Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπεριζω κ εγω την παρεα σας.Ειμαι χρονια μελος αλλα μονο παρακολουθω το φορουμ.

Μπαινω κατ ευθειαν στο ψητο.Αγορασα απο ενα φιλαρακι το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο,το εχει απ τον αυγουστο του 11.Φοραει 2.3.3 official

το προβλημα ποιο ειναι;

η μπαταρια του.Δεν βγαζει ουτε μια μερα!!!

Το παιδι βεβαια το εσκιζε στα παιχνιδια..Το εχω βαλει για καλιμπραρισμα συμφωνα με καποιες οδηγιες που βρηκα για non rooted συσκευες

1. Turn your phone on and charge it for 8 hrs or perhaps a lot more.

2. Unplug the charger.

3. Turn your phone off and charge it for just 1 hour.

4. Unplug the charger.

5. Switch on the phone and wait 2 minutes.

6. Turn your phone off and charge it for just one hour.

7. Unplug, switch it on and employ generally. Your battery life must definitely be better.

κανω καλα;

επομενη ερωτηση πιστευετε οτι το service με καλυπτει για αλλαγη μπαταριας;;

θα το δω πως θα παει απο βδομαδα μετα το καλιμπραρισμα..Περασα μια εφαρμογη juice defender λεγεται που "λεει"οτι αυξανει τη διαρκεια.

Διαβαζα σε ξενα φορουμ οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα αφ οτου αναβαθμισαν σε 2.3.3 ισχυει κατι τετοιο;

την εφαρμογη την περασα καθως ενα μελος ξενου φορουμ υποστηριζει οτι με την συγκρεκριμενη βγαζει περιπου 45ωρες το τηλεφωνο χωρις φορτιση.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι η μπαταρία έχει εγγύηση 6 μήνες αλλά δεν νομίζω πως θα την χρειαστείς. Η μπαταρία σου δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Εγώ έχω το κινητό 5 μήνες και τις 2 τελευταίες βδομάδες η μπαταρία μου βγάζει 24 ώρες γιατί το σκαλίζω λίγο παραπάνω από ότι συνήθως συν gaming. Βέβαια καμιά φορά το βάζω για φόρτιση στο 20-25% ενώ συνήθως το βάζω στο 10-15%.

καλημερα κ σ ευχαριστω για την απαντηση

εγω και στην αναμονη που το εχω μπορει ανετα σε 1 ωρα να χασει 10-15% χωρις να κανει τιποτα το τηλεφωνο.Σε παιχνιδια βγαζει 6-7 ωρες με wifi ανοιχτο.

τωρα πως γινεται να κραταει το ιδιο ειτε παιζοντας ειτε σε idle δεν το γνωριζω και απορω.

Ακολουθησα τις οδηγιες που εδωσα πιο πανω.Για πληρη αποτελεσματα θα μαθω σε μιση ωρα οπου και τελειωνει η διαδικασια.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Ευχαριστώ, καλή ιδέα. Πάντως το Titanium Backup κάνει αυτή την εκκαθάριση μόνο στην πλήρη έκδοση. Αντίστοιχη εντολή υπάρχει στο Link2SD.

Όχι μου το έκανε και δεν έχω τη πλήρη.

Μου είπε ότι βρήκε 10ΜΒ και τα διέγραψα αλλά πάλι έχω 22ΜΒ μόνο ελεύθερα

επανερχομαι και παλι.

τελικα το μονο που κανει δουλιτσα ειναι το juice defender

απ οτι φαινεται η μπαταρια εχει θεμα τελικα.

Ποσο κοστιζει μια καινουρια και απο που μπορω να βρω;Για αγορα απο ελλαδα παντα(περιοχη κοντα στον πειραια)

Μου φαινεται παραλογο μετα απο 15-20 λεπτα παιχνιδιου να εχει χασει 20%μπαταρια

πιστευετε οτι ειναι λογικο κατι τετοιο;

Ποσο κοστιζει μια καινουρια και απο που μπορω να βρω;Για αγορα απο ελλαδα παντα(περιοχη κοντα στον πειραια)

http://www.bataria.gr/original-lg-lgip-400n-p500-optimus-one-li-ion-3.7v-1500mah.html

Καλησπέρα, έχω το κινητό 2 μέρες όλα οκ, αλλά σήμερα που προσπάθησα να το συνδέσω με LG suite δεν το βλέπει με τίποτα.

Διάβασα όσες σελίδες άντεξα και έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν βρήκα τίποτα, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κόλπο? Reboot κινητού, επανεγκατάσταση drivers και suite δεν βοήθησαν. Σε λάπτοπ με win7 προσπαθώ.

Ευχαριστώ

Παιδιά, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία version για το LG Optimus one (P500); Είναι η 20e;

Επίσης, που μπορώ να κατεβάσω το kdz της τελευταίας version;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

@ foagth: Είναι σίγουρα εγκατεστημένοι οι drivers;

@ Sterios89: Η V20g είναι η τελευταία. Για τελευταία version δεν ξέρω αλλά εδώ μπορείς να το βρεις μαζί με τον οδηγό αναβάθμισης.

καλημερα και καλη εβδομαδα

εχω ενα LG P500, εχω κατεβασει την CyanogenMod 7.2.0-RC0 μεσω της rom manager και πηγα να τη κανω εγκατασταση

πατησα να κανει reboot και instal και εχει κολησει στο λογοτυπο της LG και δεν ανοιγει το κινητο

εβγαλα τη μπαταρια αλλα κ παλι τα ιδια

ξερει κανεις καμμια λυση πριν το παω στην LG ??

ευχαριστω :)

καλημερα και καλη εβδομαδα

εχω ενα LG P500, εχω κατεβασει την CyanogenMod 7.2.0-RC0 μεσω της rom manager και πηγα να τη κανω εγκατασταση

πατησα να κανει reboot και instal και εχει κολησει στο λογοτυπο της LG και δεν ανοιγει το κινητο

εβγαλα τη μπαταρια αλλα κ παλι τα ιδια

ξερει κανεις καμμια λυση πριν το παω στην LG ??

ευχαριστω :)

Δοκίμασε να κανείς εγκατάσταση απο cw mode. Power+volume down+home πρέπει να μπαίνεις σε recovery mode. Αλλιώς με kdz updater κατεβαζεις την 20g με το serial του κινητου

Δοκίμασε να κανείς εγκατάσταση απο cw mode. Power+volume down+home πρέπει να μπαίνεις σε recovery mode. Αλλιώς με kdz updater κατεβαζεις την 20g με το serial του κινητου
σας ευχαριστω και τους δυο για την απαντηση

αν πατησω home+volume up+power ανοιγει το τηλεφωνο και κολαει στο LG

το δευτερο σκελος giokspy δε το καταλαβα

αν θες να μου εξηγησεις τι εννοεις ακριβως :)

να πω οτι οταν το συνδεω στο pc δε κανει τπτ απολυτως

To kdz updater αφου κατεβασεις το κατάλληλο firmware μπαίνει σε download mode και το κάνει εγκατάσταση. Για το recovery δοκίμασε volume down και όχι volume up και λογικά θα μπει

σας ευχαριστω και τους δυο για την απαντηση

αν πατησω home+volume up+power ανοιγει το τηλεφωνο και κολαει στο LG

το δευτερο σκελος giokspy δε το καταλαβα

αν θες να μου εξηγησεις τι εννοεις ακριβως :)

να πω οτι οταν το συνδεω στο pc δε κανει τπτ απολυτως

το εστειλα στην LG και ο θεος βοηθος

Αν εψαχνες λίγο ακόμα στο xda μπορεί και να μη χρειαζόταν η LG. Αν το έκανες root μπορεί να σου πουν για την εγγύηση.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

ρωτησα κ στο XDA και δεν απαντησε κανεις

σημερα ηρθε το τηλεφωνο απο την LG μου το καναν δηθεν αναβαθμιση

απλα ξανα μανα θελει root αλλα δεν εδωσα μια :)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ μη ειμαστε και αχαριστοι

καλησπερα παιδια,

Εκανα χτες αναβαθμιση σε ανδροιδ 2.3 μεσω του επισημου site της LG ολα καλα , αλλα απο σημερα το κινητο εκει που μιλαω στα καλα καθουμενα κλεινει τελειως. Για να παρει ξανα μπρος πρεπει να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω.

Λετε να ξαναπαω σε ανδροιδ 2.2 και πως το κανω αυτο?

ευχαριστω

παιδια εχω την official 2.3.3 v20c root πως κανω? Με το SuperOneClick v2.3.3 ή με κάτι αλλο? Και

Eγω το ειχα κανει σε λιγα δευτερολεπτα με το unlockroot :)

Πάντως με το root είχα προβλήματα στη stock 2.3.3. Δεν έδινε superuser rights σε εφαρμογές και κολλούσε. Τα πήρα μια μέρα ακολούθησα τις οδηγίες στο xda και έκανα με το kitchen μια ρομ ίδια με τη stock με root μέσα της από την αρχή μαζι με κατι άλλες βελτιώσεις και ησύχασα. Οδηγίες εδώ για όποιον ενδιαφέρεται

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901417

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Edited by nmitr11

Παιδια εχω εγκαταστήσει το rom manager ειμαι root αλλά όταν πατω το flash clockworkmod recovery δεν κάνει τίποτα.και στην ιστιοσελιδα τους αν πατήσω μου λεει service unavaillable.Τι μπορώ να κάνω τώαρα να περιμένω ή υπάρχει αλλος τρόπος να flasaro

• Administrators
Παιδια εχω εγκαταστήσει το rom manager ειμαι root αλλά όταν πατω το flash clockworkmod recovery δεν κάνει τίποτα.και στην ιστιοσελιδα τους αν πατήσω μου λεει service unavaillable.Τι μπορώ να κάνω τώαρα να περιμένω ή υπάρχει αλλος τρόπος να flasaro

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315027

Modpic.gif

ΠΑιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου πει πως να ξαναπαω πισω στην αρχικη 2.2 που ειχε το κινητο απο προχτες που εκανα αναβαθμιη μου εχει σπασει τα νευρα κλεινει μονο του ανα 1 ωρα

ευχαριστω

χθες μου παρουσιαστηκε ενα τρελλο προβλημα με την sd card του κινητου. στα καλα καθουμενα αντεγραφα αρχεια και απλα δεν υπηρχαν. λες και πηγαιναν σε μια μαυρη τρυπα. ξερεις κανεις τιποτα? μηπως χαλασε η καρτα?

δηλαδη για να καταλαβετε τραβαω μια φωτο τη βλεπω στην οθονη μου τη βλεπω στην gallery και οταν εβαλα το κινητο στο pc δεν υπηρχε. ουτε μεσα απο το κινητο υπηρχε. ολα τα αλλα αρχεια μου ηταν μια χαρα προσβασιμα. παω να σβησω ενα αρχειο με κατι βιντεο δειχνει οτι σβηνεται κανονικα απο το κινητο, κανω mount unmount την καρτα εκει. σβηνω τον φακελο απο το pc και δεν εγινε τιποτα. κανω cut paste κατι αρχεια απο το pc στην καρτα γινεται κανονικα και απλα δεν υπηρχαν τα αρχεια. εξαφανιστηκαν. και τα εχασα και απο το pc που τα εκανα cut. λες και αντιγραφω αρχεια σε μια μαυρη τρυπα. εκοψα κατι τραγουδια τα περασα στο pc εξαφανιστηκαν απο την καρτα και οταν τα εκανα παλι cut πισω αφου εγινε κανονικα αντιγραφη δεν υπηρχαν στην καρτα.

θα τρελλαθω τελειως. τι κουλο ειναι αυτο παλι?