gfdimopo Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Kalimera! Exw ena forito o opoios exei 40ari skliro kai opws einai fysiko gemise. Me apotelesma na exw 1.80 gb mono eleythera. Skeftomai na parw enan exwteriko skliro me syndesi Firewire alla exw dei anti gia autou kai kapoies thikes (Chhronos einai i etairia) pou mpainei kanonikos skliros apo desktop kai syndeete kanonika me firewire. Poio symferei lete pio poli kai ti einai kalytero? Thelw ta fwta sas. Thanks a lot Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ την εξωτερική θήκη (chronos) μαζί με ένα 250άρη WD και μπορώ να πω ότι δουλεύει μια χαρά. ένα πλεονέκτημα της είναι ότι μπορείς να αλλάζεις εύκολα τους δίσκους (για λόγους backup, αν γεμίσει o ένας...) χωρίς επιπλέον κόστος. Προτίμησε την λύση με σύνδεση firewire/usb2.0 ώστε να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σε κάποιον υπολογιστή που δεν έχει θύρα IEEE1394-δουλεύει και σε usb1.0 αλλά φυσικά με πολύ αργούς ρυθμούς διαμεταγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Mπορείς να αλλάζεις όσους δίσκους θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Yparxei i idia thiki i opoia einai gia na valeis kapoio cd rom! tis idias etairias stin opoia pisteuw oti mporw na valw kai skliro disko. xerei kaneis an douleuei kanonika? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Δεν το γνωρίζω! by the way εχεις ωραίο κινητό lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Pare ton usb2 an fisiki exis usb2. Ine poly pio simvatos, firewire exun ligi ke den exi megali diafora stin taxitita. Episis mi skeftese ali lisi ektos apo case. ALazis diskus me anesi. Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gfdimopo (14 Μάρ. 2004 , 13:14) Yparxei i idia thiki i opoia einai gia na valeis kapoio cd rom! tis idias etairias stin opoia pisteuw oti mporw na valw kai skliro disko. xerei kaneis an douleuei kanonika? Εγω εχω μια θηκη 5.25" στο οποιο βαζω οποιο drive και οποιον σκληρο θελω ;) . Την ειχα παρει πριν καιρο απο cosmodata (ειναι σε ενα μπλε κουτι, και γραφει Q μου φαινεται πανω) και ειναι usb2.0 . Δουλευει αψογα και ηταν και οικονομικο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 απο προσωπικη μου εμπειρια θα προτιμουσα την διπλη λυση firewire/usb2 γιατι η συνδεση usb2 εχει προβληματα σωστης υποστηριξης drivers ακομα και με win xp pro sp1-δεν δουλευει σε high-speed mode, βγαζει write delay error κτλ. κοινως ειναι σα να δουλευεις σε usb1. η θηκη 5.25 δουλευει και με δισκους 3.5" με προσθηκη καποιων spacers νομιζω. μπορεις να συνδεσεις και dvd-rom ή cd-rw αλλα οχι dvd+-rw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Θα συμφωνήσω για τα προβλήματα που έχει το usb2. Δυστυχώς εμφανίζονται αρκετά συχνά και μπορεί να γίνουν πολύ εκνευριστικά. Με το firewire είναι από λίγα ως ανύπαρκτα. Μια θήκη που να έχει firewire και usb2 είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Εμενα παντως με εχει ικανοποιησει τοσο με την ταχυτητα οσο και με την αξιοπιστια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts