Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια CM9 προτείνετε να δοκιμάσω; Με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα από την ταχύτητα.

Ή υπάρχει ήδη αξιόπιστη CM10;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι μια βοήθεια σχετικά με το κινητό.

Εδώ και λίγες μέρες σε όποια ρύθμιση και αν έχω το κινητό(Αθόρυβο-Δυνατό-Δόνηση κτλπ) το κινητό δεν χτυπάει ούτε έχει δόνηση.Έχω δοκιμάσει τα πάντα, και έκανα και πολλές αλλαγές από τις ρυθμίσεις ήχου.

Κάποια βοήθεια?

Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...
Ποια CM9 προτείνετε να δοκιμάσω; Με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα από την ταχύτητα.

Ή υπάρχει ήδη αξιόπιστη CM10;

Φιλε υπαρχει αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1833218, τη προτεινω αφοβα.

Παιδιά καλησπέρα, ακολούθησα αυτόν εδώ τον οδηγό για να κάνω root το κινητό. Στο τέλος αναφέρει πως αν δεν μας ρωτήσει η εφαρμογή superuser για Allow/Deny access, κάτι δεν κάναμε καλά και χρειάζεται factory reset.. Εμένα δεν μου το έβγαλε αυτό. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω αν είμαι όντως root; Και αν αναγκαστικά πρέπει να κάνω reset πως γίνεται να κάνω back up τις επαφές μου, για να τις περάσω κατευθείαν μετά; ( για τα υπόλοιπα π.χ. εφαρμογές μηνύματα δεν με νοιάζει τόσο)

edit: Μέσα από το superuser πάτησα temp unroot και μου έβγαλε το dialog box για allow/deny, όπου και πάτησα allow, και πάλι όμως πως μπορώ να καταλάβω αν είμαι όντως root;;

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• 2 weeks later...
Φιλε υπαρχει αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1833218, τη προτεινω αφοβα.

Σε ευχαριστω για το λινκ

• 3 weeks later...

Την έβαλα παιδιά, πολύ ωραία! Έχω όμως ένα θέμα! Θέλω να έχω το menu στα αγγλικά αλλά όταν γράφω μήνυμα να μπορώ να γράψω ελληνικά. Δεν έχει στο input language ελληνικά, τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ!

Την έβαλα παιδιά, πολύ ωραία! Έχω όμως ένα θέμα! Θέλω να έχω το menu στα αγγλικά αλλά όταν γράφω μήνυμα να μπορώ να γράψω ελληνικά. Δεν έχει στο input language ελληνικά, τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ!

Κατέβασε άλλο πληκτρολόγιο.

Προσωπικό αγαπημένο το multiling. Αλλά έχει άπειρα να διαλέξεις.

Ερώτηση: χρειάστηκε να αλλάξεις baseband ή όπως το είχες το κινητό έκανες flash το zip και δουλεύει μια χαρά;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασε άλλο πληκτρολόγιο.

Προσωπικό αγαπημένο το multiling. Αλλά έχει άπειρα να διαλέξεις.

Ερώτηση: χρειάστηκε να αλλάξεις baseband ή όπως το είχες το κινητό έκανες flash το zip και δουλεύει μια χαρά;

Όχι δεν άλλαξα baseband! Είδα ότι είχα την καινούργια και δεν χρειάστηκα baseband! δούλεψε μια χαρά! :)

Όχι δεν άλλαξα baseband! Είδα ότι είχα την καινούργια και δεν χρειάστηκα baseband! δούλεψε μια χαρά! :)

Πώς το είδες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έβαλα παιδιά, πολύ ωραία!

Πολύ ενδιαφέρον! Βλέπεις να μην δουλεύει κάτι; Κάμερα, tethering; Από ταχύτητα πώς πάει;

Επίσης πως πάει από μπαταρία; Μία 4.1 rom που έχω τώρα είναι ψιλοτραγική σε αυτόν τον τομέα οπότε σκέφτομαι να την αλλάξω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μπορείτε να δοκιμάσετε στην Oxygen αν δουλεύει το WiFi hotspot;

Έχω το P500 ως βασικό μου modem στο σπίτι και δε θέλω να του βάλω ROM που θα χαλάσει το μόνο λόγο για τον οποίο το χρησιμοποιώ. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω κατι βρε παιδια.Δεν θυμαμαι πως απενεργοποιησα-καταργησα τα κινουμενα wallpapers αν τα λεω σωστα.Θυμαμαι οτι ειχε κατι με νερο που το ακουμπουσες και εκανε κυματακια.

Εχει χαθει μαζι με κατι ακομα παρομοια και δεν ξερω μηπως εχω κανει μακακια.Μπορει να βοηθησει κανεις?

Πώς το είδες;

Πολύ ωραία είναι! Το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο σε απόκριση! Η κάμερα είναι μια χαρά! Συνδέθηκα κανονικά σε wifi! Κάποιο πρόβλημα δεν έχω δει μέχρι τώρα! Ϊσα ίσα το βρίσκω πιο καλό, λειτουργικό! Είμαι ευχαριστημένος! Για την μπαταρία, χωρίς να είμαι σίγουρος.....έχω την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο! Ένα θέμα έχω....δεν μπορώ να βγάλω το google search από το desktop. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει! Είχα βάλει και την CM 7.2 nightly αλλά δεν είχα δίκτυο και μετά από bb fixes που βρήκα! Εβαλα και την CM 10 RC6, σε αυτή ενώ είχα σήμα είναι πολύ buggy! Αυτά! Πιστεύω πάντως πως η oxygen είναι πολύ καλή και αξίζει! :)

Πολύ ωραία είναι! Το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο σε απόκριση! Η κάμερα είναι μια χαρά! Συνδέθηκα κανονικά σε wifi! Κάποιο πρόβλημα δεν έχω δει μέχρι τώρα! Ϊσα ίσα το βρίσκω πιο καλό, λειτουργικό! Είμαι ευχαριστημένος! Για την μπαταρία, χωρίς να είμαι σίγουρος.....έχω την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο! Ένα θέμα έχω....δεν μπορώ να βγάλω το google search από το desktop. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει! Είχα βάλει και την CM 7.2 nightly αλλά δεν είχα δίκτυο και μετά από bb fixes που βρήκα! Εβαλα και την CM 10 RC6, σε αυτή ενώ είχα σήμα είναι πολύ buggy! Αυτά! Πιστεύω πάντως πως η oxygen είναι πολύ καλή και αξίζει! :)

Για το google search, δοκιμασε να αλλαξεις launcher...

Πολύ ενθαρρυντικά τα σχόλια σου για την μπαταρία, με βλέπω να την περνάω σύντομα. Μία τελευταία ερώτηση: οι εφαρμογές Viber, Whatsapp, 4square δουλεύουν κανονικά;

edit: Μπορούμε να βρούμε κάπου το στοκ πληκτρολόγιο του κινητού;

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μπορεις να βαλεις και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=jellybeankeyboard.f.g

το πηρε σημερα ενας φιλος και λεει εκδοση 2.3.3 και εκδοση V20G

το προγραμμα εβγαλε πως δεν υπαρχει νεοτερη εργοστασιακη αναβαθμιση ενω το αλλο προγραμμα του xda developers κατεβασε κατι.

πως το αναβαθμιζω σε εργοστασιακη αν υπαρχει?

επισης http://www.lg.com/uk/support/fota δειχνει μενου που δεν υπαρχει σε αυτο που εχω στα χερια μου, δεν εχει επιλογη software update

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να γυρίσω το κινητό στη στοκ ρομ από μία Jellybean που του είχα περάσει. Πως θα το κάνω αυτό. θα του τη φλασάρω από κάπου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με την μνήμη στο κινητό και πλέον δυσκολεύομαι να εγκαταστήσω εφαρμογές.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω εφαρμογές συστήματος στην sd κάρτα;

Έχω δοκιμάσει το root all to sd...

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με την μνήμη στο κινητό και πλέον δυσκολεύομαι να εγκαταστήσω εφαρμογές.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω εφαρμογές συστήματος στην sd κάρτα;

Έχω δοκιμάσει το root all to sd...

Μάλλον πρέπει πλέον να περάσεις στη λύση του Link2SD. Τουλάχιστον στην stock (αναβαθμισμένη στην τελευταία έκδοση) ROM έπαιζε μια χαρά. Χρειάζεται κάποιους λεπτούς χειρισμούς στην αρχή (partition στην κάρτα sd) αλλά μετά είναι πολύ απλό.

Μάλλον πρέπει πλέον να περάσεις στη λύση του Link2SD. Τουλάχιστον στην stock (αναβαθμισμένη στην τελευταία έκδοση) ROM έπαιζε μια χαρά. Χρειάζεται κάποιους λεπτούς χειρισμούς στην αρχή (partition στην κάρτα sd) αλλά μετά είναι πολύ απλό.

Το έχω κάνει ήδη, αλλά δεν μπορώ να αντιγράψω το google maps ή το gmail.

Το έχω κάνει ήδη, αλλά δεν μπορώ να αντιγράψω το google maps ή το gmail.

Οι αρχικές εκδόσεις είναι στην ROM, επομένως είναι λογικό να μην αντιγράφονται. Αντιγράφονται όμως οι αναβαθμίσεις που κατά καιρούς κατεβαίνουν από το play store.

Οι αρχικές εκδόσεις είναι στην ROM, επομένως είναι λογικό να μην αντιγράφονται. Αντιγράφονται όμως οι αναβαθμίσεις που κατά καιρούς κατεβαίνουν από το play store.

Αυτό γίνεται αυτόματα ή πρέπει να τα αντιγράψω μόνος μου;