mpagasoula_16 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 'Εκανα επαναφορά αλλα δεν άλλαξε τπτ. Με το λογισμικό που έχω τώρα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στα μηνύματα. Και δυσκολεύομαι αρκετά έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 'Εκανα επαναφορά αλλα δεν άλλαξε τπτ. Με το λογισμικό που έχω τώρα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στα μηνύματα. Και δυσκολεύομαι αρκετά έτσι... δες το μέρος Γ του οδηγού στην σελίδα 6 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Βγηκε το επισημο I5800XXJPA. Περισσοτερα ισως αυριο στο γνωστο firmware site ... edit: τωρα ειδα οτι εχει ξαναμπει Edited December 5, 2010 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Θα έχει ελληνικά στα μηνύματα όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Model: GT-I5800 | Code: DBT | Version: I5800XXJPB/I5800OXXJPB/I5800XXJP2 | Date: 02.12.2010 15:05 | Size: 122,48 MB | ID: 3908705006 Model: GT-I5800 | Code: DBT | Version: I5800XXJPA/I5800OXXJPA/I5800XXJP1 | Date: 02.12.2010 14:57 | Size: 122,48 MB | ID: 3295301099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Νέο Firmware I5800XXJPA :) :lol::lol: Να υποθέσω ότι έχει ήδη φάει ΤΕΣΤ και περιμένουμε την σφραγίδα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "Kyrillos 13" ;; Model: GT-I5800 | Code: DBT | Version: I5800XXJPB/I5800OXXJPB/I5800XXJP2 | Date: 02.12.2010 15:05 | Size: 122,48 MB | ID: 3908705006 Model: GT-I5800 | Code: DBT | Version: I5800XXJPA/I5800OXXJPA/I5800XXJP1 | Date: 02.12.2010 14:57 | Size: 122,48 MB | ID: 3295301099 Ώπα...το τελευταίο είναι το JPB λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Θα έχει ελληνικά στα μηνύματα όμως? ναι . Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Μισό λίγο, γιατί στο samfirmware άλλα λέει. @ Geofak - Που βρήκες αυτά τα firmwares;;; Το JPA στο Samfirmware το δείχνει Nov 2010 και το JPB δε το έχει καν. Μίλα ρε Κύριλλεεεεεε, βρήκα το ποστ σου στο XDA ενώ έψαχνα στο google αυτά τα firmwares :lol: Που τα βρήκες, δε τα βλέπω στο samfirmware. Edited December 5, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 -> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μισό λίγο, γιατί στο samfirmware άλλα λέει. @ Geofak - Που βρήκες αυτά τα firmwares;;; Το JPA στο Samfirmware το δείχνει Nov 2010 και το JPB δε το έχει καν. Μίλα ρε Κύριλλεεεεεε, βρήκα το ποστ σου στο XDA ενώ έψαχνα στο google αυτά τα firmwares :lol: Που τα βρήκες, δε τα βλέπω στο samfirmware. έλα :P το JPA το δείχνει σαν november στο samfirmware αλλά το έβαλα και λέει build info: 2010. 12 το JPB δεν το έχει ακόμα το samfirmware. πάντως είναι αρκετά καλό το JPA μου φαίνεται πιο γρήγορο, ανοιγοκλείνει πιο γρήγορα.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τελικά έκανα τισ αλλαγές που έπρεπε και την αναβάθμιση και έχω ελληνικά στα μηνύματα. Kyrillos13 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) έλα :P το JPA το δείχνει σαν november στο samfirmware αλλά το έβαλα και λέει build info: 2010. 12 το JPB δεν το έχει ακόμα το samfirmware. πάντως είναι αρκετά καλό το JPA μου φαίνεται πιο γρήγορο, ανοιγοκλείνει πιο γρήγορα.. :) Χαχαχα!! Είπα κι εγώ, ακόμα να το βάλει;; :lol: ¨ ΟΚ, όταν έχεις νεότερα πες μας, δες λίγο το wifi και το gps αν μπορείς ^^ -> Α, μάλιστα. Ωραίος !! Edited December 5, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τελικά έκανα τισ αλλαγές που έπρεπε και την αναβάθμιση και έχω ελληνικά στα μηνύματα. Kyrillos13 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο στο κινητό? όχι. απλά κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν θες για να στρώσει :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ωραία. Κάποια προγράμματα που πρέπει να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,,,..... edit και save μου κανει αλλα οταν ξαναμπαινω στο φακελο, μου εμφανίζει το αρχείο όπως ήταν πριν την τροποποίηση.... επίσης δοκιμασα να το σβήσω τελείως... μολις εκανα reboot μου εμφανίστηκε πάλι..... μεχρι και όλο το φακελο etc εσβησα.......!!!! εκανα reboot και εμφανίστηκε πάλι..... τι copy pate απο κάρτα..... τι edit.....τι delete...... πάλι το αρχείο γίνεται όπως ήταν στην αρχή......... πολυ περίεργο ρε παιδιά...... σε άλλον δεν το κάνει αυτό????? τι στο καλό???!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Προσπαθώ να κάνω update σε JPA ΑΛΛΑ ό,τι κι αν προσπάθησα (τί unroot, factory reset και μετά flash, τί factory reset χωρίς unroot, τί uncheck το 'protect OPS' στο Odin που είπε κάποιος στο XDA) ΔΕΝ γίνεται!!! Κάνει reboot χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα στο wiping cache part (όπως έβγαζε η JP8), AΛΛΑ μετά δεν bootάρει... Μένει για πάντα στο Samsung logo. Τί δεν κάνω σωστά; Γιατί σε όλους τους άλλους πιάνει; :( Στο Odin γράφει pass!!! destroy instant killed timer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 πριν flashαρεις βαλε το κινητο σε usb debug ....... εγω δεν το εκανα αυτο και μου κολλαγε στο logo κανε το κι αν θες απαντησε μου κι εμενα για το gps ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μα σε usb debug το έχω :( Το βάζω σε usb debug, το κλείνω, μπαίνω σε download mode και το flashάρω... Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ΣΩΣΤΑ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ .... ΤΟ ΧΩ FLASHARI καμια δεκαρια φορες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Oh well Τ_Τ... Ευχαριστώ anyways... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,,,..... edit και save μου κανει αλλα οταν ξαναμπαινω στο φακελο, μου εμφανίζει το αρχείο όπως ήταν πριν την τροποποίηση.... επίσης δοκιμασα να το σβήσω τελείως... μολις εκανα reboot μου εμφανίστηκε πάλι..... μεχρι και όλο το φακελο etc εσβησα.......!!!! εκανα reboot και εμφανίστηκε πάλι..... τι copy pate απο κάρτα..... τι edit.....τι delete...... πάλι το αρχείο γίνεται όπως ήταν στην αρχή......... πολυ περίεργο ρε παιδιά...... σε άλλον δεν το κάνει αυτό????? τι στο καλό???!!!!!! κ σε εμενα το ιδιο κανει...δεν ξερω γιατι.δεν εισαι μονος φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 οκ.!!!!!!!! ειπα μηπως κανει μονο στο δικο μου!!!!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Chris - Δοκίμασες με την έκδοση του root explorer που σου είπα; Την 2.12.4 ; Μιλάμε πάντα για το JP9 firmware, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Προσπαθώ να κάνω update σε JPA ΑΛΛΑ ό,τι κι αν προσπάθησα (τί unroot, factory reset και μετά flash, τί factory reset χωρίς unroot, τί uncheck το 'protect OPS' στο Odin που είπε κάποιος στο XDA) ΔΕΝ γίνεται!!! Κάνει reboot χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα στο wiping cache part (όπως έβγαζε η JP8), AΛΛΑ μετά δεν bootάρει... Μένει για πάντα στο Samsung logo. Τί δεν κάνω σωστά; Γιατί σε όλους τους άλλους πιάνει; :( Στο Odin γράφει pass!!! destroy instant killed timer.. κάποιος στο xda μπήκε recovery (volume up+down+home+power και μόλις σου βγάλει το i5800 άφησε το power.) και έκανε wipe cache and data και φλασαρε και είναι κομπλέ. δεν ξέρω αν αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. αλλά λογικά ναι. βγάλε και sd και sim Edited December 5, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Οκ thanks 8α το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός!!! ΕΠΙΑΣΕ!!!!!!!! Όπως πάντα, Kyrillos to the rescue!!! up up up :3 :rotfl: Edited December 5, 2010 by ohimso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts