sakiss Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εντάξει .. το καταφερα! καμια προταση για καμια καλη εφαρμογη και wallpapers ? :D Υπάρχει μια καλή εφαρμογή για wallpapers/ringtones https://market.android.com/details?id=net.zedge.android&feature=search_result Για περισσότερα περι android εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) να ρωτησω κατι που παρατηρησα? 1) ενω εχθες το βραδυ πριν παω για υπνο το κινητο ειχε 70% μπαταρια σημερα που ξυπνησα ειχε 38% γιατι? τι πρεπει να κανω? για να μην τελειωνει τοσο ευκολα? 2) η φορτηση των 12 ωρων ποτε πρεπει να γινει ? και πως? με τι μια πριν καν χρησιμοποιησω το κινητο ? ή αφου το χρησιμοποιησω και πεσει η μπαταρια μετα να το αφησω "κλειστο" να φορτησει για 12 ωρες? Edited May 31, 2011 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strta Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει Pleaseee? :) Ισως αργησα λίγο να απαντησω αλλα ναι με το MyPhoneExplorer μπορείς να στείλεις sms να συχρονίσειες επαφες με outlook ημερολογιο οταν σε καλουν εχεις ειδοποιηση στην οθονη του PC. Σύνδεση LG με το MyPhoneExplorer μπορεις να κάνεις με USB WIFI & BT απλα κατεβάζεις το MyPhoneExplorer και από το Market τον Client τα εγκαθιστας και voila. Μάλιστα στο USB τον Client μολις του δωσεις να συνδεθει τον ανοίγει και μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Με την 6.5.1 με χρήση wifi ,3g,bt ,τηλέφωνα,μηνύματα,λίγο παιχνίδι ,κατέβασα το pro11 μέσω wifi,με κανένα widget εγκατεστημένο .Είμαι στην 1 μέρα και 7 ώρες και η μπαταρία στο 40% Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να τακτοποιήσω τα εικονίδια μου στο μενού με launcher pro ? εντιτ. Με bt δεν μπορούσα να στείλω αρχείο apk απο το pc στο κιν . φώτος στέλνει κανονικά Edited May 31, 2011 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Με την 6.5.1 με χρήση wifi ,3g,bt ,τηλέφωνα,μηνύματα,λίγο παιχνίδι ,κατέβασα το pro11 μέσω wifi,με κανένα widget εγκατεστημένο .Είμαι στην 1 μέρα και 7 ώρες και η μπαταρία στο 40% Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να τακτοποιήσω τα εικονίδια μου στο μενού με launcher pro ? εντιτ. Με bt δεν μπορούσα να στείλω αρχείο apk απο το pc στο κιν . φώτος στέλνει κανονικά Κι εγω το ψάχνω αλλα δεν έχω βρει λύση. @@@ χρησιμοποιει κανεις την συσκευη μας με το blue tooth του αυτοκινήτου? Δεν μπορω με κανένα τροπο να το κάνω να ακούγεται ο συνομιλητής μου απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Επίσης μετα το πέρας της κλήσης, δεν επανέρχεται στην μουσικη μόνο του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) A study on the new version for Optimus Gingerbread One P500. Following requests from fans of the page LG in the Box, we have included new benchmark and spent more time around the menus and settings. Gingerbread One Optimus to it by the end of June. http://www.youtube.com/watch?v=f6jpf20YOfE το neocore στα 35 βλεπω ανεβασμενο απο 30 στην 2.2.2 και το quandrant στα 806 και τη δευτερη φορα φτανει τα 850. ανεβηκε πολυ. διπλασια σχεδον αποδοση απο stock 2.2.2. και δεν ειναι τελικη εκδοση. η 2.3.3 φαινεται θα πεταει! Εμένα μου έδωσε 55.3 στο Neocore και 1125 στο Quadrant... --> Edited May 31, 2011 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κι εγω το ψάχνω αλλα δεν έχω βρει λύση. @@@ χρησιμοποιει κανεις την συσκευη μας με το blue tooth του αυτοκινήτου? Δεν μπορω με κανένα τροπο να το κάνω να ακούγεται ο συνομιλητής μου απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Επίσης μετα το πέρας της κλήσης, δεν επανέρχεται στην μουσικη μόνο του. Δεν έχω προλάβει καν το BT handsfree που έχω Κώστα για να σου πω... Αλλά αν είναι να έχουμε τέτοια προβλήματα σε βασικές λειτουργίες,εγώ νευρίασα πολύ χθες που δεν μπορούσα να στείλω κάτι που το ήθελα, καλύτερα σταθερή custom Froyo ROM παρά τέτοια κόλπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Δεν έχω προλάβει καν το BT handsfree που έχω Κώστα για να σου πω... Αλλά αν είναι να έχουμε τέτοια προβλήματα σε βασικές λειτουργίες,εγώ νευρίασα πολύ χθες που δεν μπορούσα να στείλω κάτι που το ήθελα, καλύτερα σταθερή custom Froyo ROM παρά τέτοια κόλπα... Συμφωνω αλλα επειδή δεν είμαι σίγουρος αν φταίει για το δικο μου πρόβλημα η CM, σκέπτομαι να επανέλθω με restore android backup για να δοκιμάσω αν λειτουργει με την official froyo. Για πολλα τέτοιου είδους προβλήματα είναι υπεύθυνες οι συσκευές. Με πάσα ειλικρίνεια πιστεύω ότι τα android σαν λειτουργικο έχουν φθάσει σε υψηλο επίπεδο. Οι συσκευές όμως δημιουργούν τα προβλήματα με τις βιαστικες προσαρμογές του λειτουργικού και τους drivers Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Με την 6.5.1 που έχω δεν μπορώ να στέλνω ούτε να λαμβάνω εικόνες από ΒΤ.Δοκίμασα σήμερα με 2 κινητά και τίποτα,ούτε έστελνα ούτε λάμβανα... :( Το δοκίμασα τώρα... στο δικό μου στέλνει και λαμβάνει εικόνες κανονικά. Είμαι με CM 6.3 και Franco 14.1. Edited May 31, 2011 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ισως αργησα λίγο να απαντησω αλλα ναι με το MyPhoneExplorer μπορείς να στείλεις sms να συχρονίσειες επαφες με outlook ημερολογιο οταν σε καλουν εχεις ειδοποιηση στην οθονη του PC. Σύνδεση LG με το MyPhoneExplorer μπορεις να κάνεις με USB WIFI & BT απλα κατεβάζεις το MyPhoneExplorer και από το Market τον Client τα εγκαθιστας και voila. Μάλιστα στο USB τον Client μολις του δωσεις να συνδεθει τον ανοίγει και μόνο του Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Θα το δοκιμασω τις επομενες μερες που θα εχω και την συσκευη μου και θα πω εντυπωσεις. Να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το δοκίμασα τώρα... στο δικό μου στέλνει και λαμβάνει εικόνες κανονικά. Είμαι με CM 6.3 και Franco 14.1. Ίσως τότε να είναι θέμα της 6.5.1 . Όποτε προλάβω θα περάσω ξανά την 6.3 για να δω τι παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ερώτηση: Το "@ppl@net" σας τρέχει; Εμένα ανοίγει αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ερώτηση: Το "@ppl@net" σας τρέχει; Εμένα ανοίγει αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Έχει κοντά στην 1 εβδομάδα να τρέξει,μάλλον θα είναι down οι servers τους τόσο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδιά καποια βοηθεια? τι να αλλαξουμε απο το κινητο και τις εφαρμογες για μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας? (ειμαι αρχαριος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδιά καποια βοηθεια? τι να αλλαξουμε απο το κινητο και τις εφαρμογες για μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας? (ειμαι αρχαριος) Καλησπέρα! Αν έχεις κάνει root το κινητό σου,βρες από τον market κάποιον start up manager και απέτρεψα άχρηστες εφαρμογές από το ξεκινούν κάθε φορά που ανοίγει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδιά καποια βοηθεια? τι να αλλαξουμε απο το κινητο και τις εφαρμογες για μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας? (ειμαι αρχαριος)Τσέκαρε επίσης Latitude,Google Maps & google talk ώστε να κάνεις sign out...βγάλε notifications και αυτόματες ενημερώσεις απο fb/twitter.Μείωσε την φωτεινότητα στο Display γύρω στο 35%.Στους λογαριασμούς κάνε uncheck την αυτόματη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) εεεεεε.... το Sygic δεν τρέχει σε Cyanogen 2.3.3. Μόλις το ανοίγω με πετάει έξω. Edited May 31, 2011 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 EOL εμένα με 6.5.1 στέλνει κανονικά φώτος .Μήπως φταίει που έβαλες άλλον kernel ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) εεεεεε.... το Sygic δεν τρέχει σε Cyanogen 2.3.3. Μόλις το ανοίγω με πετάει έξω. Το Aura Sygic τρέχει όμως,το έχω δοκιμάσει... EOL εμένα με 6.5.1 στέλνει κανονικά φώτος .Μήπως φταίει που έβαλες άλλον kernel ? Θα κάνω επαναφορά από το nandroid backup που είχα κρατήσει θα δψ... Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως! Edited May 31, 2011 by EOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το Aura Sygic τρέχει όμως,το έχω δοκιμάσει... Σε εμένα δεν τρέχει πάντως με 2.3.4 το δοκίμασα εκατό φορές .Και την βγάζω με το don't panic Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τελικά το δικο μου πρόβλημα οφείλεται στην cyanogen. Γύρισα πίσω στην official και το BT δουλεύει ρολόι.και πεντακάθαρη φωνή απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Θα δοκιμάσω και κάποια άλλη ρομ αλλα νομίζω χαμένος κόπος θα είναι αφου σίγουρα είναι θέμα kernel. Και όλοι στις custom rom βασίζονται στα ίδια builds των τροποποιημενων kernels, αφου δεν υπάρχει γνήσιος 2.3.3 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Μα το γραφει στο xda στη σελιδα της ρομ το πρωτο bug ειναι το bluetooth στη φωνη Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Eγώ έκανα nand restore στην φάση πριν βάλω τον franco kernel αλλά πάλι έχω το θέμα με το ΒΤ. Ακόμα είδα ότι με τον franco kernel δεν μπορούσα να ρυθμίσω την ταχύτητα της cpu από το μενού του cyanogenmod,έτσι τον έβγαλα... Τελικά το δικο μου πρόβλημα οφείλεται στην cyanogen. Γύρισα πίσω στην official και το BT δουλεύει ρολόι.και πεντακάθαρη φωνή απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Θα δοκιμάσω και κάποια άλλη ρομ αλλα νομίζω χαμένος κόπος θα είναι αφου σίγουρα είναι θέμα kernel. Και όλοι στις custom rom βασίζονται στα ίδια builds των τροποποιημενων kernels, αφου δεν υπάρχει γνήσιος 2.3.3 Κώστα δοκίμασε την LOL ROM. Είναι Froyo αλλά είναι ότι σταθερότερο έχει περάσει από τα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Εμένα μου έδωσε 55.3 στο Neocore και 1125 στο Quadrant... --> εγω δε λεω για τη CM. για stock 2.3.3 μιλαει το ποστ μου. ισως να μην εγινε αντιληπτο :ninja: και με CPU στα 600.....:rolleyes: 600 / 729 = 0.823045267 850 / 1125 = 0.755555556 οπως βλεπεις παραπλησιες επιδοσεις δινει σε stock clock Edited May 31, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εγω δε λεω για τη CM. για stock 2.3.3 μιλαει το ποστ μου. ισως να μην εγινε αντιληπτο :ninja: και με CPU στα 600.....:rolleyes: 600 / 729 = 0.823045267 850 / 1125 = 0.755555556 οπως βλεπεις παραπλησιες επιδοσεις δινει σε stock clock Κατάλαβα ότι εννοούσες για stock rom. ;) Το δοκίμασα τώρα στα 600MHz με απενεργοποιημένο το SetCPU και μου έβγαλε 52.8 στο Neocore και 895 στο Quadrant. Τα benchmarks δε μετράνε και πολύ... Το θέμα είναι να τρέχει γρήγορα, σωστά και σταθερά η συσκευή. Δυό μέρες που έχω την CM, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά περιμένω και την official. Εμείς που έχουμε την CM ή οποιαδήποτε άλλη ROM, υπάρχει τρόπος να την φλασάρουμε όταν γίνει διαθέσιμη, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts