Jump to content

[Επίσημο] Motorola EX122 και dual SIM EX128

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Motorola παρουσιάζει τα dual-SIM EX122 και EX128 στην Ελλάδα.

Η Motorola Mobility, θυγατρική της Motorola, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο συσκευών κινητής τηλεφωνίας, το Motorola EX122 και το Motorola ΕΧ128

dual SIM/dual standby συσκευές. Οι καταναλωτές με δυο κάρτες SIM μπορούν να αποχαιρετίσουν τώρα τους άχαρους αντάπτορες και να απολαύσουν την

άνεση των δύο καρτών SIM με το ελαφρύ και μοντέρνο Motorola EX128, με την οθόνη αφής 3.2” και τη γραφίδα για εύκολη και ακριβή εισαγωγή δεδομένων.

Με πάχος μόνο 12.8 mm, τα Motorola ΕΧ122 και EX128 είναι ελαφριά και στυλάτα με μια αίσθηση κομψότητας.

Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο web με την WQVGA οθόνη των 3.2” ιντσών, μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες οθόνες σε dual SIM συσκευή στην Ελλάδα.

Για να είστε πάντα συνδεδεμένοι, οπουδήποτε και αν είστε, το Motorola EX128 υποστηρίζει πολλαπλές μορφές video, audio και μηνυμάτων, και δέχεται κάρτα

MicroSD εως 32 GB. Τα τηλέφωνα διαθέτουν ακόμα κάμερα 3 megapixel, κάνοντας τα μια πρακτική λύση για όλους τους χρήστες.

Τα Motorola ΕΧ122/EX128 θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά στο τέλος του τρίτου τριμήνου.

http://img151.imageshack.us/img151/2771/avclub.jpg

Χαρακτηριστικά των Motorola EX122 και Motorola EX128:

• Band/Modes: GSM/GPRS/EDGE(Class10), Quad Band 850/900/1800/1900
  • Διαστάσεις: 107 x 57 x 12.8 mm
  • Οθόνη: 3.2” 240x400 WQVGA, resistive οθόνη αφής
  • Camera: 3 megapixels
  • Μνήμη: Supports up to 32GB microSD
  • Radio: FM
  • Browser: WAP 2.0
  • Audio: AAC, AAC+, MIDI, MP3
  • Video: H.263, 30 fps QCIF playback, 15 fps QCIF capture
  • Εφαρμογές: Widget & Touch Home screen
  • Μπαταρία: 910 mAh (BQ50)
  • Άλλα: hands-free μέσω λειτουργίας μικροφώνου, Drag & Drop, γραφίδα, JAVA

Για περισσότερες πληροφορίες για τo Motorola ΕΧ122 και το Motorola EX128, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.motorola.gr.

kourdistoportocali.com

Edited by akis_k

• 2 weeks later...
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λειτουργικό σύστημα έχει μιας και τα τελευταία Μοτορόλα με οθόνη αφής που έρχονται στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά αντρόιντ...Αυτό,βέβαια,δεν είναι αντρόιντ!

Να παρατηρήσω ότι το ΕΧ122 δεν είναι dual SIM συσκευή ενώ το ΕΧ128 είναι.

Να δούμε και με ποια τιμή θα εμφανιστούν στην ελληνική αγορά, ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια όπως με το ΧΤ720!

πόσο ενθουσιάστηκα όταν το είδα, νόμιζα ότι έχει android αλλά από ότι φαίνεται μάλλον έκανα λάθος :/

• 2 weeks later...

Έφερε το e-shop τα δύο dual-sim κινητά ΕΧ115 (121 ευρώ) και EX128 (149 ευρώ).

Όποιος αγοράσει κάποιο από αυτά τα κινητά ας μας γράψει τις εντυπώσεις του.

Προς τους moderators: Ας αλλαχθεί και ο τίτλος του νήματος μιας και το EX122 δεν είναι dual-sim συσκευή.

Edited by Eastwood

Ερωτήσεις για τα EX128, EX122 & EX115 (οι 2 τελευταίες):

Στα sms για την εισαγωγή κειμένου, υπάρχει qwerty ή αλφαριθμικό πληκτρολόγιο?

Υπάρχει Τ9/ορθογράφος που να υποστηρίζει ελληνικά?

Τα sms υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες?

Ευχαριστώ!

Το EX122 εμφανίστηκε στο Γερμανό, στα 137 ευρώ.

Edited by paschos76
Redmi Note 8T

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Eγω που επαιξα λιγο μαζι τους, μου φαινονταν σα φθηνη απομιμηση φθηνων lg κινητων αφης.Τελειως αθλιο μενου, σε ξενερωνε, ηταν αργο και γενικα δεν ειχε σχεση με Motorola.

Παλι outsourced τηλεφωνα θα φαμε στη μαπα.Τουλαχιστον απεκτησε λιγη μουρη σε γερμανους και τηλεοραση με τα διδυμα και το Ντεφι :happy:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υποστηρίζει σύνδεση με PC. Αντίο backup! Τα ελληνικά του είναι αλλαλούμ! Αποθήκευση ονόματος σε σιμ μόνο 6 χαρακτήρες για ελληνικά και 14!! για αγγλικά. Εύρεση ονόματος στο ευρετήριο ... άστο καλύτερα. Για επιλογή γλώσσας στα μηνύματα μπλέκεις σε επιλογές ρουμανικών! κινεζικών! κεφαλαίων, μικρών, και άλλων πανάχρηστων επιλογών... Το πιο ωραίο απόλα είναι ότι δε μπορείς να βρείς πώς όλα αυτά ρυθμίζονται γιατί λέει δεν υπάρχει προς διάθεση αναλυτικό μανουαλ!!! Δεν συνεχίζω γιατί για φανατικό της MOTOROLA απογοητεύτηκα :( Τέτοια προχειροδουλειά δεν τη περίμενα!!!! Edited by moto90

Επίσης πρόσεξα ότι δεν έχει ξεχωριστά πεδία για όνομα και επίθετο αλλά μόνο ένα που τα γράφεις όλα μαζί.

Αν και βρήκα χθες το ΕΧ128 για 129 ευρώ στο Saturn είναι κάτι τέτοια πράγματα που με αποτρέπουν από την αγορά του. Και αν όπως γράφει ο moto90 παραπάνω δεν υπάρξει βελτίωση στο θέμα σύνδεσης με PC για μεταφορά επαφών και αρχείων τότε δύσκολα τα πράγματα...

Δεν υποστηρίζει σύνδεση με PC. Αντίο backup! Τα ελληνικά του είναι αλλαλούμ! Αποθήκευση ονόματος σε σιμ μόνο 6 χαρακτήρες για ελληνικά και 14!! για αγγλικά. Εύρεση ονόματος στο ευρετήριο ... άστο καλύτερα. Για επιλογή γλώσσας στα μηνύματα μπλέκεις σε επιλογές ρουμανικών! κινεζικών! κεφαλαίων, μικρών, και άλλων πανάχρηστων επιλογών... Το πιο ωραίο απόλα είναι ότι δε μπορείς να βρείς πώς όλα αυτά ρυθμίζονται γιατί λέει δεν υπάρχει προς διάθεση αναλυτικό μανουαλ!!! Δεν συνεχίζω γιατί για φανατικό της MOTOROLA απογοητεύτηκα :( Τέτοια προχειροδουλειά δεν τη περίμενα!!!!

Ίσως είναι κινέζικο κινητό τότε που απλά πωλείται με τα σήματα της Μοτορόλα.

Όσο για εγχειρίδιο,ίσως σε βοηθήσει αυτό.

Σευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά αυτό είναι συνοπτικό! Λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση των μενού - πχ ποιά η χρήση, διαφορά, της μεθόδου εισαγωγής κειμένου "πολλαπλά καθήκοντα el" δεν υπάρχουν. Έχω δε την εντύπωση ότι η μετάφραση του μενού σε Ελληνικά έχει γίνει σε πολλά σημεία κατά προσέγγιση!!

Το άλλο δε σας τόπα! Όταν καταχωρείς όνομα στο ευρετήριο και χρησιμοποιήσεις χαρακτήρες κοινούς με τους λατινικούς πχ Ι, Χ, Κ, Ν μπορείς να βάλεις μέχρι 14ρεις. Άν κάνεις το λάθος και βάλεις Γ, Ω, Θ κτλ μπορείς μόνο 6!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο :).

• 3 weeks later...

απ' οτι εχω καταλαβει η motorola πληρωνει μια εταιρια για να της κανει αποκλειστικα μοντελα αλλα china και βαζει λογοτυπο πανω... η motorola δεν εχει καμια επεμβαση πανω στις συσκευες.. ολα αυτα για του χαμηλου κοστους βεβαια...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...

Καλησπέρα!

Το πήρα χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα, είναι πως αλλάζεις γλώσσα γραφής σε μέιλ, γρήγορα..

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Ξέρει κάποιος/α πως μπορώ να περάσω φωτογραφίες από το κινητό στο PC μου? Έχω συνδέσει το EX 128 με USB καλώδιο αλλά ότι software έχω βρει ΔΕΝ αναγνωρίζει το κινητό αυτό. Το μόνο που γίνεται είναι να φορτίζει το κινητό αλλά από επικοινωνία τζίφος! Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει τα Motorola Phone Tools και Mobile Master χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι άλλο?

Καλησπέρα!

Ξέρει κάποιος/α πως μπορώ να περάσω φωτογραφίες από το κινητό στο PC μου? Έχω συνδέσει το EX 128 με USB καλώδιο αλλά ότι software έχω βρει ΔΕΝ αναγνωρίζει το κινητό αυτό. Το μόνο που γίνεται είναι να φορτίζει το κινητό αλλά από επικοινωνία τζίφος! Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει τα Motorola Phone Tools και Mobile Master χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι άλλο?

Πέρασε τις μέσω κάρτας μνήμης. Συνέδεσε την καρτα με τον υπολογιστή, ο υπολογιστής θα δει την καρτα ως αφαιρούμενο δίσκο κι απο κει θα διαχειριστείς φωτογραφίες, ήχους κλπ

Scotty, beam us up.

Καλή ιδέα αλλά δεν νομίζω το laptop μου να έχει υποδοχή για τέτοιες κάρτες. Είναι λίγο παλιό μοντέλο... Από ότι βλέπω έχει μόνο 7-in-1 και PC Card slots. Παίζει να πάρω κάποιο card-reader για PC ?

Για μνήμης εννοώ κι εγώ. Όχι δεν έχω πάρει. Πάντως δεν θα βολεύει το άνοιξε-κλείσε όλη την ώρα το κάλυμα για να βγάζω την κάρτα αλλά στην ανάγκη. Απορώ ...πότε θα βγει software για μεταφορά δεδομένων γι αυτό το μοντέλο :mad:

Μα δεν θα βγάζεις την καρτα! Μονιμα μέσα θα ειναι.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν το έχω, αλλά χρησιμοποιώ χρόνια motorola και πάνω κάτω, όλα μοιάζουν.

Κοίταξε λοιπόν τι ακριβώς θα κάνεις.

Θα βάλεις την κάρτα μνημης μέσα, η οποία μένει μόνιμα και δεν μπαινοβγαίνει.

Θα ρυθμισεις το τηλεφωνο σου στις "συνδέσεις" να "βλέπει" την κάρτα μνήμης και όχι το μοντεμ (αν έχει τετοια ρύθμιση, αλλιώς συνεχίζεις)

Και μετά, με το καλώδιο σου, θα συνδεσεις το τηλεφωνο με το λαπτοπ.

Scotty, beam us up.

ΟΚ δεν το ξερα καθώς πρώτη φορά πήρα κινητό που παίρνει κάρτα. Αυτή τη στιγμή στην "Συνδεσιμότητα" - Διαχείριση Συνδέσεων μου βγάζει "καμία σύνδεση" οπότε προφανώς όταν βάλω μια κάρτα θα μπορέσω να κάνω αυτό που λες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :cool:

• 4 weeks later...
Λοιπόν... τζίφος τελικά :mad: Έβαλα και κάρτα μνήμης... μόλις συνδέσω το καλώδιο με ρωτάει να διαλέξω μεταξύ "μαζική αποθήκευση" (προφανώς mass storage device) και "θύρα COM". Επιλέγω το πρώτο σωστά; Επικοινωνία ΚΑΜΜΙΑ!

• 3 weeks later...
καλησπερα ξερει κανεισ πωσ μπορω να βαλω θεματα σε αυτο το κινητο;η μηπωσ δεν εχει την δυνατοτητα αυτη;ευχαριστω πολυ