Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες...αλλα εχω μια ακομη....τις προεπιλεγμενες εφαρμογες πως μπορω να τις κανω απεγκατασταση,την εφαρμογη μηνηματα πχ που εχει το τηλεφωνο,μπορω να βαλω να ανοιγει μονο το smschomp???μεχρι τορα δεν τα εχω καταφερει...το τηλεφωνο το εκανα root....μπορει καποιος να με βοηθησει...?

1)Μάλλον εννοείς τις προεγκατεστειμένες εφαρμογές.Δοκίμασε την εφαρμογή Titanium Backup.Aλλα πρόσεχε τι θα σβήσεις.Πολλές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

2)Δε νομιζω να μπορεις να ξηλωσεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού για sms.Απλως χρησιμοποίησε το smschomp.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε backup την official ρομ που έχουμε?

Πως μπορούμε να επαναφέρουμε τις ΟΕΜ εφαρμογές που διαγραψαμε?

Δεν σκοπεύω να φλασαρω κάποια custom rom γιατί δεν νομίζω ότι έχει να μου προσφέρει κάτι σ αυτη την συσκευη. Αντίθετα με το root θα αξιοποιήσουμε την official rom καθαριζοντας την απο τα περιττά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

1)Μάλλον εννοείς τις προεγκατεστειμένες εφαρμογές.Δοκίμασε την εφαρμογή Titanium Backup.Aλλα πρόσεχε τι θα σβήσεις.Πολλές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

2)Δε νομιζω να μπορεις να ξηλωσεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού για sms.Απλως χρησιμοποίησε το smschomp.

αυτο εχω κανει και οποτε εχω μηνυμα ανοιγουνε και οι 2 εφαρμογες μηνηματων ταυτοχρονα...και αν ανοιξω απο το chompsms και διαβασω το μηνυμα,η ειδοποιηση του μηνυματος δεν σβηνει..πρεπει να το ανοιξω και με την προεγκατεστημενη εφαρμογη των μηνηματων...επισης δεν εχω καταφερει να αλλαξω την προεγκατεστημενη εφαρμογη του καιρου και το ρολοι...ενω εχω κατεβασει νεες εφαρμογες απο το μαρκετ και τις ανοιξα,δεν εμφανιζοντε στην αρχικη οθονη.....

Edited by panos7713

Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε backup την official ρομ που έχουμε?

Πως μπορούμε να επαναφέρουμε τις ΟΕΜ εφαρμογές που διαγραψαμε?

Δεν σκοπεύω να φλασαρω κάποια custom rom γιατί δεν νομίζω ότι έχει να μου προσφέρει κάτι σ αυτη την συσκευη. Αντίθετα με το root θα αξιοποιήσουμε την official rom καθαριζοντας την απο τα περιττά.

Υπαρχει το titanium backup και το root uninstaller. Προτιμω το δευτερω γιατι κανεις backup στις εφαρμογες και σου σβηνει το εικονιδιο απο τη λιστα μετα ενω το titanium στις αφηνει στη λιστα. οταν κανεις restore μια εφαρμογη στο root un στην εμφανιζει στη λιστα με τις ληψεις και οχι των εφαρμογων αλλα κανεις μετακινηση στοιχειου και λλα οκ. τα λεω ισως μπερδεμενα αλλα δοκιμασε τα και θα καταλαβεις....

αυτο εχω κανει και οποτε εχω μηνυμα ανοιγουνε και οι 2 εφαρμογες μηνηματων ταυτοχρονα...και αν ανοιξω απο το chompsms και διαβασω το μηνυμα,η ειδοποιηση του μηνυματος δεν σβηνει..πρεπει να το ανοιξω και με την προεγκατεστημενη εφαρμογη των μηνηματων...επισης δεν εχω καταφερει να αλλαξω την προεγκατεστημενη εφαρμογη του καιρου και το ρολοι...ενω εχω κατεβασει νεες εφαρμογες απο το μαρκετ και τις ανοιξα,δεν εμφανιζοντε στην αρχικη οθονη.....

1)Λογικό μου ακούγεται.

2)Ποιες εφαρμογές για καιρό/ρολόι εχεις κατεβάσει?Σου προτείνω να δοκιμάσεις τις παρακάτω.

https://market.android.com/details?id=com.levelup.beautifulwidgets&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.th.android.widget.gTabsimiClock&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.anddoes.fancywidget.pro&feature=search_result

Υπαρχει δυνατοτητα να συνδεθει το τηλεφωνο ασυρματα με υπολογιστη (ο οποιος φυσικα διαθετει WiFi) στον οποιο υπαρχει συνδεση internet μεσω ethernet? (δηλ. να δουλεψει ο υπολογιστης σαν bridge ωστε να εχω internet και στο κινητο)

Καλησπέρα, σήμερα χθες ένα optimus one για δεύτερο κινητό, και έκανα τις ρυθμίσεις μου, όλα ΟΚ, αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ, ενώ βρίσκει κανονικά τις επαφές κατά την κλήση μου βγάζει "Εκτροπή Ενεργή" και δεν εμφανίζει τη φωτό που υπάρχει στις επαφές. Επίσης το ίδιο όταν με παίρνουν ενώ στο αρχείο των κλήσεων δεν εμφανίζει όνομα παρά μόνο αριθμό !!! Σημ. έχω κάρτα της Wind και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, η ίδια κάρτα παίζει ρολόι στο Dell Streak που έχω σαν πρώτο !!! Καμιά ιδέα ή καμιά ρύθμιση που μπορεί να πρέπει να κάνω χειροκίνητα;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Καλησπερα εκανα root το κινητο με το Z4root μετα εβαλα το titanium backup και απεγκατεστησα την προεπιλεγμενη εφαρμογη για τα sms μια και χρησιμοποιουσα το Handcent εχω να ρωτησο πανω σε αυτο αν γινετε να περασω με καποιο τροπο την μαμισια εφαρμογη των μηνυματων αν καποια στιγμη το θελησω!!! Και κατι αλλο κατεβασα την εκδοση V10q με καταληξη kdz. το αρχειο, με ποιο τροπο μπορω να την περασω στο τηλεφωνο?? Τωρα εχω την V10b. Ελπιζω στη βοηθεια σας ευχαριστω!!!

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Έκανα αναβάθμιση και root .Πολύ εύκολο ,ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες .

Έβαλα και το astro file manager + bluetooth και μπορώ να στέλνω ότι θέλω με bluetooth πολύ καλό πρόγραμμα

Έβαλα το adfree αλλά ακόμα μου εμφανίζονται οι διαφημίσεις στο advanced task manager .Υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για τις διαφημίσεις ?

Θοδωρης

Καλησπερα εκανα root το κινητο με το Z4root μετα εβαλα το titanium backup και απεγκατεστησα την προεπιλεγμενη εφαρμογη για τα sms μια και χρησιμοποιουσα το Handcent εχω να ρωτησο πανω σε αυτο αν γινετε να περασω με καποιο τροπο την μαμισια εφαρμογη των μηνυματων αν καποια στιγμη το θελησω!!! Και κατι αλλο κατεβασα την εκδοση V10q με καταληξη kdz. το αρχειο, με ποιο τροπο μπορω να την περασω στο τηλεφωνο?? Τωρα εχω την V10b. Ελπιζω στη βοηθεια σας ευχαριστω!!!

Mε το πρόγραμμα της lg κάνεις την αναβάθμιση .Η τελευταία για το κινητό μας είναι η V10h .Από που την κατέβασες ?

Θοδωρης

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Έκανα αναβάθμιση και root .Πολύ εύκολο ,ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες .

Έβαλα και το astro file manager + bluetooth και μπορώ να στέλνω ότι θέλω με bluetooth πολύ καλό πρόγραμμα

Έβαλα το adfree αλλά ακόμα μου εμφανίζονται οι διαφημίσεις στο advanced task manager .Υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για τις διαφημίσεις ?

Στο Adfree πρεπει να κανεις download and install hosts μεσα στο προγραμμα

Δεν έχω πρόσβαση τώρα στο pc που κρατάω τα αρχεία μου.Αύριο το πρωί θα σου

ανεβάσω την επίσημη εφαρμογή και θα στην στείλω...

καμια νεοτερη ρομ εβαλε κανεις? με 1.4 λολ ειμαι...κατι καλυτερο βγηκε???

καμια νεοτερη ρομ εβαλε κανεις? με 1.4 λολ ειμαι...κατι καλυτερο βγηκε???

Tην LOL 1.4.2 την έχεις δοκιμάσει;

Σήμερα έβαλα και δοκιμάζω την CyanogenMod 7.0.2 (Android 2.3.3) beta 6.3 που είναι η τελευταία stable.

Διάβασε στο xda για τα θεματάκια που υπάρουν και αν δεν σε ενοχλούν και έχεις όρεξη για πειράματα δοκίμασέ την.

Λοιπόν παιδιά το κινητακι είναι υπέροχο.

Φυσικά το έκανα root πέταξα τις άχρηστες εφαρμογές και τα πάει ακόμα καλύτερα με την ram.

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι παίζει χωρίς πρόβλημα το spb shell 3d.

Δεν το κράτησα απλά το δοκίμασα. Απαιτεί περισσότερη ραμ απ αυτά που προσφέρει. Προτιμώ το Launcher pro.

Το καλύτερο πληκτρολόγιό μέχρι στιγμής είναι το smart keyboard. Τρομερό λεξικο και αυτόματη διόρθωση.

Για custom rom δεν το σκέφτομαι γιατί η V10h είναι σταθερότατη και οπού έχω πρόβλημα δεν μπορεί να μου το λύσει καμία cooked. Έπειτα είναι δίσκο η επιστροφή. Πρέπει να έχεις το αρχείο της ελληνικής και η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή.

Τι δεν μου αρέσει? Η αναπαραγωγή βίντεο και η προβολή φώτο που είναι τραβηγμένες από το iPhone μου.

Αισθάνομαι τυχερός που αγόρασα μια τέτοια συσκευή - εργαλείο με 150€ και μάλιστα σφραγισμένη.

Ταιριάζει κυρίως σε όσους θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς πολλά πολλά. Υστερεί μονό σε multimedia.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα υπαρχει θεμα οταν βγει η 2.3 εαν εχουμε ξηλωσει εφαρμογες?

δε ξερω αν υπαρχουν θεματα...αλλα γινονται restore οι μαμισιες εφαρμογες αμα θες να κανεις πριν το update

Λοιπόν παιδιά το κινητακι είναι υπέροχο.

Φυσικά το έκανα root πέταξα τις άχρηστες εφαρμογές και τα πάει ακόμα καλύτερα με την ram.

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι παίζει χωρίς πρόβλημα το spb shell 3d.

Δεν το κράτησα απλά το δοκίμασα. Απαιτεί περισσότερη ραμ απ αυτά που προσφέρει. Προτιμώ το Launcher pro.

Το καλύτερο πληκτρολόγιό μέχρι στιγμής είναι το smart keyboard. Τρομερό λεξικο και αυτόματη διόρθωση.

Για custom rom δεν το σκέφτομαι γιατί η V10h είναι σταθερότατη και οπού έχω πρόβλημα δεν μπορεί να μου το λύσει καμία cooked. Έπειτα είναι δίσκο η επιστροφή. Πρέπει να έχεις το αρχείο της ελληνικής και η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή.

Τι δεν μου αρέσει? Η αναπαραγωγή βίντεο και η προβολή φώτο που είναι τραβηγμένες από το iPhone μου.

Αισθάνομαι τυχερός που αγόρασα μια τέτοια συσκευή - εργαλείο με 150€ και μάλιστα σφραγισμένη.

Ταιριάζει κυρίως σε όσους θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς πολλά πολλά. Υστερεί μονό σε multimedia.

γιατι δεν βρισκω το smart keyboard?

το βρηκα thanks....αγορασες το pro?

Edited by dgeorge4

γιατι δεν βρισκω το smart keyboard?

το βρηκα thanks....αγορασες το pro?

Όχι ακριβώς :) αλλά θα το αγοράσω γιατί το αξίζει.

παει και αυτο...αλλαγη γλωσσας πως κανουμε; εχω κατεβασει τα πακετα αγγλικων ελληνικων....

παει και αυτο...αλλαγη γλωσσας πως κανουμε; εχω κατεβασει τα πακετα αγγλικων ελληνικων....

Πολύ απλά διπλά από το πλήκτρο των αριθμών. Κάτω αριστερά.

Πολύ απλά διπλά από το πλήκτρο των αριθμών. Κάτω αριστερά.

χμ δε φαινοταν...δεν ειχα επιλεξει και τις δυο γλωσσες απο το μενου....γιδι ειμαι....

Sorry φιλε,τελικά δεν την έχω την μαμίσια εφαρμογή,μόνο το widget της...