μπορω να κατεβασω Kies για τους drivers.Με αποτελεσμα να εχω μεινει με το galaxy 3 εντελως μαμα στα παντα μιας και του εκανα factory reset ωστε να μπει η froyo δυναμικα :P Αρα. Υπαρχει odin που να λειτουργει καλα στα windows 7? μου το βγαζει και μενα δυο τρεις φορες το παραθυρακι με τα κινεζικα αλλα το παταω και με αφηνει να προχωρησω κανε και μια επανεκινηση στον υπολογιστη και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts