astronaytis Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Τι πληκτρολόγιο να περιμένουμε δηλαδή εμείς οι ανυπόμονοι? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κυριλλε η ρομ η τελικη που φτιαχνεις θα στηριζεται και αυτη στη jp4 η στην νεα jpm? ισως να ειναι συμπτωματικο το θεμα με την μπαταρια.....θα δειξει Sent from my GT-I5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Τι πληκτρολόγιο να περιμένουμε δηλαδή εμείς οι ανυπόμονοι? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk πήγαινε ρυθμίσεις => κειμένου-γλωσσας (κάτι τέτοιο), και στο input method επέλεξε gingerbread keyboard => άκυρο! θα δεις μόλις βγει :) Κυριλλε η ρομ η τελικη που φτιαχνεις θα στηριζεται και αυτη στη jp4 η στην νεα jpm? ισως να ειναι συμπτωματικο το θεμα με την μπαταρια.....θα δειξει Sent from my GT-I5800 η JPB/JPF/JPM βασίζεται στην jp4... η τελική η δική μου βασίζεται στην JPM(baseband: jp4) :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 η JPB/JPF/JPM βασίζεται στην jp4... η τελική η δική μου βασίζεται στην JPM(baseband: jp4) :) Εν αναμονη λοιπον..... Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΛΛΕ ΘΕΕ !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δεν είσαι εντάξει ρε Κυρίλλε!!!Γιατί βγάζεις τόσο ******ς Ρομ και φλασάρουμε κάθε τρεις και λίγο!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δεν είσαι εντάξει ρε Κυρίλλε!!!Γιατί βγάζεις τόσο ******ς Ρομ και φλασάρουμε κάθε τρεις και λίγο!!! ;) Μετά την τελική v3.0 θα βγάζω πιο αργά γιατί το έχω κάψει :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εχει βγει επισημα και μεσω του kies αναβαθμιση σε froyo για το γαλαχυ 3 5800? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εχει βγει επισημα και μεσω του kies αναβαθμιση σε froyo για το γαλαχυ 3 5800? Αναμένεται σε κάτι μέρες (καμιά 20αριά) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 kyrillos κανονικη gingerbread rom 2.3 υπαρχει περιπτωση να δουμε καποια στιγμη απο samfirmware ή απο εσενα να μας μαγειρεψεις καμια??ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) kyrillos13 θα ανανεωσεις το πρωτο ποστ με τις νεες φρογιο JPM ή JPD, εχουν ελληνικο μενου και swype; kαι γενικα τι λενε απο ταχυτητα, wifi, μπαταρια, ευχαριστω! Edited March 10, 2011 by vraptis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 kyrillos13 θα ανανεωσεις το πρωτο ποστ με τις νεες φρογιο JPM ή JPD, εχουν ελληνικο μενου και swype; kαι γενικα τι λενε απο ταχυτητα, wifi, μπαταρια, ευχαριστω! μάλλον το σαββατοκύριακο θα τα ανανεώσω. kyrillos κανονικη gingerbread rom 2.3 υπαρχει περιπτωση να δουμε καποια στιγμη απο samfirmware ή απο εσενα να μας μαγειρεψεις καμια??ευχαριστω προκαταβολικα!! gingerbread από την samsung (samfirmware) δεν το νομίζω! Ούτε από εμένα γιατί απαιτούνται πάρα πολλές γνώσεις που εγώ δεν έχω. Είναι πολύ δύσκολο! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδια ηδη πιστευω ειμαστε πολυ μπροστα. Εχουμε μια απο τις φθηνοτερες android συσκευες και τις εχουμε κανει ισαξιες σχεδον με αλλες διπλασιας αξιας. Και ολα αυτα με την ορεξη αρκετων και φυσικα του Κυριλλου. Καθε βδομαδα φλασαρω εγω προσωπικα. Πιστευω οτι με την τελικη εκδοση του κυριλλου βαραμε ταβανι! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παιδια ηδη πιστευω ειμαστε πολυ μπροστα. Εχουμε μια απο τις φθηνοτερες android συσκευες και τις εχουμε κανει ισαξιες σχεδον με αλλες διπλασιας αξιας. Και ολα αυτα με την ορεξη αρκετων και φυσικα του Κυριλλου. Καθε βδομαδα φλασαρω εγω προσωπικα. Πιστευω οτι με την τελικη εκδοση του κυριλλου βαραμε ταβανι! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα!!! Το κινητό πάει σφαίρα! Όταν το πρωτολειτούργησα δεν το περίμενα ότι θα έφτανε η στιγμή που αντί για σιχτίρια που έριχνα τον πρώτο καιρό θα το έβλεπα και θα το χαιρόμουν όπως τώρα!!! Ούτε τις πρώτες μέρες που το πήρα δεν το λειτουργούσα τόσο πολύ!!! Και 2 μέρες που κρατάει η μπαταρία (με φουλ τηλέφωνα και λειτουργία και Ιντερνετ κλπ κλπ) πάλι το σταυρό μου κάνω και δεν το πιστεύω ότι είναι το κινητό μου αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Νομίζω μετά την 3η έκδοση θα μετονομαστεί το Samsung Galaxy 3 σε Samsung Kyrillos 3... Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Έκανα scan τον υπολογιστή μου με το Smart Security και μου βρήκε ιούς στο φάκελο του superoneclick και στο lagfix του motafoca. Ο ιός είναι ο rageagainstthecage που είναι για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gmavrom Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Έκανα scan τον υπολογιστή μου με το Smart Security και μου βρήκε ιούς στο φάκελο του superoneclick και στο lagfix του motafoca. Ο ιός είναι ο rageagainstthecage που είναι για android. Είναι ιός μεν, καλόβουλος δε... Δίνει την δυνατότητα για πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος... Είναι αυτό που κάνει ο ιός γενικά, αλλά και αυτό που θες να κανεις, όταν κανεις root... Οπότε είσαι μια χαρά... Nothing worrying...!! Edited March 11, 2011 by gmavrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Έκανα scan τον υπολογιστή μου με το Smart Security και μου βρήκε ιούς στο φάκελο του superoneclick και στο lagfix του motafoca. Ο ιός είναι ο rageagainstthecage που είναι για android. Μην ανησυχεις! exploit είναι και όχι ιός. Αν και στις τελευτέες εκδόσεις του superoneclick χρησιμοποιείται το psneuter που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 που θα βρουμε την v3.0 του κυριλλου; ψαχνω και δε βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 που θα βρουμε την v3.0 του κυριλλου; ψαχνω και δε βρισκω... http://www.multiupload.com/T5W9K2KIB0 :P σε λίγες μέρες βγαίνει η τελική! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα; υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για να την περασω; γιατι απο το αρχειο instructions που υπαρχει σε αυτο που μου εδωσες δε βγαζω πολυ ακρη... Edited March 11, 2011 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) ευχαριστω κυριλλε... και ο τροπος να την περασω ειναι οπως την jpf που αναφερεται στην πρωτη σελιδα; 1. Fire up odin(http://goo.gl/nCxCw) 2. Select the ops(http://goo.gl/ORin0) 3. Turn off your phone 4. Go to download mode(here is how>http://goo.gl/byK8G) 5. Select the ops 6. Then click PDA in odin and select the file "Select_This_in_PDA" 7. Start the process(REMEMBER ONLY SELECT 2 files for now PDA and OPS nothing else) 8. Then after the process is complete the phone will boot up 9. You will get into recovery screen 10. Go to WIPE DATA FACTORY RESET 11. Select YES with volume up and down and then press home to conform selection 12. Then you will get back to recovery screen 13. Select WIPE CACHE PARTITION 14. Then when you get back to recovery screen select reboot system 15. When the phone starts switch it off again 16. Then go to download mode(YES AGAIN) 17. And select .OPS file and "Select_This_in_CSC" 18. Hit START! 19. Finally after the process is complete you will get to your home screen! 20. Enjoy! 21. Μετά κατέβασε το lagfix από http://multiupload.com/O2ET4B8K0A , αποσυμπίεσετο κάπου και τρέξε το makeext2.bat (με συνδεδεμένο το κινητό) και περίμενε να κάνει reboot το κινητό! Edited March 11, 2011 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ευχαριστω κυριλλε. δε χρειαζεται να εχω καποια rom πανω ετσι; γιατι ειμαι ακομα στην jpA. δικια σου ειναι η jpm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παιδια η rom του κυριλλου ειναι όλα τα ευρο. Πολυ στραθερη και πολυ γρηγορη. τι να την κανουμε την επισημη την έχω 4 μερες και την εχω λιωσει χωρις κανενα bug. Μπραβο του και να του δίνουμε κουραγιο να συνεχισει γιατι έχει διαθεση και ορεξη να βελτιώσει το δικό του κινητο και να το μοιραστεί μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ευχαριστω κυριλλε. δε χρειαζεται να εχω καποια rom πανω ετσι; γιατι ειμαι ακομα στην jpA. δικια σου ειναι η jpm; Σε αυτη την.περιπτωση φλασαρε πρωτα την jpf οπως στην πρωτη σελιδα και μετα τις παραπανω οδηγιες. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts