Fourtounas Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη σε αρχειο που να ανοιγει με word ή excel; Μπορείς! Πρέπει να κατεβάσεις το myphone explorer και κάνεις ότι θέλεις μέχρι και της εφαρμογές μπορείς να κάνεις backup τα πάντα ότι έχεις μέσα! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, Πρόσφατα άλλαξα rom στο P500 μου, τελείωσε η εγγύηση και λέω δε βαριέσαι,ας δούμε αν γίνεται καλύτερο :) Όλα καλά, όλα ωραία, μόνο ένα πρόβλημα έχω... Η αυθεντική, "μανίσια" rom που είχε πάνω το τηλέφωνο είχε το Thinkfree office προεγκατεστημένο, το οποίο χρησιμοποιούσα για να διαβάζω ebooks γιατί είχε επιλογή "Προβολή ανάγνωσης" έφερνε δηλαδή το κείμενο σε μέγεθος ευδιάκριτο, δεν έκανε απλά zoom χώριζε την κάθε σελίδα σε πολλές και γενικότερα ήταν ότι καλύτερο είχα δει απο ebook reader. Έβαλα την πλήρη έκδοση μετά το σπάσιμο αλλά δεν έχει την συγκεκριμένη επιλογή, έχω κατεβάσει όλα τα προτεινόμενα απο το Internet readers αλλά κανένα δεν έχει παρόμοια επιλογή. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ή αν μπορείτε να μου πείτε ποιά εκδοση έχει εγκατεστημένη ένα τηλέφωνο που δεν είναι σπασμένο μήπως και την βρώ στο internet θα με βοηθούσατε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 περίπου 3 24ώρα με thn έκδοση 4.0.4 IceCreamSandwhich ICS όλα πάνε καλά.. πολύ καλά.... μπαταρία αντέχει.. ίσως και περισσότερο αν και δεν το πολύ κάνω χρήση.. είναι πολύ όμορφο.. GPS OK...kai πολλές άλλες εφαρμογές... μπορείτε να τα δοκιμάσετε....σε μένα πετάει Ολα δουλευουνε η εχει καποιο bug? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δε δουλεύει η εγγραφή βίντεο αλλά φωτογραφίες τραβάει. Δεν ξέρω αν αναπαράγει καλά βίντεο. Αδκηκα είναι πολύ ικανοποιητική και γρήγορη. Μία χαρά για καθημερινή χρήση. Επίσης δε δουλεύει το tethering αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το wifi tether Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Προφανω μιλας για ics 4.Εχεις δοκιμασει να συνδεσεις bt και να κανεις κληση ;) ? Για μενα που χρησημοποιω πολυ το bt ειναι μεγαλη πικρα ,γιατι οντως παει γρηγορα και εχει καλυτερη αυτονομια μπαταριας Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) μετα απο αυτο που ειδα πρεπει και εμεις να παρουμε ICS. καιρος να αρχισουμε το κραξιμο στην LG http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2012/05/Desire-C-Benchmarks-660x330.jpg τους ρωτησα στο chat και δεν υπαρχει επισημη θεση εαν θα παρουμε την 4 ή οχι. θα ενημερωσω εαν μαθω κατι Edited May 17, 2012 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να δωθει επισημη ics. Απλα ισως υπαρξουν αξιολογα και stable ports αν βεβαια ασχοληθει καποιος dev στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να δωθει επισημη ics. Απλα ισως υπαρξουν αξιολογα και stable ports αν βεβαια ασχοληθει καποιος dev στο xda Ασχολουνται απο τι φενεται και πιστευω σιγα σιγα θα ειμαστε κομπλε.Αν σκεφτεις οτι πριν ενα χρονο υπηρχαν πολλες beta roms 2.3.7 και τωρα τουλαχιστον σε μενα παιζει αψογα :) Οποτε λιγο υπομονη και θα παιξει και η 4αρα μια χαρα Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να δωθει επισημη ics. αφου δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση δε μπορεις να το ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprou Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 αφου δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση δε μπορεις να το ξερεις. Εδώ δεν έχουν πάρει ics κινητά και κινητά, πολύ πιο πρόσφατα και ακριβά, το p500 θα πάρει? Με τα χίλια ζόρια πήραμε gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 αφου δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση δε μπορεις να το ξερεις. "H LG Electronics επιβεβαίωσε στις 5 Δεκεμβρίου 2011 ότι η έκδοση Ice Cream Sandwich του Android θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τα παρακάτω high-end LG smartphone, που κυκλοφόρησαν το 2011 στην αγορά: το Optimus 2X, το Optimus Black και το Optimus 3D." Για περισσότερα .... http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231140512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Εν ολίγοις και για να μη μακρηγορούμε... η συγκεκριμένη συσκευή δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί επίσημα σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μηπως μπορει καποιος να βοηθεισει.Ειχα απεγκαταστισει τον launcher της lg και ειχα εγκαταστισει αλλον.Mια μερα εβγαλα και αυτον,χωρις πρωτα να ξαναβαλω τον αρχικο και τωρα μετα την εκκινηση του τηλεφωνου αφου ξεκλιδωσω την sim εχω μαυρη οθονη.Προσπαθησα να φλασαρω της lg ,τιποτε.Πηγα να φλασαρω αλλη ρομ ,παλι τιποτε,δεν φλασαρει.Τι μπορω να κανω.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 "H LG Electronics επιβεβαίωσε στις 5 Δεκεμβρίου 2011 ότι η έκδοση Ice Cream Sandwich του Android θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τα παρακάτω high-end LG smartphone, που κυκλοφόρησαν το 2011 στην αγορά: το Optimus 2X, το Optimus Black και το Optimus 3D." Για περισσότερα .... http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231140512 Η εταιρεία δηλώνει επίσης ότι συνεχίζει να εξετάζει τη συμβατότητα του ICS OS όσον αφορά τη λειτουργικότητα, τα χαρακτηριστικά και την απόδοση για τα υπόλοιπα smartphone της LG, προκειμένου η νέα έκδοση να γίνει διαθέσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μηπως μπορει καποιος να βοηθεισει.Ειχα απεγκαταστισει τον launcher της lg και ειχα εγκαταστισει αλλον.Mια μερα εβγαλα και αυτον,χωρις πρωτα να ξαναβαλω τον αρχικο και τωρα μετα την εκκινηση του τηλεφωνου αφου ξεκλιδωσω την sim εχω μαυρη οθονη.Προσπαθησα να φλασαρω της lg ,τιποτε.Πηγα να φλασαρω αλλη ρομ ,παλι τιποτε,δεν φλασαρει.Τι μπορω να κανω.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. Κανε install zip τον aroma file manager http://db.tt/AkOicRgC αν φυσικά έχεις βάλει cwm recovery και αντέγραψε το αρχείο πού έχεις με κάποιον launcher στο system/app. Δουλεύει μία χαρά και στο lg και είναι πολύ χρήσιμος recovery file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μηπως μπορει καποιος να βοηθεισει.Ειχα απεγκαταστισει τον launcher της lg και ειχα εγκαταστισει αλλον.Mια μερα εβγαλα και αυτον,χωρις πρωτα να ξαναβαλω τον αρχικο και τωρα μετα την εκκινηση του τηλεφωνου αφου ξεκλιδωσω την sim εχω μαυρη οθονη.Προσπαθησα να φλασαρω της lg ,τιποτε.Πηγα να φλασαρω αλλη ρομ ,παλι τιποτε,δεν φλασαρει.Τι μπορω να κανω.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. Ρίξε μια ματιά και εδώ μπας και καταφέρεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Ρίξε μια ματιά και εδώ μπας και καταφέρεις κάτι. Ευχαριστω φιλε ,θα προσπαθησω να το φτιαξω με αυτον τον τροπο ή με τον aroma fm που προτεινε ο αλλος φιλος,αλλα περιμενω ,αυριο μαλλον να μου το στειλει πισω η lg, που το εστειλα και ηθελε 142 ευρω για να μου το φτιαξει. Κανε install zip τον aroma file manager http://db.tt/AkOicRgC αν φυσικά έχεις βάλει cwm recovery και αντέγραψε το αρχείο πού έχεις με κάποιον launcher στο system/app. Δουλεύει μία χαρά και στο lg και είναι πολύ χρήσιμος recovery file manager Ευχαριστω πολυ,φιλε.Θα το προσπαθισω μολις το παρω πισω απο την lg.Ελπιζω να φλασαρει γιατι οτι αλλο πηγα να φλασαρω ,μου εβγαζε σφαλμα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 23, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 . . . να μου το στειλει πισω η lg, που το εστειλα και ηθελε 142 ευρω για να μου το φτιαξει. :shock: :shock: Τι σου είπαν ότι θα διόρθωναν που θέλει 142 ευρώ για να γίνει;;; Τόσο έχει ολόκληρη η συσκευή καινούρια (αν όμως την βρεις πλέον σε κάποιο κατάστημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkoz Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Γεια σας παιδες!Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.εχω ποσο καιρο δεν μπορω να συνδεσω με τπτ τον υπολογιστη με το κινητο μεσω του LG PC Suite IV.(ουτε με το LG On-Screen Phone.Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Γεια σας παιδες!Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.εχω ποσο καιρο δεν μπορω να συνδεσω με τπτ τον υπολογιστη με το κινητο μεσω του LG PC Suite IV.(ουτε με το LG On-Screen Phone.Μπορει καποιος να με βοηθησει??? kai...τετοια προβληματα ειχα.. παρε τηλεφωνο το hot line sτην LG μου ειπε 4 αιτιες που αυτο μπορει να συμβαινει και τι ελεγχους να κανω... δουλεψε αμεσως....ειναι αψογοι ... θυμαμαι μονο καλωδιο, usd θυρα του PC.. το mode του τηλεφωνου και κατι ακομη..... παρτους τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkoz Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 kai...τετοια προβληματα ειχα.. παρε τηλεφωνο το hot line sτην LG μου ειπε 4 αιτιες που αυτο μπορει να συμβαινει και τι ελεγχους να κανω... δουλεψε αμεσως....ειναι αψογοι ... θυμαμαι μονο καλωδιο, usd θυρα του PC.. το mode του τηλεφωνου και κατι ακομη..... παρτους τηλεφωνο Οκ,σευχαριστω φιλε,θα ψαξω να βρω τον αριθμο της LG!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Αυτή η σελίδα, ειδικά προσαρμοσμένη για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, προέρχεται από τον ιστότοπο http://www...........gr, τον οποίο δεν εγκρίνει η Google. καλημέρα ξέρει κανείς τι να κάνω για να τα ανοίγω αυτα ; υ.γ. να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι ειδησιογραφικου περιεχομενου Edited May 27, 2012 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ειμαι root στην 2.3.3 τι προτεινετε να βαλω? Θελω να ειναι λειτουργικη χωρις πολλες επανακινησεις κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Στις custom rom μπορεί να μπει το apk με το πληκτρολόγιο της LG; Θα δουλεύει; Είχα δοκιμάσει να το περάσω σε άλλη συσκευή (αλλά είχε και έκδοση android 2.2) και δεν δούλευε. Το λεξικό του T9 είναι ενσωματωμένο στο apk; Θα δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδια ερωτηση, ισως εχει ξανασυναντησει καποιος κατι τετοιο. Υπαρχει ενα optimus απο Αμερικη το οποιο ειναι κλειδωμενο στην AT&T ή Tmobile. Τελος παντων ειναι σε GSM οχι CDMA. Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει εστω και με πληρωμη; Αν ναι, πως; Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts